- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Πολύ καλή παρατήρηση!!! Λοιπόν πραγματικά δεν έχω εξήγηση γι’αυτό!!! (είδες δεν τα ξέρω όλα, με επιασες στα πράσα!). Δεν ξέρω ίσως αποτρελάθηκε για τα καλά (ήδη ήταν τσιμπημένος στη φτερούγα) ίσως κατι άλλο! Who knows...
Τώρα υπάρχει βέβαια και μια σχετική θεωρία που ξέρω ότι το εξηγεί άλλα άμα σου την αναλύσω μάλλον θα με στείλεις στο Δαφνί όποτε..... άσε καλύτεραΚαληνύχτα!
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
Νομίζω, ότι αυτά τα σημαντικά στοιχεία τα άντλησες από κάποια πηγή, οπότε δεν τίθεται θέμα "σε έπιασα στα πράσα" κι ούτε αυτό είναι ο σκοπός.
Θέλω να πιστεύω ότι ο σκοπός της αναζήτησης είναι κοινός και συνεπώς, δεν υπάρχουν αντίπαλα στρατόπεδα.
Το ζητούμενο είναι, πώς τους ξέφυγε αυτή η λεπτομέρεια, η οποία μάλλον είναι σημαντική;
Εγώ σκέπτομαι το εξής (και αν θέλεις, γράφεις και τη δική σου σκέψη ή μου την στέλνεις και ιδιαιτέρως με μέιλ, δεν έχω πρόβλημα ειλικρινά):
Κανείς, ποτέ δεν γράφει τελείως ανοησίες, ψέμματα και λοιπά...
Το πρόβλημα είναι, ότι οι περισσότεροι (και κυρίως οι καλύτεροι παραχαράκτες της ιστορίας) γράφουν κατά σχεδόν 99% αλήθεια, μόνο που κάτι παραλείπουν, αλλάζουν ή παρουσιάζουν αλλιώς τέλος πάντων, έστω και με τη διατύπωση και προκύπτει άλλο νόημα.
Το απόσπασμα λοιπόν, το οποίο μας παρέθεσες, πιθανόν να είναι ακριβές.
Όμως, αυτή η λεπτομέρεια, η οποία περνιέται "ξόφαλτσα", χωρίς εξήγηση, σχεδόν καταρρίπτει τον όλο συλλογισμό, όπως τουλάχιστον είναι διατυπωμένος.
Δηλαδή:
Αν κάποιος (στην προκειμένη ο π.χ. Παπαδόπουλος) δεν ακολούθησε τις εντολές, αυτομάτως καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι ΟΛΟΙ οι χουντικοί ήταν πράκτορες ενός σχεδίου υπέρ των Ισραηλινών.
Κάποιοι μπορεί να ήταν, εφόσον και τα υπόλοιπα στοιχεία είναι αληθή και αυτό μπορεί να είναι το κομμάτι της αλήθειας που υπάρχει στο κείμενο αυτό, όμως είναι σαφές, ότι δεν είναι απόλυτα αληθές.
Τώρα, το θέμα της διανοητικής κατάστασης του "x" Παπαδόπουλου επέτρεψέ μου να το αμφισβητώ, όχι γιατί θεωρώ ότι ήταν καλά (που δεν το γνωρίζω), αλλά γιατί αν δεν ήταν καλά, δεν ήταν καλά εξ αρχής και δε νομίζω ότι τίθεται θέμα χειροτέρευσης... ![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Όμως ένα είναι σίγουρο, ότι αυτή η απόφαση απέτρεψε ένα πολύ σημαντικό και ευρύτερο σχέδιο και σίγουρα κάποιοι πολύ υψηλά μυημένοι στα παγκόσμια κλιμάκια της εξουσίας έμειναν κυριολεκτικά με το π***ί τους στο χέρι (να με συγχωρέσεις για την έκφραση).
Τώρα αν το έκανε από ξαφνική παραφροσύνη(ήταν λιγάκι «τσιμπιμένος» επιμένω), ξαφνική έξαρση υπερπατριωτισμού αν θες, ή πήρε από κάποιο άλλο υπερμυστικό κέντρο (σε αντίθεση με το εν λόγω αμερικανοσιωνιστικό μπλοκ) συγκεκριμένες οδηγίες είναι ένα άλλο ξεχωριστό ζήτημα που αν επιμένεις μπορώ να στο αναλύσω προσωπικά στο email σου...
Τέλος δεν είναι ότι πιστεύω ότι πίσω απ'ολα υπάρχουν συνωμοσίες. Μεγάλη γενίκευση και αποπροσανατολιστική υπεραπλούστευση αυτό. Κανείς όμως δεν μπορεί να ισχυρισθεί με βεβαιότητα και το αντίθετο, δηλαδή ότι όλα γίνονται τυχαία και όλοι δρουν με το ατομικό συμφέρον όπως πιστεύει ο κ.Junk νομίζω (είναι η ίδια ακριβώς γενίκευση και υπεραπλούστευση). Αυτά είναι τα περιβόητα 2 άκρα της θεώρησης της ανθρώπινης ιστορίας. Η θεωρία της συνομωσίας της ιστορίας και η θεωρία του τυχαίου της ιστορίας (θεωρία του χάους). Η αλήθεια ως συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι 99% της πολιτικής διεξάγεται στα παρασκήνια και ότι εμείς οι καθημερινοί πολίτες απλώς βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε εμπειρικά μόνο τα αποτελέσματα αυτής της παρασκηνιακής διαδικασίας -και όχι όλα, ένα μικρό ποσοστό που μας αφορά συνήθως -. Εκτός ίσως από μερικούς περισσότερο «ψαγμένους» με άκρες σε μυστικές υπηρεσίες και εταιρίες (cia, mossad, μασονία και παρακλάδια τους, κοκ) …
Επειδή δεν μπορούμε λοιπόν να τα ξέρουμε όλα (γνωρίζουμε μόνο ένα πολύ μικρό επιφανιακό ποσοστό) πρέπει να είμαστε πάντα υποψιασμένοι, καχύποπτοι (εξαιρετικά σκεπτικιστές αν θες) με κάθε μορφής εξουσίας (ιδίως καταπιεστικής) όπως και κάθε μορφής αρρωστημένης ιδεολογίας και κοσμοθεωρίας (βλ. πχ σιωνοταλμουδισμός κοκ)... Ελπίζω να έγινα κατανοητός…
quote:
Τέλος δεν είναι ότι πιστεύω ότι πίσω απ'ολα υπάρχουν συνωμοσίες. Μεγάλη γενίκευση και αποπροσανατολιστική υπεραπλούστευση αυτό. Κανείς όμως δεν μπορεί να ισχυρισθεί με βεβαιότητα και το αντίθετο, δηλαδή ότι όλα γίνονται τυχαία και όλοι δρουν με το ατομικό συμφέρον...
