ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΑΔΑ-Ε - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΟΜΑΔΑ-Ε - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

DiadikasiaAfypnishs30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/08/2002, 15:04:21
Φίλε Λευτέρη,
δεν μίλησα για την ομάδα Ε, αλλα για το ΕΨΙΛΟΝ...
Αν δεν κάνω λάθος, έκανα μια ΕΝΤΕΛΟΣ ΄σύντομη παράθεσης του τι κρύβει το ΕΨΙΛΟΝ, αλλά με έκπληξη ομολογώ, δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο απο ΚΑΝΕΝΑΝ που διατίνεται για τούς ΕΨΙΛΟΝ είτε ουράνιους, είτε γήινους...

Είναι ΑΔΙΜΦΗΣΒΗΤΗΤΟ απο μεριάς μου ότι το ΕΨΙΛΟΝ (το 5ο γράμμα του αλφαβήτου) είναι σημαντικό.

Αλλά προσπαθώ σαν γνήσιος ερευνητής να ανακαλύψω ΓΙΑΤΙ "κάποιοι" ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΕ αυτό το γράμμα....

Κάθε στοιχείο που παρατήθετε, έχει να δώσει καρπούς στην έρευνα, αντίθετα αν ΔΕΝ παρατίθεντε στοιχεία απο αυτούς που αποδέχονται τα περι του ΕΨΙΛΟΝ, δυσκολεύει την έρευνα και μάλιστα την καθιστά ΜΗ αντικειμενική, αφού οι υποστηρικτές ΔΕΝ υποστηρίζουν τις θέσεις τους...

Εδώ απλά.... ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ.....

Κέλσος

27/08/2002, 01:01:45
Χμμμ προσπαθώ να διαβάσω το μύνημά σου Λευτέρη, αλλά δεν είναι on-line (!!!)

Κέλσος

27/08/2002, 02:06:19
Αν εννοείς το αμέσως προηγούμενο μήνυμά μου, μόλις πριν λίγο αποσαφήνισα τις ασάφειες, οι οποίες -σαφώς- υπήρχαν! :)

Αν «πάλι» εννοούσες κάτι άλλο, δεν τρέχει τίποτα ...

Ελ. Πα. (Πως λέμε ΕΛ.ΤΑ ; Καμμία σχέση!)

27/08/2002, 08:59:41
Το απόσασμα απο τον Τιμαίο είναι σπουδαίο, συμφωνώ όμως ότι δεν μας αποκαλύπτει κάτι για τους Ε. Αν οι Ολύμπιοι Ε είναι θεοί δεν θα έχουν ανάγκη απο υπτάμενους δίσκους για μετακινήσεις ή υπεσύγχρονη τεχνολογία. Απο την άλλη θα ήθελα να μου απαντήσεις αγαπητέ Ελευθέριε σε τι μπορεί να ωφελήσει την σημερινή Ελλάδα (αν υφίσταται) η ομάδα Ε. Όπως "εγώ" το βλέπω, μάλλον κακό μπορεί να κάνει μιάς και εάν δεν κάνουμε κάτι στηριζώμενοι στις δυνάμεις μας για την προσωπική αλλά και την εθνική μας ανάπτυξη αλλά σε απο-μηχανής Θεούς, τα αποτελέσματα ίσως ειναι τα αντίθετα απο τα επιδιωκόμενα...

27/08/2002, 09:31:14
Πράγματι φίλε Λευτέρη... Εννοούσα το προφανές!!!!
Στον υπολογιστή μου ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το προηγούμενο μύνημά σου και ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ (;;;;;)
Μιλάω για το μύνημα που έστειλες ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ απο το δικού μου που τελείωνε ως εξής:
"...Κάθε στοιχείο που παρατήθετε, έχει να δώσει καρπούς στην έρευνα, αντίθετα αν ΔΕΝ παρατίθεντε στοιχεία απο αυτούς που αποδέχονται τα περι του ΕΨΙΛΟΝ, δυσκολεύει την έρευνα και μάλιστα την καθιστά ΜΗ αντικειμενική, αφού οι υποστηρικτές ΔΕΝ υποστηρίζουν τις θέσεις τους...

Εδώ απλά.... ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ.....

Κέλσος..."

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα ΑΝ μπορούσες να το ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ γιατί απ'ότι διαβάζω, διασαφηνίζεις κάποια "θολά" σημεία....

Φιλικά,

Κέλσος

RMCCTRΜέλος
27/08/2002, 09:44:23
Φίλε μου Λευτέρη,
σε ένα μήνυμά σου μας μεταφέρεις μήνυμα των Ολύμπιων προς εμάς τους απλούς Ελληνες.
Θα ήθελα να μάθω(δίχως να θέλω να ειρωνευτώ),με ποιον τρόπο έγινες δέκτης αυτού του μηνύματος.
Εντύπωση μου κάνει επίσης η διάσταση που έχει πάρει το θέμα των Εψιλον.
Πριν 2 χρόνια οταν είχα πρωτοακούσει για τους Ε έκανα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για να συλλέξω πληροφορίες αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Σήμερα υπάρχουν πάνω απο τριάντα ιστιοσελίδες που αναφέρονται στην περιβόητη ομάδα
Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει η Ε λοιπόν, οδήγησε πολλούς Έλληνες να μελετήσουν την ιστόρια της Κλασσικής Ελλάδος(ίσως όχι σε βάθος, αλλά τουλάχιστον έγινε η αρχή)

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
27/08/2002, 11:38:01
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΙΣΩΣ ΦΙΛΕ RMCCTR ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΜΕ. Η ΟΜΑΔΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΥΓΕΙΕΣ

DREAMWALKER

27/08/2002, 19:14:04

Αναφορικά με την προέλευση του μηνύματος για το οποίο ερωτήθηκα.

