ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μία Καλησπέρα / Καληνύχτα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μία Καλησπέρα / Καληνύχτα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Krisnna60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
maraki8Μέλος
06/02/2007, 10:50:48
Κάτσε γιατί δεν θυμάμαι κιόλας,ποιά εφημερίδα είναι η αντιχριστιανική;Τα ΝΕΑ ή η Ελευθεροτυπία;

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

19/03/2007, 19:36:44

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: Υποβαθμίζουν τον ρόλο της Εκκλησίας στην Επανάσταση του 1821, "αποχριστιανίζουν και αποεθνοποιούν την Ιστορία"

Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιόν τα λέει...Βγαίνει στις εκκλησίες, μπροστά στις κάμερες, με εκείνο το γνωστό μυξοκλαψούρισμά του και διαμαρτύρεται στο "κενό".
Κινητό τηλέφωνο δεν έχει..; Εγώ ξέρω, ότι χωρίς το κινητό του, δεν πάει ούτε για κατούρημα. Ας κάνει ένα τηλεφώνημα στον Κωστάκη τον Καραμανλή και το θέμα μπορεί να θεωρείται τελειωμένο. "Η Δεξιά Του Κυρίου" είναι στην κυβέρνηση, δεν είναι ο "άθεος ο Σημίτης". Ο Κωστάκης Θα το ταχτοποιήσει το θέμα αμέσως, με τον ίδιο τρόπο που το έπραξε και με τις "ταυτότητες". Όλοι ξέρουμε ότι ο Κωστάκης είναι και γαμώ τους Ορθόδοξους. Ποιό ορθόδοξος δεν γίνεται. Μέχρι θανάτου. Να σας θυμίσω τις "ταυτότητες". Πρώτος υπέγραψε, παρακαλώ. Από μόνος του, κανείς δεν τον πίεσε να το κάνει. Μαζί με την Νατάσα βεβαίως. Πολύ ορθόδοξη και η Νατάσα παιδιά, το παραδέχομαι.
Και μόλις ήρθε στην εξουσία ο Κωστάκης, αμέσως τις ταχτοποίησε τις "ταυτότητες", λέγοντας στον Χριστόδουλο, "πάρε ρε μάγκα -τετρακόσα εκατομμύρια ευρώ- και κάνε γαργάρα την δουλειά".
Αλλά γιατί δεν το κάνει ο Χριστόδουλος το τηλεφώνημα και μυξοκλαίει; Ντρέπεται..;
Σου λέει "πήρα τετρακόσα, έχω λαμβάνειν άλλα τόσα, τι θα σκεφτεί ο Κωστάκης";
Κανονικά ο Χριστόδουλος, δεν ήθελε να φέρει σε δύσκολη θέση την "Δεξιά Του Κυρίου". Το θέμα των βιβλίων της ιστορίας, το ξεσήκωσε ο "Χέρι-Χέρι". Αυτός πιέζει τον Χριστόδουλο. Γιατί ο Χέρι-Χέρι, δεν είναι κανένας χαζός. Τον πούλησε με τις ταυτότητες, καθώς συνεργάστηκε με τον Καραμανλή, σου λέει, "τώρα μπαγλαμά τι θα κάνεις;" Και όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, θα τον πιέζει ποιό πολύ, καθώς βρίσκεται στο οριακό τρία τα εκατό και χρειάζεται κάθε ορθόδοξο ψήφο.
Βέβαια, η Μαριέττα η Γιαννάκου είπε, δεν αποσύρεται το βιβλίο, θα γίνουν όμως διορθώσεις. Ναι καλά. Και ποιός θα το διορθώσει; Ο Καρατζαφέρης;
Ο Χριστόδουλος δεν φωνάζει στο "κενό". Φωνάζει να τον ακούσουν οι άλλοι -οι ορθόδοξοι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας- και να βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα. Καθώς επίσης και εξωκομματικοί παράγοντες προσκείμενοι στην εκκλησία.
Στο φινάλε ο Χριστόδουλος ξέρει, ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στο βιβλίο της ιστορίας, τουλάχιστον όχι όπως το εννοεί ο Καρατζαφέρης.
Φωνάζει μόνο για να ακούει ο Καρατζαφέρης. "Κοίτα Γιώργο φωνάζω".
Κάποιοι θέλουν να βγάλουν την ορθοδοξία, έξω, από τις μεγάλες επιτυχίες του Ελληνισμού. Να σας θυμίσω το "Ευρο 2004" της Πορτογαλίας. Είναι η μεγαλύτερη και μοναδική διεθνή επιτυχία, από γεννήσεως Χριστού μέχρι σήμερα για τον Ελληνισμό, σε όλους τους τομείς και μάλιστα πολύ πρόσφατη
Όλοι οι ψωροευρωπαίοι μιλούσαν για "σύγχρονους Θεούς", για τον "Ρεχακλή" και τέτοια...Ξεχνώντας την ορθόδοξη εκκλησία. Ξεχνώντας, ότι το κύπελλο, το πήρε ο Χριστόδουλος. Θα μου πείτε, αφού δεν πήγε εκεί. Ναι, αλλά στον τελικό, ήθελε να πάει. Φοβήθηκε όμως το ενδεχόμενο της ήττας. "Άν χάναμε τον τελικό, είπε, θα τον χρεωνόταν ο Θεός, εγώ, και όλη η εκκλησία". Έτσι αποφάσισε να προσευχηθεί με πάθος, ώστε τουλάχιστον ο Θεός, να είναι μαζί τους.
Έτσι, στη φιέστα στο Καλλιμάρμαρο, πήγε και το σήκωσε το "γαμ..ένο"...το μικρόφωνο. (Ποιός το γαμεί το κύπελλο..;)
Κάποιοι παγανιστές είπαν..."τι γυρεύει ο Χριστόδουλος μέσα στο Καλλιμάρμαρο, αφού είναι τόπος ειδωλολατρικός; Ο καθένας στον χώρο του..." Γυρίζει ο Χριστόδουλος και τους λέει: "Εμείς πως σας επιτρέπουμε να παίζεται τον Αριστοφάνη, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τις εκκλησίες μας..;"
Εγώ λέω, ότι εάν υπάρχει ένα βιβλίο που πρέπει να αποσυρθεί, αυτή είναι η Βίβλος. Αλλά εκεί ο Χριστόδουλος και ο Χέρι-Χέρι δεν θέλουν να διορθώσουν τίποτα. Ούτε τα ψέματα τους ενοχλούν, ούτε ο εβραϊσμός τους ενοχλεί, ούτε οι αοριστίες. Τους αρέσουν όμως τα παραμύθια...

