ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ! (Αναζήτηση ιστοσελίδας ιστορικού περιεχομένου) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ! (Αναζήτηση ιστοσελίδας ιστορικού περιεχομένου) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Enas35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stavros77Μέλος
10/04/2008, 23:24:11
Για το διάστημα μεταξύ της καθόδου των Ρώσων και της λήξης του πολέμου υπό του Αγγέλου, μιλά και ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων.

Ποιοι άραγες θα είναι οι 3 προνοητές και από ποια έθνη?
Ποιοί θα είναι ο αυτόνομος και ο "άγριος λύκος"?
Στο τέλος πάντως θα είναι όπως φαίνεται η μεγάλη μάχη 18 εθνών εναντίον του συνασπισμού των Ρώσων και των συμμάχων τους.

Σκεφτείτε σε τι απόγνωση θα βρίσκεται ο κόσμος όταν θα αιωρείται για μήνες πάνω από το κεφάλι του πυρηνικός όλεθρος. Ο Θεός να δίνει δύναμη.

«Και θα επικρατήσει στην Επτάλοφο το ξανθό γένος για έξη ή πέντε μήνες και θα φυτεύουν πάνω σ' αυτήν λάχανα, και θα φάνε πολλοί από αυτούς για να εκδικηθούν τους Αγίους. Θα εξουσιάσουν την Ανατολή τρεις προνοητές, ο προφήτης θα χαθεί. Μετά από αυτό θα ξεσηκωθεί ο αυτόνομος, και μετά από αυτόν κάποιος άλλος λύκος πολύ άγριος. Θα δείρουν τους Ισμαηλίτες και θα τους καταδιώξουν ως την Κολωνία. Θα ταραχθούν και τ' άλλα έθνη που βρίσκονται στο Βορά και θα ταραχθούν τα έθνη που βρίσκονται στις γωνίες του Νότου και θα ξεσηκωθεί ο Μέγας Φίλιππος μαζί με τις δεκαοκτώ γλώσσες»

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

OmasEpsilonΜέλος
10/04/2008, 23:31:14
quote:

Πως άραγε θα αντιδράσει η Ελλάδα στο διπλωματικό πεδίο τους 5 μήνες που θα κρατά η Ρωσία την Πόλη?

Από ότι φαίνεται από τις προφητείες πάντως, θα δεχθούμε να περάσουν ΝΑΤΟικά στρατεύματα για την Πόλη.

Κατά πάσα πιθανότητα θα ξεμπλοκάρει ένα μέρος της Ελλήνικής κυβέρνησης από το δυτικό κατεστημένο και θα δούμε τεράστιες ανατροπές. Μάλλον επιφανειακά θα δείξουμε ότι κρατάμε ουδέτερη στάση αλλά στο παρασκήνιο η Ελλάδα είναι δεμένη με την Ρωσία απο αρχαιοτάτων χρόνων.

10/04/2008, 23:40:41
Δηλαδή ρε Σταύρο77 από το δεν θα αρχίσει τίποτε το
καλοκαίρι, τώρα είσαι αυτος που λέει ότι θα αρχίσει
τον Ιούλιο;
Καλά τέτοια ψέματα λές και πιστεύεις και σε Θεό;
Δεν πειράζει, φτάνει που άρχισες να καταπίνεις τα
ψέματα σου, αν μετανοήσεις και για τα υπόλοιπα σε λίγο,
ίσως έχεις ελπίδες, αλλά με τα ψέματα δείχνεις πόσο
εγωισμό έχεις και ποσο δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου…

Σε λίγο θα μας λές και για τον Μετρέιγια ότι εσύ το έλεγες…
Δεν πειράζει, όλοι να σωθούν, έστω και με ψεύτικα accounts…
Αλήθεια όμως, πιστεύεις ότι το’ χαψε κανένας;
Εγώ το μονο που λέω είναι ότι δεν θέλω να είμαι
στην ίδια πλέυρά με σένα, αν γίνεται…
stavros77Μέλος
10/04/2008, 23:48:22
Είναι απίστευτο το μίσος που μου δείχνεις αδελφέ....
Πραγματικά λυπάμαι

