- Mission in-Possible - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...
εντός, εκτός και επί τα αυτά λοιπόν!
για να ερευνήσουμε με ποιο τρόπο η Ψυχή, μπορεί να ξεπεράσει την προσωπικότητα, εντέχνως δοσμένη και διαδικτυακά παρακαλώ,
και να συν-υπάρξει με άλλες....
πόσο ανοιχτά "μάτια" χρειάζεται να έχει κανείς για να μπορέσει να διακρίνει την Ψυχή από το Εγώ?
όχι εκεί στον έξω κόσμο μόνο... αλλά και εδώ στον "έσω"...
πόσο θολώνει την κρίση μας το "αγκίστρι" (ναι, θα στο βαράω μέχρι να πεθάνω
) και πως ξεφεύγουμε του ψαρά?
για come as you are...
G.
Υ.Γ. επί το νεοελληνικότερον ο τίτλος του παρόντος θέματος θα μπορούσε να είναι και : "Χρωστούμενα"

bitch and bites
quote:
όχι εκεί στον έξω κόσμο μόνο... αλλά και εδώ στον "έσω"...
Αυτός δηλ. είναι ο "έσω" κόσμος? Κι αν Πέσω Έξω?
Deva Parinito
Edited by - 7thThief on 07/11/2005 16:56:50
quote:
Αυτός δηλ. είναι ο "έσω" κόσμος?
εξ' ορισμού ναι!
quote:
Κι αν Πέσω Έξω?
who cares?
εδώ είναι το Ταξίδι!
αλλιώς ξέραμε να τα πούμε και στο τηλέφωνο κλέφτη...
G.
υ.γ. πειράζει να το κάνουμε E. Π.?

bitch and bites
quote:
πειράζει να το κάνουμε E. Π.?
Φυσικά και πειράζει αγάπη μου, λατρεία μου, φως μου, ανάσα μου, ζωή μου, θεέ μου και...
- Deva, είμαι κι εγώ εδώ. Δεν είσαι μόνος σου λεβέντη μου.
- E, καλώς το τζίνι ρε! Που χάθηκες ωρέ ζαγάρ' ?
Deva Parinito & το τζίνι του.
Deva Parinito
quote:
Φυσικά και πειράζει αγάπη μου, λατρεία μου, φως μου, ανάσα μου, ζωή μου, θεέ μου και...
are you talking to me? Uh?
όσοι μπερδεύουν το έξω με το "έσω" αυτά παθαίνουν! (εσείς πρώτος αγαπητέ)....
είναι Καιρός να βρούμε τον Τρόπο, να ξεμπερδεύουμε τα έσω-έξω...
να γυρίσουμε τις φόδρες ανάποδα, να σεβαστούμε ακόμα και τις μάσκες, να κάνουμε ποδήλατο στη Ζωή
και την ζωή ποδήλατο....
φέρε και το Τζίνι,
βάλε και το μίνι....
κανείς δεν θα σε βοηθήσει, την Λογική που την είχες κρυμμένη? κάτω απ' τις κάλτσες? ![]()
G.

