ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/09/2005, 21:07:08
axilleas05
quote:
Δεν επιθυμω λοιπον να μπω σε τετοια αντιπαραθεση ουτε μαζι σου ουτε φισικα με κανεναν αλλον.
Και ειδικα οι ερωτησεις που μου απευθυνεις, ορμωμενη απο δικες μου λεξεις,
αν απαντησω,
και δεν θα μας οδηγησουν καπου και το κυριωτερο θα ειναι και κουραστικο και πληκτικο για ολους οσους παρακολουθουν και ενδιαφερονται για πιο σημαντικα πραγματα.

Το ίδιο ισχύει και για μένα axilleas05.
Εκτιμώ την ειλικρίνιά σου (αν και θεωρώ την έκφρασή σου "οι προσωπικες εριδες και οι φραστικες ασχημονιες" μη σχετική με την δική μας συνομιλία: δεν χρειάζεται να τις χρησιμοποιήσεις για να μου απαντήσεις )
και συμμερίζομαι την διάθεσή σου να κρατηθείς έξω από ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Γιαυτό άλλωστε και η αρχική μου ένσταση.

Ας κλείσει το θέμα εδώ.

----------------------------------------------------------------------------
Avallon

quote:
- ΕΣΥ καλύφθηκες από τη συνάντηση αυτή? Σου λύθηκαν κάποιες απορίες?

- Το τόπικ που σου ανέφερα θα το μετακομίσεις τελικά?

Όπως έγραψα και πιο πάνω στον axilleas05, προσωπικά δεν περίμενα κάποια αποκάλυψη και δεν είχα καν απορίες.
Απλά γνώρισα τον κύριο Πάλμο από κοντά, έκανα τις δικές μου διαπιστώσεις για τους στόχους του, τα κίνητρά του, το αντικείμενο που ερευνά, κ.λπ.

Μια γενική γνωριμία ήταν και σ' αυτό το πλαίσιο καλύφθηκα.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

21/09/2005, 00:59:01
quote:
Όπως έγραψα και πιο πάνω στον axilleas05, προσωπικά δεν περίμενα κάποια αποκάλυψη και δεν είχα καν απορίες.
Απλά γνώρισα τον κύριο Πάλμο από κοντά, έκανα τις δικές μου διαπιστώσεις για τους στόχους του, τα κίνητρά του, το αντικείμενο που ερευνά, κ.λπ.

Μια γενική γνωρημία ήταν και σ' αυτό το πλαίσιο καλύφθηκα.

Λίγο πολύ η Αμαλία σας τα είπε...
Ούτε 10 νομάτοι δεν μαζευτήκαμε, και αν εξαιρέσεις τους "Πάλμειους" οι του esoterica ήταν πεντέξι...

Τώρα για όλα τα υπόλοιπα τι τσαμπουνάτε?
Τι καχυποψία είναι αυτή ρε παιδί μου!
Ούτε όρκοι σιωπής, ούτε τίποτα...

Όποιος γούσταρε να βρισκόταν στη συνάντηση, ας ερχόταν...
(Για τους εν Αθήναις μιλάω...)
SO SIMPLE!

Για τους άλλους δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε???

μία νέα συνάντηση με τίτλο "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ αναφορικά με τη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Πάλμου, προς ενημέωση όσων δεν παρέστησαν στην αρχική συνάντηση"
ή να "απομαγνητοφωνησουμε" τα "πρακτικά" της???

Ε, δεν το σκεφτήκαμε αυτό ρε παιδιά!Δεν έφτασε ως εκεί το μυαλό μας!
Απλώς για έναν καφέ πήγαμε, τον οποίο αντί να τον πιούμε με τη φίλη μας την Περσεφόνη και το φίλο μας τον Ξενοφώντα, πήγαμε και τον ήπιαμε με τον Πάλμο.

Σιγά τα ωά!

=====

@Nortrin

Φίλε, ειλικρινά, πιστεύω να ήταν ΠΟΟΟΟΛΥΥΥ σοβαρός ο λόγος που δεν παρέστης, γιατί αλλιώς εκτίθεσαι εδώ μέσα, όπως και να'χει το πράμα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

XDΜέλος
21/09/2005, 08:50:30
Χμ.. δεν είχε κόσμο;.. ε! δεν πειράζει την προηγούμενη μέρα έδωσε τα ρέστα του αλλού, μην πάθει και overdose. Τώρα τι σας είπε δεν έχει ειλικρινά καμία σημασία.. ελπίζω όμως όχι τα παρακάτω ..