11/04/2008, 00:07:50
Ε όχι και μίσος η πλάκα με τις χαζομάρες σου,
φίλε Σταύρο77…,
αλήθεια πόσα accounts έχεις; Τρία , η τέσσερα;
Φίλε μίσος έχεις εσύ που δεν σού κατσε ότι σχεδίαζες,
γι’ αυτο και έχεις σκάσει κα ήθελες και δήθεν να
εκβιάσεις το ή εγώ ή εσύ…
Λυπάμαι που δεν μπορείς να σοβαρευτείς… Φαντάζομαι
είσαι δεν είσαι 15 χρονών, για να κάνεις τέτοια
παιδαριώδη λάθη…
Το χειρότερο άπό όλα είναι οτι ξέρεις τι κάνεις...
stavros77Μέλος
11/04/2008, 00:22:55
Αν και δεν νομίζω ότι έχω χρέος να απολογηθώ αγαπητέ Βαγγέλη, σου λέω ότι

1) Δεν έχω άλλο λογαριασμό. Ένας είμαι και λέγομαι Σταύρος.

2) Δεν ήθελα να αποχωρήσω για να κάνω εκβιασμό. Ήτανε καθαρά προσωπικός ο λόγος. Παρέμεινα γιατί με κάλεσαν κάποια παιδιά να συνεχίσουμε τη συζήτηση και σεβάστηκα τη παράκληση τους. Δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από σένα.

3) Είμαι 31 χρονών, έχω σπουδάσει, έχω πάει φαντάρος, δουλεύω 4 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σαν μηχανικός και είμαι παντρεμένος.

Έχω συναντηθεί και με 3 παιδιά που κάποτε γράψαν στο esoterica. Μπορούν να στο επιβεβαιώσουν για να σταματήσεις να αγχώνεσαι μαζί μου.

AGS2008Νέο Μέλος
11/04/2008, 00:40:11
Μια και ακουγονται πολυ τραβηγμένες αποψεις περι αντιχριστου θέλω να επισημανω 3 πραγματα. Πρωτα απ'ολα οπως λεγουν οι γραφές ο αντιχριστος θα πλανησει ακομα και πολλους εκλεκτους, δηλαδη και ορθοδοξους χριστιανους. Λοιπον αυτος ο Μετρεγια οχι μονο δεν έχει πλανησει την δικια μας εκκλησια αλλα ουτε και αυτους τους εβραιους που περιμένουν τον μεσσια πως και πως.. Εχω διαβασει και πολλες ιστοσελιδες τους που αναφερονται στον αναμενομενο μεσσια και κανεις δεν ασχολειται με τον Μετρεγια! Δευτερον έχω διαβασει απο πατερες οτι ο αντιχριστος οπως σωστα λεει και ο φιλος ΡΩΜΙΟΣ θα εμφανιστει σε ηλικια 30 χρονων (μιμουμενος τον Χριστο) Αν αλλωστε δεν εμιμειτο τον Χριστο πως θα μπορουσε να πλανησει τους εκλεκτους? Ο Μετρεγια σημειωτεον ειναι κοντα στα 70! Και τριτον ο Μετρέγια εχει εμφανιστει εδω και πολλα χρονια (1987)οταν ακομα ζουσαν συγχρονοι αγιοι πατέρες των ημερων μας οπως ο Γερων Πορφυριος, ο πατηρ Ιακωβος ο πατηρ Παισιος και ο γερων Σωφρονιος στο Εσσεξ. Επειδη γνωρίζω ανθρωπους που είχαν πολυ συχνη επικοινωνια και με τους 4 γέροντες ξερω οτι κανεις τους δεν μιλησε για τον Μετρεγια σαν πιθανο αντιχριστο.
OmasEpsilonΜέλος
11/04/2008, 01:48:16
τρεχαγυρευόπουλε καταντάς σπαστικός και νομίζω ήρθε η ώρα να ηρεμίσεις οκ? Σε ποιο τάγμα ανοίκεις ε? για μίλα ξεκάθαρα γιατί εδώ μέσα έχει άτομα που γνωρίζουνε πολλά άσχετα που δεν μιλάνε στα ίσια. Λοιπόν από την ώρα που μπήκες στο νήμα μας έκανες μπάχαλο μια με τον Agnostic μια με τον Σταύρο μια με τα τετραπλά accounts μια με τον μετρέγια σου. Διαστρεβλώνεις γεγονότα δεν απαντάς σε αυτά που σε ρωτάνε και απαντάς με ερωτήσεις. Σπέρνεις την διχόνοια στο νήμα και αποπροσανατολίζεις την συζήτηση. Λοιπόν για ηρέμησε γιατί θα τα ακούσεις και από μένα.. εκτός και αν έχεις πλανηθεί τόσο πολύ που έχει θολώσει το μυαλό σου και ψάχνεις εξόδους διαφυγής στα λεγόμενα των άλλων για να καλύψεις τα κενά σου.

