ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απορίες για pc & ίντερνετ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Απορίες για pc & ίντερνετ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Dying_Incubus24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
17/07/2007, 07:22:57
Και θα ήθελες να μειώνεται, ε?
Are you sure

In anticipation of my resurrection...

17/07/2007, 11:47:30
Το ίδιο μου κάνει.
Απλά, λογικά θα έπρεπε να επανέρχεται ο αριθμός στο προηγούμενο κατά σειρά. Άμα θέλετε και μπορείτε, να το διορθώσετε. Εγώ το επισήμανα σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, από κει και πέρα εσείς ξέρετε.

...perche io sono libero
24/10/2007, 20:57:21
Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια.....
Διάβασα σε μια φυλλάδα ότι με το windows Movie Maker μπορεί κανείς να επεξεργαστεί ένα αρχείο βίντεο.
Αλλά δεν εξηγεί τον τρόπο...
Δηλαδή μπορείς να κόψεις μια ταινία και να αφαιρέσεις τις ενοχλητικές διαφημίσεις;
Γίνεται;;;
Και αν ναι πως;;;

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

09/11/2007, 07:37:32

09/11/2007, 10:52:58
Αποκοπή ενός κλιπ. Μπορείτε να αποκρύψετε τμήματα ενός κλιπ, τα οποία δεν θέλετε στο έργο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκόψετε την αρχή ή το τέλος ενός κλιπ. Με την αποκοπή δεν καταργούνται οι πληροφορίες από το υλικό προέλευσης, αλλά μπορείτε να καθαρίσετε τα σημεία αποκοπής για να επαναφέρετε το κλιπ στην αρχική του διάρκεια οποιαδήποτε στιγμή. Μπορεί να γίνει αποκοπή ενός κλιπ μόνο αφού αυτό προστεθεί στον πίνακα διάταξης/στη λωρίδα χρόνου. Δεν μπορεί να γίνει αποκοπή ενός κλιπ στο παράθυρο "Περιεχόμενα".

Σύρετε τις λαβές αποκοπής, οι οποίες εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα, για να κάνετε αποκοπή των τμημάτων του κλιπ, που δεν θέλετε.

Για να κάνετε αποκοπή σε ένα κλιπ

1. Στο μενού Προβολή, κάντε κλικ στην επιλογή Λωρίδα χρόνου.
2. Στο παράθυρο "Συλλογές", κάντε κλικ στη συλλογή στην οποία περιλαμβάνεται το κλιπ που θέλετε να προσθέσετε και, στη συνέχεια, στο παράθυρο "Περιεχόμενα", κάντε κλικ στο κλιπ που θέλετε να αποκόψετε.

3. Στο μενού Κλιπ, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στη λωρίδα χρόνου.
4. Στη λωρίδα χρόνου, επιλέξτε το κλιπ που θέλετε να αποκόψετε.
5. Στη λωρίδα χρόνου, κάντε κλικ στον δείκτη αναπαραγωγής και σύρετέ τον στο σημείο στο οποίο θέλετε να αποκόψετε το κλιπ.
-ή-
Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία ελέγχου του μόνιτορ για να μεταβείτε στο σημείο στο οποίο θέλετε να γίνει αποκοπή του κλιπ.

6. Κάντε τα εξής:
• Όταν το ενδεικτικό αναπαραγωγής βρίσκεται στο σημείο που θέλετε να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του επιλεγμένου βίντεο ή κλιπ ήχου, στο μενού Κλιπ, κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός σημείου αποκοπής αρχής.

• Όταν το ενδεικτικό αναπαραγωγής βρίσκεται στο σημείο που θέλετε να τελειώσει η αναπαραγωγή του επιλεγμένου βίντεο ή κλιπ ήχου, στο μενού Κλιπ, κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός σημείου αποκοπής τέλους

Krios αυτά είναι από την ανάλυση που δίνει το ίδιο το windows Movie Maker για το πώς θα κάνεις επεξεργασία (αποκοπή ενός κλιπ)

14/11/2007, 07:32:05
Ευχαριστώ φίλε elo !

07/10/2008, 19:37:25
Πάλη προβληματάκια...

Το πρώτο μου πρόβλημα είναι ότι πολλά αρχεία βίντεο δεν μου τα ανοίγει το windows Movie Maker ώστε να κάνω την επεξεργασία που είπες φίλε elo. Μήπως ξέρει κανείς το γιατί? και αν υπάρχει άλλο πρόγραμμα που να κάνει την ίδια δουλειά.
Και το άλλο μου ερώτημα είναι...πως τεμαχίζεις ένα αρχείο για να το ανεβάσεις στο rapidshare
και τις διάφορες συναφή σελίδες όταν είναι μεγάλο?

07/10/2008, 20:11:16
Φίλε μου μπορώ να σου δώσω απάντηση στο δεύτερο ερώτημά σου, τα αρχεία γίνονται part και συνήθως τα ανεβάζεις το κάθε ένα σε rar μορφή, τον τρόπο με εικόνες τον βρήκα για να τον μελετήσεις σε αυτήν την σελίδα:πως ανεβάζουμε αρχεία στο rapidshare

Wolf
07/10/2008, 20:51:52
Και εμείς γιατί είμαστε εδώ φίλε Κριέ…

Πήγαινε στο αρχείο / εισαγωγή στις συλλογές, και διάλεξε μέσα από το παράθυρο (εισαγωγή αρχείου) το βίντεο που θέλεις .

