- Δημιουργία μιας οντότητας στο φυσικό κόσμο? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Γεια σου, Stacey![]()
quote:
ΓΙΑΤΙ θέλεις να το κάνεις αυτό ? Ποιος είναι ο λόγος δηλ. να φτιάξεις μια οντότητα, ενώ είσαι 23 χρονών και μπορείς να έχεις γύρω σου όσες "οντότητες" γουστάρεις ?
Μ' αρέσει, γιατί μπήκες "δυναμικά" στον.. αγώνα.Κατεθείαν στο ψητό![]()
Απαντάω λοιπόν: Οι "οντότητες" που αναφέρεσαι, μόνο φιλικά ένστικτα μου ξυπνάνε μέχρι στιγμής.Αν υπάρχει κάποιος σ΄αυτή την συμβατή πραγματικότητα, που να μου ξυπνάει το.. κάτι άλλο,άργησε.Τον πρόλαβε ο άλλος..![]()
![]()
Και εξάλλου δεν βρίσκεις εύκολα "οντότητες" σαν αυτές που λες εσύ,να σταματάνε στη κυριολεξία μέχρι και το χρόνο για να σου γλιτώσουν τη ζωή.![]()
Pyramid, τι κάνεις?![]()
quote:
Ξέρεις πότε κινδυνεύεις Yami μου? όταν δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου και προσπαθείς να παίξεις με αυτόν.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα έπαιζες και έτσι δεν κινδύνευες.
Συμφωνώ Pyramid.Και θέλω να πιστεύω, πως πράγματι έτσι είναι.
quote:
Μην το ενδυναμώνεις με την επιθυμία σου να το βλέπεις συνεχώς, ήρθε για να σε βοηθήσει σε μιά συγκεκριμένη κατάσταση που βίωνες και θα εμφανιζόταν ξανά όταν το χρειαζόσουν.
Είναι πολύ δύσκολο, να μην επιθυμώ να τον βλέπω![]()
Και δεν πιστεύω ότι είναι κάτι εντελώς μεταφυσικό να θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο με ένα άτομο, που κάνουμε μαζί τις πιο ενδιαφέροντες συζητήσεις και γενικά περνάμε απερίγραπτα φανταστικές στιγμές.Ή μάλλον καλύτερα..ονειρικές![]()
quote:
Θεωρώ ότι έχεις φέρει άθελά σου μιά ανισορροπία σε σένα και πρέπει να την αποκαταστήσεις, πιστεύω πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να επικεντρωθείς σε ότι αντιμετωπίζεις στην καθημερινή σου ζωή και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις γιατί αντιδράς με τον α ή β τρόπο και βέβαια να ζήσεις εκεί.
Pyramid, σε διαβεβαιώνω ότι,είμαι εντελώς φυσιολογική στη ζωή μου(όσο μπορεί να είναι μια κοπέλα 23 χρονών
)κατα τα άλλα.
Έχω μια δουλειά, φίλους, γνωστούς,τα πάω καλά και γενικά αισθάνομαι ότι δεν μου λείπει κάτι.
Θέλουμε δεν θέλουμε, επιβιώνουμε, και μερικοί απο μας ξέρουν και να ζούνε στο φυσικό.Αλλά για μένα, είναι κρίμα να επισκεπτόμαστε το αστρικό και να μη το ζούμε και αυτό όσο είμαστε εκεί.
Εξάλλου προυπόθεση για να είσαι συνειδητός και να ζεις στο αστρικό, είναι να ζεις πρώτα τη "συμβατή πραγματικότητα" (φυσικό πεδίο), πιο συνειδητός![]()
quote:
Αυτά που είπαν όλα τα παιδιά δεν λέω ότι δεν έχουν βάση, δεν λέω ότι δεν ισχύουν, όλοι είναι άνθρωποι που έχουν, ο καθένας με τον τρόπο του, ψαχτεί για την πνευματική τους εξέλιξη. Στα μηνύματά τους θα βρεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν, εάν τα σκεφτείς, να κατανοήσεις λίγο περισσότερο αρκετά θέματα εσωτερισμού.
