ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
10/03/2016, 02:20:18
O Aeolus, Aeolus! wherefore art thou Aeolus?
Deny thy father and refuse thy name;
Or, if thou wilt not, be but sworn my love,
And I’ll no longer be a DSM.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

10/03/2016, 02:43:23
quote:

νομίζω ότι με αδικείς αλλά συ ξέρεις...

Δεν αμφιβάλω για την "καλοπροαίρετη" πρόθεση ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ...

10/03/2016, 02:49:28
Ανδρέα, κάπου εδώ θα έκανες κι εσύ την τοποθέτησή σου νομίζω. Όχι?

10/03/2016, 02:57:12
Έκανα έναν πρόλογο το απόγευμα...

10/03/2016, 03:02:14
Όχι Ανδρέα. Δεν έκανες πρόλογο. Περιγραφές επί περιγραφών έκανες. Μην μπερδευόμαστε. Από περιγραφές πήξαμε. Και η Τασία περιγραφές έκανε.

10/03/2016, 03:06:03
Ήθελες κανένα σεντόνι;
ή περίμενες να δεις αν προτιμώ να τους βουλιάξω ή να τους πάρω σπίτι μου;
Εδω δεν είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μερικών αν είναι μετανάστες ή πρόσφυγες!

10/03/2016, 03:23:10
Όταν χθες έκανε ρεπορτάζ στην Ειδομένη το γερμανικό κανάλι ARD
έδειξε ενα ζευγάρι ηλικιωμένων,
είχαν ανοίξει το φτωχικό τους για να κάνουν μπάνιο τα παιδιά
κι εδειναν και ξυλα για να ανάψουν φωτια να ζεσταθούν,
ενα κοριτσάκι μόλις ειχε κάνει το μπάνιο του με καθαρό σώμα και ψυχή
έπεσε πάνω στη γιαγιά και τις φιλούσε το χέρι για να δείξει την ευγνωμοσύνη της
και τα γερόντια έκλαιγαν σαν μωρά παιδιά
"οχι οχι δεν έκανα τίποτα πουλάκι μου" έλεγε η γιαγιούλα

αυτοί είναι οι Ελληνες, μόνο που αυτοί είναι υπερήλικες
οι γενιές που τους ακολουθούν με τρομάζουν εμένα!

10/03/2016, 03:27:49
Ανδρέα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι περιγραφές σου είναι πολύ όμορφες.

Υ.Σ. Όταν κατάθεσα την άποψή μου περί της λύσης του προβλήματου, δεν χρειάστηκα σεντόνι.

10/03/2016, 03:37:33
Και δε μου λες βρε Ανδρέα, τώρα που βγήκε η κόκκινη λογοκρισία τσάρκα, άντε και κοκκινίζουμε τις λεξούλες "αρxίδια", "πoυτάνα", κλπ, ακόμα κι αν δεν απευθύνονται σε ανθρώπους, αλλά χρησιμοποιούνται ως σχήματα λόγου.

Τα "ανθέλληνας" και "κομματόσκυλο" διαλάθουν του ελέγχου προφανώς. Ακόμα κι αν είναι επί προσωπικού. Σωστά?

10/03/2016, 13:13:52
quote:

Αίολε,

Τελικά είσαι θρασύδειλος.

Δοκίμασε την επόμενη φορά, να προσβάλλεις τους ανθρώπους, όταν πίνεις κρασάκι μαζί τους,ή με τους φίλους τους...
Όχι μετά, πίσω από το πληκτρολόγιο.

Και για να μη λες ότι τα λέω και γω, πίσω από το πληκτρολόγιο,σε περίπτωση που χρειάζεσαι διευκρινίσεις,
για το αν είμαι φασίστας όπως έχεις ισχυριστεί...,
αν είναι ανθέλληνας ο DSM...,
ή αν είσαι εσύ μαλάκας και δε το ξέρεις,ζήτα τη διεύθυνσή μου από τον Πυθαγόρα.
Την έχει.
Θα σου λύσω όλες τις απορίες.

ΥΣ1: Και διάβασε βρε και τον Ήλιο,επιτέλους.Όχι μόνο αποσπάσματα.Δε αρκεί μόνο να τον έχεις.Στη δεύτερη περίπτωση σου κάνουν πλάκα στις ταβέρνες.
ΥΣ2:Πόσους τόμους είπαμε ότι έχει η δική σου έκδοση? 30 ή 18?

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

"Τελικά είσαι θρασύδειλος.

