- Βλεπετε "προφητικα" ονειρα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
everything happens for a reason
Απλά να προσθέσω και εγώ τις εξωνυχιστικές αποκαλύψεις που συναντάω κάθε μέρα. Το μόνο στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι είναι, πιστεύω, η ανικανότητά μας να θυμόμαστε τα προφητικά όνειρα. Μπορεί να τα θυμόμαστε ως ένα βαθμό όταν ξυπνήσουμε αλλά τα ξεχνάμε παντελώς μέχρι τη στιγμή που επαληθεύονται. Δε ξέρω για εσάς παιδιά, αλλά εμένα συνήθως μου βγαίνουν στη καθημερινότητα ακριβώς με κάθε λεπτομέρια που τα ονειρεύομαι. Χωρίς καμία μα καμία διαφορά και αυτό είναι το σοκαριστικό. Το γεγονός έχει πάρει μεγαλύτερη συχνότητα τώρα τελευταία και η διάρκεια των γεγονότων έχει μεγαλώσει μέχρι και τα 2 λεπτά! Εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ ισχυρό να ξαναζείς μια στιγμή 2 ολόκληρων λεπτών. Ίσως έτσι να λειτουργούσαν και οι αρχαίοι προφήτες με μόνη διαφορά το ότι οι προφήτες μπορούσαν να θυμούνται την προφητεία του ονείρου μέχρι και τη στιγμή επαλήθευσης.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"
quote:
αλλά εμένα συνήθως μου βγαίνουν στη καθημερινότητα ακριβώς με κάθε λεπτομέρια που τα ονειρεύομαι.
OΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ..
ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑ!!!
quote:
Εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ ισχυρό να ξαναζείς μια στιγμή 2 ολόκληρων λεπτών.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ DEJA VU ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
"ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΑΝΙΟ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ DEJA VU ΜΙΑ
ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ..
CHARMED
quote:
OΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ..
ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑ!!!
Ε τι να κάνω? Είμαι στην ανάπτυξη και στη συμβολή ιδιοτήτων. Όλοι οι γιατροί έτσι λένε, σωστά? Ο έφηβος αρχίζει να εμφανίζει καινούριες ικανότητες και ενδιαφέροντα ώστε να έχει πλήθος επιλογών για τη διαμόρφωση της απόλυτης προσωπικότητας ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"
ΧΑΧΑΧΑ!!
CHARMED
Το πρωτο ονειρο το ειδα πριν αρκετα χρονια οπου βρεθηκα σε ενα μερος εξω απο τη γη οπου βρισκονταν σταυροι με ανθρωπους πανω αλλα δεν φοβομουν..απλα δεν ηξερα τι γυρευα εκει...Και ξαφνικα εμφανιστηκε ο Θεος και με ρωτησε τι εκανα εκει και πως επρεπε να επιστρεψω γρηγορα στη γη γιατι εχω πολλα πραγματα να κανω..μετα εγω γυρισα πισω μη ξεροντας τι πρεπει να κανω...
Το δευτερο ονειρο ηταν πολυ συντομο και απλα ενημερωθηκα με καποιο τροπο οτι τη μανα του μελλοντα αντρα μου θα τη λενε Σοφια!!!!Βεβαια δεν ειμαι παντρεμενη ακομα και προσφατα γνωρισα καποιον και ηξερα μεσα μου οτι τη μαμα του τη λενε Σοφια και οταν μ το πε τρελαθηκα!!!!!αλλα τσακωθηκαμε....
Ισως ειναι καποιος αλλοσ...
Τι πιστευετε για αυτα τα 2 ονειρα???
επισης πολλες φορες εχω νιωσει αυτο που λεγεται deja vu.

Timendi causa est nescire...
quote:
Το πρωτο ονειρο το ειδα πριν αρκετα χρονια οπου βρεθηκα σε ενα μερος εξω απο τη γη οπου βρισκονταν σταυροι με ανθρωπους πανω αλλα δεν φοβομουν..απλα δεν ηξερα τι γυρευα εκει...Και ξαφνικα εμφανιστηκε ο Θεος και με ρωτησε τι εκανα εκει και πως επρεπε να επιστρεψω γρηγορα στη γη γιατι εχω πολλα πραγματα να κανω..μετα εγω γυρισα πισω μη ξεροντας τι πρεπει να κανω...
ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ,ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΝΕΙΡΑ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ.
quote:
Το δευτερο ονειρο ηταν πολυ συντομο και απλα ενημερωθηκα με καποιο τροπο οτι τη μανα του μελλοντα αντρα μου θα τη λενε Σοφια!!!!Βεβαια δεν ειμαι παντρεμενη ακομα και προσφατα γνωρισα καποιον και ηξερα μεσα μου οτι τη μαμα του τη λενε Σοφια και οταν μ το πε τρελαθηκα!!!!!αλλα τσακωθηκαμε....Ισως ειναι καποιος αλλοσ...