Το ζήτημα όμως, αγαπητέ μου, είναι πού βρίσκεται το μέτρο;
Δηλαδή, πόσο ποσοστό των τεκταινομένων γύρω μας πηγάζει από μία οργανωμένη συμφωνία και πόσο οφείλεται σε τυχαίες επιλογές...;
Ο τρόπος που έχεις διατυπώσει έως τώρα τις σκέψεις σου, δείχνει ότι αποδίδεις το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στην πρώτη περίπτωση και όχι στη δεύτερη.
Παρατηρώ επίσης, ότι συχνά παραλληλίζεις την δράση του παγκόσμιου Ισραηλινού σχεδίου με την ύπαρξη της Μασωνίας.
Εκτός από τις αναφορές στα λεγόμενα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών", τα οποία προσωπικά συμφωνώ με τον junk95 ότι είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να είναι αυθεντικά, δεν υπάρχει καμμία άλλη συσχέτιση. Οι μόνοι λοιπόν, που συσχετίζουν τις δύο έννοιες είναι οι πανταχού συνωμοσιολόγοι.
Ας μην ξεχνάμε ότι η Μασονία γενικά "πουλάει" και πολλοί συγχέουν το μυστικισμό με τη μυστικότητα, σκοτεινές καταστάσεις και "πρακτορίστικες" καταστάσεις (όπως συχνά αναφέρεις).
Πριν μου απαντήσεις, θα ήθελα να επισημάνω το εξής σημαντικό:
Είναι τέτοια η φύση του όλου συλλογισμού, που ακόμα κι αν εμφανιστεί Μασώνος, υψηλόβαθμος, και μας διαβεβαιώσει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, θα πούμε ότι είναι "πρακτορίσκος" κι ότι καλύπτει τα συμφέροντά του.
Και με πηγές να επιχειρηματολογήσει, ψεύτης θα βγει. Οπότε; Τί ν' αποδείξει ο άνθρωπος;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Πριν μου απαντήσεις, θα ήθελα να επισημάνω το εξής σημαντικό:
Είναι τέτοια η φύση του όλου συλλογισμού, που ακόμα κι αν εμφανιστεί Μασώνος, υψηλόβαθμος, και μας διαβεβαιώσει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, θα πούμε ότι είναι "πρακτορίσκος" κι ότι καλύπτει τα συμφέροντά του.Και με πηγές να επιχειρηματολογήσει, ψεύτης θα βγει. Οπότε; Τί ν' αποδείξει ο άνθρωπος;
Για έμφαση.
Να προσθέσω ότι η έννοια της "απόδειξης" εμπεριέχει την έννοια της "λογικής". Αν ο άλλος έχει πει bye bye στη λογική, δε μπορείς να του αποδείξεις (με την αυστηρή σημασία) τίποτα. Η συζήτηση εδώ δε γίνεται για τους True Believers που συμμετέχουν, αλλά για να μην πέσουν περισσότεροι στην ίδια λούμπα.
Κάπου πήρε το μάτι μου αυτήν την αντιρατσιστική ατάκα (αν ήμουν κι εγώ κομπλεξικός θα μπορούσα για τους επόμενους δυο μήνες να το κοπανάω στους συντονιστές αν και χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει):
"Τώρα βέβαια αν εσύ προτιμάς τη σιωνιστική ηγεμονία (να είσαι δηλαδή σκλάβος των εβραίων, βλ. Rabbi Rabbinovich). διευκρίνισε το παρακαλώ γιατί διέκρινα μεγάλο θαυμασμό(!) από μέρους σου στους πολιτικούς ηγέτες του σιωνισμού."
Λοιπόν, μου κάνει φοβερή εντύπωση πώς ένας σκεπτικιστής θεωρεί γνήσιο το λόγο του Rabbinovich, τη στιγμή που:
-Ο λόγος εμφανίζεται για πρώτη φορά το 2000 σε ένα bulettin board,
και καλά σαν απόσπασμα από την ετήσια αναφορά των Καναδικών Μυστικών Υπηρεσιών του 1952. Μόνο που οι Καναδικές Μυστικές Υπηρεσίες εκδίδουν δημοσίως την αναφορά τους μόνο από το 1991 και μετά και πολύ αμφιβάλλω για το αν αυτός που έγραψε το κείμενο έχει πρόσβαση στα μυστικά αρχεία των Καναδικών Μυστικών Υπηρεσιών. Άσε που αντί για Canadian Intelligence Security Service που είναι το σωστό, γράφει Canadian Intelligence Service.
-Ο λόγος αναπαράγεται μόνο σε ρατσιστικά, ναζιστικά και ιουδαιοφοβικά site. Α, τον αναπαράγει και κάποια Rose Rabinovich, former zionist. Πολύ πιστευτό. Μπράβο.
-Ο λόγος βρωμάει από χίλια μίλια μακριά ότι τον έχει γράψει κάποιος καράβλαχος της ΚΚΚ, μη μπω σε λεπτομέρειες τώρα... άκου το σχέδιο των Εβραίων είναι να εξαφανίσουνε τον "white man" αναγκάζοντας τους μαύρους να παντρεύονται λευκές... Μη σου πω το έγραψε κάποιος ειδικά για να σατιρίσει τους φυλετιστές του Αμερικανικού Νότου!
-Ο λόγος υποτίθεται ότι δόθηκε στο "Πανευρωπαϊκό Συμβούλιο των Ραβίνων το 1952 στη Βουδαπέστη" τη στιγμή που:
α) Δεν αναφέρεται πουθενά κάποιο τέτοιο συμβούλιο (μου θυμίζει το "συμβούλιο των γλωσσολόγων" που "αποφάσισε" ότι η ελληνική είναι η ανώτερη γλώσσα που υπάρχει).
β) Το 1952 η Βουδαπέστη ήταν πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα.
(ανάθεμα κι αν ήξερε ο καράβλαχος πού πέφτει η Βουδαπέστη, μάλλον θα τη νόμιζε για κανένα νησί στο Ισραήλ)
-Ο λόγος τελειώνει με την απόλυτη βεβαιότητα ότι "αυτή η γενιά λευκών παιδιών είναι η τελευταία" (2 γενιές πριν). Που ήταν και ο υπέρτατος σκοπός του σχεδίου αν δεν κάνω λάθος...
Ε όχι. Δεν το χάβω. Τιμή μου και καμάρι μου. Και αν θέλετε τη γνώμη μου, ντροπή και αίσχος σε όποιον το χάβει και εκατό φορές ντροπή και αίσχος σε όποιον το χάβει και δηλώνει σκεπτικιστής.
...Αν και πολύ φοβάμαι ότι θα κλονίσει επικίνδυνα ορισμένες πεποιθήσεις περι της παγκοσμίου ιστορίας κάποιων επίδοξων guru του σκεπτικισμού(?) εδώ μέσα...
-----------snip-----------
.... Όταν ο Τσώρτσιλ έδωσε την απάντησή του στους Άραβες πιθανότατα είχε στο νου του την απειλή του Τζέημς Βάισμαν που ήταν πράκτορας των διεθνών τραπεζιτών για πολλά χρόνια. Μόλις ένα χρόνο πριν την επίσκεψη του Τσώρτσιλ στην Παλαιστίνη, ο Βάισμαν είχε κάνει μια επίσημη πολιτική δήλωση που δημοσιεύθηκε στο "Τζούντις Ράντσοου" Νο. 4, του 1920. Έλεγε: "Θα εγκατασταθούμε στην Παλαιστίνη είτε το θέλετε είτε όχι ... Μπορείτε να επισπεύσετε την άφιξη μας ή να την καθυστερήσετε. Πάντως είναι καλύτερο για σας να μας βοηθήσετε έτσι ώστε η δημιουργικότητά μας να μην μετατραπεί σε καταστροφική δύναμη ικανή να ανατρέψει τον κόσμο".
Η δήλωση του Βαίζμαν θα πρέπει να μελετηθεί σε σχέση με μια άλλη δήλωση που έγινε από έναν διεθνή τραπεζίτη σε μια συγκέντρωση Σιωνιστών στη Βουδαπέστη το 1919. Ενώ συζητούσαν τις δυνατότητες μιας υπερκυβέρνησης, ανέφερε τα λόγια του Κόμη ντε Ζαν Ωλαίρ: "Στην διοίκηση του Καινούριου Κόσμου δίνουμε την απόδειξη της οργάνωσης μας τόσο για την επανάσταση όσο και για την δημιουργικότητα, με την δημιουργία της Κοινωνίας των Εθνών, που είναι δικό μας έργο. Ο Μπολσεβικισμός είναι το γκάζι και η Κοινωνία των Εθνών είναι το φρένο του μηχανισμού στον οποίο εμείς δίνουμε τόσο την κινητήριο όσο και την κατευθυντήριο δύναμη ... Ποιό είναι το τέλος; Αυτό καθορίζεται ήδη από την αποστολή μας" (* Γενεύη εναντίον Ειρήνης, σελ.83) Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Συνδυασμένες οι δύο δηλώσεις, δείχνουν την διεθνή έκταση των μυστικών τους φιλοδοξιών. Οκτώ χρόνια μετά από τότε που είχα τελειώσει αυτό το κεφάλαιο, στο πρωτότυπο χειρόγραφο, ήρθε στην κατοχή μου η ακόλουθη αναφορά, μέσω των Καναδικών Μυστικών Υπηρεσιών. Επειδή οι δηλώσεις έγιναν σ'ένα συνέδριο στη Βουδαπέστη, στις 12 Ιανουαρίου του 1952, ενισχύουν τους ισχυρισμούς μου του 1944, και επιβεβαιώνουν τα συμπεράσματα στα οποία έφτασα το 1924, πρόσθεσα την αναφορά της ομιλίας που δόθηκε το 1952, αυτοτελή. Πρωτoεμφανίστηκε σε μια Αμερικανική έκδοση με τον τίτλο «Κοινός Νους» του κ. Γιουστάς Μάλινς, μιας αυθεντίας στην Μαρξιστική συνωμοσία (* O κ.Ε. Μάλινς είναι ο συγγραφέας της "Συνωμοσίας των Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων". Εκδόθηκε από τον "Κοινό Νου", στο Νιου Τζέρσεϋ των Η.Π.Α.)