(Βγήκε και ο Γιώργος Παπαδάκης και «απόρησε» για τις... φήμες ότι δεν υπήρξε στην πραγματικότητα Κρυφό Σχολειό, αφού ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, όταν ήταν μαθητής είχε παίξει σε σκετς για το Κρυφό Σχολειό! Εγώ πάλι είχα παίξει τον Κοντορεβιθούλη. Αν υποπτευθώ ότι υπήρχε στην πραγματικότητα ο Κοντορεβιθούλης...)-Από το Βήμα-

maraki8Μέλος
21/03/2007, 09:13:44
Τι ψάχνεις κι εσύ καλέ μου Συνοδινέ;το περίμενα ότι με το καινούριο βιβλίο θα γινόταν χαμός από τον αρχι-τράγο και όχι μόνο.Καταλαβαίνεις ότι αρχίζει και φαίνεται πόσο πλασματική ήταν η συνεισφορά της εκκλησίας στην υπόδουλη Ελλάδα και στον Αγώνα για την ελευθερία.
Όσο για το Euro2004,μην μου το θυμίζεις μόνο,γιατί βγάζω φλύκταινες.Πήγα κι εγώ σαν Ελληνίδα και φίλαθλος να γιορτάσω στο Καλλιμάρμαρο κι έπαθα φρίκη όταν πήρε το μικρόφωνο ο ΧριστόΔολος.Όσο για το γιουχάρισμα που έφαγε,ήταν άνευ προηγουμένου.Νομίζω ότι θα πρέπει να του απαγορευτεί η είσοδος σε εορτασμούς και λοιπά "γκαλά"...