Και είναι αλήθεια.Δεν πίστευα στην αρχή ότι θα έβρισκα τόσο εύκολα ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσα να συζητήσω ένα τέτοιου είδους.. "πρόβλημα", και να καταλάβουν, πόσο μάλλον να με συμβουλέψουν ο καθένας απ' την σκοπιά του και ανάλογα την εμπειρία του.
Και με την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω όλους εδώ,(και αυτούς που απλά διαβάζουν χωρίς να έχουν απαντήσει) γιατί και μόνο η παρουσία σας-τους σημαίνει πολλά για μένα![]()
Γεια σου Yngwie,
quote:
Σκοπεύω μόλις βρώ τον χρόνο να γράψω ένα μεγάλο άρθρο για το πρακτικό τσεκάρισμα στα πεδία επισυνάπτοντας και quotes απο διακεκριμένους εσωτεριστές.
![]()
![]()
![]()
quote:
καθώς πιστεύω ότι το προβλημα της δεν προσεγγίζεται με ψυχολογική ή ψυχιατρική μέθοδο αλλά χρήζει άμεσα πρακτικής αποκρυφιστικής προσέγγισης.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να πω ότι δεν παίρνω κανενός είδους φάρμακα.![]()
Είμαι εντελώς εναντίον.
quote:
Συμφωνώ απολύτως στα παραπάνω αλλά η συζήτηση εδώ δεν λύνει το πρόβλημα της καθώς το στοιχειακό που έχει φτιάξει έχει μία απόλυτη επιρροή επάνω της και ψάχνεται ακόμα και σε άλλα φόρουμς για να βρεί τις φόρμουλες να το ζωοποιήσει. (Yami εάν είμαι ψευδής σχολίασε με σε παρακαλώ)
Βρε παιδιά είναι δυνατόν το οτιδήποτε να μην έχει έστω και μια ελάχιστη επιρροή πάνω σου? Ειδικά όταν μπλέκεσαι και συναισθηματικά.Να μη πω αν είσαι και ερωτευμένος.Δεν χρειάζεται ο άλλος να είναι οντότητα απ το αστρικό.Αυτό ισχύει και για εμάς τους γήινους.
Yngwie, η παρένθεση ήταν περιττή.Αν ήσουν ψευδής θα όφειλα να επέμβω είτε με την παρένθεση είτε χωρίς![]()
Όντως λοιπόν έχω στο forum θεραπεία, ένα θέμα σχετικά με την ενέργεια και το σεξ.Αλλά μην σε ανησυχεί, δεν το έκανα για την υλοποίησή του.Ειδικά μετά το συμβάν που έγινε που μου χωρίστηκε και έγιναν 2
-
.
Ε..είπαμε και είπαμε.Φύλαγε τα ρούχα σου να' χεις τα μισά.
Δεν αρνούμαι όμως ότι η αρχική έμπνευση ήταν αυτό.Η υλοποίηση.Αλλά το έθιξα τώρα πιο πολύ επειδή ασχολούμαι λίγο με ενέργεια, γιόγκα κτλ και απ΄ότι άκουσα και δω η σεξουαλική ενέργεια είναι ένας πολύ δυνατός τομέας και δεν έχω δει να υπάρχει παρόμοιο θέμα.Έχω δει και ένα βιβλίο του Δον Χουαν με παρόμοιο θέμα.Αν μπορεί να βοηθήσει λοιπόν,σε οτιδήποτε γιατί να μείνει ανεκμετάλλευτο?
