ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιθαγένεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ιθαγένεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ37 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/02/2013, 02:50:52
Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου ,για την απουσία κάποιων μελλών του forum ,παντελώς από το θέμα, που ενώ γνωρίζω ότι έχουν θέση και άποψη για όλα όσα έχουμε πει και συζητάμε ,μένουν απέξω από όλο αυτό. Κρίμα .

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

27/02/2013, 02:52:58
skartados

quote:
Δεν επρεπε να εκθεσεις τη ζωη του παππου σου σε ενα φορουμ,οπου ο καθε παπαρας σκαρταδος θα τον πιασει στο στομα του.

Γιατί όχι ρε καρντάσι? Έτσι περί ανέμων και υδάτων νά'ναι οι κουβέντες? Θεωρίες του κώλου και υψηλή διανόηση? Τζάμπα μαγκιά δηλαδή?

Εγώ δε φοβάμαι κανέναν, και μέχρι τώρα δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου για κανέναν. Βλέπεις όμως πως υπάρχει αυτή η δίψα για αίμα? Ανθρωποφαγία και αρχαίος πολιτισμός. Κουλουβάχατα μυαλά.

Δε μετανοιώνω πάντως. Αυτά που γράφω εδώ μέσα τα γράφω από ψυχής. Δε λέω, μου αρέσει η πλακίτσα, αλλά η ανωνυμία ξέρεις είναι σαν την εξουσία. Στην κατοχή και άσκησή της φαίνεται η ψυχή και η μαγκιά. Για αυτό και είχα επιλέξει να δηλώσω κάποια στιγμή το καλοκαίρι τα στοιχεία μου. Γιατί φοβάμαι τη δύναμη της ανωνυμίας. Τον εαυτό μου δηλαδή. Μέχρι εκεί έχω φτάσει. Τα υπόλοιπα, τα ψαγμένα "εσωτερικά" που βλέπεις γύρω-γύρω, μιλάνε μόνα τους.

quote:
Εγω αμα ημουν στη θεση σου,θα με αρχιζα στα γαμοσταυρα.

Για ποιό λόγο? Πουθενά δεν έχω δει κακή πρόθεση στις κουβέντες σου. Και δε σου μιλάω χριστιανικά. Φαντάζομαι έχεις πάρει χαμπάρι τη θέση μου.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

27/02/2013, 02:53:22
quote:

quote:
Δεν εχει σχεση αυτο που λες.Μιλαμε για ολοκληρωτικα καθεστωτα με φακελωμενους τους παντες.Ειναι σαν να λες,οτι ο σταλιν θα τιμουσε με παρασημο εναν αντικομμουνιστη,επειδη τραυματιστηκε...Ε,δεν γινοντουσαν αυτα,τι να κανουμε τωρα;

Η στρατιωτική ιεραρχία αποτελείτο και από αντικαθεστωτικούς και από καθεστωτικούς.

Ακόμα και βαθμοφόροι χαμηλής τάξεως υπήρχαν που ήταν αντικαθεστωτικοί.

Τα προσχήματα σε καιρό πολέμου κρατούνται σε όποιες περιπτώσεις δεν θίγεται το καθεστώς.
Και η απονομή παρασήμων είναι μέσα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όταν ο παππούς μου στον 2ο ΠΠ βύθισαν με το ΠΙΠΙΝΟΣ το γερμανικό CURTATONE,
παράσημο πήρε όλο το πλήρωμα.
Αμφιβάλλεις ότι υπήρχαν και δυο κομμουνιστές ανάμεσά τους;Διότι έτσι μου είχε πει ο παππούς μου.
Και πολεμούσαν όλοι με τον ίδιο ζήλο,παρεπιπτόντως.

Αν το ζορίσουμε κι άλλο,θα με βάλεις να σου βρω και τα ονόματά τους.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 27/02/2013 02:50:29

Καποια στιγμη,να μαθουμε στη ζωη μας,να συγκρινουμε μηλα με μηλα και οχι μηλα με σταφυλια.

Το να προσπαθεις να συγκρινεις μεταξα με ναζισμο,ειναι τουλαχιστον αστειο.

27/02/2013, 02:55:30
Την άποψή μου περί της ιθαγενείας,την έχω καταστήσει σαφέστατη,στα πρώτα στάδια της κουβέντας.
Τελευταίως έκανα σαφέστατη και την άποψή μου περί της ύβρεως της ξεφτίλας,και της υπεκφυγής.

27/02/2013, 02:58:33
quote:
Καποια στιγμη,να μαθουμε στη ζωη μας,να συγκρινουμε μηλα με μηλα και οχι μηλα με σταφυλια.

Νόμιζα ότι το επιχείρημά σου είναι ότι οι αντικαθεστωτικοί δεν παίρνουν παράσημα.
Και μου είπες και Ρώσικο παράδειγμα επί του Γερμανικού που ήθελες να τοποθετηθείς.
Που σε χαλάει το ελληνικό;
Μη τρελαθούμε κιόλας.

27/02/2013, 02:59:36
Ντι σι εμ,παντως εγω αν ειχα καποιον εστω γνωστο,μακαρι δε παππου,που πολεμησε στον πολεμο στη ρωσια,θα τον ειχα τρελανει στις ερωτησεις.Μεχρι που θα εγραφα και βιβλιο.

Πιο πολυ θα με ενδιεφερε η αναμονη,ας πουμε η παραμονη τετοιας επιθεσης.Πολυ θα γουσταρα να μπορουσα να ζησω μια τετοια εμπειρια.

