ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ψυχικη επικοινωνια - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ψυχικη επικοινωνια - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

.30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
benettonΝέο Μέλος
31/07/2003, 17:51:43
Φίλη μου mpalou καλώς ήρθες καταρχήν !!Whisperer φίλε μου θα διαφωνήσω μαζί σου και συγχώρεσε με!! δεν μπορείς νομίζω να κρίνεις τα αισθήματα τις φίλης μας(με το συμπάθιο)αλλά να εκφέρεις την γνώμη σου!! Έχεις δίκιο μεν ότι μπορεί να αισθάνεται υπέροχα ψυχικά και να λαμβάνει αυτά σήματα από τον οποιοδήποτε!! Αλλά η φίλη μας ,μας είπε ότι τα νιώθει να έρχονται από τον συγκεκριμένο!!
Κατά την δικιά μου γνώμη λοιπόν mpalou θα ήθελα να πω ότι δεν γίνετε να ερωτευτείς μόνη σου! Θα πρέπει να συνυπάρχει αυτό το αίσθημα και από τις δυο πλευρές νομίζω! Και αυτός είναι ο λόγος που νιώθεις τόσο έντονα τα μηνύματα του!! Ίσως να είναι και ένας ενθουσιασμός αλλά έχει μεγάλη διάφορα από τον ερωτά! Να έχετε ενθουσιαστή και οι δυο ο ένας για τον άλλον πάλι δεν τον νομίζω γιατί δεν θα έπαιρνες τόσο έντονα μηνύματα!! Εγώ όταν το ένιωσα αυτό ήταν υπέροχο !! με έχουν ενθουσίαση πολλά πρόσωπα αλλά ποτέ δεν ένιωσα έτσι !! Ηταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό !! πρώτη φορά σκεφτόμουν το ίδιο με την φίλη μου! Ήταν σαν να ήξερα τι θα πει χωρίς ανοίξει το στόμα της., ήξερα πως νιώθει εκείνη την στιγμή χωρίς να μου το πει, είτε ήμασταν κοντά είτε μακριά !! αυτό εγώ δεν το είπα ενθουσιασμό αλλά ερωτά !! στην αρχή και εγώ ένιωθα όπως εσύ αλλά μετά άρχιζα να τα ξεκαθαρίζω τα πράγματα και άρχισα να καταλαβαίνω ότι δε ν πρόκειται να είμαι απλά ενθουσιασμένος !!φυσικά όπως μας είπε και φίλος μας ο whisperer με αυτό το αίσθημα ελευθερώνεις και το μυαλό και δέχεσαι μηνύματα από παντού αλλά τα πιο έντονα είναι από τον φίλο σου!!
Διορθώστε με στα λάθει μου !! φιλικά αυτή ήταν η γνώμη !τα λέμε !!

whispererΝέο Μέλος
31/07/2003, 21:31:24

quote:

Φίλη μου mpalou καλώς ήρθες καταρχήν !!Whisperer φίλε μου θα διαφωνήσω μαζί σου και συγχώρεσε με!! δεν μπορείς νομίζω να κρίνεις τα αισθήματα τις φίλης μας(με το συμπάθιο)αλλά να εκφέρεις την γνώμη σου!! Έχεις δίκιο μεν ότι μπορεί να αισθάνεται υπέροχα ψυχικά και να λαμβάνει αυτά σήματα από τον οποιοδήποτε!! Αλλά η φίλη μας ,μας είπε ότι τα νιώθει να έρχονται από τον συγκεκριμένο!!
Κατά την δικιά μου γνώμη λοιπόν mpalou θα ήθελα να πω ότι δεν γίνετε να ερωτευτείς μόνη σου! Θα πρέπει να συνυπάρχει αυτό το αίσθημα και από τις δυο πλευρές νομίζω! Και αυτός είναι ο λόγος που νιώθεις τόσο έντονα τα μηνύματα του!! Ίσως να είναι και ένας ενθουσιασμός αλλά έχει μεγάλη διάφορα από τον ερωτά! Να έχετε ενθουσιαστή και οι δυο ο ένας για τον άλλον πάλι δεν τον νομίζω γιατί δεν θα έπαιρνες τόσο έντονα μηνύματα!! Εγώ όταν το ένιωσα αυτό ήταν υπέροχο !! με έχουν ενθουσίαση πολλά πρόσωπα αλλά ποτέ δεν ένιωσα έτσι !! Ηταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό !! πρώτη φορά σκεφτόμουν το ίδιο με την φίλη μου! Ήταν σαν να ήξερα τι θα πει χωρίς ανοίξει το στόμα της., ήξερα πως νιώθει εκείνη την στιγμή χωρίς να μου το πει, είτε ήμασταν κοντά είτε μακριά !! αυτό εγώ δεν το είπα ενθουσιασμό αλλά ερωτά !! στην αρχή και εγώ ένιωθα όπως εσύ αλλά μετά άρχιζα να τα ξεκαθαρίζω τα πράγματα και άρχισα να καταλαβαίνω ότι δε ν πρόκειται να είμαι απλά ενθουσιασμένος !!φυσικά όπως μας είπε και φίλος μας ο whisperer με αυτό το αίσθημα ελευθερώνεις και το μυαλό και δέχεσαι μηνύματα από παντού αλλά τα πιο έντονα είναι από τον φίλο σου!!
Διορθώστε με στα λάθει μου !! φιλικά αυτή ήταν η γνώμη !τα λέμε !!