lousipanΜέλος
21/03/2007, 10:15:23
Καλημερα σε ολους.Συνοδινε βλεπω επεστρεψες δριμυτερος στο θεμα.Εχεις δικιο για το τι παιζεται με τον χερι-χερι αλλα ομως αυτος δεν ειναι πολιτικος που εχει πολυ κοσμο.Και αφου εχει φαει πουλημα απο τον χοτ-ντογκ λες να κανει καμια κινηση προσεγγισης στον αθεο κοσμο του ΠΑΣΟΚ.Κατι τετοιο μενει να δουμε για να μας δειξει ποσο ξεφτιλας ειναι και ποση διψα για εξουσια και μεγαλεια εχει.Α και να μην ξεχνιομαστε σαν σημερα εγινε η επανασταση μας κατα των Τουρκων και οχι στις 25 που λεει η ιουδαιοχριστιανικη εταιρεια εκκλησια ΑΕ.Χρονια μας πολλα λοιπον.
21/03/2007, 15:02:56

quote:

Και αφου εχει φαει πουλημα απο τον χοτ-ντογκ λες να κανει καμια κινηση προσεγγισης στον αθεο κοσμο του ΠΑΣΟΚ.Α και να μην ξεχνιομαστε σαν σημερα εγινε η επανασταση μας κατα των Τουρκων και οχι στις 25 που λεει η ιουδαιοχριστιανικη εταιρεια εκκλησια ΑΕ.Χρονια μας πολλα λοιπον.

Χρόνια πολλά lousipan και maraki8.
Ευτυχώς αυτοί που οργανώσαν την επανάσταση, δώσαν στη χώρα το όνομα Ελλάς. Φαντάσου να την λέγανε Νέα Ρώμη ή κάτι τέτοιο, θα είμασταν ξένοι και κατακτητές στον ίδιο μας τον τόπο.
Αποκλείεται ο Χέρι-Χέρι να κάνει κάτι τέτοιο με το ΠΑΣΟΚ. Ο χώρος του είναι η δεξιά και η άκρα δεξιά, αφού εκεί ανήκουν οι οπαδοί της εκκλησίας.
Τους απατημένους ψηφοφόρους των οπαδών της ορθοδοξίας, που με υπόδειξη χριστόδουλου ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, θέλει πίσω ο Καρατζαφέρης. Γι αυτό πιέζει την εκκλησία για επίθεση στην Δεξιά Του Κυρίου.

el.elyonΜέλος
21/03/2007, 15:06:04
Δεν ξερώ αλλά νομίζω ότι αυτό το θέμα έχει ξεφύγει από τα όρια του .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. Η πολιτική σιγά – σιγά απλώνετε και στο φόρουμ. Μάλλον με το ΠΑΣΟΚ στην Γερμάνια ήταν καλυτέρα τα πράγματα για αυτό κάποιοι πιστοί ακόλουθοι έχουν αρχίσει την εκλογική προπαγάνδα! Τελικά εδώ συζητάμε για Μυθολογία και Θρησκεία ή για την πολιτική του Πασοκ?

Τι έχει να πει η αγαπητή Amalia? Τι έχουνε να πουν οι αγαπητοί Συντονιστές?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

maraki8Μέλος
21/03/2007, 15:13:20
Χρόνια μας πολλά λοιπόν

quote:
Δεν ξερώ αλλά νομίζω ότι αυτό το θέμα έχει ξεφύγει από τα όρια του .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. Η πολιτική σιγά – σιγά απλώνετε και στο φόρουμ. Μάλλον με το ΠΑΣΟΚ στην Γερμάνια ήταν καλυτέρα τα πράγματα για αυτό κάποιοι πιστοί ακόλουθοι έχουν αρχίσει την εκλογική προπαγάνδα! Τελικά εδώ συζητάμε για Μυθολογία και Θρησκεία ή για την πολιτική του Πασοκ?

