ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
19/09/2005, 16:02:52

Στου κουφού την κόρτα...όσο θέλεις βρόντα...

Αλλά είπαμε...χρειάζονται κότσια...για να μην πω τίποτ'άλλο...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
19/09/2005, 16:27:57
Θα ασχοληθεί πια κανένας με το θέμα του "Ασάνα" ή θα βαρυστομαχιάσουμε από τα πολυκαιριασμένα και αχώνευτα ... τυράκια ???

ο κακός ο Βρίλης

angiΜέλος
19/09/2005, 20:26:06
quote:

Στου κουφού την κόρτα...όσο θέλεις βρόντα...

Αλλά είπαμε...χρειάζονται κότσια...για να μην πω τίποτ'άλλο...

Στου κουφου την πορτα.... παρ΄την πορτα και φυγε....
θα μαθουμε τιποτα για τη συναντηση;
Μην κοιτατε που δεν μιλαω συχνα.....

aa

19/09/2005, 23:41:27
Kαι σου λεγα ρε Vril: πάμε στη συνάντηση ...ΟΧΙ εσύ...

Τρώγε εσύ τα πολυκαιριασμένα σου τυράκια να τρώω και γω τα νύχια μου από την αγωνία να δω που θα μας βγάλει...

Τι θα γίνει ρε παιδιά?

Με τον πόνο μας παίζεται?

Kαλά ο κύριος admin δεν έλεγε ότι θα έστελνε επίσημους αντιπροσώπους του esoterica? Δεν πήγε κανένας τελικά

axilleas05Νέο Μέλος
19/09/2005, 23:59:02
Ειναι φανερο πλεον οτι η ...απυθμενη αυτη σιωπη μονο τυχαια δεν ειναι.
Και φυσικα ειναι εκτεθειμενοι ολοι οσοι συμμετειχαν σ αυτην την συναντηση διοτι η συναντηση προπαγανδιστηκε απο εδω μεσα και κατα συνεπεια ειχαν υποχρεωση να εκθεσουν καποια συμπερασματα .
Δικαιωμα τους η σιωπη οπως και δικαιωμα ολων εμας να κρινουμε οπως κανουμε πολυ καιρο τωρα .
20/09/2005, 00:55:04
axilleas05:
quote:
Πιστευω οτι καποια αναφορα απο τους μετεχοντες στη συναντηση θα υπαρξει για το πως εξελιχθηκε και τι αποτελεσματα τελος παντων υπηρξαν.

quote:
Και φυσικα ειναι εκτεθειμενοι ολοι οσοι συμμετειχαν σ αυτην την συναντηση διοτι η συναντηση προπαγανδιστηκε απο εδω μεσα και κατα συνεπεια ειχαν υποχρεωση να εκθεσουν καποια συμπερασματα .
Δικαιωμα τους η σιωπη οπως και δικαιωμα ολων εμας να κρινουμε οπως κανουμε πολυ καιρο τωρα .

axilleas05 που μένεις;
Αθήνα;

Όλοι οι υπόλοιποι, που μένουν;
Εάν η επιθυμία κάποιου να ακούσει από κοντά κάποιον είναι τόσο σφοδρή, γιατί δεν εμφανίζεται αυτοπροσώπος να πάρει γνώμη μονάχος του;
Απλά αναρρωτιόμουν...

Πάντως, αφού δεν υπήρξε διακαής πόθος για μια από κοντά γνωρημία, γιατί όλη αυτή η ανυπομονησία τώρα;

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

axilleas05Νέο Μέλος
20/09/2005, 01:26:10
Οχι Αμαλια δεν μενω Αθηνα, αλλα περα απο αυτο αναρωτιεμαι,
μετα απο οσα εχουν συζητηθει και με εντονο τροπο για πολυ καιρο εδω μεσα, και αφου εγινε τοσος ντορος γι αυτην την περιβοητη συναντηση και μετα την θεση που πηρε και το << esoterica>> για παρουσια του στην συναντηση αυτη,
αρχιζω να υποψιαζομαι πλεον οτι μαλλον πρεπει να συζητηθηκαν.... <<κρατικα μυστικα>> για να μην εχει να πει κανεις τιποτα.
Ουτε περιεργεια ουτε τιποτα αλλο τουλαχιστον εκ μερους μου.
Ειμαι απο αυτους που παρακολουθησαν για πολυ καιρο οσα διημειφθησαν, χωρις να λαβω μερος στη συζητηση.
Και απλα περιμενα να ακουσω.......αν ειχε να πει κατι καποιος απο τους παραυρεθεντες εκει.
Δεν θελει κανεις να πει τιποτα;
Με γεια τους με χαρα τους.
Ειναι πολυ απλα ολα.....
Αυτο ειναι σιγουρο....
20/09/2005, 10:13:59
quote:
Όλοι οι υπόλοιποι, που μένουν;
Εάν η επιθυμία κάποιου να ακούσει από κοντά κάποιον είναι τόσο σφοδρή, γιατί δεν εμφανίζεται αυτοπροσώπος να πάρει γνώμη μονάχος του;
Απλά αναρρωτιόμουν...

