- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:quote:
Aitherovamon
Τι ψάχνεις βρε Νικ ?
για δες αυτό www.gdacs.org
αν και υποψιάζομαι τι ζητάς , αλλα το εχω χάσει κι εγω
Ευχαριστω για το ενδιαφέρον φίλε μου αλλά δεν είναι αυτο.
Είχε παραθέσει το λίνκ ο συνδίκτυος κάπου στο παράξενο.Ηταν καταπληκτικό site,πολύ πιο καλύτερο απο αυτο που παραθέτεις.Με ενδιαφέρει πολύ επειδή εχει λεπτομερείς αναφορές σε αντικείμενα ΝΕΟ,εκτός απο τα ηφαίστεια και τους σεισμούς.
Δεν μπορεί να μην υπάρχει,απλά δεν το βρίσκω και εχω αναλώσει ώρες.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Φίλε δεν ξέρω ποιά σελίδα ψάχνεις ακριβώς αλλά θα σου πω ποια χρησιμοποιώ εγώ και ίσος πέσω μέσα και μπορεί να ειναι αυτη που ψαχνεις...
http://gangs.globalincidentmap.com/home.php
έχει τα παντα απο σεισμους απαγωγές μεχρι φωτιές και δραστηριότητες απο συμμοριες ελπιζω να βοηθησα...
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
quote:
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
πρός τον συνδίκτυο που μας είχε παραθέσει ενα λίνκ σχετικά με την ταυτόχρονη αναμετάδωση σεισμών,ηφαιστειακών εκρήξεων,πτώσης μετεωριτών,τσουνάμι κ.λ.π.
Αλλαξα υπολογιστή και έχασα το site.
Δεν θυμάμαι ποιός συνδίκτυος ήταν και σε ποιό θέμα.Εχω ψάξει,αλλά απελπίστηκα και το ποστάρω εδω λόγω αναγνωσιμότητας.
Ηταν πολύ ενδιαφέρον λίνκ και θα ήθελα να το ξαναβρώ.
Μήπως είναι αυτό; theextinctionprotocol.wordpress.com
Αλλά και να μην είναι...πάλι χρήσιμο θα το βρεις πιστεύω.
Σε ευχαριστώ πολύ.Αυτό ακριβώς ήταν το site που έψαχνα.
Ενδιαφέρον και το site που υπέδειξε ο φίλος stamos.
Eυχαριστω όλους που έδειξαν ενδιαφέρον.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το site που παραθέτεις δεν ανοίγει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ισραηλινά αντίποινα αποφασίστηκαν ως απάντηση στη δέσμη κυρώσεων που ανακοίνωσε η Άγκυρα σε βάρος του Τελ Αβίβ με συντονιστή της προσπάθειας τον υπουργό Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν.
Σε σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες αποφασίστηκαν κατ'αρχήν ότι θα πρέπει να απαντηθούν οι τουρκικές προκλήσεις με την ίδια ένταση. Αύριο θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα ισραηλινά αντίποινα σε σύσκεψη στην οποία θα λάβει μέρος και ο ίδιος ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών.
Τα αντίποινα έχουν να κάνουν με την έκδοση τουριστικής οδηγίας προς τους Ισραηλινούς πολίτες να αποφεύγουν να επισκέπτονται το Ισραήλ και ειδική προειδοποίηση προς πρώην και νυν στελέχη των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων να αποφύγουν συστηματικά να επισκεφτούν την Τουρκία, αφού πλέον ο κίνδυνος σύλληψης είναι υπαρκτός.
Θα υπάρξει συντονισμός με μέλη διαφόρων εχθρικών προς την Τουρκία λόμπι στις ΗΠΑ, όπως το αρμενικό, το ελληνικό, κλπ προκειμένου να υπάρξει συντονισμός της αντιτουρκικής δράσης τους.
Οι διπλωματικές αντιπροσωπείες του Ισραήλ ανά τον κόσμο θα ενημερώνουν τις κυβερνήσεις των χωρών τους για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.
Θα διακοπούν όλες οι παροχές στρατιωτικών πληροφοριών προς την Τουρκία και αυτό σημαίνει πολλά για την συντήρηση των ισραηλινών συστημάτων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8155
quote:
GEO33
Να τα πιστέψω αυτά που διαβάζω;
Λαμβάνοντας υπόψιν την παρακατω άποψη του αρθρογράφου :
quote:
"...ο Ερντογάν υπολογίζει για την υποστήριξη του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα σε μια στρατιωτική σύγκρουση με το Ισραήλ. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου και ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ είναι λιγότερο βέβαιοι για την υποστήριξη των ΗΠΑ.