bitch and bites
quote:
εδώ είναι το Ταξίδι!
Ναι ε? Και 'κείνα τα βαποράκια που φεύγουν για Μπάρι δηλ. τι είναι ?
Μα το ανελέητο μουλαντάρα μου, δεν σε καταλαβαίνω...
Deva Parinito
Edited by - 7thThief on 07/11/2005 17:25:16
quote:
είναι Καιρός να βρούμε τον Τρόπο, να ξεμπερδεύουμε τα έσω-έξω...
Λάθος ντάρλιγκ. Ρίχ' το έξω κι είσαι μέσα...
Deva Parinito
quote:
κανείς δεν θα σε βοηθήσει, την Λογική που την είχες κρυμμένη? κάτω απ' τις κάλτσες?
Μα, ποιος σου είπε πως είμαι Λογικός? Πω, πω, κάνεις πως δεν με ξέρεις ρε μωρό...
Deva
από που να την πιάσω? (την ιστορία!)
Πραγματικότητες και πραγματικότητες.... ΔΕΝ μπερδεύονται όλα γλυκά να ξέρεις... αυτά που φεύγουν για Μπάρι π.χ.
ΔΕΝ πάνε Ανκόνα...
το ίδιο κι εδώ...
λέει ο ένας, λέει ο άλλος και η πραγματικότητα διαφέρει ριζικά... το φόρουμ τι φταίει?
ή η μάσκα μου εν προκειμένω? ή η δική σου ακόμα καλύτερα!
εδώ μουλαντάρα,
εκεί κλέφτης (ψυχών τε και πορτοφολιών)?
Πόσο έξω να το ρίξω? υπάρχει το έξω καρδιά, το έξω από 'δώ, το έξω ντέρτια και καημοί... Το συντρώγειν και συνομιλείν
έξω δεν μπορεί να ορίζει την εσω-συνδιαλλαγή μας... Βέβαια, θα μου πεις (κι εσύ και το τζίνι σου) πως αλλιώς, το Πεπρωμένο
δεν θα είχε κινηθεί και τα κουφέτα θα μένανε στο ράφι του ζαχαροπλαστείου, δεν είναι όμως δικαιολογία αυτό....
Η Λογική δεν είναι πάντα τετράγωνη! Τ'ακούς?
Ολα όμως έχουν μία Λογική και ως τέτοιο Λογικό σε αναγνωρίζω.
G.

bitch and bites
quote:
αυτά που φεύγουν για Μπάρι π.χ. ΔΕΝ πάνε Ανκόνα...Galadriel
quote:
who cares?Galadriel Again!
Deva
γιατί ναι μεν Ι remain Galadriel, αλλά αυτό το ξέραμε ήδη... (επικοινωνιολόγος είσαι?
)
αποσπώντας σε quotes τις φράσεις από το σύνολο τους, βάζουμε λόγια στο στόμα του
άλλου χωρίς να τα έχει πει (συνηθισμένο φαινόμενο θα μου πεις)
με την ίδια λογική που δεν μας ενδιαφέρει τι είπε η κα Τσανακλίδου (γμτ, δεν έχω εγκέφαλο σκληρό δίσκο έχω)
για να δούμε.... την άποψη σου μπορείς να την μεταφέρεις με δικά σου λόγια?
Α?
G.

bitch and bites
quote:
λέει ο ένας, λέει ο άλλος και η πραγματικότητα διαφέρει ριζικά
Α, είσαι και μαρτυριάρα ε?
Τι θα γίνει ρε Ιούδα ? Θα με φιλήσεις επιτέλους να τελειώνουμε ?
Ιδέα για σενάριο : Πάει ο Ιησούς στο κήπο της Γεσθημανή. Και ο Ιούδας, αντί για φιλί, του ρίχνει ένα δεξί ντιρέκτ στο σαγόνι. Ο Ιησούς πάει στο νοσοκομείο και αναβάλλεται η Σταύρωση. Ποιος θα κρεμαστεί & ποιος θα σταυρωθεί τελικά ![]()
Deva
Edited by - 7thThief on 07/11/2005 18:13:05
κοίτα πως φαίνεται τώρα ο άνθρωπος που ξέρει τι λέει... κι ο Ιούδας δε λέω, φιλούσε υπέροχα
αλλά μήπως να κράταγα τα σοκολατάκια?
είμαστε λοιπόν στην σκηνή που (κάθε χρόνο εκεί γύρω στον Αύγουστο) πρέπει να διαλέξει
το πλήθος ποιος θα σταυρωθεί....
πέρυσι ήταν η Αβαλλον, φέτος εγώ... του χρόνου ποιος θα είναι? μήπως να αφήναμε τον Ιησού
(που σαφέστατα και γνώριζε τι έκανε) να σταυρωθεί αντ' ημών?
έρχονται ώρες που η ψηφιακή υπογραφή του Βριλ αποκτάει νόημα "Αλλο τι φαίνεται, κι άλλο τι είναι"
είδατε? γράφω και τα ονόματα μελών! γιατί αυτή η ιστορία με το κόπυραϊτ μου έχει στοιχίσει πολλά λεφτά
στα δικαστήρια!
μήπως είναι μία ουτοπία αυτό? μήπως πολύ ασχολούμαστε με το ποιος είπε τι?
μήπως εγώ κύριε? μήπως εγώ κύριε? (κι έτσι επιστρέφουμε στον Ιούδα)
G.