Ξέχνα τον μετρέγια ξέχνα τον αντίχριστο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντιχριστος με τον όρο που τον σκέφτεσαι. Είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα για εκφοβισμό και έλεγχο των μαζών. Ξεκόλα το μυαλό σου. Κανείς Άγιος και κανείς γέροντας δεν αναφέρθηκε στις μπουρδολογίες του μετρέγια σου. Ψάξε να βρεις από αλλού την άκρη.

Μην το πέρνεις προσωπικά αλλά με έχεις κουράσει. Μπαίνω στο νήμα να διαβάσω γνώμες και απόψεις ανταυτού βλέπω κοκορομαχίες. Στο κάτω κάτω αν είσαι αντίθετος με την άποψη κάποιου τοποθέτησε την αντιπαράθεση σου όπως έχεις κάνει αλλά μέχρι εκεί. Αν ο άλλος έχει διαφορετική άποψη δεν θα βγάλουμε και τα μάτια μας. Ο καθένας μέσα από τις συζητήσεις φιλτράρει την πληροφορία την επεξεργάζετε σύμφωνα με το δικό του σκεπτικό και κρατάει το αποτέλεσμα για τον εαυτό του. Μην γίνεσε εριστικός.

Η γη είναι επίπεδη και ο γαίδαρος πετάει.

11/04/2008, 10:55:29
Στο εξήγησα, φίλε Σταύρο77, ότι ούτε αγχώνομαι
ούτε έχω πρόβλημα μαζί σου, εσύ όμως που γράφεις
πάντα άμεσα σε ότι γράφω και προσπαθείς μόνιμα να
προβοκάρεις, είσαι σίγουρος και ειλικρινής με τον
εαυτό σου ότι δεν έχεις πρόβλημα …μαζί σου;
AGS2008, ο Μειτρέιγια αν δεις σε μελέτες πάνω σ’αυτόν,
πρώτη φορά εμφανίστηκε σε ορθόδοξη εκκλησία στη Μόσχα
μπρος σε100 άτομα και σ’ αυτόν ως χριστό τον πίστεψε
το 80%, αν θέλεις κυκλοφορούνε βιβλία γι’ αυτόν
που λένε για τις εμφανίσεις του…
Υπάρχουν φωτογραφίες του ειδικά στο Ναιρόμπι
που κάνει θαύματα, κλπ…Επειδή θεωρώ αρκούντως
γελοία αυτά που γράφονται στην ιστοσελίδα του με
παραξένεψε το πόσο έπεισε τον κόσμο που τον πιστεύει,
αλλά και η επιστολή που και εδώ μεσα γράφτηκε προς
Μπούς και Σαρόν, για την ανέγερση του 3ου ναού του
Σολομώντα, μου έδειξαν ότι έχει έναν πολύ μεγάλο
μηχανισμό από πίσω του που τον προωθεί και ανάλογα
επιχειρήματα και προπαγάνδα ώστε να πλανά τον κόσμο.
Δηλαδή περιμένεις να σας πάρειέναν έναν από το χέρι
και να σας το πει;
Αντίθετα με σένα εγώ έχω πληθώρα βιβλίων και φυλλαδίων
και γερόντων που τον θεωρούν σαν τον ερχόμενο αντίχριστο
ή τον πιο πιθανό υποψήφιο…Αλλά και πάλι, αν τον είχαν
στιγματίσει ως αντίχριστο, πως θα πλανήσει και τους εκλεκτούς;

