ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ, esoterica.gr - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ, esoterica.gr - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

doloplokos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
doloplokosΝέο Μέλος
30/07/2004, 23:08:50
ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗ ΣΚΑΦΗ, ΣΚΑΦΗ
ΚΑΙ
ΤΑ ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ, ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ (από τα μέλη ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ) ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ:
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑΠΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ...
ΝΑ ΚΑΛΟΔΕΧΕΣΘΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ.
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ;
ΚΟΝΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ
ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΜΩΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ esoterica.gr ΝΤΡΟΠΗ!
ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΝΤΡΕΣ (έτσι μας λένε) ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙΝΕΣ!!!

esoterica.gr, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ESOTERICA.GR

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

poios 8a parei apo emena to OSCAR ths doloplokias;

31/07/2004, 02:55:37
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΑΛΛΑ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΤ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ "ΜΙΛΗΣΕΙ".

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ "ΝΕΟ" ΜΕΛΟΣ -ΥΠΗΡΞΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ- ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΤΟΣΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ "ΚΑΚΗ" ΑΠΟΨΗ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ "ΜΕΝΟΣ & ΕΙΡΩΝΕΙΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕΣ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΕΣΩ-ΤΕΡΙΚΑ, ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚ, ΒΛΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ (ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΜ) ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΪΤ, ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΓΝΩΣΗ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ (ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ) .

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ/Η ΜΟΥ -ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΑΥΤΕΡΑ- ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΦΗΒΟΣ/Η Ή ΜΕΧΡΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
31/07/2004, 12:57:38
quote:

ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗ ΣΚΑΦΗ, ΣΚΑΦΗ
ΚΑΙ
ΤΑ ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ, ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ.

Σωστά λέγεται
"τα σύκα, σύκα
και τα κάφη, κάφη"
και όχι ΣΚάφη

Το λέμε για να ξεχωρίσουμε το ένα από το άλλο.
Και θα με ρωτήσετε, γιατί συσχετίζουμε τα σύκα ΄με τα ... σκάφη - άσε που η σκάφη θα γινόταν στον πληθ. αριθμό "οι σκάφες"
Εμ, εδώ είναι το λάθος.
Τα κάφη είναι το αντίθετο του σύκου, που το ένα είναι το αρσενικό και το άλλο το θυληκό "μέρος" (το λέω εκλαϊκευμένα έτσι) του δέντρου "η συκιά"

ΚάθυΜέλος
01/08/2004, 01:06:51
Καλημέρα,

Καλό μήνα των
ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004

Ευχόμεθα την ομαλή και άριστη διεξαγωγή των αγώνων.

Ελπίζομε η 28η ΟΛΥΜΠΙΑΣ να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και τέλος προσδοκούμε στην φωτισμένη έμπνευση,
των συζητήσεών μας.

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία.......

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

01/08/2004, 19:19:06
gretel
quote:
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ "ΝΕΟ" ΜΕΛΟΣ -ΥΠΗΡΞΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ- ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΤΟΣΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ "ΚΑΚΗ" ΑΠΟΨΗ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Είναι απλό αγαπητή gretel ή είναι διπλογραμμένος κάποιος ή είναι διαγραμμένος και βγάζει το άχτι του....

Και εμείς υπήρξαμε νέα μέλη... και οπως επισημαίνεις ακόμα τέτοιον αέρα δεν έχουμε πάρει...

Φιλαράκο ,
Αν είσαι νέος φρόντισε να νερώσεις το κρασί σου...
Αν ανήκεις σε κάποια απο την παραπάνω κατηγορία ... μην κάνεις τα ίδια λάθη...
Μέλη σαν του λόγου σου εμφανίζονται μιλιούνια κάνουν τη ζημιά τους και εξαφανίζονται σαν τους κομήτες....

Βέβαια πολλά απο αυτά που επισημαίνεις ... σε αλλα τόπικ.. είναι ορθά... αλλά η αγανακτισμένη συμπεριφορά σου απλά θα οξύνει τα πνεύματα...

Edited by - allzzaro on 01/08/2004 19:33:36

01/08/2004, 19:31:20
ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝΤΑΙΕΤΣΙ;

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
01/08/2004, 19:37:54
quote:
ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝΤΑΙΕΤΣΙ;

Εννοείται !!

Αν και θα ήταν πολύ πιο σεβαστό να γινόταν γνωστό σε κάποιο ξαναεγγεγραμμένο - διεγραμμένο μέλος να κάνει γνωστή την προηγούμενη του ταυτότητα ... απλά να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε...