«Μία αναφορά από την Ευρώπη δίνει την ακόλουθη ομιλία του Ραβίνου Εμάνιουελ Ραμπίνοβιτς σε μια ειδική συνέλευση του 'Έκτακτου Συμβουλίου Ευρωπαίων Ραβίνων, στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στις 12 Ιανουαρίου 1952:
Η Ομιλία του Ραβίνου Εμάνιουελ Ραμπίνοβιτς
"Χαιρετίζω, παιδιά μου: Σας καλέσαμε εδώ για να ανακεφαλαιώσουμε τα , κύρια βήματα του νέου μας προγράμματος. Όπως γνωρίζετε, ελπίζαμε να έχουμε με στη διάθεσή μας είκοσι χρόνια μεταξύ πολέμων για να εδραιώσουμε τα μεγάλα μας κέρδη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά οι αυξανόμενοι αριθμοί μας σε ζωτικές περιοχές ξεσήκωσαν αντιδράσεις και πρέπει τώρα να εργαστούμε με όποιον τρόπο διαθέτουμε για να επισπεύσουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εντός πενταετίας.
Ο στόχος για τον οποίο παλέψαμε με άψογο συντονισμό για τρεις χιλιάδες χρόνια, πλησιάζει επιτέλους και επειδή η εκπλήρωσή του είναι τόσο φανερή, αναγκάζει να αυξήσουμε τις προσπάθειες και την προσοχή μας στο δεκαπλάσιο. Μπορώ να σας υποσχεθώ με σιγουριά πως πριν περάσουν δέκα χρόνια, η φυλή μας θα πάρει τη θέση που της ανήκει στο κόσμο, όπου κάθε Εβραίος θα είναι βασιλιάς και κάθε άλλος, σκλάβος. (Χειροκροτήματα από το ακροατήριο). Θυμάστε την επιτυχία της προπαγανδιστικής μας εκστρατείας στη δεκαετία του 30, που ξεσήκωσε αντι-Αμερικανικά πάθη στη Γερμανία την ίδια στιγμή που ξεσηκώναμε αντι-Γερμανικά πάθη στην Αμερική, μια εκστρατεία που κορυφώθηκε με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια ανάλογη προπαγανδιστική εκστρατεία διεξάγεται με ένταση, αυτή τη στιγμή, σ'όλον το κόσμο. Πολεμικός πυρετός αναπτύσσεται στη Ρωσία εξ αιτίας ενός ακατάπαυστου μπαράζ αντι-Αμερικανισμού, ενώ ένας πανεθνικός αντι-Κομμουνιστικός φόβος σαρώνει την Αμερική. Η εκστρατεία αυτή αναγκάζει όλες τις μικρότερες χώρες να διαλέξουν μεταξύ της συνεργασίας με τη Ρωσία ή της συμμαχίας με τις Hνωμένες Πολιτείες.
Το πιεστικό μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι εξάψουμε το στρατιωτικό πνεύμα των Αμερικανών, που έχει πάει πίσω. Η αποτυχία της Διεθνούς Πράξης Στρατιωτικής Εκπαίδευσης ήταν μια μεγάλη οπισθοχώρηση στα σχέδιά μας, αλλά μας διαβεβαίωσαν πως ένα κατάλληλο μέτρο θα περάσει γρήγορα από το Κογκρέσο αμέσως μετά τις εκλογές του 1952. Ο Ρωσικός, όπως και ο Ασιατικός λαός, βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο και δεν έχει αντιρρήσεις για πόλεμο, αλλά πρέπει να περιμένουμε να εξασφαλίσουμε και τους Αμερικανούς. Αυτό ελπίζουμε να το πετύχουμε με τον μοχλό του αντισημιτισμού, που πέτυχε να ενώσει τους Αμερικανούς εναντίον της Γερμανίας. Βασιζόμαστε κυρίως σε αναφορές για αντισημιτικές βιαιοπραγίες στην Pωσία, που θα βοηθήσουν να δυναμώσει η αγανάκτηση στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα δημιουργήσουν ένα μέτωπο αλληλεγγύης εναντίov της Σοβιετικής δύναμης. Ταυτοχρόνως, για να δείξουμε στους Αμερικανούς την πραγματικότητα του αντισημιτισμού, θα προωθήσουμε μέσω νέων πηγών μεγάλα χρηματικά ποσά σε πλήρη αντισημιτικά στοιχεία στην Αμερική για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά τους και θα δημιουργήσουμε αντισημιτικές εξεγέρσεις σε αρκετές από τις μεγάλες πόλεις τους. Αυτό θα εξυπηρετήσει διπλό σκοπό. Θα ξεσκεπάσει τα αντιδραστικά τμήματα στην Αμερική, που θα αναγκαστούν να σωπάσουν και θα δέσει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια αφοσιωμένη αντι-Ρωσική ενότητα.
"Μέσα σε πέντε χρόνια, το πρόγραμμα αυτό θα επιτύχει τους στόχους του, τον Τρίτo Παγκόσμιο Πόλεμο, που θα ξεπεράσει σε καταστρεπτικότητα όλες τις προηγούμενες διαμάχες. Το Ισραήλ βεβαίως, θα παραμείνει ουδέτερο κι όταν και οι δύο πλευρές έχουν καταστραφεί και εξαντληθεί, εμείς θα παίξουμε το ρόλο του διαιτητή, στέλνοντας Επιτροπή Ελέγχου σε όλες τις ερημωμένες χώρες. Ο πόλεμος αυτός θα φέρει ένα οριστικό τέλος στους αγώνες μας εναντίον των μη EβραCων.
"Θα αποκαλύψουμε ελεύθερα την ομοιότητά μας με τις φυλές της Ασίας και της Αφρικής. Μπορώ να δηλώσω με βεβαιότητα ότι η τελευταία γενιά λευκών παιδιών είναι αυτή που γεννιέται τώρα. Οι Επιτροπές μας Ελέγχου, για το συμφέρον της ειρήνης και της εξολόθρευσης των ενδοφυλετικών εντάσεων, θα απαγορεύσουν στους λευκούς να παντρεύονται με λευκούς. Οι λευκές γυναίκες θα πρέπει να συζούν με μέλη έγχρωμων φυλών και οι λευκοί άνδρες με μαύρες γυναίκες. 'Έτσι θα εξαφανιστεί η λευκή φυλή, γιατί η ανάμειξη του σκούρου με το λευκό σημαίνει το τέλος του λευκού ανθρώπου, κι ο πιο επικίνδυνος εχθρός μας δεν θά ναι πια παρά μόνο ανάμνηση. Θα ξεκινήσει μια εποχή δέκα χιλιάδων χρόνων ειρήνης και αφθονίας, η Ιουδαϊκή Ειρήνη, και η φυλή μας θα κυβερνάει αδιαμφισβήτητα όλον τον κόσμο. Η ανώτερη ευφυία μας θα μας επιτρέψει εύκολα να εξασφαλίσουμε την κυριαρχία σ'έναν κόσμο από μαύρους ανθρώπους".