Φίλε Omas epsilon, το να πω ότι αυτό που λες δεν έχει
ισχή,το θέμα για μένα είναι, θα μπορέσεις να το
καταλάβεις; Πρώτον, αφού εδώ λέμε απόψεις, άρα έχω
κι εγώ το ίδιο δικαίωμα, δεύτερον το αν είναι ή όχι
ο Μετρέιγια ο αντίχριστος, δεν το συζητάς ,ούτε
ψάχνεις αν το ισχυρίζετια ως ενσαρκωτής του Ιησού
και άλλων μεσσιών του κόσμου και τρίτον, άλλος
έχει φαγωθεί με μένα κι όχι εγώ μ’ αυτον…
Αυτός γράφει συνέχεια για μένα, εγω όχι πριν
από αυτον…
Μου άρεσε η αναφορά στον Agnostic που δεν πιστεύει
σ’ αυτά που γράφονται εδώ για προφητείες και
χριστιανισμό, άρα πιστεύει ότι κακώς διαφώνησα μαζί του…Καταλαβαίνεις πότε προδίνεσαι ή όχι;

stavros77Μέλος
11/04/2008, 11:14:05
Παιδιά.....για όσους θέλουμε να συζητήσουμε για τις προφητείες της επερχόμενης ΕλληνοΤουρκικής σύρραξης.....προτείνω να αγνοήσουμε τα posts που αναφέρονται στον αντίχριστο και να επικεντρωθούμε στο θέμα της συζήτησης. Ας μη δίνουμε απαντήσεις ώστε να συνεχίσουμε εποικοδομητικά τη συζήτηση για την οποία πιστεύω μπήκαμε σχεδόν όλοι σε αυτό το φορουμ.

Έχουμε νομίζω το δικαίωμα να μην ασχολούμαστε με τα θέματα που ποθεί να ασχοληθεί κάποια μικρή ομάδα ατόμων και να επιλέξουμε οι ίδιοι την ατζέντα θεμάτων που θα συζητάμε.

Και ο αντίχριστος είναι κάποιο ενδιαφέρον θέμα αλλά η συζήτηση για αυτό θα έπρεπε να έχει ως βάση το διάλογο και όχι το δογματισμό. Επειδή δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό, το Νο 2 του "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητείες για κοντινό πόλεμο???" έχει καταντήσει λίγο ανιαρό.
Μπορεί κάλλιστα να ανοιχθεί νέο θέμα.

Θα ήθελα να παρακαλέσω του administrators Dying_Incubus και Amalia να διαφυλλάτουν τη θεματολογία κάθε topic. Το πιο εύκολο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να επεμβαίνει και να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση συζητώντας άλλα αντί άλλων.

Σας παρακαλώ να πάρετε θέση και εσείς παιδιά αν συμφωνείτε ή όχι.