Χθες λοιπόν τον πέτυχα σε μια εκπομπή στο ΤηλεΦΩΣ (όπως πάντα έσπευσα να τον αποθανατίσω σε βίντεο), όπου μεταξύ άλλων θαυμαστών πραγμάτων μας υπενθύμισε ότι τώρα πια αναθεωρεί τις απόψεις του τοποθετώντας την ύπαρξη των ελλήνων (ποια πιθηκοειδείς και τέτοιων πραγμάτα, ακούς εκεί Lucy και Αυστραλοπίθηκοι.. τι «μπάσταρδα» όντα είναι αυτά;! -αίσχος! ) από τα 100.000.000 στα 200.000.000 χρόνια καθ’ υπόδειξη μελετών του ΑΣΑΝΑ (!)

Υ.Γ.
Από την στιγμή που ο Admin σιωπά θεωρώ πως αποδέχεται το δικαίωμα μου να συνεχίσω να γράφω και να παραθέτω τμήματα από το μικρό προσωπικό μου αρχείο

Edited by - XD on 21/09/2005 08:52:50

NortrinΜέλος
21/09/2005, 11:02:06
Φίλε PY8AGORA,
ήταν πραγματικά πολύ σοβαρός λόγος ασθένειας...
Με κράτησε στο κρεβάτι περίπου 10 μέρες.

Έχω έτοιμες νέες φωτογραφίες, από τις καλοκαιρινές αποστολές, που θα ανεβάσω όταν βρω λίγο χρόνο, ίσως και σήμερα.

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

21/09/2005, 11:07:25
Aγαπητέ Nortrin μήπως κατά τύχη έχεις τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσα? Η μήπως τουλάχιστον έχεις την καλή διάθεση να τις βρείς?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
NortrinΜέλος
21/09/2005, 12:46:50
Αγαπητή Avallon, νομίζω απάντησα στα ερωτήματά σου.
Γνωρίζω ότι δεν καλύφθηκες, αλλά 1ον, δε μπορώ να ανεβάσω το καταστατικό, 2ον, δε μπορώ να δώσω λεπτομέρειες για τη Μαδαγασκάρη λόγω απορρήτου (ούτε εγώ γνωρίζω πολλά) και 3ον, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε στους Α γιατί θα ξεκινήσουμε νέες διαμάχες χωρίς λόγο.

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

NortrinΜέλος
21/09/2005, 13:06:52
Οι 2 υποβρύχιες φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την περιοχή Μαλτεζάνα της Αστυπάλαιας μετά την αποστολή του Αυγούστου 2005.

Βυθισμένη αρχαία πόλη

Βυθισμένο ιταλικό πλοίο κοντά στην περιοχή της αρχαίας πόλης

Πιθανός τάφος γιγάντων στην περιοχή Γραβιά Φωκίδος

Κυκλόπεια πύλη στην Άμφισσα

Μεσολιθικό ιερό Διονύσου στον Παρνασσό

Ναός Ευμενίδων στη Γκιώνα

Ιερό Κηρρών στη Γκέζαινα Παρνασσίδας

Μετά τις δημοσιεύσεις στο Ελληνόραμα, Μυστική Ελλάδα, Τρίτο Μάτι, Απολλώνειο Φως το 2004 για τις ανακαλύψεις μας στην Τήνο, το κράτος τοποθετεί πινακίδες στην περιοχή όπου βρίσκεται Μυκηναϊκός Τάφος με 27 κτίσματα.

Ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς. Ο ναός είναι κτισμένος πάνω σε συμμετρικά "Ε" σχηματισμένα από πέτρες.
Κάτι που πολλοί ίσως να έχετε ήδη παρατηρήσει.

Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν από φωτογραφία τι σφάλμα μπορεί να έχει προκαλέσει κάτι τέτοιο γιατί μου τυχαίνει πρώτη φορά.

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

CMΜέλος
21/09/2005, 14:13:51
Φίλε Nortrin βλέποντας τις εικόνες που ανέβασες και τα σχόλια που τις συνοδεύουν μου ήρθαν αυτόματα στο μυαλό τα λόγια του Αισχύλου: "Η λογική σκέψη είναι το μεγαλύτερο δώρο του θεού".