Ερώτηση από την συγκέντρωση: "Pαββί Ραμπίνοβιτς, τι θα γίνει με τις διάφορες θρησκείες μετά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;"
Ραμπίνοβιτς: " Δεν θα υπάρχουν πια θρησκείες. Η ύπαρξη της τάξης των ιερέων θα αποτελούσε έναν μόνιμο κίνδυνο για την διακυβέρνησή μας, αλλά και η πίστη σε μια μετα-θάνατον ζωή θα έδινε πνευματική δύναμη σε ασυμβίβαστους ανθρώπους σε πολλές χώρες, και θα τους επέτρεπε να μας αντισταθούν. Πάντως, θα διατηρήσουμε τις τελετές και τα έθιμα του Ιουδαϊσμού, ως διακριτικό γνώρισμα της κάστας μας που θα αποτελεί τον κληρονομικό κυβερνήτη, έτσι ώστε κανένας Εβραίος να μην μπορεί να παντρευτεί εκτός φυλής ή κάποιος ξένος να γίνει δεκτός από εμάς.
Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβουμε τις σκληρές ημέρες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν αναγκαστήκαμε να επιτρέψουμε στους ληστές του Χίτλερ να θυσιάσουν μερικούς από τους ανθρώπους μας ώστε να μπορέσουμε να αποκτήσουμε αρκετές αποδείξεις και μάρτυρες για να δικαιολογήσουμε νόμιμα την δίκη και εκτέλεση των Αμερικανών και Ρώσων ηγετών, ως εγκληματίες πολέμου, αφού πρώτα υπαγορεύσουμε την Ειρήνη. Είμαι σίγουρος πως δεν θα χρειαστεί μεγάλη προετοιμασία για ένα τέτοιο καθήκον, αφού η θυσία υπήρξε πάντα το σύνθημα του λαού μας, και ο θάνατος μερικών χιλιάδων Εβραίων με αντάλλαγμα την παγκόσμια αρχηγία είναι όντως μικρό τίμημα.
"Για να σας πείσω για την βεβαιότητα της αρχηγίας αυτής, θα σας επισημάνω πως μετατρέψαμε όλες τις επινοήσεις των λευκών σε όπλα εναντίον τους. Τα έντυπα και το ραδιόφωνο τους είναι τα φερέφωνα των επιθυμιών μας, και η βαριά βιομηχανία τους κατασκευάζει τα όργανα με τα οποία εξοπλίζει την Ασία και την Αφρική εναντίον του. Τα συμφέροντά μας στην Ουάσινγκτον επεκτείνουν σημαντικά το Πρόγραμμα των Τεσσάρων Σημείων για την ανάπτυξη της βιομηχανίας σε υποανάπτυκτες περιοχές του κόσμου, έτσι ώστε όταν η βιομηχανία και οι πολίτες της Ευρώπης και της Αμερικής καταστραφούν από έναν πυρηνικό πόλεμο, οι λευκοί να μην μποροί!V να αντιδράσουν καθόλου στις τεράστιες μάζες των μελαψών φυλών που θα διατηρήσουν μια αδιαφιλονίκητη τεχνολογική υπεροχή ----(* Μελετείστε την δήλωση αυτή σε σχέση με την συνάντηση των ηγετών όλων των "Μελαμψών" φυλών που έγινε στο Μπαντούνγκ, τον Απρίλιο του 1955, και την πολιτική της αποστολής όπλων στο Ισραήλ και την Αίγυπτο)-----.
"Κι έτσι, με το όραμα της παγκόσμιας νίκης στο μυαλό σας, επιστρέψτε στις χώρες σας και εντείνατε την εργασία σας, μέχρι την ημέρα εκείνη που το Ισραήλ θα αποκαλυφθεί σ'ολο το λαμπρό του πεπρωμένο ως το Φως του Κόσμου". Ιλλουμινάτι σημαίνει "Αυτοί που κατέχουν το φως".
Η ομιλία αυτή επιβεβαιώνει επίσης όσα έχω υποστηρίξει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι Μυστικές Δυνάμεις έχουν επίτηδες δυναμώσει τον αντισημιτισμό για να ταιριάζει με τους σκοπούς τους. το ίδιο και με τον αντι-Κομμουνισμό. Αποδεικνύει τον ισχυρισμό μου ότι οι Ιλλουμινάτοι χρησιμοποίησαν τον Κομμουνισμό, τον Σιωνισμό και τον Φασισμό για να προωθήσουν τις μυστικές τους φιλοδοξίες. Και αν μπορούν, θα χρησιμοποιήσουν την Χριστιανοδημοκρατία εναντίον του Κομμουνισμού για να προκαλέσουν την επόμενη φάση του μακροπρόθεσμου σχεδίου τους ...του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αλλά το πιο διαφωτιστικό χαρακτηριστικό της ομιλίας είναι το γεγονός ότι αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο οι Ιλλουμινάτοι χρησιμοποίησαν έναν Εβραίο Ραβίνο για να πείσουν άλλους ομόθρησκους ότι εκείνοι θα είναι η τάξη που θα κυβερνήσει στην Νέα Παγκόσμια Τάξη - γεγονός πολύ αμφίβολο, όπως δείχνει η ιστορία. Αυτός που θα κυβερνήσει θα είναι ο Σατανισμός και όχι οι Εβραίοι. "
----------snip----------
Το ποιασες τώρα το βαθύτερο νόημα της "ομιλίας" κ.Junk ή ακόμα; Και θα σε παρακαλέσω να μην αυξάνεις το μέγεθος της γραμματοσειράς στα κείμενα σου για να επιβληθείς εδώ μέσα! Είναι τουλάχιστον άκομψο... Μου θυμίζει κάποιους ανθρώπους που δεν ξέρουν να συμμετάσχουν σε έναν πολιτισμένο διάλογο ιδεών και όταν "ψιλοζορίζονται" προσπαθούν να επιβληθούν με τις φωνές....