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ
ΣΕ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ, ΣΕ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ.
Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?"
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
CHARMED
Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ πώς είχε ακριβώς το όνειρο..απλά ενημερώθηκα με κάποιο τρόπο στο μυαλό μου για αυτό το όνομα...τίποτα παραπάνω..Αλλά ούτε και το παιδί που γνώρισα του οποίου τη μητέρα έλεγαν Σοφία,έπαιξε κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή μου.
quote:
Ano-ThroskoΚαλησπέρα κι από μένα.Εμένα αυτό που μου τυχαίνει είναι μία μέρα πριν από (μεγάλο) σεισμό να τον βιώνω στον ύπνο μου.Πολύ άσχημο όνειρο όμως.Νιώθεις χάλια εκείνη την ώρα.Δε λέω ότι "προβλέπω" όλους τους σεισμούς βέβαια.Αλλά όταν θα ονειρευτώ σεισμό, την επομένη πάντα γίνεται.Ο τελευταίος ήταν αυτός που έγινε στη Ν.Ζηλανδία. Μπορεί να είναι και σύμπτωση βέβαια.
Σύμπτωση είναι δεδομένου ότι καταγράφονται περίπου 50 σεισμοί κάθε μέρα ανά τον κόσμο ενώ οι σεισμοί μεγέθους σαν αυτού της Νέας Ζηλανδίας εκδηλώνονται αρκετά συχνά, κατά μέσο όρο 134 το χρόνο. Επομένως είναι αρκετά πιθανό να πέσει μέσα το όνειρό σου για έναν μεγάλο σεισμό την επόμενη μέρα ενώ για τους μικρότερους, μοιραία τα όνειρα όλων μας είναι "προφητικά"![]()
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eqarchives/year/eqstats.php
Το ζητούμενο είναι κατά πόσο ενημερωνεσαι για έναν σεισμό κάτι που έχει σχέση με το αν θα πληγούν σοβαρά κατοικημένες περιοχές ώστε να πάρει έκταση στα ΜΜΕ το θέμα, ξεγελώντας την κρίση μας σχετικά με το ότι "ονειρευτήκαμε" τον σεισμό![]()

Edited by - Agnostic on 06/03/2011 05:09:28
Απο μικρη λοιπον ηθελα να γινω αεροσυνοδος και παντα με προσελκυε η πτηση,τα αεροπλανα κλπ.Εβγαλα ακομα και σχολη αεροσυνοδων και επειτα εστειλα βιογραφικα παντου...ολες οι εταιριες με καλεσαν για συνεντευξη αλλα παντα για διαφορους λογους δεν καταφερνα να παω...ακομα και οταν καταφερα να παω και τελικα να ξεκινησω εκπαιδευση στην πορεια εφυγα πριν αρχισω καν για προσωπικους λογους...Μετα απο αρκετα χρονια το ξαναπροσπαθησα ομως ειχα θεμα με ενα τατουαζ στον ωμο οπου ηταν προβλημα..
Ετσι λοιπον προσπαθεια στην προσπαθεια,ενα βραδυ βλεπω στον υπνο μου οτι ημουν αεροσυνοδος σε βραδυνη πτηση και ενω βρισκομουν στο διαδρομο ενιωσα κατι να πηγαινει στραβα..προσπαθουσα να κρατηθω απο τα καθισματα και σε μια στιγμη γυριζω πισω και μια οντοτητα μου λεει''αν γινεις αεροσυνοδος,θα σκοτωθεις!!!''
Επειτα ξυπνησα τρομαγμενη αλλα και καθισυχασμενη που βισκομουν στο κρεβατακι μου!!!
Δεν ξερω αν οι συγκυριες τα εφεραν ετσι ωστε να προφυλαχτω απο κατι,αλλα εξακολουθω να μη βρισκω κατι αλλο που να θελω να κανω στη ζωη μου..![]()
Μηπως δεν το κυνηγησα αρκετα ή πραγματι δεν ειναι γραφτο μου...??
Και δεν ερχεται σε αντιθεση με αυτο που λενε πως οταν κατι το θες πολυ γινεται....???
helen

Εχω προσεξει οτι καθε φορα που βλεπω στον υπνο μου τρενο σημαινει θανατο.
