ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EXORCIST: THE BEGINNING - - Κινηματογράφος -

- EXORCIST: THE BEGINNING - - Κινηματογράφος -

Zampoudikos23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ZampoudikosΝέο Μέλος
20/10/2004, 09:58:37
EXORCIST: THE BEGINNING
Einai i nea tenia tou exorcist.
Tin exei di kaneis?
Den tin exo di oute exo kamia pliroforia gia to pos tha einai.
Tora tin exo paragili se copy kai tha mou erthi malon methavrio.
Opoios kserei kati parakalo as to prosthesi.

27/10/2004, 20:36:26
ttp://exorcistthebeginning.warnerbros.com/
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

mysticΜέλος
29/10/2004, 13:15:42
Μια διόρθωση στον φίλο Open Mind
http://exorcistthebeginning.warnerbros.com/

Ελπίζω να μην το κάνουν πολύ υπερβολικό όπως συνηθίζουν τελευταία.

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
paraliasΝέο Μέλος
30/10/2004, 19:19:40
Την έχω δει εγώ.
Η ταινία του Harlin δεν έχει καμία σχέση με το αριστούργημα του Friedkin.Εστιάζεται σε φτηνά τρομάγματα,οι ερμηνείες είναι μέτριες και γενικά σε καμία στιγμή δεν αγριεύεσαι όπως με τον Εξορκιστή. Πιστεύω ότι είναι ώρα να αφήσουν τις παλιές ταινίες στην ησυζία τους. Περιμένω και τις δικές σας απόψειςόταν τη δείτε.

30/10/2004, 19:33:14
ΕΝΑ ΚΑΛΟ SITE http://horror-movies.gr/ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ EXORCIST THE BEGINNIG ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩTH ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΕΚΑΝΕ ΤΖΙΡΟ 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

09/11/2004, 17:59:39
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

12/11/2004, 12:28:06
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝΕ

foxyfreakΜέλος
14/11/2004, 00:13:53
Αγαπητέ/ή open mind ωραίο το link που έδωσες το έβαλα ίδη στα favorites.

Τρόμαξες καθόλου με την ταινεία? Πετάχτηκες καθόλου ? πες πες πες!!!

14/11/2004, 13:52:09
Τίποτα το ιδιαίτερο
foxyfreakΜέλος
14/11/2004, 14:54:21
Κρίμα κρίμα!!!

Μαλον δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη ταινεία αλλα θα την δώ που θα πάει.

17/11/2004, 18:53:23
ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΧΩ ΔΕΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

17/11/2004, 18:54:57
ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΧΩ ΔΕΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

sonamΜέλος
18/11/2004, 20:03:10
quote:
paralias Την έχω δει εγώ.
Η ταινία του Harlin δεν έχει καμία σχέση με το αριστούργημα του Friedkin.Εστιάζεται σε φτηνά τρομάγματα,οι ερμηνείες είναι μέτριες και γενικά σε καμία στιγμή δεν αγριεύεσαι όπως με τον Εξορκιστή. Πιστεύω ότι είναι ώρα να αφήσουν τις παλιές ταινίες στην ησυζία τους. Περιμένω και τις δικές σας απόψειςόταν τη δείτε.

e entaksei file paralias den mporw na pw oti agrievese kai me thn prwti tainia, isa isa pou ine poli gelia opote tin vlepw anarwtieme. Tin kainoyria pantws den tin exw dei elpizw pantws na einai kaliteri!

kala na patheis?

foxyfreakΜέλος
23/11/2004, 00:35:14
Ακόμα δεν αξιόθηκα να την δώ στο σινεμά (σίγουρα είναι πάντα καλύτερη μια ταινεία στον σινεμά) αλλά λέω να περιμένω μέχρι να βγεί σε dvd μιάς και είμαι φοβιτσιάρα να έχω την άνεση βρε παιδί μου να τρομάξω μόνη μου χωρίς να πεταχτούνε τα Pop corn από δώ και κει. Καλά δεν λέω?