Να συμπληρώσω τότε την έκφραση μου για να μη γίνει παρερμηνεία."Δεν είναι το ότι είσαι "μόνο" ερωτευμένη, αλλά ...

mpalouΝέο Μέλος
08/08/2003, 03:46:57
Agapimenoi mou, auto pou pragmatika anarwtiemai einai ti einai auth h psyxikh epikoinwnia....Eimai erwteumenh me kapoion kai lambanw toso entona minimata, kai s'auto symfwnw mazi sou kale mou benetton, alla egw rwtaw ti symabainei otan egw ekei pou exoume xwrisei , den eimaste mazi giati ekeinos to epelekse, kai ara den einai erwteuemnos, kai exei perasei tosos kairos kai ola ta sxetika, kai egw ekei loipon pou eimai etsi kai kathomai, niwthw apisteuta asxhma kai agxos gia keinon, ton pairnw thlefwno kai ontws kati exei pathei... yparxei ontws psyxikh epikoinwnia, h eimai dektikh se tetoia kymata epeidi ton agapaw poly...? euxaristw poly

benettonΝέο Μέλος
08/08/2003, 12:57:27
Φίλε whisperer δεν χρειαζόταν να κανείς quote όλο το μήνυμα μου!! Το έκανα ακριβώς για τον λόγο μην παρερμηνευτή!
Για σου φίλη μου mpalou!! τι κανείς ?? θα ήθελα να σου πω ότι και εγώ είμαι σε μια κατάσταση δεν θα το έλεγα χωρισμού αλλά κάποιας απομάκρυνσης για να μιλήσουμε με τον εαυτό μας, να κοιτάξουμε την πορεία μας και να κάνουμε τις επιλογές όσων αφορούν το μέλλον μας! Να σχηματίσουμε και εμείς την πορεία μας, και αυτό για να δούμε αν θα αντέξουμε να το κάνουμε χωριστά!!
Χωρίσαμε ερωτικά και όχι ψυχικά, είμαστε ακόμα ζευγάρι ,φίλη αλλά όχι εραστές να το πω έτσι !!
Η επικοινωνία μας δεν παύει να ύπαρχοι αλλά πιστεύω ότι αυξάνετε με αυτόν τον τρόπο! Ίσως γιατί αυξάνετε και η επιθυμία για να συναντηθούμε και να ξαναενωθούμε με αποτέλεσμα να ψάχνουμε έμμεσους τρόπους επικοινωνίας!!

wiccaΜέλος
14/08/2003, 15:14:53
ΓΙΑ ΣΑΣ.

