- Μια μικρή, μικρούλα ιστορία (που νόμιζε ότι μπορούσε να γίνει πολύ πιο μεγάλη απ' όσο της άξιζε!) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Κατ`αρχήν δεν ανέφερα ονόματα Johniebegood, μην βιάζεσαι λοιπόν να μυγιαστείς. Έπειτα, εγώ δεν κατηγόρησα ποτέ και κανένα για πράκτορα του εσοτερικα, για φίλο δικό σου ίσως, αλλά ακόμη κι αυτό δεν το ανέφερα ξεκάθαρα και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία αγαπητέ κ.Τριανταφύλλη να στο πώ straight in your face. Ναι,ομολογώ πως το σκέφτηκα και κατέθεσα εμμέσως αυτή την σκέψη μου.
Παρόλα αυτά καλά έκανες και δεν το είπες, διότι θα ήσουν 100% λάθος !
Διάβασε ξανά και το πιο πάνω πόστ του Γιάννη του Καλού. Είπε, και δυστυχώς δεν του έδωσες την δέουσα σημασία, οτι κανείς δεν επικρότησε κανέναν με βάση τη λογική της αγέλης.
Και πέρα από αυτό, πέρα από επίδειξη "γνώσεων", που ο Θεός να τις κάνει, ακόμα περιμένω ΕΝΑ επιχείρημα, γιατί το άρθρο δεν είναι σωστό κλπ.
quote:
Τα όσα μου έχετε σούρει τόσον καιρό τώρα μέσα από αυτό τον δικτυακό τόπο, αλλά και αλλού, μου δίνουν νομίζω το δικαίωμα να κάνω τέτοιες υποθέσεις. Άλλωστε πόσο τυχαίο επιτέλους μπορεί να είναι το γεγονός πως πρώτος εσύ συνέτρεξες να πάρεις θέση σε αυτό το θέμα; Με αυτό δεν εννοώ πως τελικά είναι έτσι τα πράγματα, όμως καταδεικνύω την λογική που ακολούθησε το σκεπτικό μου. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος συνωμοσιολόγος για να κάνει ένα λογικό άλμα, νομίζω; Εκτός κι αν προτιμάς την σιωπή μου ώστε να μπορείς να λες ελεύθερα ότι θες, χωρίς αντίλογο, αλλά με χειροκροτητές.
Όπως σου είπα και αλλού, σχετικά με ενα ανόλογο αλλά οχι ιδιο θέμα, σου είπα οτι είσαι πάρα πολύ καχύποτος και κάπου δεν βλέπεις ξεκάθαρα. Πιο πολύ ανησυχείς μήπως αμφισβητηθεί αυτό που λές και ακόμα περισσότερο, μήπως όντως δημιουργηθεί ... διάλογος.
Θα βρεθούμε, και κοντός ψαλμός, αλληλούια.
quote:
Κι επειδή δεν είμαι υπέρ του λόγου και του αντιλόγου, αλλά υπέρ του διαλόγου, σε πληροφορώ πως από τις 7 του τρέχοντος μηνός θα βρίσκομαι στην Αθήνα. Σου επαναλαμβάνω πως έχεις τα στοιχεία μου στην διάθεση σου, ήτοι ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αριθμό τηλεφώνου, οπότε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου για να συναντηθούμε. Όπως σου είπα και σε άλλο ποστ του εσοτερικα, αποδέχομαι την πρό(σ)κληση σου. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να δείξεις πως δεν έκανες μια πρόσκληση στον αέρα, για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο.
Αναμένω (μαζί και οι αναγνώστες σου υποθέτω).
Βασίλης Σάϊτ aka Epimytheas
Και εγώ είμαι υπέρ του διαλόγου και γι αυτό θα είμαι και εγώ παρών στην συνάντηση. Και μην πάτε με ντάλα ήλιο, θα με προϊδεάσει οτι διαλέξατε την ώρα για να αναπαραστήσετε ... γνωστό γουέστερν.
Λοιπόν Βασίλη, εγώ δεν θα έρθω με διάθεση ... μονομαχίας, αν και ΞΕΡΩ να σου φτιάξω μια θεαματικότατη, όπως αυτές που βλέπεις σε ταινίες "οι Τρείς Σωματοφύλακες", και μιλάω πολύ σοβαρά.
Με ενδιαφέρει να σε δώ και να με δείς, να σε ρωτήσω και να σου απαντήσω, μια που θα έχω μαζί μου εκείνο το άρθρο και με την ευκαιρία θέλω να σε ρωτήσω καμιά εικοσιπενταριά πράγματα, να μου τα διευκρινήσεις. Θέλεις ? Μπορείς ?
Εγώ έχω μια υποψία αγαπητέ Βασίλη, που δεν θέλω να την πώ δημόσια, γι αυτό θα σε ρωτήσω και εγώ face to face εκεί πάνω, και είμαι περίεργος να δώ, πόσο δεκτικός είσαι σε καλοπροαίρετη κριτική και πόσο ειλικρινείς είσαι, σε πρώτο πρόσωπο.
Περιμένω με αγωνία αυτή τη συνάντηση ... !
ο κακός Βρίλ
Να έρθω και εγώ να ρίξω *(και να φάω) καμιά μπουνιά, μη τι άλλο, να θυμηθώ τα 10 μου…![]()
![]()
Για τη ματια.... καποιας μικρης....![]()
Αχ!!!![]()
![]()
![]()
… Μπούρδες… ανοησίες … ανάξια λόγου αντιμαχία … χάσιμο χρόνου.
Θέλει να κάνει κάποιος σάτιρα, κακοπροαίρετο σχολιασμό, χωρίς επιχειρήματα κατάκριση εκ του ανωνύμου.. ας τη κάνει. Πείτε ό,τι θέλετε. Μου δίνετε την εντύπωση πως έγινε η Gateway αρκετά σημαντική ώστε να τα αξίζει από τους απλούς ανθρώπους αυτά.
Η όλη ιστορία με λυπεί βαθύτατα διότι υποτίθεται πως όσοι ασχολούνται με την αναζήτηση της αλήθειας είναι υπεράνω των ανούσιων και άσκοπων λεκτικών αντιμαχιών. Άλλο όμως παρατηρώ.
Αν υπάρχει λόγος για τον οποίο μας προκαλούν όσοι το κάνουν ας τον πουν ώστε να έχουμε ένα θέμα για το οποίο να συζητήσουμε. Ειδάλλως είθε να σωπάσουν… μακάρι και για πάντα, από τους όποιους χώρους της Αναζήτησης.
Όταν ξεκίνησα να ψάχνω στο διαδίκτυο για περίεργα άτομα και γνώσεις (πίσω το 1996), δεν υπήρχε σχεδόν τίποτε. Έπειτα σιγά σιγά άρχισαν να ξεπηδούν διάφορες εστίες. Όπως και πάντα κάνει ο άνθρωπος, ότι δεν έφτιαξε ο ίδιος δεν το εκτιμά. Ό,τι βρήκε έτοιμο προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί για τα ανούσια εγωιστικά του συμφέροντα (βλέπε περιβάλλον). Αυτό βλέπω σιγά σιγά κι εδώ.
Όσοι αγαπούν αυτό που κάνουν θα συνεχίσουν ό,τι και να γίνεται ή να γίνει στο μέλλον. Όσοι αποβλέπουν σε προσωπικό συμφέρον τελικά θα απογοητευτούν.
Αρκετά ασχολήθηκα… αναρωτιέμαι αν αξίζει το κόπο ήδη … διότι είναι σα να ξέρω ήδη τις λασπολογίες επί των λόγων μου που θα επακολουθήσουν.
Φιλικά,
Ο Paul από τη γνωστή ομάδα GATEWAY.
Ο καρπός της γνώσεως δεν αξίζει τίποτα, αν δεν η γνώση καρπωθεί με την αξία της, διότι τούτη η γνώση σημαίνει ότι «ζω σε σχέση με τα του μελλόντων καθορίζειν» διαβαίνοντας τα μονοπάτια του χρόνου σε μια αβέβαιη πραγματικότητα.
αρνητικη διαφημηση, νταβαντουρι, χαβαλες, πελατειααα μουουου![]()
![]()
![]()
![]()

quote:Κατ`αρχήν δεν ανέφερα ονόματα Johniebegood, μην βιάζεσαι λοιπόν να μυγιαστείς.
ελα ρε Βασιλη που μυγιαστηκα.
δεν ειναι αναγκη να πεις το ονομα μου - η δικη μου κριτικη τοτε στο αρθρο της "εξερευνησης" σας εκανε εξαλλους και εκτοτε θεωρουμαι εχθρος της ομαδας σας, εχθρος του φορουμ σας και εχθρος προσωπικος σας.
αλλιως γιατι με φωναζετε "γκουρου" μεταξυ σας?
και μαζι μου φυσικα ολοι οσοι σας εκαναν κριτικη - ειδα το "κακως ορισες" με το οποιο υποδεχθηκατε τον βριλ, και ομολογω δεν το εχω ξαναδει πουθενα στο δικτυο!
quote:Έπειτα, εγώ δεν κατηγόρησα ποτέ και κανένα για πράκτορα του εσοτερικα,
το εκαναν οι φιλοι σου!
κι αν ταυτιζεις εμενα που δεν ανηκω σε ομαδα με τους φιλους μου, τι πρεπει να κανω εγω για την ομαδα σας?
κριμα που δεν υπαρχουν τα αρχεια σας για γελασουμε! ![]()
quote:για φίλο δικό σου ίσως,
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ!
μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι... ![]()
quote:αλλά ακόμη κι αυτό δεν το ανέφερα ξεκάθαρα και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία αγαπητέ κ.Τριανταφύλλη να στο πώ straight in your face. Ναι,ομολογώ πως το σκέφτηκα και κατέθεσα εμμέσως αυτή την σκέψη μου.
δεν με εκπλησεις, γιατι σας κατατρεχει μια μανια καταδιωξης.
την δε ευκαιρια στην εδωσα εγω!
το απολαυσες? ![]()
λοιπον ο κυριος που ανεφερες μολις τωρα γραφει ΠΑΝΤΑ με το ιδιο νικ και οταν του την πεφτουν απαιτει απο τους φιλους του να μην επεμβαινουν για να μην θεωρηθουν κλικα.
μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι ομως... ![]()
quote:Τα όσα μου έχετε σούρει τόσον καιρό τώρα μέσα από αυτό τον δικτυακό τόπο, αλλά και αλλού, μου δίνουν νομίζω το δικαίωμα να κάνω τέτοιες υποθέσεις.
αν εννοεις σουρσιμο αυτο... http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=7&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=3522
...θα μπορουσες να ειχες απαντησει με στοιχεια!
ακομη περιμενω!
quote:Άλλωστε πόσο τυχαίο επιτέλους μπορεί να είναι το γεγονός πως πρώτος εσύ συνέτρεξες να πάρεις θέση σε αυτό το θέμα;
την διαβασες την θεση που πηρα ομως???
οχι φυσικα, οπως δεν διαβαζεις τιποτα απο οσα γραφω!
φτιαχνεσαι και μονο που γραφω βρε αδελφε... ![]()
για ξαναδιαβασε σε παρακαλω τι εγραψα και διαβασε και τι γραφω σε αυτο το μηνυμα - τα γραπτα μενουν.
quote:Με αυτό δεν εννοώ πως τελικά είναι έτσι τα πράγματα, όμως καταδεικνύω την λογική που ακολούθησε το σκεπτικό μου. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος συνωμοσιολόγος για να κάνει ένα λογικό άλμα, νομίζω;
παλι καλα που το καταλαβες οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
μ αρεσει ομως ο τροπος που σκεφτεσαι... ![]()
quote:Εκτός κι αν προτιμάς την σιωπή μου ώστε να μπορείς να λες ελεύθερα ότι θες, χωρίς αντίλογο, αλλά με χειροκροτητές.
με προκαλεις και δεν σε συμφερει φιλτατε Βασιλη...
εδωσα ενα λινκ παραπανω που περιμενει απαντηση.
οσο για χειροκροτητες, εδω μεσα μας τελειωσαν!
κανε εναν κοπο να διαβασεις μερικα τοπικ του εσωτερικα, μην μπαινεις μονο για να κοντραριστεις!
quote:Κι επειδή δεν είμαι υπέρ του λόγου και του αντιλόγου, αλλά υπέρ του διαλόγου, σε πληροφορώ πως από τις 7 του τρέχοντος μηνός θα βρίσκομαι στην Αθήνα.
αυτο το εχεις ξαναπει, αλλα απαντηση στο μεϊλ δεν μου εστειλες. ![]()
quote:Σου επαναλαμβάνω πως έχεις τα στοιχεία μου στην διάθεση σου, ήτοι ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αριθμό τηλεφώνου, οπότε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου για να συναντηθούμε.
και εσυ εχεις αυτο και δεν απαντησες:
.
27-6-05
φιλτατε Βασιλη, βρισκομαι στην Αθηνα σχετικα κοντα στο βουνο και με καποια μεγαλυτερη ανεση χρονου λογω εποχης.
ως πιο ευελικτος χρονικα λοιπον αφηνω σε σενα να αποφασησεις το ποτε θα βρεθουμε.
θελεις να βρεθουμε απευθειας στην σπηλια ή να σε παραλαβω απο καποιον σταθμο του τραινου?
με χαρα μου θα σε συναντησω, αλλα απορω: θα μου δειξεις οντως που σκαρφαλωσες ποδια-πλατη στο σταλαγμιτικο δωματιακι?
θα μου δειξεις το τσιμεντο και τις σιδεροβεργες? (γνωριζω το ανοιγμα και ειναι σπηλαιοαποθετικης προελευσης ο σχηματισμος)
θα μου δειξεις τα ξυλινα τραπεζια και το ανοιγμα που κατοικουν αγνωστα πλασματα?
θα μου δειξεις πως κατεβαινεις τα τσιμεντενια σκαλοπατια δεξια και καταληγεις στο ανοιγμα της λιμνουλας αριστερα, και γιατι προτιμας αυτον τον "δρομο" και οχι τη ραμπα?
φιλε Βασιλη, εχω την υποψια πως αλλος εγραψε το αρθρο και τον καλυπτεις.
απο το στυλ γραφης σου καταληγω οτι το εγραψε πιθανοτερα ο σκαθαροζουμης.
οπως και να ειναι, εγω μπηκα τοτε πρωτα στο φορουμ που ανεφερε το περιοδικο και εκανα κριτικη με αποδειξεις.
δεν εγραψα πουθενα αλλου μεχρι που με διαγραψατε.
μετα την διαγραφη ομως αναγκαστηκα να γραψω στο εσωτερικα.
και ομολογω πως χρησιμοποιησα κυνικο χιουμορ στην κριτικη μου, δεν ειδα ομως πουθενα να διαψευδονται οι αποδειξεις μου.
απο την αλλη, το αστειο με την κατερινουλα ηταν απλα αστειο που πολυ λιγοι καταλαβαιναν μεσα στο φορουμ. (οντως γελασα οταν διαβασα την περιγραφη)
παραδεχθειτε οτι κανατε λαθη ή αποδειξτε με στοιχεια οτι δεν τα κανατε, και θα ζητησω δημοσια συγνωμη για το κυνικο υφος γραφης μου, οπως και για τα μετεπειτα αστεια.
και να κλεισω βρε Βασιλη με το αυτονοητο: οταν πληρωνω για να διαβασω κατι εχω και το δικαιωμα να το κριτικαρω.
και αυτο εκανα.
κι αν ο εκδοτης δεν εγραφε το αρθρο στο τευχος με τους Λελουδα, Ζηση και Τσουκαλα, δεν θα ειχα ανακινησει το θεμα.
προσωπικα δεν σε γνωριζω και φυσικα δεν εχω τιποτα προσωπικο εναντιον σου.
αν το αρθρο ηταν οντως δικο σου, δεξου οτι απαξ και δημοσιευσεις κατι υποκεισαι και σε κριτικη.
μετα απο αυτα, θελεις οντως να συναντηθουμε?
αν θελεις να γνωριστουμε και να τα πουμε, με ολη μου την καρδια.
αν θελεις να χειροδικησεις, με ολη μου την καρδια, αλλα μην το κανεις.
αν παλι εισαι σιγουρος οτι θα με πεισεις οτι ειχα αδικο, θα δημοσιοποιησω αμεσα ο,τι ειπα και ηταν λαθος, με ολη μου την καρδια.
και μια μεγαλη χαρη: αποκαταστηστε το ονομα του εσωτερικα στο φορουμ σας!
δεν εχω οφελος απο το φορουμ, δεν ειμαι διαχειριστης, δεν κατηγορησα ΠΟΤΕ αλλα φορουμ, και σε τελικη αναλυση γνωριζετε ολοι σας καλα οτι το τοπικ που ανοιξα στο εσωτερικα με την κριτικη μου στο αρθρο, ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ αμεσα!
δεν πιστευω να περιμενατε να κλειδωσουν και το τοπικ μου επειδη εκανα κριτικη σε ενα αρθρο.
νασαι καλα
Γιαννης Τριανταφυλλης
.
ακομη περιμενω απαντηση και μου ζητας να σου ξαναστειλω εγω μεϊλ??? ![]()
αν οντως θελεις να με συναντησεις, ΣΤΕΙΛΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.
quote:Όπως σου είπα και σε άλλο ποστ του εσοτερικα, αποδέχομαι την πρό(σ)κληση σου. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να δείξεις πως δεν έκανες μια πρόσκληση στον αέρα, για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο.
για να δουμε ποιος κανει κινησεις εντυπωσιασμου...
εγω μεϊλ σου εστειλα και περιμενω απαντηση.
τι αλλο θελεις να κανω δηλαδη?
αιτηση με χαρτοσημο των 100? ![]()
quote:Αναμένω (μαζί και οι αναγνώστες σου υποθέτω
).
λοιπον μεγαλε οι "δικοι μου αναγνωστες" εχουν συνηθισει οντως να αναμενουν απο μενα, γιατι οταν υποσχομαι κατι το κανω.
και παραθετω στοιχεια.
και ειμαι ανοιχτος στην κριτικη των στοιχειων μου.
οι δικοι σου αναγνωστες προφανως δεν αναμενουν απο σενα αλλα και δεν τολμουν να σου κανουν κριτικη γιατι τσατιζεσαι.
αναμενω...
JBG Γκανταρας γκουρουνας κτλ κτλ
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:wolfowitz
κανα διαφημιστικο κολπο θαναι στη μεση
αρνητικη διαφημηση, νταβαντουρι, χαβαλες, πελατειααα μουουου
αν ημουν συνομωσιολογος θαλεγα οτι καποιος χωρος δεν παει καλα και αποζητα την αρνητικη διαφημιση μεσω ενος βαλτου κλωνου που θα παιξει τον ρολο του κακου και θα τραβηξει κοσμο απο καποιον αλλο χωρο που παει καλα.
αλλα δεν ειμαι συνομωσιολογος... ![]()
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Θερμή παράκληση, ναι από μένα, μην τραβάτε άλλο το "σχοινί".
Πάνω που πάει να στηθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος, μην τα χαλάτε πάνω στη "φάση".
Εντάξει, και εγώ πιστεύω οτι έχουν βάλει το Βασίλη σε μια δύσκολη θέση, πώς αλλιώς θα εξηγούσα τις περίεργες αντιδράσεις του...
Στο κάτω-κάτω φαίνεται για λογικός...
Άμα θέλει να έρθει εκεί ψηλά, είμαι σίγουρος οτι θα μας πεί μερικά πράγματα που καλύτερα θα ήταν να μείνουν μεταξύ μας.