Το μήνυμα αυτό ανήκει σε σ ύ ν ο λ ο μηνυμάτων κειμένου που λαμβάνουν άτομα που βρίσκονται σε ειδικούς διαύλους επικοινωνίας.

Βεβαίως, υπάρχουν και πολλοί άλλοι τρόποι επικοινωνίας εντός και εκτός διαύλου με τους Ολύμπιους, όπως τηλεπαθητική επικοινωνία ή κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ η συνομιλία με κάποια οντότητα, που εμφανίζεται υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Αυτή η διαδικασία, δεν προϋποθέτει τελετουργικό ή κάτι που θα μπορούσε να εμπέσει στην κατηγορία των «Σκοτεινών Τεχνών». Ουδεμία σχέση υπάρχει με τέτοιες τεχνικές, οι οποίες είναι καταδικαστέες.

Παλιγγίνης Ελευθέριος.

http://clubs.pathfinder.gr/epsilon

RMCCTRΜέλος
29/08/2002, 18:37:31
Δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα υπαρχει και συγκροτημα μουσικης που ονομαζεται Εψιλον!Το cd τους ονομαζεται "εν Δελφοις"
Το εμαθα διαβαζωντας ενα αρθρο για τον καθηγητη Λιαντινη που συμφωνα με διαφορους(Κεραμιδας κ.α.) ανηκει στην ομαδα-εψιλον και εργαζεται για εκεινη καπου στην Αργεντινη.Ο καθηγητης λοιπον εμφανιστηκε ,συμφωνα με μαρτυρια ενος δισκοπωλη στο καταστημα του και αγορασε το συγκεκριμενο cd.

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"

ScarfaceΝέο Μέλος
04/09/2002, 12:35:43
Καλημερα σας και καλο φθινοπωρο, συγνωμη που θα πεταχτω σαν σφηνοπο..μανιταρι στη συζητηση, αλλα υπαρχουν μερικα ενδιαφεροντα πραγματα εδω περα.Εχω ενα προβλημα και θελει λυση καθε απογευμα που γυρναω απο τη δουλεια εχω εθιστει σε ελληνοκεντρικες εκμπομπες μιλαω σοβαρα για την ακριβεια ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ (αρε κεραμειδα με της απαναληψης σου, κοιταω παντα για την καλυτερη προσφορα σε βιβλια που προσφερουν ).Ειλικρινα παιδια αν ημουν θαυματουργο ον απο τον Σειριο η απο το Μ-ΛΑΓΟΥ (οι μυημενοι ξερουν τι λεω) τον τελευταιο που θα εσωζα θα ηταν ο Κεραμειδας και οποιονδηποτε αλλο Κεραμειδα. Περαστε απο την Ιερα Ελλας στη Θεσσαλονικη να δειτε κατι Ολυμπιους τυπους.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ο Χριστουλης και πως θα βοηθησει στο θανατο του εθνους μας. Οπως πολυ ωραια το ειπε ο Ζουραρης σε μια εκμπομη "τι σχεση εχει ο Ιουδαισμος με τον Χριστιανισμο εφοσον οι Ιουδαιοι δεν δεχτηκαν ποτε τον Χρηστο σαν μεσσια!". Καταλαβαινω το γεγονος πως ο κοσμακης εχει αναγκη απο ελπιδα,θελει μεσα στην αφανεια του να νιωσει σπουδαιος η τουλαχιστον να πειστει πως ανηκει σε ενα σπουδαιο κομματι ομαδα η οποια δεν αναλαμβανει δραση μεν αλλα καποιοι αλλοι την καθοδηγουν και αναλαμβανουν δραση για αυτους,οποτε το συμπερασμα ειναι πως οι εν λογο αργοσχολοι απλα κατανταν φερεφωνα υπερκοσμιων οντων, τα οποια αν υπαρχουν ασχολουντε μονο μαυτους (Ο Χριστος ασχολειται μοοονο με τους Ελληνες, Εμεις οι Εβραιοι ειιιιιιιμαστε οι εκλεκτοι, και εμεις sto texas kanoyme to kalytero whisky).Δεν ειμαι μυημενος αν και συναντησα πολλους (βγαινουν σαν τα μανιταρια)και δεν εχω σκοπο να γινω.Διαβαζω πως προστατευομαστε απο μαγικες δυναμεις και ενω η ιστορια μας λεει οτι μαλλον το αντιθετο συμβαινει (εδω και πολλαααααααααα χρονια). Παιδακια μονο τα βιβλια δεν θα μας σωσουν καποιοι εδω περα το καταλαβαν και τα ειπαν πολυ ωραια οσο για μενα ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ αυτη ειναι η μονη αφυπνιση!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ειμαι μυημενος συνγχωρηστεμαι που μπλεχτηκα στα ποδια σας. Αν ονειρευομαστε παντως μια καλυτερη Ελλαδα, τοτε απλα μαγκες πρεπει να ξεκωλοθουμε στη δουλεια μονο αυτο θα μας σωσει! Καλημερα σας

ALL FOR ONE AND ONE FOR NONE