StvdΜέλος
11/04/2008, 11:42:25
Οντως ο ΟμαςΕψιλον εχει δίκιο κ ευγενικός ήταν μαζί σου φίλε τρεχαγυρευε
κατι ήξερες οταν διάλεγες τετοιο nickname.Λοιπον επειδη ο καθένας μπορεί να κάνει πόστ οτι άποψη και να έχει και επειδη δεν είμαστε μώρα να κατεβάζουμε αμάσητα όσα λέγονται τέλος οι επιθέσεις και οι κατηγωρίες.
Ο μετρεγιας προφανως ήθελε να πάρει το χρίσμα απο μόνος του, εξάλλου η ζημία που έκανε μέχρι τώρα δεν φαίνετε σημαντική.
Ας αρχισουμε σιγα σιγα ρε παιδες να τακτοποιουμε τις προφητειες χρονολογικα...

"Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια δεν θα σταματήσει."

1.Θέμα υφαλοκριπιδας - οχι πόλεμος("Θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι")
2.Αμοιβαία παύση των πρεσβειών
3.Ολιγοήμερος πόλεμος με την Τουρκία(μπόρες θα ναι)
4.Επέμβαση του Ξανθού Γένους και νίκη της Ορθοδοξίας κατα κράτος("θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά...")
("Ξένος στρατός θα έλθει, Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρη... ")
5.Ανησυχία κόσμου
6.Οι Δυτικοί(μάχη πολλών κρατών) θα βρουν ευκαιρία για εδάφη και θα συμμετάσχουν(ΝΑΤΟ(Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία++) ενάντια στη Ρωσία)
7.Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά εξ κρατών.("Θα κρατήσουμε στρατό μόνο στα σύνορα...")
8.Οι Κούρδοι θα πάρουν τα εδάφη τους οι Αρμένιοι τα δικά τους κ η Ελλάδα την Πόλη(στρατιωτική και πολιτικη διαχείριση)
9.Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου Χριστού και παράδοσις Πόλεως τοις Έλλησι
10. Υπόκυψις Λατίνων εις την αλάνθαστον πίστιν Ορθοδόξων.
11.Εξωθήσεται Ορθόδοξος Πίστις από Ανατολών μέχρι Δυσμών.
12.Φόβος και τρόμος βαρβάρων υπ' αυτής.
13.Πτώσις του Πάπα και ανακήρυξις ενός Πατριάρχου δι' όλην την Ευρώπην.(Ορθόδοξου??)
14.Εν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων, την δε εβδόμην ουκ έστι ταλαίπωρος, ουκ έστιν εξόριστος, επανερχόμενος εις τας αγκάλας της μητρός αγαλλομένης.(προφανώς η ημέρα της κρίσεως θα είναι Κυριακή)

Η εμφάνιση του αντιχρίστου δεν μπορω να βρω που τοποθετείται...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...
Ευχαριστώ

athanesΝέο Μέλος
11/04/2008, 11:51:57
quote:

Μια και ακουγονται πολυ τραβηγμένες αποψεις περι αντιχριστου θέλω να επισημανω 3 πραγματα. Πρωτα απ'ολα οπως λεγουν οι γραφές ο αντιχριστος θα πλανησει ακομα και πολλους εκλεκτους, δηλαδη και ορθοδοξους χριστιανους. Λοιπον αυτος ο Μετρεγια οχι μονο δεν έχει πλανησει την δικια μας εκκλησια αλλα ουτε και αυτους τους εβραιους που περιμένουν τον μεσσια πως και πως.. Εχω διαβασει και πολλες ιστοσελιδες τους που αναφερονται στον αναμενομενο μεσσια και κανεις δεν ασχολειται με τον Μετρεγια! Δευτερον έχω διαβασει απο πατερες οτι ο αντιχριστος οπως σωστα λεει και ο φιλος ΡΩΜΙΟΣ θα εμφανιστει σε ηλικια 30 χρονων (μιμουμενος τον Χριστο) Αν αλλωστε δεν εμιμειτο τον Χριστο πως θα μπορουσε να πλανησει τους εκλεκτους? Ο Μετρεγια σημειωτεον ειναι κοντα στα 70! Και τριτον ο Μετρέγια εχει εμφανιστει εδω και πολλα χρονια (1987)οταν ακομα ζουσαν συγχρονοι αγιοι πατέρες των ημερων μας οπως ο Γερων Πορφυριος, ο πατηρ Ιακωβος ο πατηρ Παισιος και ο γερων Σωφρονιος στο Εσσεξ. Επειδη γνωρίζω ανθρωπους που είχαν πολυ συχνη επικοινωνια και με τους 4 γέροντες ξερω οτι κανεις τους δεν μιλησε για τον Μετρεγια σαν πιθανο αντιχριστο.