Αγαπητέ μου Ελ.Έλυον,το θέμα μας είναι ο Χριστόδουλος.Ο οποίος Χριστόδουλος είναι πανταχού παρών σε πολλά θέματα και πρώτα απ'όλα στην πολιτική.Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στο θέμα,γιατί ο Χριστόδουλος είναι μέσα σε όλα...

21/03/2007, 15:22:05
quote:
maraki8
... γιατί ο Χριστόδουλος είναι μέσα σε όλα...

Και πάει και μ’ όλα, ένα πράμα σαν την coca cola.

Ίσως γι’ αυτό έβγαλε αυτή τη zero που είναι μαύρη, για να πηγαίνει με το ράσο.

Στράτος

Παν μέτρον άριστον
el.elyonΜέλος
21/03/2007, 15:47:56
quote:
maraki8: Αγαπητέ μου Ελ.Έλυον,το θέμα μας είναι ο Χριστόδουλος.Ο οποίος Χριστόδουλος είναι πανταχού παρών σε πολλά θέματα και πρώτα απ'όλα στην πολιτική.Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στο θέμα,γιατί ο Χριστόδουλος είναι μέσα σε όλα...

Αγαπητή μου Μαράκι μάλλον δεν διάβαζες προσεκτικά το μήνυμα μου. Είπα ότι το θέμα σας έχει ξεφύγει από το .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. και όχι ότι εσείς ξεφύγατε από το θέμα σας! Εσείς μια χαρά τα πάτε, μάλιστα παρέα και με coca cola, είσαστε στο θέμα σας, αλλά το θέμα σας δεν είναι μέσα στο .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.! Παρόλα αυτά με την απάντηση σου επιβαιβεωνεις αυτό που λέω! maraki8: και πρώτα απ'όλα στην πολιτική.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

maraki8Μέλος
22/03/2007, 08:58:55
quote:
Αγαπητή μου Μαράκι μάλλον δεν διάβαζες προσεκτικά το μήνυμα μου. Είπα ότι το θέμα σας έχει ξεφύγει από το .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. και όχι ότι εσείς ξεφύγατε από το θέμα σας! Εσείς μια χαρά τα πάτε, μάλιστα παρέα και με coca cola, είσαστε στο θέμα σας, αλλά το θέμα σας δεν είναι μέσα στο .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.!

Απεναντίας,αγαπητέ μου Ελ.Ελυον,επαναλαμβάνω ότι η συζήτηση και οι αναφορές στην πολιτική,είναι και μέσα στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Ο Χριστόδουλος είναι λειτουργός της θρησκείας κι εκπρόσωπος του Θεού επί γης.Ο Χριστόδουλος χρησιμοποιεί μια χαρά την θρησκεία και το ποίμνιο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και για να περνάει ο ίδιος καλύτερα...

el.elyonΜέλος
22/03/2007, 09:38:34
quote:
maraki8: Απεναντίας,αγαπητέ μου Ελ.Ελυον,επαναλαμβάνω ότι η συζήτηση και οι αναφορές στην πολιτική,είναι και μέσα στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Ο Χριστόδουλος είναι λειτουργός της θρησκείας κι εκπρόσωπος του Θεού επί γης.Ο Χριστόδουλος χρησιμοποιεί μια χαρά την θρησκεία και το ποίμνιο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και για να περνάει ο ίδιος καλύτερα...

Μαράκι μου καλημέρα!

