ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/05/2008, 10:19:07
quote:
ELLHNAS
Είσαι απίστευτος ....ξέρεις γιατί...το κείμενο είναι του Παναγόπουλου , Κορυφαίου Ιεροκύρηκα....

Τι λες; Και αυτό που έχω εγώ είναι του Λέοντα του ίδιου. Κορυφαίου αυτοκράτορα.

quote:
ELLHNAS
Δεύτερον , ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός το λέει ξεκάθαρα το όνομα Ιωάννης

Και ποιός είναι ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός και πού βασίζεται γι'αυτά που λέει; Μήπως στον Ταράσιο; Για ρώτα τον!

Και ο ξάδερφός μου λέει ότι το όνομά του θα είναι Ιππόκαμπος.

quote:
ELLHNAS
Όσο για τον Αρχάγγελο , είναι ντροπή σου να μην ξέρεις....

Επειδή δεν ξέρω, γιαυτό ρωτάω εσένα που ξέρεις να μου πεις. Το να μην ξέρω το φύλο του αρχάγγελου δεν είναι ντροπή. Ούτε συναντηθήκαμε ποτέ ούτε έχω παρόμοια πληροφόρηση.

Ντροπή είναι να λες εσύ ότι το ξέρεις. Ωρα είναι να ακούσουμε ότι κάθεται ο άνθρωπος ... συγνώμη ο άγγελος και τον ψάχνετε... (όλοι εσείς που γνωρίζετε με βεβαιότητα το φύλο του).

macedon

ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 10:20:04
Έχω την εντύπωση φίλε μακεδών ότι θεωρείς το Ίντερνέτ πηγή πληροφοριών περισσότερο απο μία μεγάλη βιβλιοθήκη που για μένα είναι θησαυρός γνώσης....Και αυτό δείχνεις....
ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 10:56:01
Τουτον δε τον εξυπνησαντα τον αγιον βασιλεα ον προλεγει ο αγιος Ταρασιος,υπαινισσεται και ο θεολογος Ιωαννης εν τη αυτου Αποκαλυψει δια λευκου ιππου΄΄και ειδον τον ουρανον ανεωγμενον και ιδου ιππος λευκος και ο καθημενος....΄΄Λοιπον καθως και ο επιγειος βασιλευς εφ`ιππου καθημενος πολεμει,οπου εχει πολεμον με τους εναντιον του,ουτω και ο Υιος και Λογος του θεου και θεος ο Βασιλευ των Βασιλευοντων και Κυριος των Κυριευοντων,ο Αναξ των Ανακτων ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστος ων ολος ο καθαρος και Αγιος,και εν τοις καθαροις αγιοις επαναπαυεται και κατοικει,δια τουτο εφ`ιππου λευκου καθημενος παρα τω θεολογω επιγραφεται,ινα δια του αντιπροσωπου Αυτου επι της γης ανισταμενου υπ`αγγελων ιωαννου εκχριστιανισει συμπαντα τον κοσμον.Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ( ΕΚΔΟΣΙΣ 1950 ΑΓ.ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΣΕΛ.11)
ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 10:57:23
ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΕΝ ΕΤΕΙ 1764( 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ).ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΔΑΝΙΗΛ ΣΕ ΥΠΕΡΘΑΥΜΑΣΤΗ ΟΠΤΑΣΙΑ ΕΙΔΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.

