ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Mission in-Possible - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- Mission in-Possible - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

galadriel31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
7thThiefΝέο Μέλος
07/11/2005, 20:05:03
Αχ, μις Τζι μου, δεν λέω, έχεις κι εσύ τα δίκια σου. Αλήθεια, ξέρεις από που προέρχεται η λέξη "μπινελίκι" ?

Έχω βάσιμες και ισχυρές ενδείξεις πως η λέξη "μπινελίκι", είναι σύνθετη και ακολουθεί τους ίδιους συνδεσμολογικούς κανόνες για το ερέθισμα του κοχλία με κάποιες άλλες λέξεις. (Ας μην επεκταθούμε προς το παρόν). Διάβασε και λίγο Τόλκιν ρε μωρό δηλ. Κατ' αρχήν να σημειώσουμε πως το πρώτο συνθετικό είναι μπίνε και όχι μπινέ για να αποφύγουμε τυχόν παρερμηνείες από τους παρεξηγιάρηδες εσωτεριστές μου.

Το "μπίνε" λοιπόν, προέρχεται από το ρουμάνικο (βλ. Μολδαβία, η Ατμάνοβιτς ξέρει) "bine", που σημαίνει "καλά". Το δεύτερο συνθετικό, ε, δεν χρειάζεται να το ψάξουμε και πολύ. Είναι το γνωστό μας "λίκι" που το χρησιμοποιούμε ευρέως, ως αντιβιοτική κατάληξη με δραστική συμπεριφορά στις λέξεις μας.

Προσοχή τώρα. Αν συνδέσουμε το "καλά" με το "λίκι", χρειαζόμαστε το "μπα" ενδιάμεσα, ως μοριακό καταλύτη. Τι φτιάξαμε ? Το "καλα-μπα-λίκι". Το μπινελίκι λοιπόν, είναι ίδιο με το καλαμπαλίκι, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται παράλογο.

Ε, το καλαμπαλίκι, ξέρουμε όλοι τι σημαίνει...

Deva

07/11/2005, 20:09:20
μάλιστα....

με αυτή την λογική λοιπόν στοιχειακέ μου αρχάγγελε

άμα σου πω άντε και γμ σου θα το εκλάβεις ως κομπλιμάν?

φιλίους
πάω να φάω κι εγώ
(τσάμπα μαγείρευα όλη μέρα?)

G.

bitch and bites

Edited by - galadriel on 07/11/2005 20:13:21

7thThiefΝέο Μέλος
07/11/2005, 20:17:00
quote:
αυτήν ακριβώς την ψυχή προσπαθούμε να μεταφέρουμε κι εδώ ακολουθώντας μία λίγο ανορθόδοξη πορεία κάνοντας "πόλεμο" κι όχι "έρωτα"

E, ρε, πάλι διαφωνώ.

Ο έρωτας είναι πόλεμος και ο πόλεμος είναι έρωτας μις Τζι μου. Θυμάσαι τους Σογκούν ? Και πολύ ερωτιάρηδες πολεμιστές δηλ.

Deva

07/11/2005, 20:18:10
Τελικά λέω να φτιάξω κανένα αυγό. Ε! Πως να το κάνουμε και αυτό ψχ έχει!

Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον

7thThiefΝέο Μέλος
07/11/2005, 20:20:55
quote:
άμα σου πω άντε και γμ σου θα το εκλάβεις ως κομπλιμάν?

Φυσικά! Αφού την ξέρεις την παρτενέρ μου...

Παρτενέρ & κομπλιμάν / αχ εσύ κι εγώ αμάν !

Deva Parinito

07/11/2005, 20:26:29

δεν είναι τρέλα με βούτυρο αντί για ελαιόλαδο; Το ξέρω πως δεν είναι ότι υγιεινότερο αλλά είναι ποιο λαχταριστό.

ΜορφέαςΜέλος
08/11/2005, 02:01:11
χμ....

φίλε εχέμβρωτε τώρα που βλέπω αυτόν τον κρόκο έρχεται μια ερώτηση στο μυαλό μου, το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;

Αυτό το τόσο ωραίο θέμα αγαπητή μου Γκαλάντριελ, μάλλον εκτροχιάστηκε
...