bitch and bites
quote:
έρχονται ώρες που η ψηφιακή υπογραφή του Βριλ αποκτάει νόημα "Αλλο τι φαίνεται, κι άλλο τι είναι"
Εγώ τα 'λεγα μις Τζι μου.
quote:Και πριν δουν την φάτσα του Seal,
καήκαν στο ίδιο τους το χάϊ skill,
o Deva, o Ryche κι ο Vril,
βαθιά τρυπηθήκαν στο μέσα τους drill.20/08/2005, Deva Parinito από το "Τραγούδι του Esoterica"
Ας το έχουν υπ' όψην τους οι φύλακες. Στο κάτω κάτω, και τα τρία αυτά μέλη είχαν και έχουν κάτι να πουν. Και να βρίσουν και καμιά φορά βρε αδελφέ, τι έγινε ? Έχω βάσιμες και ισχυρές ενδείξεις, πως και για τα τρία αυτά μέλη, - ναι, εντάξει, εγώ είμαι ένας από αυτούς - είναι απόλυτα κατανοητό πως μία ύβρις δεν είναι πάντα χυδαία. Ίσως κάποιες φορές, μια καλή κουβέντα, να κρύβει περισσότερη χυδαιότητα από ένα μπινελίκι.
Α! είπα μπινελίκι. Μις Τζι, τι μπινελίκια θα φτιάξεις αύριο ?
Deva Parinito
δεν τα βλέπεις όλα από κει που τα κοιτάς...
με την λογική του ρίχνω μπινελίκια γιατί έχω κάτι να πω αξιόλογο,
κάποιοι ρίχνουν μπινελίκια στο γάμο του καραγκιόζη...
και πάραυτα, η δημοκρατία γίνεται δικτατορία εν μία νυκτί!
ξυπνάει που λες ο Αναξ και βρίσκεται στη Ρώμη...!
τα μπινελίκια ανήκουν μόνο στο ταψί τους! (ιμάμ παρεπιπτόντως θα φτιάξω, το αποφάσισα)
με τα σιρόπια τους και τις όποιες δικαιολογίες θέλουν να έχουν για την ύπαρξη τους
(δεν φταίω εγώ που παχαίνω, κάτι στις ορμόνες μου φταίει... εγώ παχαίνω με αέρα και άλλα τέτοια)
άμα αρχίσω δηλαδή να σου κατεβάζω καντήλια θα σημαίνει πως έχω κάτι να πω?
όχι, βέβαια!
ούτε καν ιερή αγανάκτηση δεν υποδηλώνει αυτό... απλά υπο-νοεί την νοημοσύνη όλων μας!
και ως εκ τούτου.... σε βλέπω να εξαντλείς και τις 1.000 + 1 νύχτες μέχρι να το καταλάβεις αυτό....
G.
υ.γ. για τον ίδιο λόγο που όποιος σκοτώνει κάποιον με την καραμπίνα και τον ακούω να λέει μετά στην τηλεόραση
"θόλωσα" μου την δίνει!
κάθε φορά που "θολώνουμε" δεν αρπάζουμε όλοι καραμπίνα...