Εκλύεται ενέργεια που εκλύεται.Δεν είναι κρίμα να μη τη διοχετεύεις κάπου για να δημιουργήσεις? (επαναλαμβάνω, όχι απαραίτητα υλοποίηση)
Ελπίζω να σε κάλυψα όσο μπορούσα![]()
Και είμαι και περίεργη.Δεν σημαίνει ότι, ότι ακούω και μαθαίνω το κάνω κιόλας.Αλλά να μην ξέρω?![]()
Γεια σου, Protector
quote:
Όμως άλλο να θες να βγεις με ένα αγόρι και να σου λένε όλες οι φίλες σου να μη βγεις επειδή είναι «κακός» και εσύ από εγωισμό και πάθος για αυτόν να τις αγνοείς και να κάνεις του κεφαλιού σου ελπίζοντας κάποτε να γίνει καλός η ότι δεν είναι αυτό που δείχνει…και άλλο να προσπαθείς να ασκήσεις πρακτικό εσωτερισμό παρακινούμενος-η τυφλά από πάθος επιθυμία χωρίς καθαρή σκέψη προσπαθώντας να δημιουργήσεις κάτι στον φυσικό κόσμο για να ικανοποιήσεις το Εγώ σου.
Εμ..εγώ βρε παιδιά δεν το βλέπω έτσι.Το βλέπω ότι μας χωρίζει μία διάσταση και απο αγάπη και έρωτα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε μαζί.
Ρομαντική μπαρούφα πέταξα? ![]()
![]()
![]()
Το πιστέυω πάντως..![]()
![]()
Γεια σου, Οκτίνομε..
quote:
Και όταν λέμε κακό δεν εννοούμε μόνο τους ίνκουμπους ή τους ψευτοδαίμονες της Goetia, αλλά οντότητες τόσο ξένες στην φύση που τα κεριά δεν φωτίζουν και που οι διακόπτες του ηλεκτρικού αρνούνται να λειτουργήσουν.
Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω κάτι που θυμήθηκα? Πριν πολύ καιρό, είχα ξυπνήσει 2 φορές με ένα μικρό σημάδι σαν γρατζουνιά, στο σώμα μου, ενώ δεν θυμάμαι να το είχα το προηγούμενο βράδυ που κοιμήθηκα.Ξέρεις μήπως τι είναι? Μου έχουν πει ότι μπορεί να σχετίζεται με incubus.Είναι αλήθεια? Πάντως απο τότε δεν μου έχει ξανασυμβεί.Πάει αρκετός καιρός.
Crystal tear..
quote:
Φίλε ΟΚΤΙΝΟΜΕ αλήθεια πιστεύεις οτι το θέμα της φιλης Yami ειναι κατι τόσο σοβαρό? Έχει να κάνει με τόσο έντονο Κακό? Η απλα θές να μας πεις οτι χρίζει άμεσεις φροντίδας και οτι δεν πρέπει να αδιφορίσει η φιλη Yami?
Εσύ και η Pyramid με έχετε συγκινήσει ιδιαίτερα με το ενδιαφέρον σας.Πραγματικά.![]()
πρακτική 1 θεωρία 3
quote:
Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω κάτι που θυμήθηκα? Πριν πολύ καιρό, είχα ξυπνήσει 2 φορές με ένα μικρό σημάδι σαν γρατζουνιά, στο σώμα μου, ενώ δεν θυμάμαι να το είχα το προηγούμενο βράδυ που κοιμήθηκα.Ξέρεις μήπως τι είναι? Μου έχουν πει ότι μπορεί να σχετίζεται με incubus.Είναι αλήθεια? Πάντως απο τότε δεν μου έχει ξανασυμβεί.Πάει αρκετός καιρός.
Γρατζουνιά συνήθως =αυτοτραυματισμός. Δυο παράλληλες κοκκινίλες με εκχυμώσεις, μήκους 4-5 cm και σε απόσταση 2-3 δάχτυλα, =...ίσως
[/quote]

Μπορείς να δώσεις το ISBN του βιβλίου του ή κάποιο link;
Να δω βέβαια πότε θα το διαβάσω, γιατί με τόσο λίγο χρόνο που έχω ή μόνη οντότητα που επικαλούμαι είναι ο πιγκουΐνος Tux του Linux![]()

Πρώτα απ όλα θα έπρεπε κάποιος να εξασφαλίσει ότι δεν προέρχεται απο τις φυσικές αιτίες π.χ μία αιχμηρή επιφάνεια όπως ένα ελατήριο απο σουμιέ, το άκρο ενός πούπουλου απ το μαξιλάρι, η πιθανότητα να έχουμε νύχια και να ξυστούμε βαθιά απο όνειρο, ή τσίμπημα εντόμου κτλ Εάν το φαινομενο επαναλαμβάνεται θα πρότεινα παρακολούθηση του ύπνου με κάμερα και φόρεμα γαντιών.
