ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/01/2009, 13:57:57
Μα αγαπητέ μου open mind,το σύμβολο σημαίνει για
τον άνθρωπο..Ο Σολωμός στην Κύπρο, έγινε σύμβολο με
την πράξη του..Τόσοι νεκροί της ασφάλτου, γίναν σύμβολα
πουθενά; Μεγαλυτέρα πασών των αρετών η διάκριση και χαρά σ όποιον
την έχει...
Όλα αυτά που θα ήθελες να γίνουν, κατάργηση στρατιωτικής θητείας,
αλλαγή αστυνομίας, με ποιά πρότυπα, κλπ, απαιτούν και ανάλογο
..περιβάλλον..Αν ήμασταν στην Κεντρική Ευρώπη, πιστεύεις ότι η
Ελλάδα, θα είχε στρατό;Αλλά, καράβια θα φτιάξεις όταν είσαι νησί,
όχι αρδευτικά έργα...
kswtikoulaΜέλος
29/01/2009, 13:57:59
Είναι η δεν είναι διαστρέβλωση της πραγματικότητας το άρθρο για τα επεισόδια στην Ασκληπιού???
Είναι ή δεν είναι χειραγώγηση να μεταφράζονται κατά το δοκούν ξεκάθαρες εικόνες?
Είναι ή δεν είναι μεταβίβαση ευθυνών σε ένα και μοναδικό πολίτη γιατί μόνο γι αυτόν βρήκαν κάτι "αξιόμεμπτο"?
Ειλικρινά, καλός ο αντίλογος αλλά επιχειρήματα δεν βλέπω.
Συγνώμη εάν ο "τόνος" μου γίνεται μικρόψυχος, αλλά υπάρχουνε και όρια!

Δεν θέλω πια να γυρίζω στις θάλασσες φωνάζοντας...
Θέλω να βρω κι εγώ μια φωνή να μ'αποκρίνεται.

29/01/2009, 13:59:46
Μα εδώ δεν τίθεται κανένα θέμα λύσης.
Το έχουμε πει πως υπάρχει πρόβλημα με την αστυνομία αλλά κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να ανοίξει μια κουβέντα για το τι αστυνομία θέλουμε. Κολλάμε μόνο στα στραβά που έχουνε γίνει για να ισωπεδώσουμε τα πάντα. Το πρόσεξες το τυράκι ???

Διαλύεις την αστυνομία, τη γνωστή συμμορία που βγάζει τα μέλη της με τα κράνη και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑ στους δρόμους να βαράει.

Με άλλοθι αυτό, κλείνουμε τα ματάκια μας στον ρόλο της "δικηγόρου", μην τυχόν και θίξουμε την "δικηγόρο" γιατί έφαγε ξύλο η γιαγιά....

Δεν ξέρω ρε Open Mind, είναι στιγμές που μου ανεβαίνει πραγματικά το αίμα στο κεφάλι και λέω τι στο διάολο κάθομαι και ασχολούμαι.... Από την άλλη μου την δίνει να βλέπω να γίνεται της πουτάνας μπροστά στα μάτια μου, να ακούω και να διαβάζω παπαριές και εγώ να κάθομαι απαθής. Δεν μπορώ να μείνω απαθής, ακόμα και αν τελικά προχωρήσει το θέμα με τις υπηκοότητες (το δικό μου βασικά γιατί του μικρού είναι δεδωμένο), πιστεύω πως πάλι θα με τρώει να θέλω να μιλήσω γι'αυτόν τον σκατότοπο....

Στο μεταξύ είδες ενδιαφέρον για το θέμα για την ΠΑΙΔΕΙΑ, έτσι ????

Edited by - KERRY KING on 29/01/2009 14:00:53

29/01/2009, 14:03:38
Αγαπητή μου kswtikoula,τόσα χρόνια φαίνεται,ζεις σε κράτος
δικαίου και παραξενεύεσαι που βλέπεις διαστρέβλωση
του συγκεκριμένου επεισοδίου....Αλήθεια εδώ ζούμε ή
στην ιδανική πολιτεία του μυαλού μας;
Γιατί ψάχνουμε δικαιολογία για να καλύψουμε την ανάγκη
μας να φανούμε εμείς ώς ιδέα, έτσι εθιμοτυπικά, όπως γίνεται
με όλους,σε μια κλίμακα έντασης αυξητική και παριστάνοντας
ότι πρώτη φορα βλέπουμε αδικία;
Υποκρισία ή συνειδητή επιλογή κατεύθυνσης;
29/01/2009, 14:05:56
quote:
Είναι η δεν είναι διαστρέβλωση της πραγματικότητας το άρθρο για τα επεισόδια στην Ασκληπιού???

Που υπάρχει η διαστρέβλωση ? Σε ποιό σημείο ακριβώς ?
Κάνε την παραπομπή να το σχολιάσουμε...

quote:
Είναι ή δεν είναι μεταβίβαση ευθυνών σε ένα και μοναδικό πολίτη γιατί μόνο γι αυτόν βρήκαν κάτι "αξιόμεμπτο"?

Είναι άλλο κομμάτι η συμπεριφορά των αστυνομικών και είναι άλλο θέμα η παρουσία και ο ρόλος της συγκεκριμένης δικηγόρου. Κομμάτι του παζλ είναι και αυτό.....

29/01/2009, 14:12:26
quote:
Μα αγαπητέ μου open mind,το σύμβολο σημαίνει για
τον άνθρωπο..Ο Σολωμός στην Κύπρο, έγινε σύμβολο με
την πράξη του..Τόσοι νεκροί της ασφάλτου, γίναν σύμβολα
πουθενά; Μεγαλυτέρα πασών των αρετών η διάκριση και χαρά σ όποιον
την έχει...