Πάντως, αφού δεν υπήρξε διακαής πόθος για μια από κοντά γνωρημία, γιατί όλη αυτή η ανυπομονησία τώρα;

Amalia νομίζω ότι η στάση σου αυτή είναι εντελώς ισοπεδωτική!

Πως μπορείς να λες κάτι τέτοιο?

Τόσα χρόνια εδώ μέσα δε σε έχω συνηθίσει σε τόσο άστοχες δηλώσεις...

Μη ξεχνάς ότι κάποιοι από δω μέσα έχουν παραπάνω υποχρεώσεις από όσες έχεις εσύ... Νομίζω ότι κατάλαβες τι εννοώ...

And just for the record: Eίχα μάθει όλες τις λεπτομέρειες τις συνάντησης αλλά την τελευταία στιγμή -αυτή η παραπάνω υποχρέωση- μου χάλασε το πρόγραμμα και έφτιαξε δικό της...

Υ.Γ Και μια που είσαι εδώ και που απ'ότι φαίνεται δεν έχεις δει το θέμα που άνοιξα στα ΝΕΑ από το ίντερνετ ρίξε μια ματιά γιατί κάποιοι έχουμε αμφιβολία αν πρέπει να πάει εκεί ή στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ή στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή στη ΣΟΦΙΑ αφού όπως θα αποδειχτεί στη συνέχεια τα κρυστάλλινα κρανία εμπεριέχουν ΣΟΦΙΑ και ΓΝΩΣΕΙΣ...

20/09/2005, 11:05:03

.

σιγα να μη σας πουνε που ειναι το κοσμοδρομιο των Ελ ή που ειναι παρκαρισμενος ο αορατος ιπταμενος δισκος των Εψιλον. (αληθεια ο Παλμος εμαθε να τον οδηγαει?)

αφου δεν εισαστε "κοπέλα που ασχολείται με το internet, είτε νέος με ελεύθερο χρόνο για ...βουνά και λαγκάδια"...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

20/09/2005, 13:14:00
Ξέρεις τι μου πέρασε απ΄το μυαλό ?

Τους πήραν και τα προσωπικά στοιχεία για να τους πούν που θα
συναντηθούν. Ποιός ξέρει τι θα τα κάνουν...

Μπορεί λοπιόν όσους πήγαν, να τους έδεσαν με κανέναν όρκο σιωπής

20/09/2005, 15:33:38
axilleas05
quote:
Οχι Αμαλια δεν μενω Αθηνα, αλλα περα απο αυτο αναρωτιεμαι,
μετα απο οσα εχουν συζητηθει και με εντονο τροπο για πολυ καιρο εδω μεσα, και αφου εγινε τοσος ντορος γι αυτην την περιβοητη συναντηση και μετα την θεση που πηρε και το << esoterica>> για παρουσια του στην συναντηση αυτη,
αρχιζω να υποψιαζομαι πλεον οτι μαλλον πρεπει να συζητηθηκαν.... <<κρατικα μυστικα>> για να μην εχει να πει κανεις τιποτα.
Ουτε περιεργεια ουτε τιποτα αλλο τουλαχιστον εκ μερους μου.
...