Πέφτουμε σταδιακά στα βαθιά νερά του ωκεανού της αναζήτησης, αντέχετε ή να σας πετάξω κανένα σωσίβιο;
Επιπλέον:
1η βασική διόρθωση: Σταματήστε να κολλάτε στη βρωμερή ιδεολογία και κοσμοθεωρία του σιωνοταλμουδισμού τον καθημερινό ανύποπτο εβραίο ή σωρηδόν όλους τους Εβραίους!!! Έτσι εξυπηρετείτε άψογα και χωρίς να το αντιλαμβάνεστε τους σκοπούς τους! Οι σιωνιστές δεν ανήκουν σε συγκεκριμένη εθνότητα. Είναι κατασκευασμένη ιδεολογία όπως και ο Ναζισμός...
2ον. Σου διαφεύγει προφανώς το πιο κρίσιμο σημείο. Ο συνδετικός κρίκος αυτών των δυνάμεων με την παγκόσμια και τοπική εξουσία όλων των επιπέδων. Κοινώς οι συγκεκριμένες στενά συνεργαζόμενες δυνάμεις (διεθνής σιωνισμός, μασονία-ιλλουμινάτι) πρακτικά ελέγχουν σήμερα τα πάντα (παγκόσμια εξουσιαστική ελιτ), χωρίς υπερβολή! Ρίξε μια ματιά γύρω σου και θα καταλάβεις πολλά. Συμβολισμός και αποσυμβολισμός αυτό είναι το μυστικό... Η κεντρική φύση της μασονίας (όλων των αποχρώσεων) για παράδειγμα είναι η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των "αδερφών" καθώς και η απόλυτη μυστικότητα. Αυτό κι αν αποτελεί το κλασικότερο παράδειγμα συνωμοσίας από μόνο του! Δεν θέλω να επεκταθώ σε επιπλέον λεπτομέρειες για την ώρα...
Δηλαδή συμπτωματικά θέλεις να μου πεις ότι έχουν φτάσει μέχρι εδώ; Χωρίς σχεδιασμό χωρίς τίποτα; απλά έτυχε; Αυτός κι αν είναι υπερβολικός ισχυρισμός !!!
Τέλος μην περιμένεις μάταια να σου πει ένας υψηλόβαθμος μασόνος ή σιωνοταλμουδιστής την αλήθεια. Σε θεωρούν "βέβηλο" ή αντίστοιχα "δίποδο ζώο-γκόϊ" (σύμφωνα με τα δικά τους κείμενα & δηλώσεις). Αυτό είσαι γι'αυτούς...
Συνέχισε να απολαμβάνεις τη διακυβέρνησή τους....
+/-(ΒΕΝ'EN ΒΕRITH, MΤΜ, AOA, OTO, GWB, MOON, ΖΕΝ, HONG) και το κακό συναπάντημα
Τέλος έχω να προσθέσω: ουδείς τέλειος και έχουσι γνώσιν οι φύλακες...
quote:
Τέλος μην περιμένεις μάταια να σου πει ένας υψηλόβαθμος μασόνος ή σιωνοταλμουδιστής την αλήθεια.
Βλέπεις που έρχεσαι στα λόγια μου; ![]()
Και παρακάτω λες:
quote:
(σύμφωνα με τα δικά τους κείμενα & δηλώσεις)
Εκ προοιμίου δέχεσαι ότι δε λένε την αλήθεια, άρα... (κάνω το συνήγορο του συνηγόρου του διαβόλου τώρα
)... πώς γνωρίζεις ότι όσα διαβάζεις και δηλώνουν είναι αληθή;
Μήπως απλά δέχεσαι ότι είναι αρνητικό ως αληθινό;

quote:
Επειδή διαβλέπω την εμφανή άγνοια του κ.Junk επί του όλου ζητήματος γύρω από την ομιλία Ραμπίνοβιτς παραθέτω εδώ μεταφρασμένη ολόκληρη την ομιλία καθώς και αποσπάσματα από το εξαιρετικό βιβλίο του William Guy Carr R.D (Commander R.C.N. (R) RET'D) "ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ" (Οκτώβριος 1958) που σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Χμμ, ωραία. Η ομιλία δεν εμφανίζεται πρώτη φορά το 2000, πληροφορήθηκα λάθος. Παρατηρώ όμως με χαρά ότι ισχύει η εικασία μου περί καράβλαχου ΚΚΚίτη συγγραφέα. Και ιδεολογικού πρωτοξάδελφου του Μακάρθυ απ' ό,τι φαίνεται...
Για πάρε ένα review με όλες τις αναφορές που ΔΕ δίνει ο γκουρού σου:
http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/carr.html
(βέβαια τα λένε μασόνοι άρα "σκεπτικιστικά" και χωρίς "προκαταλήψεις" είναι ψέμματα. Μόνο που μπορείς να τα επαληθεύσεις αφού έχεις πληρώσει για αυτήν την αηδία, για πες μας λοιπόν αν ευσταθεί η κριτική...)