Δοκίμασε την επόμενη φορά, να προσβάλλεις τους ανθρώπους, όταν πίνεις κρασάκι μαζί τους,ή με τους φίλους τους...
Όχι μετά, πίσω από το πληκτρολόγιο.
Δεν προσέβαλλα εσένα.
Οποιος "προσεβλλήθη" να μας διευκρινήσει που και γιατί.
Μην κάνεις το κοκόρι Αμεινία. Αν διαφωνείς μαζί μου, να μου πεις που ακριβώς, με επιχειρήματα και όχι με κραυγές. Τα ίδια θα του έλεγα και εκ του σύνεγγυς. Με επιχειρήματα και όχι με δήθεν απαξίωση.
"αν είναι ανθέλληνας ο DSM..."==> Να μου το πει ο ίδιος και θα τού απαντήσω. Μην γίνεσαι απολογητής των άλλων.
Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά από τα γραφόμενά του, συμπεραίνω.
"ή αν είσαι εσύ μαλάκας και δε το ξέρεις,ζήτα τη διεύθυνσή μου από τον Πυθαγόρα.
Την έχει.
Θα σου λύσω όλες τις απορίες."
Να μου τις λύσεις ΕΔΩ! ΔΗΜΟΣΙΑ! Οχι κλίκες εκ του σύνεγγυς...
Μπορεί να είμαι μαλάκας, αλλά δεν βλέπω κάποιο επιχείρημα που να το στηρίζεις.
Οι θέσεις μου είναι σαφείς και αιτιολογημένες (έτσι νομίζω και προσπαθώ τουλάχιστον) και περιμένω το ίδιο από όλους.
ΟΧΙ κραυγές!
Πες μου τι ακριβώς μου προτείνεις να διαβάσω από τον ΗΛΙΟ και θα σου το παραθέσω αυτούσιο.
18 τόμοι των 1000+ σελίδων 15Χ40 έκαστος και πυκνογραμμένες, είναι κομματάκι δύσκολο να διαβαστούν.
Οχι όμως κραυγές! Συγκεκριμένες προτάσεις!

Να περιμένω, ή όχι;
Μάλλον όχι το βλέπω...
Λειτουργείς με βάση το συναίσθημα, της προσωπικής γνωριμίας (κλίκας) και όχι με την λογική...

Edited by - Αίολος on 10/03/2016 14:07:39

15/06/2012, 09:33:50
Καταρχήν ζητώ συγνώμη για τον τίτλο, αν υπάρχει κάτι πιο εμπνευσμένο παρακαλώ αλλάξτε τον. Επίσης αν πρέπει να μεταφερθεί κάπου αλλού το θέμα, πάλι be my guest...

Την ιστορία με τον "κανίβαλο του Μαϊάμι" λίγο πολύ την διαβάσαμε όλοι.

Είχαμε λοιπόν νέο περιστατικό, στη Νέα Υόρκη αυτή την φορά.

Είχε πάρει το ίδιο ναρκωτικό με τον «κανίβαλο του Μαϊάμι». Για να τη σταματήσουν οι αστυνομικοί, της έκαναν ηλεκτροσόκ. Έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε στο νοσοκομείο!
Η φωτογραφία που τράβηξε ένας από τους γείτονες της οικογένειας, σοκάρει. Μια γυναίκα γυμνή, κυνηγάει τον 3χρονο γιο της. Ευτυχώς για το παιδί, έχει προλάβει ο πατέρας του και το έχει πάρει στην αγκαλιά του για να το απομακρύνει από το αμόκ της μητέρας του.

Νωρίτερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, η 35χρονη Πάμελα ΜακΚάρθι, είχε προσπαθήσει να πνίξει και είχε γρονθοκοπήσει το παιδί. Λέγεται πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα της ουσίας που είχε πάρει και ο «κανίβαλος του Μαϊάμι».

Οι γείτονες στην πόλη Μάνσβιλ της Νέας Υόρκης κάλεσαν την αστυνομία, καταγγέλλοντας πως η 35χρονη γρονθοκοπούσε και έπνιγε το παιδί, επιτέθηκε σε γείτονες και πάλευε με τα σκυλιά της!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=145897&catid=7

Στην παράθεση το πλήρες ρεπορτάζ.

Είναι η ιδέα μου ή πάμε κατά διαόλου ????

15/06/2012, 14:05:32
αυτα είναι κακίες !
όπως έλεγε κι ένας κομήτης που πέρασε πριν 1-2 εβδομάδες
απο τη γειτονιά μας:
"τα ναρκωτικά σε κάνουν να ανεβαίνεις επίπεδο"

Hellas at War
15/06/2012, 14:14:55
είναι δημιουργία της umbrella corporation το ναρκωτικό, σε λίγο καιρό οι χρήστες θα γίνουν ζόμπι, είναι μια πολλή καλή λύση να πετύχουν και εξολόθρευση του υπερπληθυσμού και όπως είναι γνωστό λόγο του ότι γίνετε χρήση από τους φτωχούς θα εξολοθρεύσουν την κατώτερη κάστα συν ότι οι χρήστες ναρκωτικών ούτως ή άλλως είναι κατώτερη κάστα

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

stanfromgreeceΜέλος
15/06/2012, 15:39:44
quote:

είναι δημιουργία της umbrella corporation το ναρκωτικό, σε λίγο καιρό οι χρήστες θα γίνουν ζόμπι, είναι μια πολλή καλή λύση να πετύχουν και εξολόθρευση του υπερπληθυσμού και όπως είναι γνωστό λόγο του ότι γίνετε χρήση από τους φτωχούς θα εξολοθρεύσουν την κατώτερη κάστα συν ότι οι χρήστες ναρκωτικών ούτως ή άλλως είναι κατώτερη κάστα

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Αν είναι να μας κυνηγάει η Μίλα Γιόβοβιτς... χαλάλι του...
Fan του Resident Evil και εσύ ε;;;

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

15/06/2012, 16:02:35
stanfromgreece γράφω μόνο την αλήθεια, περίμενε και θα δεις

Φρίντριχ φον Σίλλερ

17/06/2012, 13:45:26
Μπάι δε γουέη,

τι είναι αυτό το "umbrella corporation" ???

Πρώτη φορά το ακούω....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

17/06/2012, 13:52:53
quote:

Μα ρε παιδιά, δεν βαρέθηκαν να εφ-ευρίσκουν τρόπους για να εξολοθρεύσουν την ...κατώτερη κάστα?

Ασιτία, φτώχεια, αμορφωσιά, ανεργία, κοινωνικός αποκλεισμός, αρρώστιες...δεν είναι αρκετά όλα αυτά?

Είμαστε λένε κάπου 6 δις νοματαίοι (ή και κάτι παραπάνω ήδη) στον πλάνετ μας.

Έχετε την εντύπωση ότι αν και οι 6 δις αυτοί όλοι ζούσανε με κάποια "ανθρώπινα" στάνταρτς... πχ. σπίτι, αυτοκίνητο, φαϊ, νερό, δουλειά, ποιότητα ζωής, διασκέδαση,κλπ

θα μας"σήκωνε" ο πλανήτης? Δεν θα σήκωνε ούτε 2 δις.

Οπότε τί γίνεται?

Ασε καμια 500αριά εκατομύρια άντε 1 δις το πολύ να ζει ευκατάστατα, καλά ή πολύ καλά, και άσε τους υπόλοιπους σε τρώγλες σε γυφτομαχαλάδες σε χαμαιτυπεία, σε φαβέλες, σε υποσαχάρια Αφρική, σε Ταϊλάνδες και Φιλιπίνες, και Ινδίες και Κίνες, να πεθαίνουν μέχρι "να βάλουν¨" μυαλό και να "αυτοπεριοριστούν" από μόνοι τους σε ελάχιστους ή μηδενικούς πληθυσμούς....

Τι τις θες λοιπόν τις ...έξτρα μεθόδους όταν ήδη έχεις μπόλικες που δουλεύουν και "θερίζουν" κόσμο εδώ και χρόνια?

Μήπως θες κάτι πιο "μαζικό" και πιο "εφετζίδικο" απλώς για ...άλλαγη???
(Γιατί έγινε πολύ μπανάλ τώρα τελευταία ρε παιδί μου ο θάνατος από ασιτία ή σφαίρες ανταρτών εμφυλίων....δεν το ρίχνουμε στα ...ζόμπι να αλλάξει λίγο το μακάβριο σκηνικό....)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 17/06/2012 13:53:28

naysΜέλος
17/06/2012, 21:21:18
Άθεος
quote:

ότι οι χρήστες ναρκωτικών ούτως ή άλλως είναι κατώτερη κάστα

Σωστά... για την "ανώτερη" κάστα βλέπω εσύ και οι όμιοί σου δεν έχετε τίποτα να πείτε που μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι.
Αυτοί οι ήρωες/σωτήρες της Χ.Α. δε βλέπω να το παιζουν μάγκες σε κανέναν απ' αυτους (βεβαια σε λίγο καιρο μπορεί να δουμε κανενα καινουργιο θεατρακι απ' αυτους)μόνο σε βουλευτές του ΚΚΕ την πέφτουν και στους πιο αδύναμους. ΤΥΧΑΙΟ;
Όταν θα πνίγεσαι και θα θέλεις να βγεις στους δρόμους, θα 'ρθει η "ανώτερη" κάστα να σε σωσει, να 'σαι σίγουρος.

Αφιερωμένο στην "ανώτερή" σας κάστα
http://www.youtube.com/watch?v=LtaRq8fx4jU

17/06/2012, 22:35:24
Που κολλάει τώρα η Χ.Α. με το θέμα ????
Τόσο πολύ πονάει πιά ?????
Συνήθησέ την τ'ωρα στα έδρανα και όταν έρθει η ώρα θα την κρίνουμε για την στάση της στα ναρκωτικά...
naysΜέλος
17/06/2012, 23:34:07
Εσύ πάντως να χαιρεσαι!
νέες αποκρατικοποιήσεις ΕΡΧΟΝΤΑΙ