Δεκτόν axilleas05, εφόσον δε μένεις στην Αθήνα θα ήταν φαντάζομαι δύσκολο να παρευρεθείς.
Πάντως, εκτός από τις προσωπικές μας απόψεις για το πως πήγε η συνάντηση, δε νομίζω πως υπάρχουν και πολλά πράγματα για να ειπωθούν. Εννοώ, πως δεν ειπώθηκε κανένα "κρατικό μυστικό", δεν έγιναν τρομερές αποκαλύψεις, κ.λπ. Όχι πως περίμενα κάτι τέτοιο.
Απλά, είναι καλύτερο από το να σχολιάζει κανείς κάτι εκ του μακρόθεν, εάν βρει την ευκαιρία, να διαπιστώσει με μία απευθείας επαφή κάποια πράγματα. Εφόσον ο κύριος Πάλμος προσφέρθηκε να συναντήσει όποιους το επιθυμούσαν, έδωσε και την ευκαιρία να του διατυπώσουν από κοντά τα ερωτήματά τους ή απλά να τον γνωρίσουν.
Το τι "αποπνέει" μια προσωπική συνάντηση, η οποία δεν αποτέλεσε κάποια στοχευμένη δράση του ESOTERICA (δηλαδή δεν ήταν κάποια ομιλία, κάποια εργασία, κάποια συνέντευξη προς τον κύριο Πάλμο) είναι κάτι, το οποίο δεν ξέρω εάν υπάρχει λόγος να μεταδωθεί από "δεύτερο χέρι" μέσα στην συζήτηση αυτή.

κλικ me

20/09/2005, 15:47:19
Avallon:
quote:
Amalia νομίζω ότι η στάση σου αυτή είναι εντελώς ισοπεδωτική!

Πως μπορείς να λες κάτι τέτοιο?

Τόσα χρόνια εδώ μέσα δε σε έχω συνηθίσει σε τόσο άστοχες δηλώσεις...

Μη ξεχνάς ότι κάποιοι από δω μέσα έχουν παραπάνω υποχρεώσεις από όσες έχεις εσύ... Νομίζω ότι κατάλαβες τι εννοώ...

Η υπογράμμιση δική μου
amalia

Avallon όχι, δεν κατάλαβα τι εννοείς
και μάλιστα δεν έχω καταλάβει εάν θέλεις να πάρω την παραπάνω δήλωσή σου ως σοβαρή δήλωση.
Δηλαδή, για εξήγησέ μου, ποιό είναι για σένα το μέτρο των υποχρεώσεων του καθενός; Πως μπορείς να κάνεις συγκρίσεις για δύο πράγματα, εκ των οποίων γνωρίζεις μόνο το ένα; Την δική σου πλευρά δηλαδή.

Αν σου έλεγα εγώ το ίδιο πράγμα και περίμενα μάλιστα να καταλάβεις και τι εννοώ,
θα έπαιρνες τη δήλωσή μου αυτή στα σοβαρά;

Δεν το νομίζω.

κλικ me

NortrinΜέλος
20/09/2005, 16:14:30
Δυστυχώς ήμουν άρρωστος και δεν παρευρέθησα στη συνάντηση.
Έμαθα τι ειπώθηκε αλλά καλύτερα να σας τα πει ο ADMIN, όταν βρει λίγο χρόνο, αφού παρευρισκόταν και ομάδα του esoterica στη συνάντηση.

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

axilleas05Νέο Μέλος
20/09/2005, 17:22:04
Αμαλια, χαιρομαι που στη νεοτερη απαντηση σου αλλαξε και το υφος σου,
γιατι με την προηγουμενη τοποθετηση σου ενοιωσα να μας...<< μαλωνεις>>.
Ειδικα, οταν η οποια τοποθετηση και γνωμη ειναι καλοπροαιρετη εστω και αν εχουμε αντιθετη αποψη δεν νομιζω οτι δικαιολογειται ενταση και εκνευρισμος.

Nortrin περαστικα σου.
Nortrin

20/09/2005, 17:42:40
Κανένας εκνευρισμός axilleas05.
Απλά μια ένσταση σε δηλώσεις του τύπου:
quote:

Εάν θες πάντως, να το συζητήσουμε το θέμα.
Γιατί δεν είναι τυχαία;
Και πως είναι πλέον αυτό φανερό;

κλικ me

20/09/2005, 17:48:55
quote:
Avallon όχι, δεν κατάλαβα τι εννοείς
και μάλιστα δεν έχω καταλάβει εάν θέλεις να πάρω την παραπάνω δήλωσή σου ως σοβαρή δήλωση.
Δηλαδή, για εξήγησέ μου, ποιό είναι για σένα το μέτρο των υποχρεώσεων του καθενός; Πως μπορείς να κάνεις συγκρίσεις για δύο πράγματα, εκ των οποίων γνωρίζεις μόνο το ένα; Την δική σου πλευρά δηλαδή.

Δυστυχώς αμαλία μέτρο υποχρεώσεων δεν έχει εφευρεθεί ακόμα...
Ετσι θα ξέραμε ποιός και πόσο πρέπει να αμοιφθεί μέσα σε μια εταιρεία... Πράγματα δηλαδή αξιοκρατικά και άγνωστα για τα ελληνικά δεδομένα όπου το βίσμα και το γλείψιμο είναι τακτικές που επικρατούν.