Η ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ) ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΙΣΗ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΚΕΥΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥΣ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
PrincessDianaΝέο Μέλος
15/08/2003, 16:14:50
Είμαι σίγουρη πως μπορεί να υπάρξει ψυχική επικοινωνία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.Εμένα μου συμβαίνει πολύ συχνά,κιρίως με κοντινά μου άτομα,αλλά πολλές φορές και με άτομα που δε γνωρίζω προσωπικά.Ακόμα,μου συμβαίνει να σκέφτομαι ξαφνικά κάποιον χώρις κανένα ιδιαίτερο λόγο,και μετά να μαθαίνω ότι περίπου τέτοια ώρα πέθανε.
Θα ήθελα πάντως να αναφέρω ένα περιστατικό που προσωπικά το βρήκα πολύ παράξενο,αν και υπεροχο:
Υπάρχει ένα άτομο με το οποίο ένιωθα να συνδέομαι πάρα πολύ από τότε που το γνώρισα.Σκεφτόμουνα μάλιστα ότι αν κάποιος από αυτούς που ξέρω είναι η αδερφή ψυχή μου,τότε είναι σίγουρα αυτός.Για διάφορους λόγους όμως,οι σχέση μου με αυτό το άτομο ήταν ψυχρή και τυπική.Κάποιο πρωί λοιπόν ξύπνησα απότομα με την αίσθηση ότι μόλις είχα γυρίσει από κάπου.Πρίν σηκωθώ από το κρεββάτι,προσπάθησα να θυμηθώ το όνειρο που έβλεπα πριν ξυπνήσω.Θυμήθηκα λοιπόν ότι στεκόμουν μπροστά σε μια ανοιχτή πόρτα και ακριβώς μπροστά μου στεκόταν αυτό το άτομο που ανέφερα πριν.Στεκόταν όσο πιο κοντά μου θα μπορούσε να στέκεται χωρίς να με αγγίζει,και όταν κατάλαβα ότι ήταν κι αυτός εκέι,σκέφτηκα να φύγω,γιατί το πιο πιθανό ήταν να τον εκνευρίσει η παρουσία μου(όπως είπα και πριν,οι σχέσεις μας,φαινομενικά τουλάχιστον,δεν ήταν και οι καλύτερες,για διάφορους λόγους).Πριν προλάβω να κουνηθώ,όμως,ήρθε ακόμα πιο κοντά μου και ένιωσα να μπάινει μέσα μου και να γίνεται ένα μ'εμένα,χωρίς ωστόσο να μετακινηθεί το σώμα του καθόλου,χωρίς πάλι να με αγγίζει.Τότε εκκατομύρια σκέψεις και συναισθήματα άρχισαν να με κατακλύζουν,περισσότερα απ'όσα θα μπορούσα να σκεφτώ και να νιώσω ταυτόχρονα υπό φυσιολογικές συνθήκες,ενώ την ίδια στιγμή ένας τεράστιος αριθμός σκέψεων και συναισθημάτων,όχι δικών μου αλλά δικών του,με πλημμύρισε.Παρ'όλαυτα σκεφτόμουν πάρα πολύ καθαρά εκείνη τη στιγμη,περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά,και ήξερα ότι και αυτός καταλάβαινε ότι ένιωθα και σκεφτόμουν εγώ.Το πιο περίεργο απ'όλα όμως ήταν ότι ξαφνικά κατάλαβα ότι κανένας από τους δυο δε χρειαζόταν να σκεφτεί για να μεταδόσει στον άλλο αυτά που θέλει,δηλαδή μπορούσαμε να καταλάβουμε ακόμα και αυτά που ο άλλος δεν έιχε προλάβει να σκεφτεί.Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό γίνεται κατανοητό,αλλά δεν μπορώ να βρώ τις λέξεις να το εξηγήσω καλύτερα.Κάτι ακόμα που θυμαμαι είναι ότι υπήρχε ένα σημείο στην ψυχή του καθένα μας,στο οποίο ο άλλος δεν μπορούσε να διεισδήσει,ένας μικροσκοπικός χώρος που ήταν κατά κάποιον τρόπο ή "ταυτότητα" του καθενός,αυτό που μας έκανε να διατηρούμε τη συνείδηση ότι η μια οντότητα στην οποία ήμασταν ενωμένοι εκείνη τη στιγμή μπορεί να ξαναχωριστεί σε δύο οντότητες,σε δυο υπάρξεις αυτόνομες,που όμως η μια είναι κομμάτι της άλλης.
Τελικά εκείνη τη μέρα είδα πράγματι αυτό το άτομο.Χρειάστηκε να μείνουμε μαζί επί μια ώρα,μαζι με άλλους βέβαια,και σκεφτόμασταν συνεχώς τα ίδια πράγματα ταυτόχρονα.Μιλούσαμε την ίδια στιγμή,αρχίζοντας να λέμε το ίδιο πράγμα με τις ίδιες λέξεις,σε τέτοιο σημείο που όλοι οι υπόλοιποι άρχισαν να γελάνε.
Τα συμπεράσματα δικά σας,και συγγνώμη αν σας κούρασα.