Φιλικά...

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

08/11/2005, 10:28:12
quote:
Υ.Γ. επί το νεοελληνικότερον ο τίτλος του παρόντος θέματος θα μπορούσε να είναι και : "Χρωστούμενα"

Ποιο ορθός τίτλος είναι ο.....''πόση ανωριμότητα μπορεί να επιδείξει η galadriel και ο Deva''

Ότι και να θέλετε να πείτε, με αυτόν τον τρόπο γίνεστε κουραστικοί και γελοίοι. Ίσως είναι καιρός να σταματήσετε αυτό το παιχνίδισμα, είστε ενοχλητικοί.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 08/11/2005 10:48:43

08/11/2005, 11:40:17
quote:
Αυτό το τόσο ωραίο θέμα αγαπητή μου Γκαλάντριελ, μάλλον εκτροχιάστηκε

Δεν υπήρχε ποτέ θέμα φίλτατε Μορφέα. Τα θέμα ανοίχθηκε ως υπονοούμενο για κάτι η για κάποιον. Κάνω λάθος Miss κουτοπόνηρη 2006;

8thThiefΝέο Μέλος
08/11/2005, 15:15:22

Ξυπνάω στην μέση του πουθενά. Γύρω μου, θάλασσα και βουνό. Και τέσσερις τοίχοι. Καινούργια εξορία. Δεν ξέρω πως βρέθηκα εδώ. Δεν μου θυμίζει τίποτε το μέρος. Κάνω να σ’ αγκαλιάσω – τζίφος - δεν έχω χέρια. Κάνω να σηκωθώ – ακόμη χειρότερα – δεν έχω πόδια. Τώρα το ξέρω. Είμαι δέντρο. Θέλω να ουρλιάξω – τι βλάκας θεέ μου – είμαι δέντρο, δεν έχω στόμα. Ύστερα θυμάμαι – τα θυμάμαι όλα – ανακουφίζομαι. Πάντα ήμουν δέντρο. Ή τουλάχιστον από τότε που άρχισε να μετράει ο χρόνος μου σ’ αυτήν την ζωή. Υπάρχουν κι άλλες ζωές ? Δεν είμαι σίγουρος, υποπτεύομαι πως ναι. Αλλιώς δεν εξηγούνται τα όνειρα. Ναι, είμαι ένα δέντρο που ονειρεύεται.

Χθες, ας πούμε, ήμουν πιτσιρικάς, έπαιζα μπάλα στην αλάνα, μέχρι που νύχτωσε και γύρισα σπίτι με γρατσουνισμένα γόνατα. Η μάνα μου με μάλωσε αλλά πριν κοιμηθώ, την ένοιωσα να μου φιλάει το μέτωπο. Ή τις προάλλες, δελφίνι ακολούθησα την ρότα του πλοίου μέχρι να φτάσει στην μπούκα του λιμανιού. Πότε αετός, πότε περιστέρι. Πότε αντιλόπη, πότε τίγρης. Κάθε φορά μια άλλη ζωή, ένας άλλος ρόλος. Αλλά πάντα δέντρο, πάντα ξυπνάω στην μέση του πουθενά. Πάντα, θάλασσα και βουνό. Και τοίχοι.

Δεν μου παραπονέθηκες ποτέ. Κι έτσι δεν μου έδωσες την ευκαιρία να σε λυπάμαι. Εκείνο το βράδυ που κάγχασες ότι έχεις όλο το χρόνο που σου λείπει από εμένα, σώπασα. Πρώτον, γιατί είχες δίκιο. Και δεύτερον, γιατί δεν με ξεγελάς με το δίκιο σου. Ξέρω καλά, τι ευχή και κατάρα είναι τα όνειρα.

Μην φρικάρεις όταν σου λέω πως σ’ αγαπώ.

Deva Parinito

Στα είπα όλα. Φίλα με τώρα.
DidoriumΜέλος
08/11/2005, 15:29:02
MISSION IN-GOSSIPLE

Just for laughing..

Better to save the mystery than surrender to the secret..