Επίσης τι έχεις να πεις για το ότι πέρασαν 2 γενιές και πάμε για την τρίτη γενιά από την τελεταία γενιά λευκών παιδιών που γεννήθηκε ποτέ; Λες γι' αυτό να τρέχουν οι Ιταλοί στα σολάρια; Μήπως είναι και αυτοί δούλοι του Ραμπίνοβιτς;
«Εμείς οι Εβραίοι, θεωρούμε τη ράτσα μας ως την ανώτερη όλης της ανθρωπότητας, και επιδιώκουμε, όχι στην τελική ένωση της με τις υπόλοιπες ράτσες, αλλά στο θρίαμβό της έναντι αυτών.» (Goldwin Smith, εβραίος καθηγητής της σύγχρονης Ιστορίας, πανεπιστήμιο Οξφόρδης, Οκτώβριος 1981)
«Εμείς οι Εβραίοι, είμαστε οι καταστροφείς και θα παραμείνουμε οι καταστροφείς. Τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε που να φτάσει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες μας. Θα καταστρέφουμε για πάντα διότι θέλουμε έναν κόσμο δικό μας.» (Εσείς οι αλλόθρησκοι « You Gentiles » του εβραίου συγγραφέα Maurice Samuels σελ.155)
«Θα έχουμε μία παγκόσμια κυβέρνηση είτε το θέλετε είτε όχι (σχόλιο: Αυτό το ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ είναι ότι πιο απεχθές και φασιστικό), το μόνο ερώτημα που απομένει είναι αν αυτή η κυβέρνηση θα επιτευχθεί με κατάκτηση (σχ.: βία, πόλεμοι) ή συναίνεση (σχ.: υποτέλεια, δουλοπρέπεια)
(δήλωση του εβραίου τραπεζίτη Paul Warburg, 17 Φεβρουάριο 1950, κατά τη διάρκεια κατάθεσης του στη Γερουσία)
James Paul Warburg :
(1896-1969) Πρόεδρος του CFR, 1921-1932, Ξένος πράκτορας της δυναστείας των Rothschild, κυρίαρχος ο ρόλος του στην ίδρυση της Federal Reserve (Federal Reserve Act 1922 αν δεν κάνω λάθος, βλ. Έλεγχος $)
«Θα εγκατασταθούμε στην Παλαιστίνη είτε το θέλετε είτε όχι ...(σχ: ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...) Μπορείτε να επισπεύσετε την άφιξη μας ή να την καθυστερήσετε. Πάντως είναι καλύτερο για σας να μας βοηθήσετε έτσι ώστε η δημιουργικότητά μας να μην μετατραπεί σε καταστροφική δύναμη ικανή να ανατρέψει τον κόσμο»
Φασιστικές απειλές του σιωνιστή Χαιμ Βάισμαν
"Τζούντις Ράντσοου" Νο. 4, του 1920
«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τρομοκρατία, δολοφονία, εκφοβισμό, κατάσχεση γής και ακίνητης περιουσίας, καθώς και αποκοπή από όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες για να ξεφορτωθούμε τον Αραβικό πληθυσμό από τη Γαλιλαία.» Israel Koenig, "The Koenig Memorandum"
(σχόλιο: Τύφλα να χει ο Αδόλφος!!! )
Θα μπορούσα να παραθέσω τουλάχιστον άλλα 30 παραδείγματα αλλά αρκετά για σήμερα.....
quote:
Χμμ, ωραία. Η ομιλία δεν εμφανίζεται πρώτη φορά το 2000, πληροφορήθηκα λάθος. Παρατηρώ όμως με χαρά ότι ισχύει η εικασία μου περί καράβλαχου ΚΚΚίτη συγγραφέα. Και ιδεολογικού πρωτοξάδελφου του Μακάρθυ απ' ό,τι φαίνεται...
Για πάρε ένα review με όλες τις αναφορές που ΔΕ δίνει ο γκουρού σου:
http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry(χμμμ ADL και anti-semitism μου θυμίζει/carr.html
Μπήκες καθόλου στον κόπο να τον διαβάσεις (εννοώ ολόκληρο το βιβλίο) ή συνηθίζεις να διαβάζεις μόνο "ΠΥΘΑΓΟΡΑ" και "ADL (www.adl.org)";
Ευχαριστώ που μου θήμησες το σχετικό site, το ήξερα ήδη ...θα σου απαντήσω μη βιάζεσαι.
Α, και ο Καρ δεν είναι ο φυσικά ο γκουρού μου. Εγώ έχω μόνον έναν guru... τον κ.Junk! ![]()
Καληνύχτα.
γρήγορες διευκρινήσεις για να μην παρεξηγηθώ
quote:
- Τέλος μην περιμένεις μάταια να σου πει ένας υψηλόβαθμος μασόνος ή σιωνοταλμουδιστής την αλήθεια.
Δεν εννοώ ότι ψεύδονται σε όλα! Απλά μην περιμένεις να σου τα πουν όλα! (πιο σωστά όσα τους αφήνει η ιεραρχία να ξέρουν. Ακόμα και αρκετοί υψηλόβαθμοι 31+* μασόνοι κοιμόνται τον ύπνο τον βαθύ, μην νομίσεις ότι είναι και σπουδαίοι... εξαρτάται απ’ το position , με πιάνεις;
quote:
Και παρακάτω λες:quote:
(σύμφωνα με τα δικά τους κείμενα & δηλώσεις)
quote:
Εκ προοιμίου δέχεσαι ότι δε λένε την αλήθεια, άρα... (κάνω το συνήγορο του συνηγόρου του διαβόλου τώρα)... πώς γνωρίζεις ότι όσα διαβάζεις και δηλώνουν είναι αληθή;
[b] Κοίτα αυτές τις υποτιμητικές δηλώσεις για τον απλό λαό δεν τις κάνω εγώ , τις κάνουν AYTOI και μάλιστα βάση δόγματος (ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ακόμα και στις μικρές βαθμίδες) Τώρα αν άλλα βγάζουν προς τα έξω και άλλα έχουν στο μυαλό τους, δεν ξέρω, ίσως θα έπρεπε να τους δει κανένας ψυχίατρος (βλ. Σχιζοφρένια) . Θες να σε κυβερνούν σχιζοφρενείς. ;;;;; Γιατί ΑΥΤΟΙ σε κυβερνούν . πάρτο χαμπάρι!!![b]
quote:
Δεν εννοώ ότι ψεύδονται σε όλα! Απλά μην περιμένεις να σου τα πουν όλα! (πιο σωστά όσα τους αφήνει η ιεραρχία να ξέρουν. Ακόμα και αρκετοί υψηλόβαθμοι 31+* μασόνοι κοιμόνται τον ύπνο τον βαθύ, μην νομίσεις ότι είναι και σπουδαίοι... εξαρτάται απ’ το position , με πιάνεις;)
Να σου πω... Λίγο βολικό δεν είναι αυτό;
Δεν ψεύδονται σε όλα και εν προκειμένω δεν ψεύδονται όπου λένε κάτι "κακό".