Εάν παρ όλα αυτά σχηματίζονται στο δέρμα έντονες γρατζουνιές ή τέτοιες σαν και αυτές που περιγράφει ο φίλος Οκτίνομος τότε θα μυριζόμουνα ότι πρόκειται για αστρικές γρατζουνιές. Υπάρχουν διάφορες αποψεις πάνω σε αυτές. Κάποιοι συνηγορούν στην αστρική επίθεση είτε ενσαρκωμένων είτε απενσαρκωμένων όντων, κάποιοι άλλοι λένε ότι τα δημιουργεί ο εγκέφαλος πιθανά μετά απο μία φανταστική μάχη (περίπου όπως εμφανίζονται τα στίγματα στα χέρια κάποιων χριστιανών) ενώ άλλοι μιλούν για το "ξυπνημα" παλαιότερων πληγών απο άλλη ενσάρκωση που ενδέχεται να αναδυθεί στη μνήμη κατά τη διάρκεια της αστρικής προβολής.
Προσωπικά και μετά απο ότι έχω διαβάσει και έχω δεί κλίνω περισσότερο πρός την πρώτη άποψη δηλαδή ότι είναι πληγές διαφόρων αψιμαχιών στο Αστρικό. Εάν αρχίζουν και εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα αμέσως μετά τον ύπνο τότε τα πράγματα γίνονται σκούρα και θέλει άμεση αντιμετώπιση.
Τώρα όσον αφορά την βιβλιογραφία εάν τα Αγγλικά σου είναι καλά το hermetics.org έχει μπόλικα.Επειδή προσωπικά ασχολούμαι κυρίως με το Δυτικό κομμάτι χωρίς να αποκλείω και τους Ανατολικούς συγγραφείς θα σου προτείνω κυρίως απο εκεί.
Στα Ελληνικά πιστεύω ότι οι Εκδόσεις Ιάμβλιχος και η πλήρη σειρά των γραπτών της Dion Fortune για αρχή θα σου έδειχνε πολλά πράγματα κυρίως η Ψυχική Αυτοάμυνα την οποία θα έπρεπε να διαβάσεις πρώτη απ όλα.
Συνοδευτικά και ισάξια θα ήταν βιβλία του Israel Regardie, του W.E Butler, της A. Nowicki, του νομπελίστα W.E Yeats, του Μc Grecor Mathers, του Westcott,του Aleister Crowley (για αργότερα) του Bulwer Lytton εκ των οποίων οι περισσότεροι άνηκαν στο μαγικό τάγμα της Golden Dawn στις αρχές του 19ου αιώνα. Επίσης τα έργα του Franz Βardon τα βλέπω ως κορυφαία για πρακτική απηλλαγμένη απο θρησκευτικές φιλοσοφίες και είναι 100% πρακτικά, όρεξη να χει κάποιος να κάνει τις ασκήσεις που έχει εκεί μέσα.
σιγά σιγά απο αυτά τα έργα πιθανά να διαλέξεις και μονοπάτι
Στη συνέχεια πολλά είναι τα βιβλία που θα μπορούσε να διαβάσει κανείς απο πρίν την Μεσαιωνική και μετά φιλολογία Απόκρυφου (Μπέικον,Αγρίππας, Παράκελσος, Αλβέρτος Μάγνος, Ντή,Εκαστερχάουζεν κτλ).
Η Θεοσοφική Σχολή επίσης Μπλαβάτσκυ, Λεντμπήτερ, Μπεζάντ έχει να προσφέρει αξιόλογο υλικό για διάβασμα θεωρητικής υφής.