Βυθισμένη πόλη, εξήγησε μας την φώτο.

Βυθισμένο ιταλικό πλοίο. Εγώ με λίγη καλή θέληση θα μπορούσα να πω ότι βλέπω ένα γκρό κατάρτι. Ένα πιο καλό πλάνο δεν υπάρχει και από που προκύπτει ότι το πλοίο ήταν ιταλικό;

Τάφος γιγάντων, πως προκύπτει αυτό;

Κυκλώπεια πύλη στην Άμφισσα, αν δεχτούμε ότι δεν έχουν άλλο λόγω ύπαρξης αυτές οι πέτρες εκεί, αποτελούν ανακάλυψη;

Μεσολιθικό ιερό Διονύσου στον Παρνασσό. Χμμμμ. Έχω τέτοιες φώτο πολλές, λέτε να είναι από ιερά; Κάποια στιγμή θα ανεβάσω μια επίπεδη πλευρά ενός βουνού που έχω τραβήξει, μιλάμε για αλφάδι όχι αστεία, λέτε να είναι κοσμοδρόμιο; Άσχετο.

Ναός Ευμενίδων στη Γκιόνα, πως προκύπτει αυτό;

Ιερό Κηρρών στη Γκέζαινα Παρνασσίδας, και αυτό;

Ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς. Ο ναός είναι κτισμένος πάνω σε συμμετρικά "Ε" σχηματισμένα από πέτρες. Ασχολίαστο. Εσύ όμως θα πρέπει να το σχολιάσεις.

Νομίζω ότι αυτή η σειρά εικόνων θα προκαλέσει νέα αρνητικά σχόλια και αναρωτιέμαι αν αυτό είναι που τελικά επιθυμείτε. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η κίνηση. Οι φώτο αυτές δεν λένε απολύτως τίποτα. Βάλε μας διάφορα στοιχεία να αντιληφθούμε και εμείς με την μειωμένη αντίληψη τις μεγάλες ανακαλύψεις.

---------------------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

21/09/2005, 14:43:41
Πάρτε και από μένα μερικές φωτογραφίες

Ιερό Σπήλαιο Έβροντου Τιτάνα,
Χρονολήγηση 100.000 π.χ. *Ινστιτούτο Βρίλ

Τα λατρευτικά σπήλαια έχουν κατασκευαστεί σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τον αστερισμό του Έφιππου Κεφαλόποδου. Διακρίνεται η Είσοδος στο Άδυτο, η έξοδος της Παρθένας Ιέριας και η είσοδος του Βαρβάτου. Στο βάθος διακρίνονται αγάλματα και αφιερώματα.
Η λάξευση έχει γίνει προφανώς από Υπερόπλο Τέσλα.
.
.
.

Πύλη Ιερού Έβροντου Τιτάνα, λεπτομέρεια

Η λατρευτική Πύλη πλαισιώνεται από Κισσούς, φυτό αφιερωμένο στον Ασκληπειό (δεξιά), ενώ μια πληγωμένη ναϊάδα έρχεται κουτσαίνοντας και ζητά παρηγοριά (αριστερά). Στο κέντρο βλέπουμε τη Δήμητρα που σπέρνει κουκιά, ενώ στο βάθος διακρίνεται Σειληνός που πάει κεφάτος στο Βερόπουλο.
.
.
.

Λατρευτικό σκεύος, από την πιο πάνω λαθροανασκαφή

Αριστερά βλέπουμε 2 σειληνούς που παίζουν μαντολίνο, ενώ αριστερά ο Μπάλακ περνά τρείς αμυντικούς και βάζει γκόλ με κεφαλιά.
.
.
.

Υ.Γ. Λυπάμαι πολύ

Edited by - Vril on 21/09/2005 14:57:36

dim.karΜέλος
21/09/2005, 14:55:02
Καλημέρα σε όλες και όλους!

Όλα καλά ρε vril, τις φωτογραφίες από τις κηλίδες Χόρσαχ τι τις θέλεις; Μήπως υπονοείς τίποτε;

ΥΓ.1. Οι κηλίδες Χόρσαχ είναι κλασσική μέθοδος για τη διάγνωση διάφορων ψυχικών παθήσεων

ΥΓ.2.Μπας και τελικά ο Nortrin και ο Πάλμος είναι το ίδιο πρόσωπο; Λέω μήπως...

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky