- Κέλσος: Αληθής Λόγος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ξέρει κανείς ? Μάλλον δεν ξέρει...
βγαίνει απο το "εις την πόλη" που φωνάζαν οι Ελληνες Μουσουλμάνοι που πολεμούσαν μαζί με τους Τούρκους Μουσουλμάνους για να πάρουν την Πόλη...
"Έλληνες Μουσουλμάνοι ? μα υπήρχαν Ελληνες Μουσουλμάνοι ? Τι πράγματα είναι αυτά ?" ...θα πούνε μερικοί που έχουν διαποτιστεί απο το ΔΟΓΜΑ οτι Ελλην νοείται μόνο ο Ορθόδοξος Χριστιανός...ΞΕΡΕΤΕ ΠΩς ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΝΩ Ο ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΒΙΝΙΤΙΚΑ ΣΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΒΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ?
ΤΙ ΤΟΥς ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ?
ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ?
Γιατι καλα μου παιδάκια όλα τα κινεί το ΧΡΗΜΑ και οι ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ... ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΑΝΕΠΤΥΣΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΑ ΔΙΕΛΥΑΝ.... ΑΙΓΥΠΤΟΣ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΙΡΑΚ,ΣΥΡΙΑ,ΑΙΘΙΟΠΟΙΑ,ΣΟΥΔΑΝ,ΛΙΒΥΗ,ΕΡΥΘΡΑΙΑ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΙΝΔΙΑ,ΚΥΠΡΟΣ,ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ ...
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΙΛΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ...
Ως πότε θα "οχλοποιούμαστε" ? Ως πότε θα τρώμε τα παραμύθια των εξουσιαστών που χωρίζουν τους λαούς και τους ανθρώπους ?
Τι γνωρίζετε για την ιστορία των Τούρκων και μιλάτε τόσο υποτημιτικά για αυτούς που διοικούσαν μια απο τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες για πάνω απο 500 χρόνια ενώ ξεσκίζεστε για τον (και καλά) Μεγα Αλέξη που έκανε ακριβώς το ίδιο ? Τι γνωρίζετε για τους Μουσουλμάνους που χωρίς αυτούς δεν θα είχε παραμείνει τίποτα απο την αρχαία ελληνική γνώση που αυτοί διέσωσαν ?
Αμορφωσιά,αμορφωσιά και τσαμπουκομαγκιά... έχω πάψει πια να αναρωτιέμαι το γιατι σε αυτή την χώρα όλα είναι σκατά.
Το πιο εύκολο τελικά είναι να κοροιδέψεις έναν Ελληνα...απλά βάλτου μπροστά το καρότο της "εθνικής συνείδησης" και τον κάνεις ότι θες...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;
Τούρκοι=Βάρβαρος, απολίτιστος λαός. Εδώ και κάμποσους αιώνες παρασιτεί στον αιγαιακό χώρο εις βάρος των γηγενών Ελλήνων. Δεν έχει να παρουσιάσει κανένα ίχνος πολιτισμού. Ούτε φιλοσοφία, ούτε αρχαιότητες, ούτε τίποτα. Η λαομάζα του το μόνο που έχει αφήσει στην ιστορία είναι σφαγές γυναικόπαιδων, αμάχων, λεηλασίες, καταστροφές και λοιπές """πολιτισμένες""" πράξεις.
vs
ΜΕΓΑΣ Αλέξανδρος=Τεράστιο στρατιωτικό και ηγετικό μυαλό, με ανάλογη μόρφωση. Μεγάλος Έλληνας. Πάλεψε για το όραμά του για Μεγάλη Ελλάδα. Δεν έσφαξε. Πολέμησε τις εχθρικές στρατείες που πολλάκις μας είχαν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Στα περισσότερα μέρη από όπου πέρασε οι εκεί κάτοικοι παραδίδονταν χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Μετέδωσε πολιτισμό. Έκανε την Ελλάδα κοσμοκρατορία.
ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ.ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ
quote:
Αμορφωσιά,αμορφωσιά και τσαμπουκομαγκιά... έχω πάψει πια να αναρωτιέμαι το γιατι σε αυτή την χώρα όλα είναι σκατά.
Εγώ μόλις τώρα ανακάλυψα το γιατί διαβάζοντας το μήνυμά σου!![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ
Mπα φίλε μου ο ΑΙΟΝ είναι ήδη παραμορφωμένος!!!

quote:
Ως πότε θα "οχλοποιούμαστε" ? Ως πότε θα τρώμε τα παραμύθια των εξουσιαστών που χωρίζουν τους λαούς και τους ανθρώπους ?