~ Όποιος πιστεύει στο Θεό, έχει μέσα του ένα νεκρό Θεό. Όποιος δεν πιστεύει στο θεό, έχει μέσα του ένα νεκρό άνθρωπο ~

25/08/2003, 00:06:42
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΛΑ Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ...ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ...ΣΑΜΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ??ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

coperroloΜέλος
31/08/2003, 01:21:07
Όλα καλά και άγια, όταν έχεις ερωτική σχέση με κάποιο άτομο ο νους βρίσκεται ύπο διαφορετική λειτουργεία απο την 'κανονική'... τι γίνεται όμως με άσχετα άτομα και καταστάσεις; π.χ.
Ακούς ενα τραγούδι στο ραδιόφωνο σε ζωντανή εκπομπή και σού'ρχεται στο μυαλό ένα άλλο τραγουδι, και το ακούσεις να παίζει επόμενο...
Χωρίς κανένα λόγο θυμάσαι κάποιον παλιό διάσημο που έχει καιρό να εμφανιστεί, ή κάποια παλιά ταινία, η κάποια τοποθεσία (τελευταία φορά που τα είχες δει τουλάχιστον 4 χρόνια), και αναρωτιέσαι 'Τι να γίνεται αυτός;- Να ξανάβλεπα το έργο... - Πως να είναι άραγε τώρα εκεί;', κάνεις ένα πρώτο zapping στην tv, και φάτσα κάρτα τα εν λόγω άτομα, έργα, μέρη.
Αυτά όσον αφορά καταστάσεις. Για άσχετα άτομα είναι κάπως πιο περίπλοκο αλλά θα το συνοψίσω στο εξής: σκέφτεσαι μια συγκεκριμένη πρόταση, λες μία λέξη και το άλλο άτομο καταλαβαίνει τη συγκεκριμένη πρόταση που είχες πρωτοσκεφτεί, λέξη προς λέξη. Αυτή η κατάσταση είναι αμφίδρομη.
Ο λόγος που 'σφηνώθηκα' στο forum είναι αυτού του είδους η επικοινωνία με άτομα που συναντάς ακόμα και για πρώτη φορά. Αν κάποιος ξέρει τι εννοώ, μιας και είναι κατί ευρέως 'διαδεδομένο' θα ήθελα να ζητήσω ένα είδους troubleshooting ή Frequently Asked Questions, στο βαθμό που αυτό είναι επιτρεπτό/εφικτό. Ευχαριστώ

benettonΝέο Μέλος
05/09/2003, 17:53:43
Φίλε μου coperrolo σε καλωσορίζω αν και αργοπορημένα και συγχώρεσε!! Όπως είπες και εσύ παραπάνω ,ο εγκέφαλος όταν είσαι ερωτευμένος βρίσκετε σε μια κατάσταση Β από όταν δεν είσαι, όπου βρίσκετε σε μια κατάσταση Α ή στην κανονική του λειτουργία !! πιστεύω όταν είσαι στην κατάσταση Β έχει κάποια ερεθίσματα που τον βοηθούν να ανάπτυξη κάποια αίσθηση ,όπως της διαίσθησης ,αλλά και αντίθετο να αποκόψει κάποιες άλλες (όχι εντελώς )! Ίσως εσύ να έχεις την δυνατότητα αυτό το ερέθισμα να ύπαρχοι πάντα μεσα σου ακόμα και όταν δεν είσαι ερωτευμένος !!Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όταν είμαστε ερωτευμένοι συνήθως είμαστε ποιο παρατηρητικοί !

benettonΝέο Μέλος
05/09/2003, 17:54:23
Φίλε μου coperrolo σε καλωσορίζω αν και αργοπορημένα και συγχώρεσε!! Όπως είπες και εσύ παραπάνω ,ο εγκέφαλος όταν είσαι ερωτευμένος βρίσκετε σε μια κατάσταση Β από όταν δεν είσαι, όπου βρίσκετε σε μια κατάσταση Α ή στην κανονική του λειτουργία !! πιστεύω όταν είσαι στην κατάσταση Β έχει κάποια ερεθίσματα που τον βοηθούν να ανάπτυξη κάποια αίσθηση ,όπως της διαίσθησης ,αλλά και αντίθετο να αποκόψει κάποιες άλλες (όχι εντελώς )! Ίσως εσύ να έχεις την δυνατότητα αυτό το ερέθισμα να ύπαρχοι πάντα μεσα σου ακόμα και όταν δεν είσαι ερωτευμένος !!Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όταν είμαστε ερωτευμένοι συνήθως είμαστε ποιο παρατηρητικοί !