Είπα στο
Παράδειγμα που είπε η ξωτικουλα αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε σημαία και άνθρωπο
Θα διάλεγα τον άνθρωπο δηλαδή εσυ θα διάλεγες την σημαία και θα άφηνες τον άλλο
Να καεί ?.
Τώρα για συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν θέλω να μιλά γιατί σέβομαι τη μνήμη των νεκρών .

quote:
Όλα αυτά που θα ήθελες να γίνουν, κατάργηση στρατιωτικής θητείας,
αλλαγή αστυνομίας, με ποιά πρότυπα, κλπ, απαιτούν και ανάλογο
..περιβάλλον..Αν ήμασταν στην Κεντρική Ευρώπη, πιστεύεις ότι η
Ελλάδα, θα είχε στρατό;Αλλά, καράβια θα φτιάξεις όταν είσαι νησί,
όχι αρδευτικά έργα...

Το περιβάλλον προδιαθέτει πλέον αυτές τις αλλαγές δεν είμαστε στο 1945 είμαστε στο 2009 είμαστε πλέον μελή της ΕΕ προστατευόμαστε από τα ανάλογα άρθρα και δεν είπα
Για κατάργηση του στρατου αλλα για κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης .
Οσο αφορά την αστυνομία τι είναι δηλαδή αυτό που την κρατά στα σημερινά επίπεδα
Και δεν μπορεί να αλλάξει ?.

kswtikoulaΜέλος
29/01/2009, 14:21:08
Όχι σε καμμιά ιδανική κοινωνία.
Αν παρακολουθήσεις άρθρα μου εδώ μέσα, δεν έχω αφήσει καμμιά αδικία να πέσει χάμω, σε όλες φώναζα και σε όλες θα φωνάζω.
Αλλά δεν είναι δυνατόν να μπαίνει στη συζήτησή μας σφήνα επιχείρημα ένα κείμενο χυδαίας προπαγάνδας, το οποίο προστάζει να δεις το δάχτυλο και όχι το δέντρο.
Είναι δυνατόν να βάλουμε στο στόχαστρο την εν λόγω δικηγόρο, η οποία υπερασπίζεται πελάτες της, επειδή ανοίκει σε ένα ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο αριστερό ή αναρχίζων? Μήπως να επιστρέψει και το ιδιώνυμο?
Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανένα θάνατο,
αλλά λυπάμαι πολύ που ο άνθρωπος αυτός έχασε τη ζωή του για να σηκώσει τη σημαία που πούλησε την πατρίδα του.
Ναι έγινε σύμβολο γιατί απέδειξε ΚΑΙ αυτός πως ένας άνθρωπος είναι ικανότερος από κάθε πολιτικό παιχνίδι.
Αυτό όμως δεν εξυψώνει την Ελλάδα που σιωπά εδώ και 35 χρόνια για την τραγωδία της Κύπρου και το βρώμικο πολιτικό αλισβερίσι,
την ταπεινώνει ακόμη παραπάνω γιατί κάποιοι πεθαίνουν ακόμη γιατί και τότε και πάντα μας έτρωγε η σιωπή, ο καθωσπρεπισμός και η καραμέλα πως οι αλλαγές έρχονται με τα κεφάλια σκυμμένα και όχι με διεκδικήσεις με τη γροθιά σηκωμένη.

29/01/2009, 14:45:02
quote:
Είναι δυνατόν να βάλουμε στο στόχαστρο την εν λόγω δικηγόρο, η οποία υπερασπίζεται πελάτες της, επειδή ανοίκει σε ένα ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο αριστερό ή αναρχίζων? Μήπως να επιστρέψει και το ιδιώνυμο?

Απλά αποδεικνύεται πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.....

kswtikoulaΜέλος
29/01/2009, 14:58:09
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

Απλά αποδεικνύεται πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.....

Δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα.
Που σημαίνει ότι όλοι οι αριστεροί και αναρχικοί είναι εξ'ορισμού και συλλήβδην κακοποιά και ταραχοποιά στοιχεία????
Τι υποννοεί το παραπάνω σχόλιο?

29/01/2009, 15:07:30
Σου ξαναποστάρω το σημείο που κάνεις πως δεν το καταλαβαίνεις....

Η Κατερίνα Ιατροπούλου υπήρξε συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη των τρομοκρατών του Ε.Λ.Α., ενώ το 1997 είχε έρθει στα πρόθυρα δικαστικής διαμάχης με τη Νομαρχία Αθηνών γιά άλλο ζήτημα. Η ίδια, όπως άλλωστε και η επίσης δικηγόρος και μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χαλκιδικής κ.Ξανθούλα Καρανίκα, βρίσκονται εδώ και καιρό στις "υπηρεσίες" των αναρχικών και των κουκουλοφόρων, προσπαθώντας μαζί με έναν αριθμό συνηγόρων να τους ¨ξελασπώσουν". Στο Ιndymedia άλλωστε (όπως και στο σάιτ Indy.gr που πρόσκειται στον Συνασπισμό) έχουν αναρτηθεί ολόκληρα κατεβατά με πληροφορίες γιά το πως θα "ξεμπλέξουν απ' την ασφάλεια τα καλόπαιδα, σε περίπτωση σύλληψης". Γι' αυτό το λόγο έχει συγκροτηθεί ολόκληρη νομική ομάδα η οποία εργάζεται γιά να αποφυλακίσει τους "δήθεν αγανακτισμένους πολίτες", οι οποίοι στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι άτομα που δημιουργούν επεισόδια, καταστρέφουν περιουσίες και επιτίθενται σε αστυνομικά όργανα.