- O ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Ο Δίσκος της Φαιστού ήταν εστιασμένος στην Κρητική Γραμμική Νηματιδιακή ευθυγράμμιση της Πέμπτης Διάστασης του Διαπεραστικού Αγωγού της Λυρικής Διαμετακομιστικής του Σύμπαντος. Τα σύμβολα είναι ταξινομημένα με περιγραμμική εσωτερική συμμετρική φορά εναρμονισμένα με τον Οφιούχον του Αστερισμού του Περιγραμματικού Λαγού. ΙΩΑΝΝΑ
Κάποτε ήταν ένας γιαπωνέζος ο οποίος είχε πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης.
Μια μέρα αποφάσισε να τον κατεβάσει για να μπορεί να συνεννοηθεί με τους ανθρώπους. Πήγε σε ένα μεγάλο επιστήμονα και του είπε το πρόβλημά του.
Ο επιστήμων τον έβαλε σε ένα μηχάνημα το οποίο είχε τι δυνατότητα να αφαιρεί δείκτη νοημοσύνης από τους ανθρώπους και πήγε να πάρει ένα καφέ. Βρήκε κάτι φιλαράκια στο bar και με τι συζήτηση ξεχάστηκε. Όταν είδε το ρολόι του θυμήθηκε πως είχε το γιαπωνέζο στο μηχάνημα και έτρεξε γρήγορα στο εργαστήρι του για να τον αποσυνδέσει, αλλά ήταν πολύ αργά. Ο δείκτης νοημοσύνης του γιαπωνέζου είχε φτάσει στο μηδέν. Τον αποσύνδεσε τον έριξε και Κανά δυο σφαλιάρες για να συνέρθει και αφού ο γιαπωνέζος συνήλθε τον ρώτησε ο επιστήμονας: είσαι καλά?
Και ο γιαπωνέζος είπε: απ` τον πόντο η φαμίλια μου φερμένη.
Τώρα θέλω να κάνω και δυο ερωτήσεις πολύ σημαντικές.
Α) για ποιο λόγο επιλέξατε αυτά τα ψευδώνυμα εσύ και ο Κωνσταντίνος?
Β) τι ηλικία έχετε?
Φιλικά Νότης.
Μια και δεν ειμαι μυημένος σε ανώτερες σφαίρες
Ένα από αυτά που έμαθα αναζητώντας την αλήθεια του Θεού, είναι πως η αλαζονεία και η έπαρση είναι αμαρτήματα. Τώρα αν Εκείνος διάλεξε την αγαπητή φίλη για να κατανοήσει και να μεταδώσει την αλήθεια Του και τα μηνύματά Του, δεν μπορώ να το πω.
Το να λέει κάποιος ." Έχω επικοινωνία με ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Όλα αυτά τα συζητώ με την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ της Ορθοδοξίας για πολλά γήϊνα χρόνια", έτσι απλά, δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ.Απλά να θυμίσω στη Λευκή Κουκουβάγια, πως κι η Ζαν ντ Αρκ "επικοινωνούσε" με τον Θεό, αλλά στο τέλος.....Μπορεί στην εποχή μας να μην καίνε αυτούς που "επικοινωνούν" με τον Θεό, μα χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους ( ψυχοφάρμακ, ζουρλομανδύες κ.λ.π.).
Πρόσεξε φίλη μου, γιατί εμείς οι κοινοί θνητοί
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"![]()
Edited by - ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ on 06/09/2002 21:04:30
quote:
kelso, εσένα ειδικά σε περίμενα πιο συνετό και πιο συνεσταλμένο. Μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου. Ποτέ μου δεν σας μείωσα. Τα λόγια μου είναι δοσμένα με αγάπη και αξιοπρέπεια. Μην τα αντιστρέφεις. Ερεύνα τα και ανάλυσε τα. ΙΩΑΝΝΑ
Οπως θα δείς και σε άλλα μυνήματά σου αγαπητή Ιωάννα, είμαι Ο ΜΟΝΟΣ που προσπαθώ να αντιληφθώ τι θές να μας πείς....
Αλλά καταντάω μάντης, αφού όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ συζητητές των Forums του Esoterica,gr ζητούν απο εσένα να μας δώσεις μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ έκθεση των απόψεων που εκφράζεις...
Αν'αυτού, όχι μόνο δεν απαντας, ΑΛΛΑ συνεχίζεις να απευθήνεσαι με ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΥΦΟΣ σε όλους μας...
Είμαι η τελευταία μηδαμηνότητα επάνω στον πλανήτη, ΤΟ ΞΕΡΩ, αλλά εσύ με τα τόσα χαρίσματα, δείξε ΣΕΒΑΣΜΟ σε εμάς και βοήθησέ μας να σε καταλάβουμε...
Αν θα κάναμε μια συζήτηση απο κοντά, θα καταλάβενες πολλα περίσοτερα απο όσα προσπαθούμε να κάνουμε εδώ σα ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ...
Κέλσος
"Ο Δίσκος της Φαιστού ήταν εστιασμένος στην Κρητική Γραμμική Νηματιδιακή ευθυγράμμιση της Πέμπτης Διάστασης του Διαπεραστικού Αγωγού της Λυρικής Διαμετακομιστικής του Σύμπαντος. Τα σύμβολα είναι ταξινομημένα με περιγραμμική εσωτερική συμμετρική φορά εναρμονισμένα με τον Οφιούχον του Αστερισμού του Περιγραμματικού Λαγού"
Ε ΠΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ. ΜΙΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ (ΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΓΝΩΜΗ),ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥ
DREAMWALKER
Κέλσος
Ένας πολύ σοφός άνθρωπος προσπάθησε να εξηγήσει σε ένα ταλαίπωρο μυρμήγκι τη φύση και την ομορφιά του σύμπαντος.
Πέρασε από εκεί και ένας τρελός και μόλις ο σοφός τελείωσε και αποχώρησε άρχισε και αυτός να γρυλίζει διάφορα στο μυρμήγκι.
Το μυρμήγκι τους αντιλήφθηκε εξ' ίσου και συνέχισε ατάραχο.
Εγώ είμαι το μυρμήγκι.