02/08/2004, 17:52:14

poios 8a parei apo emena to OSCAR ths doloplokias;
[/quote]κανενας

JimmerlusΜέλος
21/08/2004, 14:55:38
Φίλε Doloplokos συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σου. Κάποιοι εδώ μέσα νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα , και όχι μόνο αυτό, αλλά προσπαθούν να επιβάλλουν και τις απόψεις τους. Αυτού μου τη δίνει ειλικρινά.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

21/08/2004, 15:09:45
quote:
Αυτού μου τη δίνει ειλικρινά.

Μην το παίρνεις.

multi - persona

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)

StickmasterΜέλος
21/08/2004, 18:29:58
Εμένα παντός θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον φίλο μας.Απλα ηταν πολύ απότομος και «έχασε»το δίκιο του.Οι απαντήσεις κάποιον δεν είναι και οι καλύτερες…
Να δεχομαστε την κριτικη και ας είναι κακη,δεν ειμαστε και τέλειοι.
Ο φίλος allzzaro απάντησε έτσι Και εμείς υπήρξαμε νέα μέλη... και όπως επισημαίνεις ακόμα τέτοιον αέρα δεν έχουμε πάρει...Kαι λεω εγω:Γιατι τι είναι εδώ στρατος?Χωριζουμε τους νέους με τους παλιούς?Οι παλιοί εχουν πιο πολλά δικαιώματα?

StickmasterΜέλος
21/08/2004, 18:32:12
quote:

[quote]Αυτού μου τη δίνει ειλικρινά.

Μην το παίρνεις.

Foveri apantisi soy,bravo...Skotonei!!

21/08/2004, 19:15:47
Πήγαινε στην αστυνομία να με καταγγείλεις για φόνο.

Δε σοβαρεύεστε λέω γω...

Έχει ο οποιοσδήποτε δικαίωμα να ασκεί κριτική και μάλιστα κακή, αλλά οι άλλοι δεν πρέπει ν' απαντούν;
Πού το είδατε αυτό γραμμένο;

multi - persona

StickmasterΜέλος
21/08/2004, 19:51:46
“Πήγαινε στην αστυνομία να με καταγγείλεις για φόνο.”.Αυτό λέω και εγω,να σοβαρευτούμε!!!
Και φυσικά να απαντατε,αλλα όχι με ειρωνεία και χωρίς να προσβαλεται αυτόν που σας ασκεί αρνητικοί κριτική.
Αν θέλετε, μπορείτε να καταλάβετε τι λέω.Το ότι εχεις ελεύθερο χρόνο να σερφαρεις στο ιντερνετ πιο πολύ από εμένα και στέλνεις πιο πολλές απαντήσεις από εμένα δεν σε κανει πιο εξυπνο.ολοι είμαστε το ίδιο.

21/08/2004, 20:24:20
Stickmaster, κοίτα τί κάνεις εσύ και κάνε υποδείξεις στους συγγενείς σου και στους φίλους σου.

Ουδέποτε σε έθιξα και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με κρίνεις.

multi - persona

StickmasterΜέλος
21/08/2004, 20:53:57
Οκ αν το βλέπεις ετσι,κανενα προβλημα.Οσοι διαβάζουν κατάλαβαν…Και δεν νομιζω ουτε εγω να σε εθιξα.Αν το εκανα ζητω συγνωμη,kαιδεν το ηθελα.

StickmasterΜέλος
21/08/2004, 21:03:55
Και φυσικά πότε δεν έκρινα εσένα σε προσωπικό επίπεδο.Ουτε kan που σε ξέρω ,ελεος!!!

21/08/2004, 21:05:02
Φυσικά και έτσι το βλέπω. Δε μ' ενδιαφέρει τί καταλαβαίνει ο καθένας, διότι δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι.

Δέχομαι τη συγγνώμη και να είσαι σίγουρος ότι αν μου υποδείξεις κάποιο πραγματικό δικό μου λάθος απέναντί σου, θα πράξω ανάλογα.

multi - persona

JimmerlusΜέλος
21/08/2004, 23:58:32
Ρε Zadok περνιέσαι για έξυπνη με την απάντηση σου; Μπράβο σου...και σε είχα για πιο σοβαρή.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

22/08/2004, 00:14:11
Το τί είμαι με το τί με περνάς εσύ μπορεί και να διαφέρουν.
Εξάλλου, ότι μέτρο πάρεις κάθε φορά για να μετρήσεις, ανάλογα αποτελέσματα θα βγάλεις...

Πάντως, αν όντως με πέρναγες για σοβαρή, δεν το έδειχνες ανάλογα, οπότε είπα να στο δείξω...

Νομίζω ότι λίγο χιούμορ δεν βλάπτει και έχεις τη δυνατότητα να το αντιληφθείς.

multi - persona

Edited by - Zadok on 22/08/2004 00:39:58