Την πρωτη φορα ειχα δει οτι ημουν διπλα σε γραμμες τρενου (κοντα στην εκκλησια της Ζωοδοχου Πηγης),και περνουσε γρηγορα ενα παλιο, σκουριασμενο τρενο και κατευθυνοταν προς μια πινακιδα που εγραφε "Αγιοι Αποστολοι" και εγω ημουν με μια φιλη μου και το κυνηγουσαμε.Εγω σταματησα κι εκεινη συνεχισε.
Μετα απο καιρο μου ειπε οτι η μαμα της ειχε καρκινο και μετα απο 1 μηνα πεθανε και την εθαψαν στην εκκλησια της Ζωοδοχου Πηγης!
Πριν λιγες μερες ειδα οτι ημουν παλι με μια φιλη μου διπλα σε γραμμες τρενου (κοντα σε μια εκκλησια του Αγιου Γρηγοριου) και καναμε βολτες με το μηχανακι. Σε μια στιγμη της λεω να σταματατησει γιατι μου φανηκε πως χαλασε το μηχανακι και να βρισκαμε κανενα ποδηλατο. Σταματαμε και ειδαμε πανω στις γραμμες στεκοταν ενας συγγενης της μαμας μου και παραλληλα στις γραμμες ειχε καγκελα και προσπαθουσε να βγει.
Πριν λιγες μερες σ'αυτες τις γραμμες σκοτωθηκε η κορη αυτου του συγγενη της μαμας μου επειδη σταματησε το μηχανακι πανω στις γραμμες και τη χτυπησε το τρενο!
Ειχα δει οτι γινοταν κατι σαν πολεμος και ημουν με εναν φιλο μου που φορουσε αστυνομικη στολη, ΠΑΛΙ στις γραμμες κοντα στην εκκλησια Ζωοδοχου Πηγης. Ημασταν στον σταθμο κι επρεπε οπωσδηποτε να πηδηξουμε σ'ενα σκουριασμενο τρενο που περνουσε να σωθουμε.Ο φιλος μου λεει "Με το 4 πηδαμε". Εγω φοβηθηκα να πηδηξω αλλα εκεινος πηδηξε κι εφυγε με το τρενο.
Ο φιλος μου ηταν φιλος με τον εναν απο τους 2 αστυνομικους της ομαδας ΔΙ.ΑΣ. που σκοτωθηκε 4 μερες αφου ειδα το ονειρο.
Εχω δει κι αλλα, αλλα να μην σας κουραζω. Επισης, αυτο που προσεξα ειναι οτι οι γραμμες ηταν παντα κοντα σε εκκλησιες παρολο που δεν πιστευω στα θεια.
καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργιο μέλος και θα σας γράψω τι έπαθα πριν 2 χρόνια...στον ύπνο μου και έγινε πραγματικότητα!
πριν 2 χρονιά περίπου ήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου ώρα 10 και μισή το βράδυ(θυμάμαι κ ώρα κ ημερομηνία που το είδα)είχα σχολάσει από τα αγγλικά και πήγαινα στο σπίτι μου...!κάποια στιγμή που σταμάτησα στο φανάρι είδα απέναντι μια γριούλα μαυροφορεμένη να με κοιτάξει με αγάπη λες και με ήξερε που όντως με ήξερε...!πέρασα το φανάρι κ βρισκόμουν ακριβώς διπλά της εκείνη...δεν κουνιόταν...!κ κάποια στιγμή μου λέει :ξέρω ότι μου έχεις κρατήσει κάκια που δεν έρχομαι στα όνειρα σου πια και δεν σου μιλά άλλα θα το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή αυτό...αυτό που θέλω από εσένα είναι να πεις στον πατερά σου να πάρει τηλ. τον άλλο προκομμένο μου γιο και να πάνε στο χωρίο να καθαρίσουν τα χορτάρια γιατί δεν μπορούμε να καθίσουμε στον κήπο ούτε εγώ ούτε ο παππούς σου...!δεν πρόλαβα να της μιλήσω γιατί εξαφανίστηκε αμέσως...εννοείται ότι δεν είπα τίποτα στους γονείς μου μετά από μια εβδομάδα πήρε τηλ ο πατέρας μου τον θειο μου και του είπε να πάνε να κόψουν τα χορτάρια...