Eιλικρινά φίλε ΑΙΟΝ θα ήθελα να διαβάσεις προσεκτικά το μήνυμά μου πρίν βιαστείς να με πείς φασίστα ή βάτραχο.
Καταλαβαίνω ότι είσαι υπέρ της κατάργησης των εθνών και υπέρ της ιδέας να μη θεωρούνται κάποιοι ανώτεροι ή κατώτεροι λαοί , είσαι υπέρ της μή εκμετάλλευσης λαών τάξεων κλπ.
Αυτό το σέβομαι γιατί είναι ευγενές και χαρακτηρίζει καλλιεργημένη σκέψη.
Συμφωνώ ότι όλα γίνονται για το χρήμα.
Μέχρι πότε όμως;
Εγώ δέν συμφωνώ με την παγκοσμιοποίηση όύτε με την ισοπέδωση των ανθρώπων και των πολιτισμών.
Αντίθετα ,δεν έχω καμμιά αντίρρηση τα στοιχεία πολιτισμού να γίνονται κτήμα όλης της ανθρωπότητας.Αυτό είναι δίκαιο ,και όχι να δεχόμαστε την ντε φάκτο ισότητα. Η ποιότητα κατακτιέται και δεν είναι αυτονόητη.
Ο Μ.Αλέξανδρος δεν κατέκτησε για να σφάξει να βιάσει και να κλέψει.
Ελευθέρωσε καταπιεσμένους λαούς απο τους δυνάστες τους ,Μάζεψε το χρυσάφι των βασιλέων τους και έχτισε θέατρα,αγορές,γυμναστήρια και πόλεις ολόκληρες που τις παρέδωσε σε ελεύθερους πολίτες.
Καθιέρωσε τον ελληνικό τρόπο διοίκησης και δημόσιας ζωής που ήταν "θεικός" για την εποχή εκείνη.
Τώρα γενικά , άμα προσπαθούμε να ισοπεδώσουμε όλους τους ανθρώπους ,λαούς , έθνη , ιδιαιτερότητες και αξίες, και προσπαθούμε να δούμε την ανθρωπότητα υπό το πρίσμα της Οικουμενικότητας ή παγκοσμιότητας, πιστεύω ότι τότε παίζουμε το παιχνίδι των εξουσιαστών ,και μάλιστα απλοποιούμε και το έργο τους.Κάνουμε δηλαδή το χατήρι των πολυεθνικών και όσων κρύβονται απο πίσω.Όλοι σε ένα μαντρί.
Κάποτε η αλεπού περπατώντας αμέριμνη πιάστηκε το ένα πόδι της στο δόκανο.Έβαλε τα άλλα ποδάρια της όμως και το άνοιξε και ελευθερώθηκε.
Σκεφτόμενη πονηρά και όχι έξυπνα, απο τότε ένωνε και τα 4 πόδια και περπατούσε με πηδηματάκια. Κάποια μέρα όμως πιάστηκε στο δόκανο και με τα 4 πόδια.
Τώρα για το θέμα μας , για τους Τούρκους έχω σχεδόν την ίδια άποψη με τον DAGON.H Ιστορία των Τούρκων δεν είναι τίποτα άλλο απο καταστροφές λεηλασίες υποδουλώσεις, γενοκτονίες , βία,και καταπίεση.
Δηλαδή τι να κάνουμε τώρα να τα ξεχάσουμε όλα επειδή κάποιοι εξουσιαστές αποφάσισαν να μας κάνουν φίλους;
Και για να τελειώνω, δέν ωφελεί να παραποιούμε την ιστορία και να κατηγορούμε τους Έλληνες παίζοντας το παιχνίδι άλλων που με χαρά θα έβλεπαν την Ελλάδα να περιορίζεται στην Πελοπόννησο.
Το καρότο δεν είναι η φιλοπατρία, αλλά η ισοπέδωση .
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
3167
Αντε μάθε λίγο ιστορία κοπέλα μου...αν έχεις καμια αντιρρηση σε αυτά που λέω πές το με στοιχεία, εδώ δεν είναι marrie clair...
Εχεις καμια αμφιβολία οτι οι Αγγλοι θέλησαν και έφτιαξαν αυτό το κράτος που ονομάζουμε Ελλάδα? Γνωρίζεις τι έγινε στην Ναυμαχία του Ναυαρίνου ή θα καθόμαστε να λέμε για ιστορίες που συζητάει ο λαός μπροστά στο τζάκι ?
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΗΚΤΗ...
Και η Ιστορία δίχνει οτι ο εθνικισμός είναι κύκλος που γυρίζει...
