ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αργό ανοιγμα σελίδων - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Αργό ανοιγμα σελίδων - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

dtomgr31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 02:31:22
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΟΡΙΣΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...!!!! ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ...!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

foxyfreakΜέλος
27/08/2004, 13:43:00
χαχαχαχαχαχα έχεις πλάκα φίλε cybermaster.

Jejeje είμαι κοπέλα πρωτα από όλα για να μην μπερδευόμαστε. Το extension της σελίδας είναι asp εκεί το καταλαβαίνεις. Πάντος όσο για την σελίδα δεν κατηγορώ κανέναν αλλά εφόσον υπάρχει πρόβλημα θεώρησα σωστό να δόσω και γώ μια μικρή βοήθεια. Καλό θα ήταν πάντος να κάνουνε κάτι αν τους δίνετε η ευκαιρία γιατι από ότι ξέρουμε δεν είναι φόρουμ της πλάκας. Έχει πάρα πολλά μέλοι και θα ήταν κρίμα να εκκνευρίζονται όλοι. Σωστά?

27/08/2004, 15:55:41
Με συγχωρείς για το λάθος αγαπητή foxyfreak!!
Είμαι σίγουρος ότι οι διαχειριστές του forum αλλά και του site γενικότερα προσπαθούν για το καλύτερο (όπως θα έκανε και ο κάθε διαχειριστής πιστεύω!!).

ΥΓ: Ουπς, δεν ήξερα ότι σελίδες .asp τρέχουν μόνο σε MS Access!!!

Φιλικά
--Je^3--

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 17:55:32
quote:
χαχαχαχαχαχα έχεις πλάκα φίλε cybermaster.

Ι KNOW I KNOW.....(ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΩΝΙΟ)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕΣ FOXYFREAK!!!
ΟΚ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑΠΟΝΕΖΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΥΣΤΟΧΑ (ΜΜΜΜΜΜΜ) ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΥ...!!!!

------------------------

foxyfreakΜέλος
27/08/2004, 19:14:53
δεν παρεξηγούμε σιγά! εέδες jejeje όσο ζείς μαθένεις.

λοιπόν cybermaster τέλος τα κινέζικα να μην σε αφήνουμε και απέξω. Αυτή η αυτοπεπίθεσή σου πάντος...

CYBERMASTERΜέλος
28/08/2004, 02:40:10
quote:
Αυτή η αυτοπεπίθεσή σου πάντος...

ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ... (ΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ )
ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ (ΧΕΧΕ) ΚΑΜΙΑ ΒΡΙΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ???

------------------------

foxyfreakΜέλος
28/08/2004, 13:26:05
χαχαχαχα! τέτοια κινέζικα δυστηχός δεν ξαίρω. Πάντος βρήκαμε λύση για το πρόβλημα. Τώρα πρέπει να περιμένουμε.

Edited by - foxyfreak on 28/08/2004 13:42:33

CYBERMASTERΜέλος
28/08/2004, 17:50:03
Ε ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.....

ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ???

------------------------

foxyfreakΜέλος
04/09/2004, 23:51:47
Αγαπητέ cybermaster

η λύση είναι να φτιαχτεί μια sql βάση (είναι αυτό στο οποίο η σελίδα βρήσκετε πάνω) ώστε να μην σέρνετε αλλα και να μπορεί να υποστηρίξει περισσότερα μέλη.

CYBERMASTERΜέλος
05/09/2004, 20:50:40
Α ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝ

quote:
(είναι αυτό στο οποίο η σελίδα βρήσκετε πάνω)

ΩΣΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ SQL ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! (ΜΠΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ....)

------------------------

foxyfreakΜέλος
06/09/2004, 00:24:40
οχι οχι οχι λάθος! Καλε cybermaster αμα είμασταν πάνω σε sql τότε θα λυνώταν το πρόβλημα αλλα δυστηχός είμαστε σε access. Δεν είναι ευκολα τα πράγματα.