27/02/2013, 02:59:41
Ω ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ

παρά το νεαρόν της ηλικίας μου ξέρω ότι έχω δίκιο, όπως ξέρω και ότι κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Επίσης συμφωνώ ότι η χώρα μας βιώνει τα τελευταία 35 χρόνια την μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία της και μάλιστα διαρκείας.

Διαφωνώ όμως με όσα ανέφερες περι γνησιότητας του DNA και λοιπές αρλούμπες.Δεν ισχύουν αυτά ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.

Παραμύθια ιστοσελίδων είναι.
Λυπάμαι που σε απογοητεύω.

Και τώρα μεταξύ μας:
Δεν τα πάς καλά με τους υπολογιστές λές, αλλά το edit το χειρίζεσαι άριστα.
Πώς κι έτσι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/02/2013, 03:02:21
quote:
ο να προσπαθεις να συγκρινεις μεταξα με ναζισμο

Δε την είδα αυτή τη γραμμή.

Όχι δε συγκρίνω το Μεταξά με το Ναζισμό.Έχεις δίκιο εδώ.

Ο κομμουνιστής όμως θεωρείτο αντικαθεστωτικός και τότε.

27/02/2013, 03:02:49
Skartados

Αντρα μου τι έπαθες και δεν μου μιλάς?

Σου πάτησα κανέναν κάλο κατα λάθος?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/02/2013, 03:04:12
quote:

quote:

Νόμιζα ότι το επιχείρημά σου είναι ότι οι αντικαθεστωτικοί δεν παίρνουν παράσημα.
Και μου είπες και Ρώσικο παράδειγμα επί του Γερμανικού που ήθελες να τοποθετηθείς.
Που σε χαλάει το ελληνικό;
Μη τρελαθούμε κιόλας.

Σιγα το σκληρο καθεστως του μεταξα.Ο μεταξας αμφιβαλλω αν ηταν 1% αντικομμουνιστης σε συγκριση με αλλους,γερους της δημοκρατιας.....
29/11/2004, 21:31:29
quote:
Και χαίρομαι για όποιον πονάει.

για όποιον?

μπράβο βρε! έτσι πάντα!

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

endoramaΜέλος
29/11/2004, 21:53:14
δεν πονεσε κανενας
γιατι πολυ απλα δεν πατησες τιποτα

αν πατησες κατι σιγουρα το πετυχες εκτος διαδυκτιου και σε κανενα πεζοδρομιο (να μαλωσεις τα vrilοσκυλα γιαυτο)

quote:
Αλλά περίεργο, πώς "πέρασες" και σύ από δώ.

ενοχλω μηπως?

quote:
Δυνατό τόπικ. Καλοί συζητητές, καλές συμμετοχές.
Άσχετα αν ξαφνικά μυρίζει ... άτακτη φυγή.
δεν εφυγε κανενας εδω ειμαστε ολοι
παρατηρουμε τα σιγουρα βηματα σου προς την αμορφη αχνιστη μαζα προιον καποιου συμπαθεστατου τετραποδου που υπαρχει στο πεζοδρομιο
παρα της συμβουλες εξακολουθεις να κινησαι προς τα εκει

αφου σου αρεσει να γινεσαι ρεζιλι βγαλε και τα παπουτσια.

ενηλικες ειμαστε μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ή θελεις να τα ακους?
ρωτα και θα μαθεις
αλλα σου ειπαν οτι η θεση ειναι πιασμενη οποτε δεν χρειαζεται να εισαι φορτικος ή χρειαζεται?

νομιζω οτι τα πραγματα ηταν ξεκαθαρισμενα απο την αρχη ετσι δεν βλεπω τον λογο να συνεχισει αυτη η κουβεντα

δεν σου εκρυψε κανενας τιποτα
ουτε σε εσενα ουτε σε καποιον αλλον
εσυ τι κρυβεις ομως πισω απο τα λογια σου?

ποιος ο σκοπος σου?
να βγαλεις λαβρακι?
ειπαμε ρωτα και θα μαθεις

να σε φοβηθω μηπως μπεις αναμεσα?
ασε δεν χωρας ειναι στενο το κρεββατι και δεν προκειται να σου ανοιξει κανενας οποτε αδικα χτυπας

να κανεις το κεφι σου?
το εκανες χωρις επιτυχια

λοιπον?

we'll all take turns
i'll get mine, too

29/11/2004, 22:09:56
Stealth mode.

Και ο νοών νοείτο...

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

29/11/2004, 22:18:38
Πίσω από τη χολή σου, για σκύλους και αχνιστές μάζες, πορνόγερους κτλ, κρύβονται τα άπειρα ψυχολογικά σου προβλήματα και οι κραυγές που βγάζεις.
Τσάκω την μπανάνα σου και σκούπιζε που και που την οθόνη. Απ την πολύ αυτοικανοποίηση δεν βλέπεις τι διαβάζεις.

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

29/11/2004, 22:20:56
Α! μπράβο!

τώρα μιλάς σωστά!

αν μάλιστα το ρυθμίσεις και στο appear offline to everyone, ακόμα καλύτερα!

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !

29/11/2004, 23:19:47
και μετά δεν μιλάμε πολύ,
γιατί τ' όνειρο ζει στη σιωπή...
με το βλέμμα στους περαστικούς,
να 'χα χίλιες σιωπές να ακούς...

ε, όχι και στενό!

Θηλυκά,Galadriel

WARNING !

30/11/2004, 02:20:53
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

Η συζήτηση - που αφορά τα φαντάσματα - μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα προτεινόμενα που δώθηκαν στην πρώτη σελίδα του θέματος αυτού.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!