Μεσα σε 2.000 χρόνια έχουμε εναλλαγή αυτκρατοριών απο Μακεδόνες,Αιγύπτιους,Περσες,Ασσυριους,Μογγόλους,Οθωμανους,Φοινικες,Αγγλους,Γαλλους,Ισπανους,Αμερικανους,Κινεζους και ο κύκλος γυρνάει και μόνο αίμα δίνει και λεφτά σε λίγους...
Πια Μακεδονια και Μεγα Αλέξανδρος και μαλακίες μου λέτε...μεγάλοι άνθρωποι...
Δεν μπορείτε να δείτε γύρω σας τι παίζεται ? ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ...
Μετά απο εκκατομύρια τόνους αίματος σε αυτόν τον πλανήτη...ακόμα πιστεύουν σε εθνικές συνειδήσεις και τέτοιες μαλακίες...
Εσωτεριστές σου λέει μετά... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
I am no human now
because I choose to know..
ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ;ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΠΑΥ
quote:
ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕΤΕ "ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ" ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ....
Όχι και να μηδενίζουμε.
Τους αναγνωρίζουμε το Ιμαμ Μπαιλντί.
Εσύ από πού διαβάζεις Ιστορία; Από το INYMEDIA και τον Μ.Ανατολικό ;
Διότι μόνο εκεί, κάποια θλιβερά ανθρωπάρια εκφράζουν τέτοιες βδελυρές απόψεις ...
Σε λίγο θα μας πείς την Έδεσσα Βόντεν, την Καστοριά Κόστουρ, την Φλώρινα Λέριν και ότι ορθώς ήρθαν οι επίγονοι των κομιτατζήδων για το συνέδριό τους στην... «Αιγαιακή Μακεδονία» !!! Κάτι τέτοια λένε και τα «συντρόφια» σου, κάτι ορφανά του Μάρξ τύπου... Π.Βήχου.
Βέβαια το ποιός καλύπτει αυτά τα παιδάκια, είναι γνωστό. Μόνο ιερόδουλες δεν τους έφερε το κράτος, στους καταυλισμούς τους, για την... «αντίσταση (ποιά ;;;;;;) στην Παγκοσμιοποίηση»!!!
Συμφωνούμε στο ότι όλα παίζονται γύρω από το χρήμα στην εποχή μας και οι φυλές/πολιτισμοί είναι ένα πιόνι στο σκάκι των "δυνατών/αθλίων".
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι παντού, κάτω από οποιοδήποτε χρώμα και οποιαδήποτε γλώσσα.
Μην ψάχνετε τον Εφιάλτη ανάμεσα στους ανθρώπους... Ψάχτε τον Σωκράτη!
Αν βρείτε τον Εφιάλτη αγνοήστε τον...Αν βρείτε τον Σωκράτη μάθετε από αυτόν όσα περισσότερα μπορείτε.
Μην ανησυχείς όμως... εχεις πολλές ελπίδες να γίνεις καλά όταν πατήσεις τα πρώτα σου -άντα...
Αν πάλι όχι, χρειάζεσαι επειγόντως μια ψιλή ξανθιά με διδακτορικό στην ιστορία μπας και ξελαμπικάρεις από κάθε άποψη...
Εγώ δυστυχώς (ή ευτυχώς) είμαι "πιασμένη"
Πάντα με φιλική διάθεση...

Το "Οθωμανικό δίκαιο"...ζεί και βασιλεύει στις μέρες μας.
Σχετικά με την Κύπρο να θυμίσω οτι την παρέδωσε η χούντα... μια χούντα του "πατρις-θρησκεία-οικογένεια" όπως και όλοι εσείς άλλωστε ...και γιαυτό σας φοβάμαι τόσο πολύ όταν λέτε "αγαπάμε την Ελλάδα"...
και αυτοι απο αγάπη για την πατρίδα το έκαναν...
Να θυμηθούμε ότι όταν οι άνδρες της ΕΛΔΥΚ έχυναν το αίμα τους στη μεγαλόνησο, στην Αθήνα κάποιοι θλιβεροί πανηγύριζαν, κρατώντας κεριά για να υποδεχτούν τον δήθεν ελευθερωτή... Και κάποιοι σχημάτιζαν ουρές στα σούπερ μάρκετ ! Κάθε χρόνο στις 24 Ιουλίου, στο μέγαρο της ντροπής, γίνεται μια γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Αυτή τη χρονιά λοιπόν, για όσους δεν το ξέρουν , επίσημοι καλεσμένοι ήταν... ο Αραπάκης ( που διέταξε τα υποβρύχια να γυρίσουν πίσω ) και ο Παπανικολάου ( που διέταξε τα Φαντομ να μη πάνε στην Κύπρο )... Λέει τίποτα ;