Και μην τον αρπάζετε απ τα μούτρα !
Δεν είναι για τέτοια.
Άλλο ο κακός Βρίλ...
Ο.Κ. ?
Edited by - Sfaira3 on 05/07/2005 15:26:35
χαβαλε θελετε, καβγα και φασαρια να τραβηξετε την προσοχη ![]()
δε θα σου κανω τη χαρη

quote:
χαβαλε θελετε, καβγα και φασαρια να τραβηξετε την προσοχη
Χωραω και εγω?![]()
quote:
"Εμπρός λοιπόν για το Πρώτον Μεταφυσικόν Reich!!!" ανέκραξε αλλαλάζων ο Κανθαροζώμης.
Αυτα ειναι...Παντως οσον αφορα τους διπλους λογαριασμους, εχει καταντησει βλακεια, βλεπεις κατι μελή με 2 μηνυματα και μπορουν να σου αναλυσουν το τι εχεις πει τους 6 τελευταιους μηνες...περα απο την κοροιδια αυτου του φαινομενου...το μονο που δειχνει να λειπει απο το Εsoterica ειναι το καφεδακι της Κυρα Σουλας και τα μπισκοτακια για "Βουτα" "Βουτα"...αυτο δεν ειναι φορουμ πλεον αλλα τσελεμεντες για αγρικους.

quote:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ!
quote:
Βρε παιδιά!!!!
And a friend of a friend is a friend,
So if you don't know how to be a friend of God,
Try to be a friend of a dervish.»
quote:
Πάνω που πάει να στηθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος, μην τα χαλάτε πάνω στη "φάση".
quote:
Φιλικά,
M©Z
Αφήνοντάς μας ερωτήματα, όπως:
Γιατί επέλεξες Valen να συζητήσεις το συγκεκριμένο θέμα εδώ στο ESOTERICA, όπου εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τη δική μας άποψη επί του θέματος, μιας και δεν ήταν κάτι το οποίο μας αφορούσε εξ' αρχής;
Βέβαια, μας αφορά όλους, η αναζήτηση και οι σχέσεις μεταξύ των αναζητητών. Τις οποίες θα έπρεπε να διέπει η ειλικρίνια και η ευθύτητα. Επίσης η αγνότητα των σκοπών και η καλή διάθεση, εφόσον τελικά προσπαθούμε όλοι - ο καθένας με τον τρόπο του - να υπηρετήσουμε, να προσεγγίσουμε, να καταλάβουμε, να αναζητήσουμε,
έναν ανώτερο πνευματικό στόχο.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, αμφιβάλλω εάν θα μπορούσαν να ενταχθούν κατηγορίες και βολές, διαμαρτυρίες δοσμένες με έντονους και συχνά προσβλητικούς τρόπους, σπορές διαφωνίας. Μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και μεταξύ των διαδιχτυακών (ή και μη) χώρων, που ασχολούνται με την αναζήτηση.
Δεν θα ήταν καλύτερη λύση, μια ψύχραιμη συζήτηση;
Με αξιοπρέπεια και σεβασμό από όλες τις πλευρές;
Σε μία τέτοια συζήτηση, σαφώς και θα μπορούσαν τα forums του ESOTERICA να δώσουν βήμα.
Valen
Το θέμα αυτό που άνοιξες απενεργοποιείται.
Προσωπικά πιστεύω πως θα μπορούσε να διευθυτηθεί με διαφορετικό τρόπο το συγκεκριμένο ζήτημα. Σου το έγραψα άλλωστε πιο πάνω.
Εφόσον ωστόσο επέλεξες να γράψεις στα forums του ESOTERICA, σε καλωσορίζω ως μέλος στις αναζητήσεις μας.
Δεν καλωσορίζω βέβαια, κατηγορίες και διασπάσεις, απέναντι σε συντροφικούς μας - ή και σου - ανθρώπους.
Η ιστορία αυτή λήγει εδώ.
Εύχομαι να δώσει αφορμή, για μια θετικότερη ανοικοδόμηση των στόχων και των σχέσεων,
όλων μας.
![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!