Διατριβων εγω ο ελαχιστος Δανιηλ επι οκτω χρονια σε καποιο κοινοβιο στην κερκυρα οπου ηρθα χαριν του αγιου Σπυρισωνος επιθυμουσα να αξιωθω του μαρτυριου.Τα σπλαχνα μου καταφλεγονταν μερα και νυκτα και αναζητουσα ευλογη αφορμη για να εισελθω στο μαρτυρικο σταδιο,επειδη το να ριψοκινδυνευει κανεις ειναι αλλοτριο των θειων θεσμων.Εχοντας ενδομυχο αυτον τον σκοπο οταν εφθασε ο καταλληλος καιρος,ηρθα στην Κωνσταντινουπολη Θεου ευδοκησαντος.(Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΩΣ ΠΑΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΤΗ 1η ΜΑΙΟΥ).
Καποια νυκτα του ετους 1764 βλεπω κατ`ευδοκιαν Θεου εναν αστραπομορφο νεο που με ρωτησε΄΄Δανιηλ τι εχεις και λυπασαι?Θα επρεπε μαλιστα να χαιρεσαι.
Ποιος εισαι συ που μου λες να χαιρομαι?
Δεν με γνωριζεις ω φιλε ποιος ειμαι?
Οχι δεν γνωριζω.
Δεν ειμαι ο Αναστασιος που ο πατερας σου με εστειλε δια του μαρτυριου στην βασιλεια των ουρανων,εστω και χωρις να θελει?
Και πως ανθρωπε του θεου καταδεχθηκες να ερθεις σε μενα τον ταλαιπωρο και αμαρτωλο?
Πιστεψε με μου απαντησε,οτι απο την ωρα που αναχωρησες απο το πατρικο σου σπιτι δεν παρελειψα ουτε αμελησα να ευχομαι στον θεο για σενα.
Χαιρε λοιπον και ευφραινου γιατι σημερα θα αξιωθεις να δεις μεγαλα μυστηρια
Με πηρε απο το χερι λεγοντας.Ελα μαζι μου...............βλεπεις αυτο το τζαμι?Αυτος ηταν καποτε ο ναος των Αγιων Παντων..................μπαινοντας μεσα ειδαμε πληθος ανθρωπων να περιμενουν.
Ποιοι ειναι αυτοι ρωτησα.Οι αγιοι Παντες μου αποκριθηκε....................Αφου περπατησαμε αρκετα φτασαμε στο Φαναρι.......................συνεχισαμε παλι το δρομο μας οποτε σε καποια στιγμη βλεπουμε τον Αγιο Γεωργιο τον Τροπαιοφορο που προσκαλουσε τους Αγιους λεγοντας.
Ελατε και στον δικο μου ναο που τωρα ειναι τζαμι για να αφανιστουν τα μιασματα της σεληνης.
Ο Μεγας Γεωργιος προπορευτηκε και εφτασε στο ναοτου πριν απο εμας,και βρισκοντας ενα ροπαλο εβγαλε ολους τους αγαρηνους και γκρεμισε τα σκευη τους.
Δεν υποφερω πια την ακαθαρσια σας μιαρωτατοι...............Ξαφνικα ανοιγει η ωραια Πυλη και μπαινει μεσα ο Τιμιος Σταυρος με ολους τους αγιους αντικρυσαμε ενα θαυμα εξαισιο...............Στο σημειο οπου επρεπε να ειναι η εικονα της θεοτοκου,δεν υπηρχε εικονα,αλλα θρονος βασιλικος,οπου καθοταν η ιδια η Αειπαρθενος Παντανασσα,στην οποια ειναι αφιερωμενη η βασιλευουσα,ενω γυρω της παρεστεκε πληθος αγγελων και αρχαγγελων.
Στα αριστερα του θρονου,λιγο παρακατω ηταν ενας αλλος θρονος οπου καθοταν καποιος γηραλεος(δεν ξερω αν κοιμοταν η αν ειχε διαδημα και στα χερια του κρατουσε ευαγγελιο κλειστο,που ηταν καταστολιστο.............οταν ολοκληρωθηκε ο αποστολος που διαβαστηκε το ευαγγελιο και το Κοινωνικο ο Ιδιος ο Κυριος ελαβε το αγιο ποτηριο σταθηκε στην Ωραια Πυλη και αφου κοινωνησαν ολοι οι Αγιοι,αμεσως οι δυο Πατριαρχες Μητροφανης και Ιωαννης ο Χρυσοστομος πηγαν και ξυπνησαν τον γηραλεο εκεινο που κοιμοταν στο θρονο και ομεν Μητροφανης πηρε απο τη κεφαλη του το διαδημα ο δε Χρυσοστομος απο τα χερια του το ευαγγελιο.
Τον σηκωσαν και τον οδηγησαν στη Θεοτοκο και ασπαστηκε ευλαβικα τα αγια κρασπεδα των ιματιων της.
Επειτα πλησιασε εκει που στεκοταν ο Κυριος,προσκυνησε με κατανυξη και ο Κυριος του μετεδωσε τα αχραντα μυστηρια.
Ακολουθως ξαναπηρε το διαδημα και το ευαγγελιο.
[B](Για το μυστηριωδες αυτο προσωπο του εστεμμενου γηραλεου το χειρογραφο του Λαυριωτικου κελλιου Αγιου Συμεων του Θεοδοχου που δημοσιευτηκε στην ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ αρ.51-52,ετος 1940-1941 αναφερει τα εξης΄΄Σημειωσε οτι αυτος ο γηραιος ειναι ο μελλων να βασιλευσει περι του οποιου ο αγιος Ταρασιος λεει.Θα εγερθει ο βασιλευς,που στην αρχη του ονοματος του εχει το Ι και στο τελος το ς,δηλαδη ΙΩΑΝΝΗΣ.

