- ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ, esoterica.gr - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Και που σου έχω δείξει δείγματα ότι αμφιβάλλω για τη σοβαρότητά σου;
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
Συγγνώμη, αν εθίγεις άθελά μου.
Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε εκεί που τίθενται...
Δε θα ήθελα να μονοπωλήσω άλλο τη συζήτηση εδώ.
Κάποια στιγμή ίσως θα πρέπει να συζητηθεί το τί σημαίνει για τον καθένα το esoterica, για να δούμε κάποια χρήσιμα πράγματα, αντί να κρίνουμε κάπως... "εκ του ασφαλούς".

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 22/08/2004 01:59:08
quote:
Η ειρωνεία είναι κάτι που απεχθάνομαι πάρα πολύ.
Ε... κακώς;
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
κάτι κακό, είναι απλά ένας πιο διασκεδαστικός τρόπος να
εκφράσεις τη διαφωνία σου με κάποιον, πλήρως αποδεκτός στις
περισσότερες σοβαρές (και όχι σοβαροφανείς)
κουλτούρες.
quote:
Μία κατάκριση με χιούμορ θα τη δεχόμενα αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ είδα ότι υπήρχε μία εξυπνξάδα με καθόλου καλή πρόθεση.
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο να το δούμε λίγο αυτό:
Πώς διέκρινες την πρόθεση και τη βάφτισες κιόλας "καθόλου καλή";
Για να έχει κάποιος πρόθεση, πρέπει να υπάρχει κίνητρο ή έστω αφορμή κλπ.
Για να είναι μάλιστα "καθόλου καλή", θα πρέπει να είχα κάτι μαζί σου.
Δεν έχω, ούτε είχα και ούτε θα έχω και φαντάζομαι ότι δεν το αμφισβητείς αυτό.
Άρα...;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Εμένα παντός θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον φίλο μας.Απλα ηταν πολύ απότομος και «έχασε»το δίκιο του.Οι απαντήσεις κάποιον δεν είναι και οι καλύτερες…
Να δεχομαστε την κριτικη και ας είναι κακη,δεν ειμαστε και τέλειοι.
Ο φίλος allzzaro απάντησε έτσι Και εμείς υπήρξαμε νέα μέλη... και όπως επισημαίνεις ακόμα τέτοιον αέρα δεν έχουμε πάρει...Kαι λεω εγω:Γιατι τι είναι εδώ στρατος?Χωριζουμε τους νέους με τους παλιούς?Οι παλιοί εχουν πιο πολλά δικαιώματα?
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.
ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΩΡΗ "ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ" ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΝΕΟ" ΜΕΛΟΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"