Του δείχναν τον αντίχριστο και αυτός κοίταζε το δάχτυλο. Αστειεύομαι. Και δεν πάει σε εσένα ασφαλώς το σχόλιο φίλε μου. Ο αντίχριστος θα έχει πολλούς προδρόμους και έναν βασικο. Τον ψευδοπροφήτη. Κάπου ανάμεσα σε όλους αυτούς πιθανόν να παίξει την μπάλα του και ο maitreya. Αλλά ας μην ασχολούμαστε με δαύτον περισσότερο απ' όσο χρειάζεται προκειμένου να εξασκίσουμε την διάκρισή μας. Ο φίλτατος δεν πρόκειται να είναι παρά ακόμη ένας ο όποίος ει δύναται πλανήσει ακόμη και τους εκλεκτούς. Για αυτό και αρκετοί εκ των πρώτων εσονται έσχατοι τελικως και τούμπαλιν (μία από τις αρκετές διαστάσεις της εν λόγω έννοιας)

Καλώς σας βρήκα

Edited by - athanes on 11/04/2008 11:56:00

11/04/2008, 11:52:24
Βλέπω φίλε Σταύρο77,ακολουθείς τον διάβολο
κανονικά στην αποστασία και την προβοκάτσια…
Το θέμα έχει να κάνει με τις προφητείες και
τον πόλεμο με την Τουρκία, σωστά το έθεσες…

Λοιπόν αυτά που εγώ είπα και ενστερνίστηκες
αφορά το ότι μάλλον αυτο το καλοκαίρι θα γίνει
ο πόλεμος με την Τουρκία τον Ιούλιο και θα μας
την πέσουν μέσω του ΝΑΤΟΙΚού λιμανιού από την Θες/νίκη,
αλλά και ότι θα ρίξουν πολύ στρατό καιδεν θα
μπορούν να τονπάρουν πίσω,
όπως λέει ο Πατροκοσμάς ο κατ' εξοχήν προφητης
για τον ελληνοτουρκικό πόλεμο…
Εσύ τι λες;
Για να δούμε, ποση διαβολή
μπορείς να κάνεις σ’ αυτό…

AGS2008Νέο Μέλος
11/04/2008, 12:00:16
Συμφωνω με τον φιλο Σταυρο77 περι νεας συζητησης. Φιλε Τρεχαγυρευε αφου σε απασχολει τοσο αυτο το θεμα γιατι δεν ανοιγεις νεο θεμα "Πιστευετε οτι έχει έρθει ο αντιχριστος? " και οποιοι ενδιαφερονται ας πουν τη γνωμη τους εκει.

Σε 35 χρονια αν ζω ισως γραψω και εγω την γνωμη μου

11/04/2008, 12:25:32
Για τις προφητείες περί ελληνοτουρκικού
πολέμου θα γράψεις,AGS2008 ή κόλλησες κιεσύ
αντιτρεχαρυρευίτιδα απο τον Σταύρο77, καιδεν
βλέπεις τίποτε άλλο;
Περί των προφητειών του Κοσμα του Αιτωλού,
που λέει περίεισβολής κι όχι 6μήλια ή
αν θέλετε κάνουμε
ένα πως θα διώξουμε τον τρέχαγύρευε...Τι λέτε;
Εντελώς δημοκρατικά και αξιοκρατικά...
Καικολλημένα...