΄΄ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ΄΄.

ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗ Ι.ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
2005

ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 11:28:44
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ & ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ,ΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΝ ΤΩ ΑΡΘΡΩ ΤΟΠΩ ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟΝ. ΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΟΙΚΙΑΣ & ΔΕΔΩΚΑΣΙ ΤΗΝ ΣΤΡΩΜΝΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΑΙΣ ΝΗΣΟΙΣ..................,ΕΞΕΛΘΕ Ο ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΟΣ,ΜΗΚΕΤΙ ΚΡΥΠΤΟΥ,ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΖΗΤΟΥΣΙ........................ΟΝ ΕΔΟΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΔΕΝ ΟΝΤΑ & ΟΥΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΝΤΑ(πιστευαν οι ανθρωποι οτι ηταν (αφου ζουσε)ενα τιποτα και δεν εκανε για τιποτα)..............ΟΝ ΕΞΟΥΘΕΝΟΥΣΙΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟΝ ΟΝΤΑ & ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ.................... ΠΛΗΡΩΘΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΣΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ(το σπιτι το φτωχικο οπου θα μενει)ΚΑΙ ΛΑΒΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΝ ΚΑΙ ΓΗΡΑΙΟΝ ΑΝΑΚΤΑ ΜΕΤΑ ΛΑΜΠΑΔΩΝ & ΒΑΙΩΝ, ΦΕΡΟΥΣΙΝ ΑΥΤΟΝ ΕΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΩΝ.

Ο ΟΝΥΞ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΔΟΣ ΤΥΛΩΜΑ ΕΧΩΝ, Η ΛΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΗΔΕΙΑ, Η ΟΨΙΣ ΑΥΤΟΥ ΕΥΕΙΔΗΣ, ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ, ΜΕΣΟΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΝ,

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΄΄ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ΄΄ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΄΄ΑΥΤΟΣ΄΄Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΣ ΤΗ ΗΛΙΚΙΑΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΄΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΗΡΑΙΟ΄΄ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΣΟΣ ΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΗΡΑΙΟΣ.

Γιατί αυτή η διαφορά.....Γιατί γηραιός...

ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 11:33:22
Κατάλαβες τώρα γιατί βιάζεσε να ειρωνευτείς και είσαι άκυρος φίλε μακεδών.....
ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 11:52:46
Και όπως υποσχέθηκα για το λάδι....

