ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η αχαλίνωτη φαντασία, το ανεξήγητο και το παράξενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η αχαλίνωτη φαντασία, το ανεξήγητο και το παράξενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
nemorinoΝέο Μέλος
06/07/2005, 12:39:44
Λυπάμαι Ονειρίκ, αλλά από την αρχή χώθηκες και παρότι σαν τοπικάρχης σου είπα λίγο-πολύ εξ απαλών ονύχων στην αρχή οτι η τοποθέτηση σου είναι λάθος, συνέχισες να με προκαλείς ανοιχτά. Και με τη γνωστή κατάλυξη....

"Εξ απαλών ονύχων" σημαίνει, από βρεφική ηλικία, από τότε δηλαδή που τα νύχια είναι ακόμα μαλακά....
Για να μιλάμε τουλάχιστον σωστά, άσχετα με το τι λέμε.

l'elisir d'amore

MozΜέλος
08/07/2005, 05:05:53
quote:

quote:

Που ακριβώς εντόπισες το «μπουρδούκλωμα», Βριλ;
Πες μου να βοηθήσω...

Καλημέρα και από μένα Μόζ
εγώ ? δείχνω να μπουρδουκλώνομαι ?

Τι θα γίνει Βριλ; Τι σόι γύρος είναι αυτός; Θα σερβίρεις ή να φτιάξω καμιά σαλάτα; (Βουαλά: δεν είπα ούτε ότι Eσύ «μπουρδουκλώθηκες», ούτε ότι δείχνεις κάτι τέτοιο. Σου ζήτησα να μου πεις πού, βάσει 1. Βριλ-αντιληπτικής ικανότητας και 2. παλαιότητας στο φόρουμ. That-s it. ¶σχετα με την εντύπωση που έχεις για το τι εγώ πιστεύω. ) Κι ύστερα σου φταίνε οι «αθώες» πατάτες...

Καλημέρα...
M_oz

OdalisqueΝέο Μέλος
08/07/2005, 05:30:53
Η αχαλίνωτη φαντασία', το ανεξήγητο και το παράξενο.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ FORUM ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΝΕΤCAFE ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ, ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ (ΕΥΒΟΙΑ, ΣΤΥΡΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΑΜΑΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ Ή ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 15 ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΠΡΟΣΤΑ ΠΑΝΩ.
Η ΛΕΞΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ IMAGINATION. ΤΟ ΜAGI ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ. ΑΡΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ.

08/07/2005, 13:23:34

quote:

ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ.

ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 15 ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΠΡΟΣΤΑ ΠΑΝΩ.

καλως ηρθες στο φορουμ και στο τοπικ Odalisque.

αυτην την εμπειρια που αναφερεις θαθελα να την ακουσω, οπως και αλλοι φανταζομαι.

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

08/07/2005, 13:53:56
quote:

αυτην την εμπειρια που αναφερεις θαθελα να την ακουσω, οπως και αλλοι φανταζομαι.

Χειρόφρενο !

Όχι σε αυτό το τόπικ, αυτό ασχολείται με τους διάφορους ψεύτες και παραμυθάδες. Έτσι ξεκίνησε, αλλά ένα ατομάκι με ιδιάιτερα προβλήματα παρενοχλούσε τόσο πολύ το τόπικ, που κάπου το έβγαλε από τη ροή του.

Για την όποια εμπειρεία θέλετε να εξιστορήσετε, πέρα από τα ηΜαίηλ υπάρχουν και ειδικά τόπικ, π.χ. αυτό με τις "Ανεξήγητες εμπειρείες στην Πεντέλη".

Ευχαριστώ για τη συμμόρφωση
-ο τοπικάρχης-

Edited by - Vril on 08/07/2005 13:54:56

oneiric1Μέλος
08/07/2005, 14:25:21
Μήπως να καταλάβεις ότι ξεφτιλίζεσαι εσύ και μόνο εσύ, με το να πετάς σπόντες για μένα σε όλα τα τοπικ του φόρουμ?

Λέω...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

08/07/2005, 15:35:47
Κατά την γνώμη μου αγαπητέ τοπικάρχη θα ήταν ενδιαφέρον μιά που το θέμα πραγματεύεται την "αχαλίνωτη φαντασία".