Η Γαλλική σχολή έχει επίσης αξιόλογα έργα απο Γκουαιτά, Παπύς, Φάμπρ Ντ Ολιβέ, Κόμη Αλντεύβρ, Σαίντ Μαρτέν,Μαρτινέζ Πασκουαλλύ και φυσικά τον Ελιφάς Λεβί.
Εργα όπως οι Αιγυπτιακές και Θιβετανικές Βίβλοι των Νεκρών είναι must
Φυσικά μη ξεχνώντας την Ελλαδίτσα μας και όσους έγραψαν μνημειώδη έργα σε αυτήν την γλώσσα και όχι μόνο. Μπορείς να διαβάσεις αργότερα Πλατωνική και Νεοπλατωνική Φιλοσοφία, Σωκράτη,Ηρόδοτο,κτλ καθώς και Ιάμβλιχο, Απουλήιο,Φιλόστρατο κτλ
Η άλλη γρατζουνιά που ήταν στο μάγουλο κάτω απ' το μάτι? Το ίδιο?
Να μείνω ήσυχη
Να πω ότι το κρεββάτι μου, δεν έχει επικίνδυνες προεξοχές, έρχομαι σε επαφή μόνο με σεντόνια, στρώμα κτλ.
Το site του τύπου είναι το παρακάτω αλλά δεν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να εισέρθει. Με λέξεις κλειδιά και submit βγάζει τα εσωτερικά folders του site αλλά δεν ανοίγουν δυστυχώς. Εάν θέλεις όμως μπορώ να σου στείλω με email (δεν είναι πολλά γυρω στα 1,6 MB) σε offline μορφή to παλιό του site.
Το καινούργιο του site είναι αυτό. Δεν συμπεριφέρεται σαν σούπερ ντούπερ μύστης αλλά ξέρει πολλά και ας μη το δείχνει.
http://realmagick.tripod.com/index2.htm
Y.Γ Αυτό με τον πιγκουίνο μου θύμισε πολλά. Η χρονική κοιλιά απραξίας λίγων ημερών και μετά με ένα LBRP βλέπω κερατάδες να καραδοκούν με το που μπαίνω αστρικά. Α ρε ρημάδι υποσυνείδητο τι μαζεύεις και ο Χρόνος εναντίον μας και αυτός, βλέπεις η επιβίωση γαρ.
Δεν έχω ιδέα από εσωτερισμό (αν εξαιρέσεις κάποια βιβλία του Lobsang Rampa) και, ειλικρινά σας μιλώ, όλες οι σελίδες του θέματος ήταν απόλαυση στο να τις διαβάζω. Είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλος και μπορώ να πω ότι στο θέμα αυτό κατακλύστηκα από ενδιαφέρουσες πληροφορίες...
Φίλε Yngwie : ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για όλα τα ποστ σου. Ξαναλέω, δεν έχω ιδέα, αλλά φαίνεται ότι γνωρίζεις πάρα πολλά... Θα μου ειτρέψεις ως εκ τούτου να σου κάνω 2-3 ερωτήσεις, που ίσως φαίνονται βλακώδεις αλλά για μένα δεν είναι.