Δεν αφήνει και πολλές ελπίδες να γίνει πιστευτός , η άποψη του είναι αντιστρόφως ανάλογη της πραγματικότητας ...
Η Τουρκία (πιθανόν) εχει πάρει τη θέση της στην ιστορικά πεπατημένη πρακτική των ΗΠΑ
" ανδρωνουμε - στηρίζουμε - χαϊδεύουμε , οσο τα συμφέροντα μας εξυπηρετούνται"
Άπαξ και το "δημιούργημα" μας σηκώσει κεφάλι ή προσπαθήσει να παίξει κάποιο ρόλο εξω απο αυτόν που του "αναθέσαμε" , πολυ απλα έρχεται η σειρά του για να "ηρεμήσει" (Βλεπε Σαντάμ Χουσεΐν , Μπιν Λάντεν , Καντάφι)
Εχει μεγάλη διαφορά να μιλάμε για πιέσεις του μεγάλου Τουρκικού λόμπι στην Αμερική , μια και η ίδια η Αμερική δεν επηρεάζετε (απλα) απο το Εβραϊκό λόμπι αλλα ... απαρτίζετε από αυτό !
Με λίγα λόγια , μια και τα εχω ξανα πει πολλές φορές πριν ,
η συγκεκριμένη χρονική στιγμή -αν και εν το μέσω οικονομικής κρίσης- ειναι η ιδανικότερη για να λύσουμε τα χρονίζουσα προβλήματα με τους πολεμοχαρείς γείτονες μας ,
Πρώτον, η ευρωπη που έκλεινε το ματι χρόνια τωρα στην Τουρκία (βλέποντας την ΜΟΝΟ ως μια αγορα 75+ εκατομμυρίων) τωρα πια κατάλαβε, εστω κι αργα, οτι δεν μπορεί να βάλει τέτοιο φίδι στον κόρφο της .
Δεύτερον, εχει παψει εδω και 3-4 χρονια να ειναι το αγαπημένο παιδί της Αμερικής .
Τρίτον, ο Ερτογκαν στην προσπάθεια του να ελεγξει το στρατιωτικό κατεστημένο που καραδοκούσε να του παρει την εξουσια , το εχει στην φυλακή , επομένως , ο στρατός ειναι ακέφαλος , και ως γνωστών το πρόβλημα μας σε στρατιωτικό επίπεδο ειναι το υψηλότερο επίπεδο διοίκησης και στρατηγικής που ειχαν οι Τουρκοι στρατηγοι , γιατι το κατω απο αυτους έμψυχο δυναμικό ειναι καθαρά ποσοτική μέτρηση , και οχι ΠΟΙΟΤΙΚΗ , το αντιστροφο δηλαδη που έχουμε εμεις εδω στην Ελλάδα , εχουμε απο τη μια κεφαλές δημοσίους υπαλλήλους και καρεκλοκένταυρους επιτελάρχες , αλλα έχουμε αρκετά υψηλό πατριωτισμό και επαγγελματισμό στο μάχιμο προσωπικό .
και τέταρτο , έχουμε τη στήριξη του Ισραήλ
(μην εξηγω παλι τι ρολο παίζει ευτο το κομματάκι γης στο παγκόσμιο χάρτη)
Οχι βέβαια οτι μας αγάπησαν ξαφνικα , αλλα τη δεδομένη στιγμή το οικονομικογεωστρατηγικό τους μέλλον ... περνά απο την ΕΛΛΑΔΑ
Ας το εκμεταλλευτούμε
(το κάνουμε ήδη βέβαια)

steps
Τί θα 'λεγες να μας γράψεις κάτι παραπάνω;
Είναι Μυθολογικό ή Θρησκευτικό το θέμα; (μου φαίνεται ότι έπρεπε να το ανοίξεις στο .-=ΠΑΡΑΞΕΝΟ=-.)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 08/04/2004 18:38:43
Και πριν απ'όλα,από που έμαθες γι'αυτούς?
Έλληνες υπάρχουν?
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1407&ARCHIVE=

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)