- Βλεπετε "προφητικα" ονειρα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
μαντησσαΝέο Μέλος
και εγω βλπεω πολυ συχνα προφητικα ονειρα και οταν ειναι να γινει κατι κακο(οχι θανατος) εχω ανησυχια κακα προαισθηματα κ βλεπω ενα συγκεκριμενο ονειρο το οποιο παντα με προειδοποιει οτι κατι θα συμβει.το ονειρο που εγω βλεπω παντα ειναι σε σχεση με καιρικα φαινομενα καταιγιδα κ ανεμοστροβιλος.οποτε το δω αυτο ξερω οτι σε 2 μερες περιπου θα γινει κατι.τελευταια φορα ειδα οτι μια καταιγιδα εξελιχθηκε σε ανεμοστροβιλο,κ οπως τρεχαμε να καλυφτουμε ειδα οτι χτυπησε λιγο το σπιτι μας αλλα πηρε κ σηκωσε το σπιτι του κουνιαδου μου(μενουμε σε πολυκατοικια κ μενουν απο κατω μας).ετσι ηξερα οτι κατι θα γινει.κ οντως μαθαμε οτι εχει εξωσυζηγηκη σχεση εδω κ καιρο κ θα χωρισει την γυναικα του.εκεινη τη μερα ειχαμε ασχημους τσακωμους.
z0ivΝέο Μέλος
ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο ζυγο και εγω δεν ξερω αυτο μας κανει να βλεπουμε προφητικα ονειρα?γιατι πιστεθς τπτ δν ειναι τυχαιο ουε οι συμπτωσεις ολα ειναι σημαδια που πρεπει να προσεχουμε ,,,αλλωστε οσο πιο παρατιριτικος ειναι καποιος τοσο πιο ευκολα μπορει να προβλεψει το μελλον.Και εγω βλεπω προφυτικα ονειρα ...βρηκα το φορουμ γιατι αναρωτιουμουν γιατι βλεπω καθε μερα ονειρα.τα ονειρα μου παντα ειναι σε μαγαλουσ χωρους ανοιχτους ειτε σε κατασκηνωσεις ειτε σε θαλλασες ειτε σε πλοια σε αεροδρομια στο χωριο μου και παντα εχει πολυ κοσμο φιλους γνωστους κ συνηθως βγαινουν αληθινα.απο μικρα πραγματα μεχρι μεγαλα...
xrisbblΝέο Μέλος
οκ...δεν ξερω τι ειναι αυτο που σου συμβαινει αλλα να σου πω την αληθεια δεν μου ακουγεται και απολυτα φυσιολογικο.Το καλυτερο θα ηταν να το ψαξεις....για μενα πρωτα σε εναν ψυχολογο μηπως ειναι μετατραυματικο στρες απο το θανατο του φιλου σου...