(Συγγνώμη Yami που ξεφεύγω από το θέμα)
1/ Πιστεύω ότι ψιλοέπιασα αυτό με τις σκεπτομορφές που αναφέρεις αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: ας πάρουμε έναν συγγραφέα που τον γνωρίζουν όλοι, τον Τόλκιν. Όταν ο Τόλκιν έγραψε τον Άρχοντα, φαντάστηκε κάποια πλάσματα, εμπνευσμένος από μυθολογίες. Υπάρχει περίπτωση τα πλάσματα αυτά, επειδή τα φαντάστηκε ο Τόλκιν και στη συνέχεια διαβάστηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους, που σε μερικούς έγιναν εμμονή, να απέκτησαν υπόσταση στο αστρικό πεδίο; Με άλλα λόγια, είναι δυνατόν η φαντασία να δημιουργήσει σκεπτομορφές; Και αν ναί, δηλαδή όλοι οι χαρακτήρες, όλων των βιβλίων, υπάρχουν στο αστρικό πεδίο;
2/ Ο Rampa αναφέρει ότι στην αστρική προβολή, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος εαν δεν νιώθεις φόβο. Ισχύει αυτό;
3/ Τι ακριβώς συμβαίνει με τις σκεπτομορφές όταν σου γίνεται εμμονή κάτι που δε μπορεί να συμβεί; Ας πούμε ότι σου γίνεται εμμονή να ξυπνήσεις ένα πρωί και να γίνεσαι αόρατος κατά βούληση. Ή να μπορείς να πετάς. Φαντάζεσαι συνέχεια τον εαυτό σου να πετάει, να βγάζει φτερά κτλ. Τι γίνεται; Απλώς δε συμβαίνει ή η σκεπτομορφή επιφέρει και πιο αρνητικά αποτελέσματα (ψυχασθένεια π.χ)
Φίλη Yami:
Θα σου μιλήσω ως άντρας, συνομήλικος σου και όχι ως γνώστης του εσωτερισμού. Όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε ζήσει ερωτικές απογοητεύσεις. Κάποια στιγμή μάλιστα, πολλοί από μας είπαμε: "όλες οι γυναίκες είναι ***τάνες" ή οι γυναίκες είπαν : "όλοι οι άντρες, το μόνο που κοιτούν, είναι να σε ρίξουν στο κρεβάτι". Κανένα από τα δύο όμως, δεν ισχύει. Ο κάθε ένας από μας έχει ελατώμματα και προτερήματα και βέβαια κανείς δεν είναι τέλειος σαν την οντότητα σου. Εκεί ακριβώς όμως είναι και η μαγεία του να είσαι άνθρωπος, μια μαγεία πολύ μεγαλύτερη από τη μαγεία της υλοποίησης πνευμάτων ή του αστρικού ταξιδιού. Είμαστε άνθρωποι, γεννηθήκαμε άνθρωποι και θα πεθάνουμε άνθρωποι. Έχουμε ελαττώματα και προτερήματα, όχι γιατί είμαστε ατελείς, αλλά γιατί μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Άλλωστε το να δεχθείς κάποιον με τα ελατώμματα του, είναι ένα βήμα προς έναν καλύτερο εαυτό.
Σκέψου το αλλιώς. Αν εσύ δημιούργησες αυτή τη σκεπτομορφή, τότε ο τέλειος αυτός άντρας για σένα είναι τέλειος ακριβώς επειδή τον φαντάστηκες έτσι. Και τον ερωτεύτηκες, ακριβώς επειδή είναι τέλειος. Μήπως όμως αυτός ο έρωτας είναι αποτέλεσμα ενός συναισθηματικού βιασμού; Τι εννοώ: εφόσον για σένα είναι τέλειος ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ! Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: έστω ότι εγώ μπορώ να διαβάζω τη σκέψη σου. Σε πετυχαίνω λοιπόν σε ένα μπαρ, χωρίς να γνωριζόμαστε και διαβάζω στη σκέψη σου ότι εκείνη τη στιγμή θα ήθελες πολύ να πιείς ένα ουίσκυ αλλά δεν έχεις λεφτά. Πάω λοιπόν στο μπαρ, παίρνω ένα ουίσκυ και στο προσφέρω για να σε γνωρίσω. Φυσικά, το "φλερτ" πετυχαίνει γιατί αυτό ήθελες εκείνη τη στιγμή και αυτό ακριβώς σου προσέφερα. Με το ίδιο κόλπο θα μπορούσα να στο παιζα καλός, να με ερωτευόσουν και τελικά να σε έριχνα στο κρεβάτι.
Σε ερωτώ λοιπόν: στο παράδειγμα αυτό, σε βίασα συναισθηματικά ή όχι; Δηλαδή, σε ανάγκασα να με ερωτευτείς ή όχι; Η απάντηση είναι : ΝΑΙ!!! Και ξέρεις ποιό είναι το αστείο: ότι εσύ θα πέταγες στα σύννεφα, ανίδεη, ενώ εγώ θα γέλαγα για το πόσο έυκολα σε χρησιμοποίησα...