Τι γινόταν κατά την ενθρόνιση των εβραίων βασιλιάδων, σύμφωνα με την παλιά ιουδαϊκή παράδοση.
Οι βασιλιάδες τότε, όπως ο Σαούλ. Ο Δαβίδ, ο Σολομώντας λέγονταν χριστοί επειδή χρίονταν από κάποιο προφήτη με λάδι ή μύρο. Αργότερα, κατά την επίσημη ανακήρυξη στο βασιλικό αξίωμα, ψαλλόταν ο 2ος ψαλμός, όπου ο Θεός λέει στον χριόμενο: «Εσύ είσαι ο αγαπημένος μου υιός, εγώ σήμερα σε εγέννησα»

ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 11:54:00
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
Ινατί εφρύαξαν έθνη και λαοί εμελέτησαν κενά; Παρέστησαν οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνήχθησαν επι το αυτό κατά του Κυρίου και κατά του χριστού αυτού. Διαρρήξωμεν τους δεσμούς αυτών και απορρίψωμεν αφ΄ ημών τον ζυγόν αυτών. Ο κατοικών εν ουρανοίς εκγελάσεται αυτούς και ο Κύριος εκμυκτηριεί αυτούς. Τότε λαλήσει προς αυτούς εν οργή αυτού και εν τω θυμώ αυτού ταράξει αυτούς. Εγώ δε κατεστάθην βασιλεύς υπ΄ αυτού επί Σιών όρος το άγιον αυτού, διαγγέλλων το πρόσταγμα Κυρίου. Κύριος είπε προς με· υιός μου εί συ. Εγώ σήμερον γεγέννηκα σε. Αίτησαι παρ΄ εμού και δώσω σοι έθνη την κληρονομίαν σου και την κατάσχεσιν σου τα πέρατα της γης. Ποιμανείς αυτούς εν ράβδω σιδηρά, ως σκεύη κεραμέως συντρίψεις αυτούς. Και νυν, βασιλείς, σύνετε· παιδεύθητε, πάντες οι κρίνοντες την γην. Δουλεύσατε τω Κυρίω εν φόβω και αγαλλιάσθε αυτώ εν τρόμω. Δράξασθε παιδείας, μήποτε οργισθή Κύριος και απολείσθε εξ οδού δικαίας, όταν εκκαυθή εν τάχει ο θυμός αυτού, μακάριοι πάντες οι πεποιθότες επ΄ αυτώ.

Το Χρίσμα είναι το Μυστήριον πού ακολουθεί μετά το Βάπτισμα, με το όποιον «γεμίζει ο νεοφώτιστος από το Άγιο Πνεύμα, το όποιο τον ενισχύει και τον κατευθύνει στην... πνευματική... ζωή». Γι' αυτό καθόρισε η Εκκλησία ενωρίτατα να τελείται το Χρίσμα με χρίσιν δια του Άγιου Μύρου. Ή χρίσις άλλως τε ήτο γνωστή και από την Πάλαιαν Διαθήκην, διότι εχρίοντο με μύρον, ειδικόν δηλαδή έλαιον, οι βασιλείς, οι αρχιερείς και οι προφήται, και ελέγοντο «χριστοί Κυρίου» (Βλέπε Λευϊτ. δ' 5, Α' Βασ. κδ' 7, Γ Βασ. ιθ' 16).

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ,ΟΣΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΄΄χριστοι Κυριου΄΄.Ό Χριστιανός, πού χρίεται μετά το Βάπτισμα του, γίνεται συγχρόνως και βασιλεύς και ιερεύς και προφήτης κατά χάριν. 'Ως βασιλεύς ηγεμονεύει με την χάριν του Αγίου Πνεύματος και κυριαρχεί στα πάθη του και στον εαυτόν του. 'Ως ιερεύς προσφέρει στον Κύριον, ως άλλην ευπρόσδεκτον θυσίαν, τον ίδιον τον εαυτόν του, την ολοπρόθυμη υπακοή και αφοσίωσί του σ΄ Εκείνον. Και ως προφήτης ασχολείται με τα λόγια του Θεού και εξαγγέλλει και σ΄ άλλους ανθρώπους το θέλημα του Θεού.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ=ΧΡΙΣΤΟΣ.

ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 11:57:22
και τέλος...

"...Ο δε στρατιώτης εκείνος είναι νέος έως 18 η 20 ετών, πολύ εκλεκτός και ωραίος, τα φορέματά του είναι ωσάν τον καθαρόν ουρανόν, το αχνάρι του δεν πιάνεται πως πατάει, το όνομά του ούτε λέγει· άρματα δεν έχει, μόνον σταυρόν κρατεί εις την δεξιάν, (το ακατανίκητο όπλο των πιστών, το οποίο κρατεί ο υιός του Αγίου Βασιλέως διότι πρόκειται και αυτός να ποιμάνει τούς πιστούς καθώς κι ο πατήρ του) χάμω δεν ακουμβάει, ο σταυρός είναι υψηλότερος της κεφαλής του δύο ρούπια, δεν είναι ούτε από σίδηρον, ούτε από ξύλον, αλλά διαφέρει το είδος του. Αυτός κατά καιρούς μου φαίνεται ως να έρχεται από το μέρος του βερέως (από τα μέρη της Αττικής όπως θα δούμε) ...μου φαίνεται ποτέ στρατιωτικός, ποτέ ως στρατοκόπος με ραβδί εις το χέρι,ήρχετο σαν από την Ρούμελην και μου λέγει, να, ξυπόλητος (πτωχός) είμαι και εγώ, και με το εγγίξιμον εκείνο μου εφάνη ότι επήγαμεν έως σαράντα βήματα, και ετοιχοκολλήσαμεν το διάταγμα. Και εις άλλην φοράν τελευταίον μου εφάνη και μου είπε, να ηξεύρεις και τούτο, ότι το κλίμα της Σπάρτης είναι σκληρόν, και τοιούτους ανθρώπους δεν εβγάζει, αλλά να διαμαρτυρηθής και τέτερτην φοράν εις τον Αρχιερέα, και να αναχωρήσης από εδώ να υπάγης κατά το μέρος του βορέως, και εκεί θα εύρης άνθρωπον να σε συμβουλεύση και να σε συνδράμη εις όσα είναι ανάγκη, διότι τα κλειδιά της Ελλάδος κρέμανται εις τας χείρας ενός ανθρώπου.

ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ.

ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 12:03:37
ΨΑΛΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΑΝΑΚΤΟΣ ΔΑΥΙΔ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ΄΄ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ΄΄ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Μικρός ήμην εν τοις αδελφοίς μου και νεώτερος εν τω οίκω του πατρός μου· εποίμαινον τα πρόβατα του πατρός μου. Αι χείρες μου εποίησαν όργανον και οι δάκτυλοι μου ήρμοσαν ψαλτήριον· και τίς αναγγελεί τω Κυρίω μου; αυτός Κύριος, αυτός εισακούσει. Αυτός εξαπέστειλε τον άγγελον αυτού και ήρε με εκ των προβάτων του πατρός μου και έχρισε με εν τω ελαίω της χρίσεως αυτού. Οι αδελφοί μου καλοί και μεγάλοι και ούκ ευδόκησεν εν αυτοίς ο Κύριος. Εξήλθον εις συνάντησιν τω αλλοφύλω και επικατηράσατο με εν τοις ειδώλοις αυτού· εγώ δε σπασάμενος την παρ΄ αυτού μάχαιραν, απεκεφάλισα αυτόν και ήρα όνειδος εξ υιών Ισραήλ

Αδελφοί εν χριστώ πάντοτε , να θυμάστε ότι μία λέξη = χίλιες φωτογραφίες.....

Edited by - ELLHNAS on 26/05/2008 12:08:31