ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
loukritiaΜέλος
03/12/2007, 14:55:28
Τι έγινε ρε παιδιά, πού πήγατε όλοι; Είναι η ώρα της μάσας, γι’αυτό;

Σήμερα λοιπόν το μαγαζάκι κερνάει κρητικές νοστιμιές:

Άντε και καλή μας όρεξη!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
03/12/2007, 17:09:39
η τσικουδια λειπει ομως

βεβαια, προσωπικα οι "κοχλυοι" δεν μου αρεσαν... ολα τα υπολοιπα ομως ειναι τελεια

03/12/2007, 17:15:53
Καλησπέρα σας.Αφού είναι ώρα φαγητού(και πότε δεν είναι!!!) ας προσθέσω και γω "λίγα" μεζεδάκια .

Wolf
03/12/2007, 18:05:30
Καλησπερίζω την παρέα!

quote:
Παιδία sorry, αλλά είπαμε φραπέ με γάλα όχι γάλα με φραπέ…

Φραπέ με γάλα είναι βρε!
Τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν!

quote:
Καταρχήν, Krios, ξεκουράσου και λίγο αγόρι μου, μην μας εξαντληθείς!

Ντροπή βρε!!!!!!

όσο για την υγεία μου, μη μου φοβάσαι....αντέχω!

quote:
Krios, αυτή ήταν η εικόνα αφιερωμένη..

Αμέσως ο νου σου στο πονηρό, έτι;

quote:
Αντιθέτως σε εμένα δεν αρέσουν τα χριστούγεννα - όχι για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που καταντήσανε. Μία γιορτή κατανάλωσης και τίποτα άλλο...
Από μία γιορτή αγάπης έχουν γίνει μία γιορτή για τους εμπόρους και για να αδειάζουν τα πορτοφόλια των ανθρώπων...
Δώρα σου λέει...
Δώρα και άψυχα αντικείμενα για να γεμίσουν τις άδειες και κρύες καρδιές τους, για να κορέσουν (για ελάχιστο χρόνο) τις άδειες από αγάπη καρδιές τους...
Δώρα στα παιδιά και μάλιστα ακριβά και πολλά, για να φύγουν από πάνω τους οι ενοχές που ΔΕΝ είναι μαζί τους και τα παραμελούν συστηματικά για χάρη άλλων σκοπών...

Θα συμφωνήσω με τον ΟΑΝΝΗΣΕΑ για αυτό! Έτσι όπως τα λέει είναι, δυστυχώς....

quote:
Οποτε, δεν θα σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι, αλλα το πως θα περασεις εσυ τα Χριστουγεννα σου

Σωστό και αυτό!
Αλλά υπάρχει, κατά τη γνώμη μου πάντα, ένα μικρό προβληματάκι...
Θα πρέπει και η υπόλοιπη οικογένεια, να έχει τις ίδιες αντιλήψεις.
Κάτι που κατά τη γνώμη μου πάντα, έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, την σημερινή εποχή...

quote:

Για σου βρε πατριώτισσα!!!! Αυτό είναι φαΐ!!!!
Αλλά ως γνωστό...γυναίκα ξέχασες την τσικουδιά, που λέει και ο φίλος PREDATOR !!!! Κοινός ΡΑΚΙ !!!!
Χοχλοί μπουμπουριστοί χωρίς ρακί = γυναίκα χωρίς στόμα! Γίνεται! Δεν γίνεται!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

03/12/2007, 18:19:05
Οοοοοοοοοπ τι είναι αυτό;;;;;;;;
Μυζηθρόπιτες!!!!! Θέλω και εγώ!!!!
Λουκριτία μου, καλή μου, πρέπει όπως και δήποτε να βρεις Μυζήθρα να μου στείλεις!!!
Και εγώ θα βρω...γυναίκα να μου τις φτιάξει!!!!