Στο περιστατικό σου τώρα, δημιούργησες μια σκεπτομορφή που αποτελεί τον τέλειο άντρα για σένα (συναισθηματικά και σεξουαλικά τουλάχιστον) και τον ερωτεύτηκες, ή μάλλον εξαναγκάστηκες από τον ίδιο σου τον εαυτό να τον ερωτευτείς γιατί απλά ήταν τέλειος... Να υποθέσω ότι και ο χαρακτήρας anime του οποίου τη μορφή έχει η οντότητα σου είναι και ο χαρακτήρας της αγαπημένης σου σειράς; Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
Αγαπητή φίλη... Πιστεύεις ότι τέλειοι άντρες δεν υπάρχουν... Έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως όμως δεν υπάρχουν και τέλειες γυναίκες. Σκοπός είναι ο κάθε ένας από μας, να αναγνωρίζει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του άλλου να εχει ελατώμματα. Και , κατά τη γνώμη μου, το να έχεις ελατώμματα είναι προτέρημα, γιατί μπορείς να κάνεις λάθη, μέσα από τα οποία μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Και αν ατύχησες ερωτικά ως τώρα στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι και μην καταφεύγεις στον εύκολο δρόμο. Είναι πλατύς και ευκολοδιάβατος ο δρόμος που οδηγεί προς την καταστροφή. Πόσο πιο εύκολο είναι να κλέβεις γιαγιάδες στο δρόμο από το να δουλεύεις; Πολύ... Αλλά υπάρχουν και συνέπειες για τέτοιες πράξεις. Ακολούθησε τις συμβουλές των φίλων που δείχνουν ότι ξέρουν περί του θέματος και κοίτα να βρεις έναν αληθινό σύντροφο. Κανένας οργασμός σε όνειρο, κανένα παθιασμένο φιλί στη φαντασία σου, δε συγκρίνεται με το χάδι ενός υπαρκτού άντρα, με τη σκέψη ότι υπάρχει πράγματι κάποιος εκεί έξω που νοιάζεται για σένα.
Μη σκέφτεσάι ότι "σας χωρίζει μια διάσταση". Σκέψου ότι σας ενώνει ένα ψέμα. Μια δική σου επινόηση, ένα δικό οσυ δημιούργημα. Θα ήθελες να ζείς με ένα ψέμα για την υπόλοιπη ζωή σου; Όσο τέλειο και αν ήταν και όσο "ευτυχισμένη" και αν σε έκανε.
Γλυκιά μου (επέτρεψε μου τον χαρακτηρισμό), μην περιμένεις άλλο τον ιππότη στο λευκό άλογο. Δεν θα έρθει. Ακόμη όμως και αν έρθει, δε θα τον δεις γιατί έχεις φτιάξει ένα προφιλ για τον ιππότη, στο οποίο ο καημένος δε θα ταιριάζει με τίποτα. Σκέφτηκες πόσες ευκαιρίες έχασες αυτά τα χρόνια, να γνωρίσεις έναν αληθινό άντρα που θα νοιαζόταν για σένα, μόνο και μόνο για να πέσεις για ύπνο νωρίς μήπως και περάσεις περισσότερη ώρα με τον "φίλο" σου; Βγες έξω, γνώρισε άτομα, χωρίς προκαταλήψεις και προσκολλήσεις στο παρλθόν. Άσε αυτούς που σε πλήγωσαν στο παρελθόν και κοίτα το μέλλον. Κάποια στιγμή θα γνωρίσεις κάποιον (εδώ ο Yngwie θα μας διασαφήνιζε αν υπάρχουν αδελφές ψυχές), που θα σε αγγίξει και θα σε κάνει να τον ερωτεύτείς για ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
Στο μεταξύ... Καλή τύχη και ο Θεός να σε έχει καλά.
Ευχαριστώ για το χρόνο σου, αν διάβασες αυτές τις γραμμές... Ζητώ συγγνώμη αν διέκοψα τη συζήτηση, συνεχίστε άφοβα!
