ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- VIDEO CLUB..."ESOTERICA" - - Κινηματογράφος -

- VIDEO CLUB..."ESOTERICA" - - Κινηματογράφος -

Zephyr30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
chocolatΝέο Μέλος
22/02/2005, 11:04:01
Γεια σας!

2 κωμωδίες έχω να σας προτείνω. Μία καινούρια: The Ladykillers (Η συμμορία των πέντε) με τον Tom Hanks σε ρόλο phycho-ψευτοδιανοούμενου-ραδιουργού απατεωνίσκου. Γέλασα πολύ και μου άρεσε ιδιαίτερα το "διαφορετικό" τέλος της ταινίας.

Επίσης μία πιο παλιά κωμωδία -1997- που είναι και η αγαπημένη μου: The Sunshine Boys (Τα τρομερά παιδιά, αν δεν κάνω λάθος ήταν ο ελληνικός τίτλος) με τους Woody Allen, Peter Falk (εκπληκτικός πραγματικά!) και Sarah Jessika Parker. Πολύ διασκεδαστική, με βασικό στοιχείο τους γρήγορους διαλόγους.

Ελπίζω να σας αρέσουν όσο σε μένα!

"Πέτα, για μένα, σημαίνει αφέσου, δείξε εμπιστοσύνη στη δύναμη του αοράτου"

oneiric1Μέλος
22/02/2005, 15:12:02
quote:
Αληθεια, αυτο το "White noise" το ειδε κανεις? Τι λεει?

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα.

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

andydotosΝέο Μέλος
22/02/2005, 23:06:43
"Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ"

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΤΡΕΛΛΑΡΑΣ: LIM CAREY

ΠΟΛΥ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο CAREY, ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΕΣΕΙ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΛΥΘΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ. ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΒΓΑΛΕ. ΠΟΙΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΥΝΗΜΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ).

andydotos

andydotosΝέο Μέλος
22/02/2005, 23:11:18
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΥΝΗΜΑ: JIM CAREY.

ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΩΡΘΩΓΡΑΦΩ...

andydotos

PHILOSOFOS-1Μέλος
22/02/2005, 23:21:04
quote:

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΤΡΕΛΛΑΡΑΣ: [L]IM CAREY

ΠΟΛΥ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο CAREY, ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΕΣΕΙ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΛΥΘΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ. ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΒΓΑΛΕ. ΠΟΙΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΥΝΗΜΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ).

ΦΙΛΕ ΑΝΤΙΔΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΛΙΜ ΤΟΝ JIM!!ΑΚΟΥ LIM !!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ JERRY LOUIS

TO MYNHMA EINAI ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ EΠΑΙΖΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΤΙΔΟΤΕ ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ?

ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ "TRUMAN SHOW" ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΚΑΔΑ!!

gh

PHILOSOFOS-1Μέλος
22/02/2005, 23:43:38
quote:

[quote]
Γεια σας!

2 κωμωδίες έχω να σας προτείνω. Μία καινούρια: The Ladykillers (Η συμμορία των πέντε) με τον Tom Hanks σε ρόλο phycho-ψευτοδιανοούμενου-ραδιουργού απατεωνίσκου. Γέλασα πολύ και μου άρεσε ιδιαίτερα το "διαφορετικό" τέλος της ταινίας.

Επίσης μία πιο παλιά κωμωδία -1997- που είναι και η αγαπημένη μου: The Sunshine Boys (Τα τρομερά παιδιά, αν δεν κάνω λάθος ήταν ο ελληνικός τίτλος) με τους Woody Allen, Peter Falk (εκπληκτικός πραγματικά!) και Sarah Jessika Parker. Πολύ διασκεδαστική, με βασικό στοιχείο τους γρήγορους διαλόγους.

Ελπίζω να σας αρέσουν όσο σε μένα!

H πρώτη ταινία chocolat δεν μου άρεσε με τον Tom Hanks.

η δεύτερη ηταν καλύτερη απο την πρώτη.

έπαιζε και ο woody allien δεν παίζεται το άτομο peter falk-super

jim karey - Woody Allen - Dan Akroyd - Bill Marrey super!!

μάλλον θα δω το κλεμμένες ζωές [taking lives] σήμερα !!

πρωταγωνιστούν ithan hawk - angelin jolie.

gh

chocolatΝέο Μέλος
23/02/2005, 09:01:14
Καλημέρα!

quote:

PHILOSOFOS-1 αν σου πω ότι το "κλεμμένες ζωές" το είδα στο cinema με μία φίλη μου και τώρα ούτε που θυμάμαι τί γινόταν? Από αυτό συμπεραίνω ότι δεν πρέπει να μου άρεσε και το διέγραψα για να μην πιάνει χώρο!

Α επίσης να πω ότι η ταινία "Της κακομοίρας" με τον χατζηχρήστο είναι παιδιά απλώς κορυφαία. Φυσικά το 99,9% σίγουρα θα την έχει δει, όμως αν σε κάποιον διέφυγε όπως σε μένα, κυκλοφορεί και σε dvd πλέον. Μιλάμε για ΤΗΝ κωμωδία!

chocolatΝέο Μέλος
23/02/2005, 09:29:58
Καλημέρα!

quote:

PHILOSOFOS-1 αν σου πω ότι το "κλεμμένες ζωές" το είδα στο cinema με μία φίλη μου και τώρα ούτε που θυμάμαι τί γινόταν? Από αυτό συμπεραίνω ότι δεν πρέπει να μου άρεσε και το διέγραψα για να μην πιάνει χώρο!

Α και αφού έπιασα τις κωμωδίες το "Intolerable cruelty" (George Clooney, Catherine Zeta Jones) μου άρεσε επίσης!

chocolatΝέο Μέλος
23/02/2005, 09:42:48
quote:

Καλημέρα!

quote:

Α επίσης να πω ότι η ταινία "Της κακομοίρας" με τον χατζηχρήστο είναι παιδιά απλώς κορυφαία. Φυσικά το 99,9% σίγουρα θα την έχει δει, όμως αν σε κάποιον διέφυγε όπως σε μένα, κυκλοφορεί και σε dvd πλέον. Μιλάμε για ΤΗΝ κωμωδία!

Τα καταμπέρδεψα..

Ήθελα απλώς να προσθέσω ότι την ταινία μου τη θύμισε ο Loco σε ένα άλλο topic και την παραθέτω κι εδώ γιατί όπως και να το κάνουμε είναι άπαιχτη. Την είδα πρόσφατα κι ακόμα το τραγουδάκι της τραγουδάω.

PHILOSOFOS-1Μέλος
23/02/2005, 21:40:24
Αγαπητή chocolat δεν ενθουσιάστηκα αλλά ήταν σχετικά καλό

το σενάριο με δράση ικανοποιητική.

Για σκηνοθεσία μέτριο αλλα έχει διακυμάνσεις είναι καθαρά

ψυχολογική ταινία με σασπένς. <> = 7 βαθμος!

gh