Εγώ είπα την άποψη μου. Νομίζω ότι καλυτέρα είναι να μπει διπλά στο .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =- & ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

lousipanΜέλος
22/03/2007, 10:03:48
Καλημερα σε ολους.Φιλε Συνοδινε ευτυχως που πηραμε το ονομα Ελλαδα γιατι καποιοι στα χρονια της Τουρκοκρατιας φροντιζαν να παραπλανουν τον Ελληνικο λαο λεγοντας του οτι στην χωρα τους κατοικουσαν καποτε καποιοι απιστοι οι Ελληνες οι οποιοι εχτισαν τα αρχαια αυτα κτισματα που εχουν γινει ερηπια τωρα.Αλλα επειδη ο θεος τους σιχαθηκε τους εξαφανισε.Και τωρα ζουν αυτοι εκει ευλογημενοι απο τον θεο σκλαβωμενοι απο τους Τουρκους και ειναι ευτυχημα για αυτους που γεννηθηκαν ετσι.Ξεχασα να δωσω χθες και τις ευχες μου για την Εαρινη Ισημερια που ηταν μεγαλη γιορτη για τους προγονους μας τους Ελληνες χρονια μας πολλα και παλι.
el.elyonΜέλος
22/03/2007, 13:05:19
Φίλε lusipan καλησπέρα.

quote:
lusipan: Αλλα επειδη ο θεος τους σιχαθηκε τους εξαφανισε.Και τωρα ζουν αυτοι εκει ευλογημενοι απο τον θεο σκλαβωμενοι απο τους Τουρκους

Φίλε εδώ τι εννοείς?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

lousipanΜέλος
22/03/2007, 13:26:25
Φιλε EL ELYON καλησπερα και σε εσενα.Δεν εννοω κυριολεκτικα οτι θεος εκανε κατι τετοιο ουτε ειρωνευομαι τον χριστιανικο θεο απλα ανεφερα τι ελεγαν καποιοι υψηλοβαθμοι ρασοφοροι στους Ελληνες τοτε για να τους αποκοψουν απο τις ριζες τους.Δεν διαφωνω οτι υπηρξαν ιερεις που βοηθησαν την επανασταση και δωσαν και την ζωη τους ακομη.
el.elyonΜέλος
22/03/2007, 13:48:51
Φίλε lusipan νομίζω ότι γνωρίζεις ότι τα αρχαιότερα κείμενα που υπάρχουν και που υποστηρίζουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική είναι τα κείμενα της Καινής Διαθήκης! ο Μακεδόνας που ονειρεύτηκε ο απ. Παύλος ήταν Έλληνας! Η πρώτη πόλη στην Ευρώπη που επισκέφθηκε ο απ. Παύλος ήταν η Νεαπολης ( η σημερινή Καβάλα) ! Αγαπητέ καλό είναι να αναφέρεις και τις δυο όψεις του νομίσματος! Η Καινή Διαθήκη όταν κάνει αναφορά για λαούς αναφέρετε στους Ιουδαίους και στους Έλληνες! Και το σημαντικότερο είναι ότι η Καινή Διαθήκη είναι γραμμενη στα ελληνικά! Αλλά μια που είπα για την Καβάλα γνωρίζεις τι είχε υπογράψει ο Βενιζέλος στο πρώτο παγκόσμιο πόλεμο με τις συμμαχικές δυνάμεις για την Καβάλα και την Δράμα?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

22/03/2007, 14:59:35
quote:
el.elyon
Φίλε lusipan νομίζω ότι γνωρίζεις ότι τα αρχαιότερα κείμενα που υπάρχουν και που υποστηρίζουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική είναι τα κείμενα της Καινής Διαθήκης!

Καλά, μην τρελαθούμε κιόλας. Υπάρχουν αρχαιότατες αναφορές για την ελληνικότητα των Μακεδόνων, δεν περιμέναμε την ΚΔ (που δε λέει και τίποτε ουσιαστικά περί του θέματος). Για την ενημέρωσή σου να παραθέσω μερικές.

Ο Ηρόδοτος (5ος αι. παχχ) στην Ιστορία του (Α, 56) αναφέρει ότι οι Σπαρτιάτες και οι Μακεδόνες ανήκαν στο ίδιο δωρικό φύλο ενώ οι Αθηναίοι στο Ιωνικό, ανήκοντα και τα δύο στο ελληνικό έθνος.