Καλή μου Yami αν κάποιος πρέπει να εκφράσει ευχαριστίες , αυτός είμαι εγω, απο το δικό σου θέμα βλέπω ενα δικόμου πρόβλημα το οποίο μου προκαλέι στασιμότιτα σχετικά με τον εσωτερισμό και ως τώρα δεν είχα καν υποψιαστεί οτι μπορεί να μου συμβένει... Νομίζω οτι εχω και εγω μπλεχτεί με ενα δικό μου δημηούργιμα... και οτι με επιρεάζει πολύυυυ έντονα...
Σε ευχαριστώ πολυ πολυ καλη μου Yami!
Μετα απο ολα αυτα αισθάνομαι την ανάγκη να ανοιξω ενα αλο θέμα ΄προς συζητηση... Ενα θέμα μάλλον πολύ ποιο επικύνδινο και πολύ πιο Μαύρο...
Καλή μου Yami αν κάποιος πρέπει να εκφράσει ευχαριστίες , αυτός είμαι εγω, απο το δικό σου θέμα βλέπω ενα δικόμου πρόβλημα το οποίο μου προκαλέι στασιμότιτα σχετικά με τον εσωτερισμό και ως τώρα δεν είχα καν υποψιαστεί οτι μπορεί να μου συμβένει... Νομίζω οτι εχω και εγω μπλεχτεί με ενα δικό μου δημηούργιμα... και οτι με επιρεάζει πολύυυυ έντονα...
Σε ευχαριστώ πολυ πολυ καλη μου Yami!
Μετα απο ολα αυτα αισθάνομαι την ανάγκη να ανοιξω ενα αλο θέμα ΄προς συζητηση... Ενα θέμα μάλλον πολύ ποιο επικύνδινο και πολύ πιο Μαύρο...
και οταν το δειτε και θελετε κι αλλο ψαξτε στα video club για τη προηγουμενη ταινια του ιδιου πριγκιπισσα μονονοκε(μαλλον θα το βρειε χωμενο στο τμήμα με τα παιδικά.
ακομη εδω ειστε;;;;;;;;;;;;
"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω
Αν και το συγκεκριμένο μπορώ να πώ ότι μου άρεσε λίγο.

(Έτσι δεν έγινε;; Δεν πήρε το Όσκαρ;!;! Λες να έγινα ρεζίλι;;)![]()
Edited by - bladerunner on 14/10/2003 23:34:13
-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;
Wooowww!!! Έχω δει πολλά Anime αλλά αυτό παίρνει το Όσκαρ…
Μια πιτσιρίκα παγιδευμένη στον κόσμο των πνευμάτων και Θεών ..δουλεύοντας σε ένα bath spa για θεούς και πνεύματα (που έχουν αρκετά στην Ιαπωνία) προσπαθώντας να σώσει τους γονείς της που γίνανε γουρούνια…
Κάτι σαν Alice in wonderland αλλά σκάλες ανώτερο…
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα…
Γιώργος![]()
Edited by - Γιώργος on 14/10/2012 21:34:13
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
χωρίς λόγια
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Θα μπορούσα να τη βλέπω συνέχεια για μια ολόκληρη βδομάδα!
Υπέροχη ταινία, γεμάτη συμβολισμούς.
Μου άρεσε πως η μικρή ηρωίδα, με μόνα όπλα την αγνότητα και την ευγένεια προς όλα τα πλάσματα, κατάφερε και τα έβαλε με πνεύματα, μάγισσες και δυνάμεις που κατά τα φαινόμενα την ξεπερνούσαν κατά πολύ.
Μήπως όμως δεν ήταν τελικά έτσι;
...
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Αυτο που σου μενει τελικα ειναι οτι οταν εχεις αγνη και καλοσυνατη ψυχη μπορεις να αντιμετωπισεις και τις πιο δυσκολες καταστασεις, καθως και το οτι οι "κακοι" οταν τους φερθεις καλα μετατρεπονται σε αδυναμα πλασματακια που χρειαζονται βοηθεια...
Καλο μηνυμα ζωης για ολους μας...