bitch and bites
quote:
τα μπινελίκια ανήκουν μόνο στο ταψί τους!
Πας καλά ή θες να σε μπινελικώσω ?
Ξέρω ένα μαγαζί στον Βόλο, "Παραγάδι" λέγεται. Εκεί να δεις μπινελίκια με κάθε καραφάκι τσίπουρο. Πολύ νόστιμα σου λέω μις Τζι μου, πολύ νόστιμα. Άκου ρε τον Βούδα :
μπινελικώνει στο ξέφωτο.
Λαϊκού
Deva Parinito
τουλάχιστον τραγουδάς ωραία....![]()
ακόμα χειρότερα, υπό την απειλή μπινελικώματος (εδώ τώρα που δεν αναφέρω το όνομα μέλους
δεν προβλέπω να έχω απαιτήσεις για το κοπυράϊτ, κοίτα να δεις φίλε μου....)
κάποιοι που θα είχαν όντως κάτι να πουν ΔΕΝ το λένε! ή το λένε απόξω απόξω...
εμένα μπινελίκωσε με όσο θες, αντέχω... οι άλλοι όμως? ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να ανεβαίνεις
κάθε φορά λίγο ψηλότερα, προκειμένου να δεις λίγο μακρύτερα?
ξέρεις για παράδειγμα αν το παιδί του αλλουνού εκείνη την ώρα είναι άρρωστο κι εκεί που μπαίνει
στο φόρουμ να ξεχαστεί λιγάκι, έχει ανάγκη τα δικά σου μπινελίκια? γιατί?
πωλούνται τίποτα αγροτεμάχια και δεν το ξέρω? μοιράζουν πουθενά λεφτά?
τους εξάψαλμους π.χ. που ακούω τώρα εγώ στο σπίτι καταλαβαίνεις ότι τους προκάλεσες με τα μπινελίκια σου/και όλων
των υπολοίπων?
δεν είναι αλώνι μας εδώ ντέβα μ'...
ούτε "Ιερός Πόλεμος" του Σκότους κατά του Φωτός...! μα θα σηκωθούν οι Ντέβα και θα φύγουν με κάτι τέτοια!
σήμερα είμαι σκοτεινή, αύριο φωτεινή, μεθαύριο ξανά σκοτεινή (μη πω για σένα....) τι θα γίνει? φωτορυθμικό είμαι?
τι κέντρα υπερδιεγερμένα, τι ξόρκια, τι επικλήσεις... το μόνο που ξέρω σε υπερδιέγερση είναι το τόξο του Ιονίου...
και η φαντασία...
G.
υ.γ. .... έφυγες και ξαναρχίσαν οι σεισμοί... ![]()

bitch and bites
Τι λέτε;
Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον
ξεφύγαμε απ' το θέμα...
για την Ψυχή λοιπόν... το ουσιώδες ξέρουμε που βρίσκεται?
στην στιγμή εκείνη που με ρώτησε βγαίνοντας από το αυτοκίνητο "Εσύ είσαι η Galadriel"?
και εκεί έπαψε να υπάρχει το μέλος "Χ" και έδωσε τη θέση του στην ψυχή...
αυτό που έκανε πολλά σαγόνια να μείνουν κρεμασμένα, δεν είναι παρά η ενδογενής ικανότητα
δύο ανθρώπων να δια-χωρίζουν τις πραγματικότητες...
είναι η ίδια ψυχή που μας κάνει να αμφιβάλλουμε μεταξύ πίτσας και μαγειρευτού και αν ο καφές έχει άρωμα φουντούκι..
αυτήν ακριβώς την ψυχή προσπαθούμε να μεταφέρουμε κι εδώ ακολουθώντας μία λίγο ανορθόδοξη πορεία
κάνοντας "πόλεμο" κι όχι "έρωτα" ![]()
γιατί κι οι λέξεις πρέπει να ξαναπάρουν το νόημα τους σιγά σιγά...
G.
υ.γ. βάλε να φας καλού κακού...

bitch and bites