ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πιστεύετε στα θαύματα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πιστεύετε στα θαύματα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

manos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/11/2003, 23:53:30
quote:
Πιστεύω ΜΟΝΟ στα θαύματα......

E βέβαια με τέτοιο nickname!....

"Τάδε έφη Avallon"
28/11/2003, 00:51:24
Εχω μια εμπειρια απο την ζωη μου με εναν φιλο μου που δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω σαν θαυμα η σαν τυχη!Πιτσιρικαδες εγω και ο φιλος μου δεν ειχαμε και πολυ μυαλο τοτε,αλλα αυτο μας εβαλε αρκετο,ειχαμε κανονισει να παρουμε τα αυτοκινητα των πατεραδων μας,κρυφα βεβαια,και να κανουμε μια βολτιτσα.Ξεκινησαμε 5.00 το πρωι και πηγαμε σε ενα σημειο που ειχε μια μεγαλη ευθεια εκει μου κανει προσπεραση ο φιλος μου του αναβοσβηνω τα φωτα αλλα δεν εκοψε ξεκιναω και εγω μηπως και τον προλαβω,αφου εβλεπα οτι δεν τον εφτανα αρχισα να κοβω γιατι ειχα φτασει ηδη τα 150 εκεινη την στιγμη γλυστραει το αμαξι του φιλου μου χτυπαει πανω σε ενα τσιμεντενιο τοιχακι και το αυτοκινητο σηκωνεται (μα την παναγια) 6 μετρα απο το εδαφος και πεφτει παλι κατω ευτυχος με τις ροδες,να μην μακρυγορω ο φιλος μου δεν φοραγε ζωνη οταν πηγα να δω στο αυτοκινητο τον βρηκα στο πισω καθισμα απο τον οδηγο,το αυτοκινητο πηγε για πεταμα γιατι ειχε καταστραφει τελειως ολη η οροφη κατεβασμενη εκτος απο το σημειο που βρισκοταν ο φιλος μου!!Το μονο πραγμα που επαθε ο φιλος μου ηταν μια παρα πολυ μικρη γρανζουνια στο χερι!Απο εκεινη την μερα τον ονομασαμε και αθανατο!Ξεχασα να σας πω οτι το κοντερ ειχε κολλησει στα 196km!

28/11/2003, 09:29:47
Αχ αυτές οι νεανικές τρέλλες...

"Τάδε έφη Avallon"
beyondΜέλος
28/11/2003, 13:27:42
ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ..ΣΥΧΝΑΖΑ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΜΕΡΗ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΩΝ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

28/11/2003, 22:57:51
quote:
Πιστεύετε στα θαύματα;

...Έσπασα την αλυσίδα...κάποτε και...ναι...πιστεύω.
Όταν πιστέψεις, θα σου φανερωθεί...
Δεν υπάρχουν θαύματα...υπάρχει η πίστη.
Και αυτή, μετακινεί βουνά.
...

...
times...they are a changing...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

nicoleΜέλος
29/11/2003, 12:33:58
Φίλε endorama,
σέβομαι που μας εξιστόρησες την εμπειρία σου αλλά λυπάμαι που δεν αποδέχεσαι ότι ήταν θαύμα.Τελικά ΟΛΟΙ μας έχουμε ζήσει θαύματα,απλά δεν το συνειδητοποιούμε.
Πιο συγκεκριμένα.
Θεωρείς γκαντεμιά αυτό που έπαθες?
Παρόλο που έφταιγες διότι δεν φορούσες ζώνη και έκανες σβούρες στον αέρα,θεωρείς τυχαίο το γεγονός ότι σώθηκες?
Τι να πω?Τελικά εκτός από το κάπνισμα που βλάπτει την υγεία,βλάπτει ΚΑΙ η αχαριστία.

Άποψή μου.Την λέω ακόμη και σε άτομα που "συμπαθώ".

beyondΜέλος
29/11/2003, 15:38:24
TI NA ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ..ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ? ΤΟΣΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΙΑ ? Ε,ΟΧΙ,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΟΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

hrismigΜέλος
29/11/2003, 16:21:51
quote:

TI NA ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ..ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ?

Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί ΚΑΙ αυτό να είναι θαύμα; Μήπως αυτοί οι "δυστυχείς" στην εξέληξή τους θα γινόντουσαν χειρότεροι και κάποιος που νοιάζεται γι' αυτούς δεν άφησε να τους φάει το ψέμα;

VIKINGΜέλος
29/11/2003, 17:54:09
quote:

quote:

TI NA ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ..ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ?

Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί ΚΑΙ αυτό να είναι θαύμα; Μήπως αυτοί οι "δυστυχείς" στην εξέληξή τους θα γινόντουσαν χειρότεροι και κάποιος που νοιάζεται γι' αυτούς δεν άφησε να τους φάει το ψέμα;

Γεια σου φιλε μου hrismig.Δηλαδη αυτο που παθανε τα παιδακια στο Τροχαιο στα Τεμπη το θεωρεις θαυμα;Οσοι ανθρωποι εχουν μενει αναπηροι απο τροχαια
και δεν σκοτωθηκαν,τι εχεις να πεις για αυτους φιλε μου;

Φιλε μου θαυματα δεν γινονται και αλλωστε θα ηταν αδικο για τα
εκατομμυρια των ανθρωπων που ειναι αναπηροι και αρρωστοι.Εσυ οπως
πολλοι ανθρωποι υποθετω πιστευετε σε ενα δικαιο Θεο οπως τουλαχιστον
τον παρουσιαζει η Ορθοδοξη Εκκλησια.Αρα θεωρεις οτι θα επετρεπε να
γινονται θαυματα σε ορισμενους πιστους ανθρωπους;

Ειναι σωστο να λεμε οτι καποιος χ ανθρωπος ειχε Αγιο και καποιος
αλλος που δεν εζησε απο ενα τροχαιο να λεμε ηταν ατυχος;Φιλε
μου αυτο ειναι αδικο οπως και να το κανουμε.

29/11/2003, 22:27:51
quote:
ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ..

Ακριβώς αγαπητέ, γιατί η αντίληψή σου είναι κατά πολύ κατώτερη απο την αντίληψη του Μεγάλου Πνεύματος. Στην πραγματικότητα, δεκάρα δε δίνει τη αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι και τι όχι.
Επειδή ο κόσμος πηγαίνει μπροστά και όχι πίσω.
Απο τη στιγμή που δε δυνάμεθα να κατανοήσουμε το έργο του Δημιουργού δε μπορούμε και να κριτικάρουμε και έτσι ελαφρά τη καρδία.
Πες οτι είσαι ο Θεός και δημιουργείς ένα ακάρεο, μπορεί αυτό να σε κατανοήσει? Ε όχι βέβαια. Ας είμαστε περισσότερο ταπεινοί σε πράγματα που ούτε καν να φανταστούμε μπορούμε.
Φιλικά~

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 29/11/2003 22:30:13