Και βέβαια από τα πρώτα "μαθηματικά" αξιώματα που μαθαίνει κανείς είναι πως όπως δεν μπορούμε να προσθέσουμε ανόμοια πράγματα, έτσι δεν μπορούμε και να τα συγκρίνουμε Π.χ. ένα αγγούρι και μια ντομάτα...

Και ναι μεν είναι και τα δυο ζαρζαβατικά που μοιράζονται το ίδιο χώμα σε ένα κήπο και τον ίδιο ήλιο αλλά τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι η γλυκιά ντοματούλα βρίσκεται σε λιγότερες υποχρεώσεις επειδή δεν έχει παιδί?

Εκεί πήγαινε το υποννοούμενό μου...δε φαντάστηκε ότι έπρεπε να το φωνάξω αφού ξέρεις...

Ετσι λοιπόν ένα πράγμα που μαθαίνεις όταν έχεις παιδί είναι να μην είσαι και τόσο σίγουρος για την τήρηση ενός ραντεβού γιατί πολύ απλά αν το παιδί ξυπνήσει με πυρετό ή μια ώρα πιο αργά από το συνηθισμένο ανατρέπεται όλο σου το πρόγραμμα. Εκτός κι αν είσαι τόσο τυχερός να το φορτώσεις σε γιαγιά ή σε νταντά... (περί αγγουριού λοιπόν πρόκειται )

Ομως εγώ αλλο ήθελα να μάθω από σένα:

- ΕΣΥ καλύφθηκες από τη συνάντηση αυτή? Σου λύθηκαν κάποιες απορίες?

- Το τόπικ που σου ανέφερα θα το μετακομίσεις τελικά?

axilleas05Νέο Μέλος
20/09/2005, 18:25:40
Αμαλια,
παρ ολο οτι πολλες φορες ηθελα και ενοιωθα την αναγκη να συμμετασχω σε διαφορες συζητησεις, ενας και μοναδικος λογος ηταν αυτος που με απετρεπε απο το να το κανω τελικα.
Ο λογος ηταν οι προσωπικες εριδες και οι φραστικες ασχημονιες.
Δεν επιθυμω λοιπον να μπω σε τετοια αντιπαραθεση ουτε μαζι σου ουτε φισικα με κανεναν αλλον.
Και ειδικα οι ερωτησεις που μου απευθυνεις, ορμωμενη απο δικες μου λεξεις,
αν απαντησω,
και δεν θα μας οδηγησουν καπου και το κυριωτερο θα ειναι και κουραστικο και πληκτικο για ολους οσους παρακολουθουν και ενδιαφερονται για πιο σημαντικα πραγματα.

axilleas05Νέο Μέλος
20/09/2005, 18:28:33
Ακομη και οι εκπαιδευτικοι....εκ παραδρομης κανουν λαθη και ...ορθογραφικα ,κυριως λογω ταχυτητας γραφης.
Το...<<φυσικα>> γραφεται ετσι ........φυσικα!!!!!
20/09/2005, 20:24:22
Avallon
quote:

Kαι σου λεγα ρε Vril: πάμε στη συνάντηση ...ΟΧΙ εσύ...

Τρώγε εσύ τα πολυκαιριασμένα σου τυράκια να τρώω και γω τα νύχια μου από την αγωνία να δω που θα μας βγάλει...

Χίλια συγνώμη βρε Άβαλον, χίλια συγνώμη...

Δεν ήξερα οτι σου αρέσουν οι κωμωδίες.

Άν και από τον τίτλο σου λέω, μάπα πρέπει να ήταν το έργο.

Πάντως, από τα πολυκαιριασμένα τυράκια πράγματι βαρυστομάχιασα και ξύνισα περισότερο απ΄ότι θα΄πρεπε.

Είχε δίκιο ο Τζώνης ο Καλός. -Μια ζωή κακός θα μείνω.-
(και μ'αρέσει. Οι κακοί είναι που λένε την αλήθεια)

Μια Ρακή στην υγειά σου, μια για την Αμαλία και μια για τον Αντμίν
-σιγά βρέ, θα με ξεκάνετε *χιπς* -

gogorasΝέο Μέλος
20/09/2005, 20:54:39
Τελικα γιατι συζητατε εδω τοσες μερες;Διαβασα και τις 15 σελιδες και ακομη νοημα δεν εβγαλα.Ας με διαφωτισει καποιος αμα ειναι δυνατον.

Ευχαριστω.