Βέβαια το Windows Movie Maker δεν είναι και το καλύτερο πρόγραμμα, μπορείς να βρεις καλύτερα προγράμματα (δωρεάν ή σε trial μορφή) για επεξεργασία ταινιών και πολύ ποιο ευκολα από το Windows Movie Maker.

08/10/2008, 22:03:17
Σας ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση ανταπόκριση!
Φίλη keraynos μου κάλυψες πλήρως το δεύτερο ερώτημα!
Φίλε elo μήπως έχεις υπόψη σου κανένα από αυτά τα προγράμματα, γιατί το windows Movie Maker μου κάνει νερά...

09/10/2008, 01:29:37
Φίλε Κριέ αυτό είναι κάτι που πρέπει να ψάξεις για να βρεις ποιο πρόγραμμα σε διευκολύνει καλύτερα (ανάλογα και με το πόσα γνωρίζεις πάνω σε αυτά).

Ένα απλό πρόγραμμα (για εμένα) είναι το Avidemux, πήγαινε σε αυτό το λινκ Avidemux - Free software downloads and reviews - CNET Download.com και κλίκαρε το Download Now (11.29MB) για να κατεβάσεις το Avidemux .

Είναι ένα ωραία και απλό πρόγραμμα για … «Avidemux is a video editor designed for simple cutting, filtering and encoding tasks. It supports many file types, including AVI, DVD compatible MPEG files, MP4 and ASF, using a variety of codecs.»

Όταν κάνεις την εγκατάσταση εκεί που γράφει additional languages διάλεξε greek.

Πιστεύω να σε βολέψει για αυτό που θέλεις .

17/10/2008, 14:26:10
Φίλε elo - ή όποιος άλλος ξέρει...

'Εχω πρόβλημα με το ΝERO γιατί όταν πρόκειται να κάψεις αρχεία σε DVD δεν δέχεται να κάνεις προσθήκη αρχείων με υπότιτλους (str ή srt αν δεν κανω λάθος).

Θέλω να κάνω ένα DVD με τα παρακάτω :

1) Δύο αρχεία avi (είναι μία ταινία σε 2 μέρη, οπότε τα 2 θα γίνουν merge)
2) Tα αντίστοιχα srt αρχεία με τους ελληνικούς υπότιτλους (και αυτά πρέπει να γίνουν merge)
3) Ένα αρχείο mp4 (η ίδια ταινία στα ελληνικά).

Καμμιά ιδέα πως ολα τα παραπάνω θα γίνουν 1 dvd ωστε η αγγλική version να έχει ελληνικούς υπότιτλους και να υπάρχει και η επιλογή ελληνικής κόπιας ?

17/10/2008, 21:09:13
Αγαπητέ KERRY KING, απ' όσο ξέρω ο nero δεν σου βάζει και τους υπότιτλους, πιστεύω ότι το πρόγραμμα που θα βρεις εδώ ίσως σου δώσει λύση στο πρόβλημα που έχεις.Μακάρι να μπόρεσα να βοηθήσω, εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα μετατροπής, έχω ένα μεγάλο εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω αποθηκεύσει τα avi αρχεία μου, και έχω συνδέσει το pc με την tv.

Wolf
17/10/2008, 21:14:58
Αν θυμάμαι καλά φίλε Κ.Κ. το ΝERO δεν πρέπει να υποστηρίζει προσθήκη υπότιτλων «srt» δοκίμασε το vso που είναι πολύ καλό πρόγραμμα, αλλά δυστυχώς δεν είναι δωρεάν….

Με αυτό μπορείς να κανείς ένα DVD με μενού ώστε να επιλεγείς ή όχι, τα μέρη της ταινίας που θα φτιάξεις .

17/10/2008, 21:39:19
Φίλε Κ.Κ. το πρόγραμμα που σου προτείνει η Κεραυνός… είναι το vso, οπότε έχεις και αναλυτικά τις οδηγίες…

17/10/2008, 23:30:18
Δυστυχώς όμως όπως είπες και συ καλέ μου elo δεν είναι free, αλλά αν πραγματικά του κάνει γι'αυτό που θέλει μπορεί να το αγοράσει.

Wolf
19/10/2008, 22:17:54
Φίλοι μου σας ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση.
20/10/2008, 10:30:16
γιατι να μην χρησιμοποιησει το BSPLAYER, που ειναι απταιστο?

Χρονια το χρησιμοποιω και δεν μ' εχει απογοητευσει ποτε

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
20/10/2008, 12:48:32
Κάνει αυτά που ζητάω ???

quote:
Θέλω να κάνω ένα DVD με τα παρακάτω :

1) Δύο αρχεία avi (είναι μία ταινία σε 2 μέρη, οπότε τα 2 θα γίνουν merge)
2) Tα αντίστοιχα srt αρχεία με τους ελληνικούς υπότιτλους (και αυτά πρέπει να γίνουν merge)
3) Ένα αρχείο mp4 (η ίδια ταινία στα ελληνικά).

20/10/2008, 21:26:20
quote:
PREDATOR -γιατι να μην χρησιμοποιησει το BSPLAYER, που ειναι απταιστο?

Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο .
Ευκαιρία για μια γνωριμία…