- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ
Πολύτιμοι πίνακες του Πικάσο εκλάπησαν από γκαλερί στην Ελβετία

Ζυρίχη
Δύο πίνακες του Πάμπλο Πικάσο αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ εκλάπησαν από έκθεση ζωγραφικής στην Ελβετία. Σύμφωνα με την αστυνομία τα έργα εκλάπησαν το βράδυ της Τετάρτης από γκαλερί στην πόλη Φαέφικον, κοντά στη Ζυρίχη.
Τις δύο ελαιογραφίες με τίτλο «Verre et pichet» (Ποτήρι και Κανάτα) και «Tete de cheval» (Κεφάλι Αλόγου) είχε δανείσει στην γκαλερί το Μουσείο Σπρένγκελ στη Γερμανία.
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι ληστές να παρέμειναν μέσα στην γκαλερί μετά το κλείσιμό της και να ενεργοποίησαν τον συναγερμό φεύγοντας. Λεπτομέρειες για την αξία των πινάκων δεν έγιναν γνωστές από την γκαλερί. Το Μουσείο Σπρένγκελ υποσχέθηκε να δώσει αμοιβή σε όσους προσφέρουν πληροφορίες για τη ληστεία.
Η έκθεση στην Ελβετία περιλάμβανε συνολικά 20 αυθεντικά έργα του Πάμπλο Πικάσο.
Newsroom ΔΟΛ

Loukritia οσο αφορά τα κιλά εξαρτάται τη σηματοδότη του καθένα και την μυϊκή του
Μάζα εγώ πχ στις δόξες μου όταν έκανα βάρη ήμουν 97 κιλά και 1.85 ύψος ήμουν όμως
Παιδαράς όταν είχα κατέβει στα 84 ένα διάστημα ήμουν σαν τζίρος
Κάποιος με τα ιδία κιλά 97 ας πούμε αγύμναστος είναι χοντρούλης .
Ο predator είναι μια χαρα στα κιλά του .

Ο κριός τώρα τελευταία predator συμφωνώ μαζί σου στο τσάκα τσάκα τη βγάζει
Λες να το βαρέθηκε το μαγαζί ?και να θέλει να το πουλήσει ?.
.
Μάλλον έχει πιο σοβαρές δουλείες εγώ λέω να τον δικαιολογήσουμε καθώς
Άμα είναι πιο σοβαρή η δουλεία δεν πρέπει να την αμελεί ![]()
Και δεν ήρθε κάνεις ?.
Μου φαίνεται πρέπει να γίνουμε πιο αυστηροί στις απουσίες
![]()
οποτε τον δικαιολογουμε 1.000 φορες εις στην απειρη δυναμη

quote:
Αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ
Πολύτιμοι πίνακες του Πικάσο εκλάπησαν από γκαλερί στην Ελβετία
Καλησπέρα και από μένα, φίλε predator η κυβιστική περίοδος του Πικάσσο δεν είναι από τις αγαπημένες μου, γνωρίζοντας ότι κάποια έργα του Πικάσσο δεν ήταν τίποτε άλλο από κλοπή, τι εννοώ με αυτό. Ο Πάμπλο Πικάσσο γνωριζόταν με τον ζωγράφο Ζωρζ Μπρακ, έναν από τους θεμελιωτές του κυβισμού, μαζί ξεκίνησαν τον κυβισμό, για ένα διάστημα 2 χρόνων περίπου συνεργάστηκαν. Ο Μπρακ είχε παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ερχόταν στο εργαστήρι του ο Πικάσσο όλο και πιο πολύ έμοιαζαν οι πίνακες του με του Μπρακ, έτσι ο Μπρακ άρχισε να τους κρύβει όταν πήγαινε ο Πικάσσο...
Από τον Πικάσσο με συγκινεί πιο πολύ η γαλάζια περίοδος της τέχνης του.

Ζωρζ Μπρακ- άνθρωπος με κιθάρα

Ζωρζ Μπρακ- Πορτρέτο

Πάμπλο Πικάσσο- Πορτρέτο γυναίκας.
Νομίζω οι ομοιότητες είναι φανερές ![]()

σημερα ειμαι πρωτος? αλλα δεν θελω να μεινω μονος! που ειστε βρε? που κρυβεστε?

Κάτι μου λέει φίλε PREDATOR ότι πρέπει να αρχίσουμε τα πρωινά κεράσματα…![]()

Τα καφεδάκια είναι έτοιμα

quote:
PREDATOR- τα κερασματα τελικα ειναι δελεαρ ετσι?
Πολύ σωστά, κάτσε και σε λίγο που θα αρχίσουνε και τα κεράσματα με τις μεσημεριανές μάσες …![]()

Edited by - PREDATOR on 09/02/2008 14:55:30

http://bp2.blogger.com/_Tn9XQasFmfU/RnFfdB-f89I/AAAAAAAAB40/KjpEagEdQAs/s1600/IMG_0809.JPG
http://bp1.blogger.com/_kUR_eOWzZqo/RnGCO3RvTSI/AAAAAAAAArk/KAQf4Vf6EnY/s1600/SifnosVathimezes.jpg
http://bp2.blogger.com/_Tn9XQasFmfU/Rm-4gh-f8sI/AAAAAAAAB2o/DXnVPN4RvL8/s1600/meze_microf.jpg
Για να πέσει λίγο η χοληστερίνη μας ρε παιδιά. Τώρα τελευταία πέφτει πολύ κρεατικό.

Παστίτσιο

Καλό μεσημέρι καλή όρεξη σε όλους ![]()