WolffacedΜέλος
15/12/2004, 23:53:18
Δεν ήταν πολύ καλό. Τα ειδικά εφέ έμοιαζαν πολύ ψεύτικα. Ούτε και τρομερή υπόθεση είχε. Το μόνο πολύ καλό σημείο ήταν η πρώτη σκηνή της ταινίας που ήταν πολύ καλή, έξυπνη και πρωτότυπη (και μακάβρια). Εντάξει για μία προβολή αξίζει, αν θέλετε να δείτε ένα μέτριο θρίλερ με την παρέα σας.

Edited by - Wolffaced on 16/12/2004 00:01:35

03/01/2005, 13:41:17
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ DVD
EgeladosΜέλος
03/01/2005, 15:10:23
Καλή σας μέρα!

Την είδα τις πρώτες μέρες προβολής της.

Είναι από τα ψαγμένα θρησκευτικά θρίλερ όπου τα γεγονότα εκτυλίσσονται με αργό ρυθμό.
Προσωπικά τα προτιμώ περισσότερο από κάθε τι άλλο.
Όπως «Η ένατη πύλη», «ο Μεσσίας του Διαβόλου» κλπ.

Το story το θεωρώ πολύ έξυπνο.
Όμως δεν πιστεύω πως η ταινία προοριζόταν για «Εξορκιστής».
Περισσότερο σου έδινε την εντύπωση ότι η ταινία με το ίδιο story και διαφορετικό τέλος δέχτηκε προσαρμογές για να γίνει πιο εμπορική.

Ήταν από τις ταινίες που υπό κανονικές συνθήκες τις βλέπεις στο σινεμά και δεν κλαις τα λεφτά σου.
Λέω «υπό κανονικές συνθήκες» γιατί είχε ένα τεράστιο μειονέκτημα:
Ο τίτλος της ήταν «EXORCIST: THE BEGINNING»
Σε έκανε να πας στον κινηματογράφο θετικά προκατειλημμένος πως θα δεις ένα αριστούργημα όπως την πρώτη ταινία και τελικά να φτάνεις στο σημείο να απογοητεύεσαι.
Αλλά αν το ξανασκεφτείς θα δεις ότι ήταν συμπαθητική ταινιούλα.

Εγώ πάντως θα πρότεινα σε όποιον θέλει να τη δει, να την νοικιάσει αντί να τη δει στον κινηματογράφο.

Μια μεγάλη ιστορική ανακρίβεια:
Στην αρχή δείχνει μια μεγάλη μάχη που έδωσε ο Βυζαντινός στρατός το 5μ.Χ.
Παρουσίαζε τους στρατιώτες με ρουχισμό όπου αναγραφόταν το ΧΡ.
Ανακρίβεια γιατί η αυτοκρατορία 1)ονομάστηκε πολύ αργότερα βυζαντινή και 2)επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας έγινε ο χριστιανισμός πάνω από 300 χρόνια αργότερα…

"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος" Περικλής

14/01/2005, 18:48:26
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΣΕ DVD
PHILOSOFOS-1Μέλος
22/01/2005, 20:02:16
καλο ηταν ειχε ατμοσφαιρικο στυλ και το σεναριο προσεγμενο!
η 7 πυλη της κολασεως ειναι απο τα κλασσικοτερα!
οπως και τα 13 guosts kalo!

gh

hairstylistΝέο Μέλος
31/01/2005, 02:53:13
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι "καινούργιος" εδώ...μπορώ να πω και εγώ τη γνώμη μου; Εγώ που την είδα και στο σινεμά αλλά και σε dvd μπορώ να πω οτι δεν με χάλασε καθόλου. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ, δεν την συγκρίνω με τίποτε με το αριστούργημα του Friedkin έτσι; Μου άρεσε πάντως η ιδέα που με το όλο story εξηγούσε τα γεγονότα του Διαβόλου απο την πτώση του και την απομάκρυνση του απο τον Ουρανό και τον Θεό. Δεν είχα δει κάτι παρόμοιο για να ενημερωθώ. Πάντως ένα σας λέω, πριν λίγο γύρισα απο σινεμά και είδα το "THE GRUDGE"! Παιδιά, τρέξτε να το δείτε...είναι τρομαχτικά καλό. Αυτό σας λέω μόνο.

Nikolaos...