Άμα πουν κάτι "καλό"... ε, είναι ψεύτες.
Συγγνώμη, αλλά δε μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό. (Scepticism over scepticism is what?)
quote:
[b] Κοίτα αυτές τις υποτιμητικές δηλώσεις για τον απλό λαό δεν τις κάνω εγώ , τις κάνουν AYTOI και μάλιστα βάση δόγματος (ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ακόμα και στις μικρές βαθμίδες) Τώρα αν άλλα βγάζουν προς τα έξω και άλλα έχουν στο μυαλό τους, δεν ξέρω, ίσως θα έπρεπε να τους δει κανένας ψυχίατρος (βλ. Σχιζοφρένια) . Θες να σε κυβερνούν σχιζοφρενείς. ;;;;; Γιατί ΑΥΤΟΙ σε κυβερνούν . πάρτο χαμπάρι!!![b]
Αν όντως τις κάνουν, δε μου εξήγησες πώς το ξέρουμε;
Το λένε αυτοί. Μα αφού αυτοί είναι ψεύτες, δε θα φρόντιζαν να μην τα μάθουμε;

quote:
Δεν εννοώ ότι ψεύδονται σε όλα! Απλά μην περιμένεις να σου τα πουν όλα! (πιο σωστά όσα τους αφήνει η ιεραρχία να ξέρουν. Ακόμα και αρκετοί υψηλόβαθμοι 31+* μασόνοι κοιμόνται τον ύπνο τον βαθύ, μην νομίσεις ότι είναι και σπουδαίοι... εξαρτάται απ’ το position , με πιάνεις;)
Συγγνώμη, αλλά δε μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό. (Scepticism over scepticism is what?)
quote:
Αν όντως τις κάνουν αυτές τις δηλώσεις (που δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι τέτοιο), δε μου εξήγησες πώς το ξέρουμε;

quote:
Γιατί υπεραπλουστεύεις πάλι; Τι "καλό" και "κακό" και σοφιστείες είναι αυτές; Εγώ απλά αναφέρομαι σε πληροφορίες! Μην περιμένεις ποτέ να σου αποκαλύψουν "προχωρημένες" πληροφορίες είτε σχετικά με το δόγμα είτε για άλλα πράγματα που λαμβάνουν από την ανώτερη ιεραρχία και έχουν "θωρακιστεί" με όρκους αίματος που τόσο ωραία εκπαιδεύονται να τους ασκούν σε κάθε βαθμίδα τους... Θα τις εμπιστευτούν πιστεύεις ποτέ σε ένα "βέβηλο"(ανάξιο λόγου) ή ένα "ζώο"; Χειραγώγηση πρώτης τάξεως δεν νομίζεις; Έτσι "χτίζεις" βαρβάτες μυστικές υπηρεσίες χρυσό μου! βλέπε ΜΙ6, mossad κλπ...
quote:
[/quote]
Μπορώ να σου βρω κάμποσες αναφορές και για τις 2 υβριστικές περιπτώσεις σχετικά εύκολα.
Όχι δεν τους ενδιαφέρει πλέον ιδιαίτερα! Αφού τους αγαπάς! Στα λένε στα μούτρα σου έτσι για να τους χαίρεσαι!
δεν είναι ούτε ψεύτες ούτε αληθινοί. Μασόνοι και σιωνιστές είναι.
Δεν τα υπεραπλουστεύω. Είναι απλά.
Διάβασε τί γράφεις μόνο και πες μου:
quote:
Μην περιμένεις ποτέ να σου αποκαλύψουν "προχωρημένες" πληροφορίες είτε σχετικά με το δόγμα είτε για άλλα πράγματα που λαμβάνουν από την ανώτερη ιεραρχία
και
quote:
Στα λένε στα μούτρα σου έτσι για να τους χαίρεσαι!
Δηλαδή άλλα είναι μυστικά και άλλα μας τα λένε στα μούτρα...
Πολύ επιλεκτικό και βολικό δεν είναι αυτό;
Για να δούμε κάποια απόδειξη:
quote:
... έχουν "θωρακιστεί" με όρκους αίματος που τόσο ωραία εκπαιδεύονται να τους ασκούν σε κάθε βαθμίδα τους...
Αυτό από πού το ξέρουμε;

ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΖΩΑ-ΔΟΥΛΟΙ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.
quote:
διάβασε τί γράφεις μόνο και πες μου:
ξέρω και γραφή και ανάγνωση ευχαριστώ !!
Μάλλον εσύ δεν λες να με εννοήσεις!!!!
quote:
Δηλαδή άλλα είναι μυστικά και άλλα μας τα λένε στα μούτρα...
Πολύ επιλεκτικό και βολικό δεν είναι αυτό;
Είναι η σκληρή πραγματικότητα σήμερα, πως να το κάνουμε!.
Έχεις το δικαίωμα όμως να εθελοτυφλείς...
quote:
Για να δούμε κάποια απόδειξη:
...
Αυτό από πού το ξέρουμε;
Α, πολύ ωραία, βλέπω φτάσαμε στην ουσία. Θα τις έχεις!
το καρτούν; ![]()