03/12/2007, 21:32:06
quote:

quote:
Οποτε, δεν θα σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι, αλλα το πως θα περασεις εσυ τα Χριστουγεννα σου

Σωστό και αυτό!
Αλλά υπάρχει, κατά τη γνώμη μου πάντα, ένα μικρό προβληματάκι...
Θα πρέπει και η υπόλοιπη οικογένεια, να έχει τις ίδιες αντιλήψεις.
Κάτι που κατά τη γνώμη μου πάντα, έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, την σημερινή εποχή...

quote:

Για σου βρε πατριώτισσα!!!! Αυτό είναι φαΐ!!!!
Αλλά ως γνωστό...γυναίκα ξέχασες την τσικουδιά, που λέει και ο φίλος PREDATOR !!!! Κοινός ΡΑΚΙ !!!!
Χοχλοί μπουμπουριστοί χωρίς ρακί = γυναίκα χωρίς στόμα! Γίνεται! Δεν γίνεται!!!

Oσο για την Ρακη...καλο θα ηταν να μην την ξαναπεις ρακη...γιατι δυστυχως, οι "γειτονες" Τουρκαλαδες, την κατοχηρωσαν για αυτους...αρα τωρα και με την Βουλα, η λεξη "ρακη" αναφερεται στο αντιστοιχο "ατοπημα" των Τουρκων

Αρα ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ η Κρητικη

Για τα Χριστουγεννα...ανεκαθεν ηταν "οικογενειακη" γιορτη, αλλα μολις "ανοιχτηκαν" εδω στην Ελλαδα τα εθιμα, ηρθε η τηλεοραση, το ραδιοφωνο, τα "χρηματα" αλλαξε ο ορος της γιορτης...

Καποιοι κρατανε ακομα τις παλιες συνηθειες! λιγοι ειναι αυτοι

04/12/2007, 02:47:48
Καλημέρα....καλησπέρα....τι λέμε τώρα βρε πεδινά;

quote:
Oσο για την Ρακη...καλο θα ηταν να μην την ξαναπεις ρακη...γιατι δυστυχως, οι "γειτονες" Τουρκαλαδες, την κατοχηρωσαν για αυτους...αρα τωρα και με την Βουλα, η λεξη "ρακη" αναφερεται στο αντιστοιχο "ατοπημα" των Τουρκων

Αρα ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ η Κρητικη

Δεν ξέρω τι έκαναν οι γείτονες φίλε μου PREDATOR, αλλά εγώ στην Κρήτη Ρακί την ήξερα και Ρακί θα την ξέρω...!!!
Έχω κατεβάσει και αρκετές απόψε....
Άντα να δούμε α....γιατί α....

04/12/2007, 07:30:36
Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Φίλε PREDATOR, κι εγώ ως ρακή την ξέρω κι ας λένε οι Τούρκοι ό,τι θέλουν...

Συμφωνώ με τα Χριστούγεννα και την εμπορευματοποίηση τους στον έντονο αυτό βαθμό που ισχύει με το πέρασμα των χρόνων.
Από τη μια έχει την χάρη του το να κυκλοφορείς στα στολισμένα μαγαζιά την περίοδο αυτή για να πάρεις δώρα στους ανθρώπους που αγαπάς, να στολίζεις το δέντρο με τους δικούς σου ανθρώπους, να περνάς μαζί τους κάποιες όμορφες και ζεστές στιγμές.
Αυτό που "χαλάει την συνταγή" όμως είναι η έλλειψη του μέτρου κι η παντελής απουσία ισορροπίας σε οποιαδήποτε δράση μας, επομένως και στα Χριστούγεννα.
Μπορούμε λοιπόν να μπούμε στο πνεύμα των εορτών και να συμμετάσχουμε σ' αυτό αλλά δεν χρειάζεται να χάσουμε τον εαυτό μας...

In anticipation of my resurrection...

04/12/2007, 08:51:31
Καλημέρα φιλαράκια .

Αφήστε ρε παιδία την ρακή και κεράστε κανένα φραπεδακι….

Και όσο για τα Χριστούγεννα αν δεν στολίσουμε το μέσα μας πρώτα, κανένα φωτάκι δεν θα μας κάνει να μπούμε στο πνεύμα των ημερών..

snoopyΜέλος
04/12/2007, 09:17:08
Καλημέρα
Για τον φίλο elo που ζήτησε φραππεδάκι

Για τον φίλο Kριό σήμερα