Ο Πολύβιος (2ος αι. παχχ) αναφέρει στο ένατο βιβλίο των Ιστοριών του (θ, 35) πως οι Μακεδόνες πολεμούν για την ασφάλεια της Ελλάδας και πως οι Ελληνες θα κινδύνευαν αν δεν υπήρχαν οι Μακεδόνες που ήταν η εμπροσθοφυλακή της Ελλάδας. Χαρακτηρίζει δε τους Μακεδόνες ομοφύλους προς τους υπόλοιπους Έλληνες. Το ίδιο λέει και ο Πλούταρχος (2ος αι. παχχ) στα Ηθικά (2,342).

Ο Στράβων (1ος αι. παχχ) ταυτοποιεί τη Μακεδονία σαν τμήμα της ελληνικής περιφέρειας "Εστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία" (Γεωγραφικά Ζ.329, Β.108, Β.128, Θ.403)

Ο Αρριανός στην "Αλεξάνδρου Ανάβαση" (Β.14) σημειώνει τα λόγια του Αλέξανδρου "Εγώ δε των Ελλήνων ηγεμών".

Ο Αλέξανδρος ο Α' δηλώνει στον εκπρόσωπο των Περσών: "ανήρ Έλλην, Μακεδόνων ύπαρχος" (Ηροδότου Ιστορίαι, Ε.20).

Αναφορά για την ελληνικότητα των Μακεδόνων κάνει και ο Ρωμαίος Ιστορικός Τίτος Λίβιος (1ος αι. παχχ) σε δύο σημεία, στο έργο του "Ιστορία της Ρώμης" (ΧΧΧ.ΧΧΙΧ και XLV.XXIX).

Τι ακριβώς λέει τώρα η ΚΔ για την ελληνικότητα της Μακεδονίας;

quote:
el.elyon
Και το σημαντικότερο είναι ότι η Καινή Διαθήκη είναι γραμμενη στα ελληνικά!

Η Κ.Δ. γράφτηκε στα ελληνικά γιατί απλά ήταν η πιο διαδεδομένη γλώσσα της εποχής. Αν γραφόταν σήμερα θα γραφόταν στα αγγλικά ενώ αν γραφόταν μετά 10 χρόνια θα γραφόταν στα κινέζικα.

macedon

el.elyonΜέλος
22/03/2007, 15:31:26
quote:
macedon: Καλά, μην τρελαθούμε κιόλας. Υπάρχουν αρχαιότατες αναφορές για την ελληνικότητα των Μακεδόνων, δεν περιμέναμε την ΚΔ (που δε λέει και τίποτε ουσιαστικά περί του θέματος). Για την ενημέρωσή σου να παραθέσω μερικές.

Φίλε macedon ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις για αυτές τις αρχαιότατες αναφορές ποτέ χρονολογούνται τα κείμενα που εμείς έχουμε στα χεριά μας για αυτές τις αρχαιότατες αναφορές?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

22/03/2007, 16:04:56
Από 200 μέχρι 700 χρόνια πριν τα κείμενα της Κ.Δ. που έχουμε στα χέρια μας.

macedon

lousipanΜέλος
23/03/2007, 10:33:19
Φιλε ΜΑΚΕΔΟΝΑ σε ευχαριστω που απαντησες γιατι χθες σχολασα εκεινη τηνωρα απο την δουλεια και δεν μπορεσα να απαντησω στον φιλο EL ELYON.Ετσι ειμαστε οι Μακεδονες αλληλεγγυη.
el.elyonΜέλος
23/03/2007, 12:59:57
quote:
macedon: Από 200 μέχρι 700 χρόνια πριν τα κείμενα της Κ.Δ. που έχουμε στα χέρια μας.

Μάλιστα. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποια είναι αυτά τα κείμενα και που βρίσκονται; Αν θέλεις ξεκινά από το αρχαιότερο μέχρι και το νεότερο. Άρα από το 5 αιώνα π.Χ.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!