συνήθως ότι βλέπω γίνεται...αν θέλετε θα σας τα πω….
xatzigiannhs for ever <3 <3 <3
Τα μακρινά προφητικά όνειρα σελήνη 14 ημερών
Ταξίδι στο άγνωστο
Ξημερώματα Πέμπτης είδα ότι ήμουν στο πρώτο σπίτι που είχα μείνει ως φοιτητής,και στο ισόγειο βρήκα ένα φαντάρο με χακί στολή αναίσθητο!Όταν πήγα να τον σηκώσω ήταν διαμελισμένο το κεφάλι του και τα άκρα του!Όλοι μου έλεγαν ότι εγώ τον σκότωσα και ξύπνησα κατατρομαγμένος!!Ξημερώματα Παρασκευής είδα το ίδιο όνειρο αλλά είχε και συνέχεια,είδα ότι με πήγαν σε ψυχιατρείο και προσπαθούσαν να ελέγξουν αν είμαι τρελός ή όχι (επειδή μέσα στο όνειρο,ενώ δεν τον είχα σκοτώσει,με κατηγορούσαν όλοι,και νόμιζαν ότι θα μπορούσα να το είχα κάνει χωρίς να το θυμάμαι).Τελικά με βρήκαν τρελό,αλλά κατάφερα να αποδράσω και επειδή κανένα μέλος της οικογένειάς μου δεν με ήθελε,έγινα ζητιάνος!Το όνειρο αυτό με τρομάζει πολύ!
Στην πραγματικότητα,θέλω να γραφτώ σε μια συγκεκριμένη ιδιωτική σχολή αλλά ο πατέρας μου (πατριός μου δηλαδή) με πιέζει να πάω φαντάρος και στη συνέχεια να κατέβω επαρχία,γιατί λέει ότι στην Αθήνα δεν έχει μέλλον!Κανονικά είναι να πάω πολεμικό ναυτικό,αλλά έχω αναβολή κάποια χρόνια ακόμα!Μήπως αυτό το όνειρο είναι προφητικό ή έχει να κάνει με το άγχος και την πίεση που δέχομαι τελευταία?
Επίσης κάτι άλλο,έβλεπα παλιά συνεχόμενα,στον ύπνο μου,όνειρα ότι ήμουν 40 χρονών και επέστρεφα από πόλεμο,με στολή γερμανική.Ήταν χακί και είχε το σήμα που είναι κάπως σαν Χ.Και σε αρκετά από αυτά τα όνειρα στην αρχή ήμουν νέος,και φορούσα στολή κόκκινο από πάνω,με χρυσά γαλόνια,και μαύρο παντελόνι που είχε κόκκινες ρίγες!Απλά τα αναφέρω,επειδή είναι κι αυτά με στρατιωτικές στολές!Τότε δεν είχα καθόλου άγχος!
quote:
έχει να κάνει με το άγχος και την πίεση που δέχομαι τελευταία?

Τον Σεπτέμβριο μπήκε ο πατέρας μου στο νοσοκομείο (λοίμωξη αναπνευστικου) για λίγες μέρες και αφού βγήκε είδα στον ύπνο μου 2 αδέρφια του έξω απο την πόρτα του νοσοκομείου καθώς πήγαινα να τον επισκεφτώ.. στον ένα θείο μου -ο οποίος ζει- δεν μίλησα καν.. με τον άλλο που έχει πεθάνει αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε.. και πρόσεξα ότι ήταν πολύ μαύρο το χρώμα του.. Τέλος 1ου ονείρου..
την επόμενη μερα ξαναμπήκε ο πατέρας μου στο νοσοκομείο λόγω πυρρετου... και το μπες βγές κράτησε 1,5 μήνα..
Τις 21/10 βλεπω στο όνειρο μου να είμαι σε μια υπαίθρια αγορά όπου είχαν μια ζυγαρια με 5 θέσεις και στην καθεμία ένα ωμό κομμάτι κρέας.. Τελος 2ου ονείρου.. κατάλαβα ότι πρέπει να μετρήσω 5 μέρες για κάτι κακο.. Τις 26/10 μας είπε ο γιατρός ΄(που ήρθε στο σπίτι γιατί αυτοί του νοσοκομείου ποτέ δεν μας είπαν την αλήθεια) ότι στην πρώτη του εισαγωγή έπαθε νοσοκομειακή λοίμωξη και δεν έχει νόημα να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο γιατί έχει παθει συψαιμεία (το μαυρο χρώμα του πεθαμένου θείου??) και χωρίς τα δυνατά φάρμακα που τον επαναφέρουν όταν μπαίνει στο νοσοκομείο δεν προκειται να αντέξει.. δηλ του χάριζαν λίγο χρόνο.. Το ίδιο β΄ραδυ βλέπω το 3ο όνειρο... μια ανηφόρα με 3 ανοίγματα στα αριστερά της (σαν θέσεις parking) και στο καθε ένα απο μια γυναίκα.. στα 2 πρώτα δεν θυμάμαι τη μου είπε η καθεμία αλλά στο τρίτο στην κορυφή ήταν η γιαγιά μου η οποία μου είπε ''υπομονή'' και το Σάββατο τις 29/10 τον χάσαμε..
never say never **