Είπε το μέλος odalisque ότι θυμάται σαν από θαύμα κάποιος να την τράβηξε επάνω.
Σίγουρα δεν ήταν ένα UFO, δεν ήταν ένας άγγελος, το πιό πιθανό είναι να ήταν κάποιος περαστικός που την είδε, όμως μέσα στο φόβο της δεν το κατάλαβε και οι εικόνες αυτές δεν έχουν μείνει έντονες στο μυαλό της, γι΄αυτό και η αναφορά "σαν από θαύμα".

Εξάλλου δεν ξέρουμε, μία αναφορά του συμβάντος και μιά πιθανή εξήγηση από μέρους της ίσως να βοηθήσει την συνέχεια της κουβέντας.

Και σε παρακαλώ σταμάτα το αυτό, δεν διευκολύνει και δεν είναι ωραίο.
Εκτός από το ότι δεν είναι ωραίο είδες τι πάθαμε στο άλλο θέμα, κρίμα είναι, στο λέω θα μας περιλάβει η κυρά των κλειδιών (γειά σου ρε jonnie). Αφού βάλαμε μπουγάδα και τελείωσε (γειά σου ξανά jonnie).

12/07/2005, 11:30:01
quote:

Εξάλλου δεν ξέρουμε, μία αναφορά του συμβάντος και μιά πιθανή εξήγηση από μέρους της ίσως να βοηθήσει την συνέχεια της κουβέντας.

Ξαναλέω οτι δεν θέλω να γράψει κάποιος μια τέτοιου είδους εμπειρία του εδώ, γιατί από την αρχή είπα οτι θέλω να ασχοληθώ εδώ με τις στημένες και κακοήθεις "εμπειρείες" που διαβάζω για τα θέματα που ασχολούμαι, όπως ιδιαίτερα τα της Πεντέλης.

Από εκεί έχει δοθεί και το επίθετο "Η ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ"

Δεν θέλω λοιπόν να γράψει κανείς εδώ, γιατί δεν θέλω να συσχετιστεί η διήγησή του/της με τον όρο "αχαλίνωτη φαντασία".

Ξαναλέω, οτι πρίν καλά ξεκινήσει το τόπικ, εμφανίστηκε ενα μέλος, αυτόκλητα και χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο, όπως π.χ. οτι αναφέρθηκα σε αυτό, και ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ συστηματικά το τόπικ.

Το τόπικ είχε σκοπό να ασχοληθεί με αυτούς, που πάνε στη Σπηλιά και τραβάνε μια φωτογραφία με το ΚΙΝΗΤΟ !!!
και προσπαθούν να πείσουν όποιον αφελή βρούν, οτι στην εικόνα εμφανίζεται το ΤΕΡΑΣ που μένει στα εκλησσάκια.
Αυτό είναι η ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

Και η συγκεκριμένη με τα καρτούν να μην ξαναεμφανιστεί σε αυτό το τόπικ. Βάσει τον κανόνων συμπεριφοράς του φόρουμ έχω όλο το δικαίωμα σαν τοπικάρχης να δηλώσω την παρουσία και συμμετοχή της σε αυτό το τόπικ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ και ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ.

Αυτο-προβολές, άλλου "είδους" προβολές και αδικαιολόγητες ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ... αλλού !

Edited by - Vril on 12/07/2005 11:32:13

12/07/2005, 12:09:06
θα ηθελα να πω στον μοζ οτι η ιστορια που εγραψε με τον μονοκερω
εχει αρκετα λαθη

οσοι ξερουν την <<αληθεια>> για τους μονοκερους ξερουν οτι οι μονοκεροι τρωνε μονο νεκρα πλασματα η φυτα
ποτε δεν θα ετρωγε τα φυτα που ζουνε ακομα

αν πλησιαζε καποιο ατομο αυτο θα ηταν μονο νεαρη παρθενα

στην περιπτωση που πλησιαζε τον αντρα θα το εκανε οχι για να φαει τον κρινο που θα του εδινε αλλα για να τον τημωρισει που σκοτωσε το
φυτο

το κερατο του δεν ειναι χρυσο

αυτα τα λιγα
για να μην τραβαμε απο τα μαλλια την καθε ιστορια

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

MozΜέλος
12/07/2005, 13:45:19
(Vril, θα μου επιτρέψεις λίγη κατάχρηση χώρου...)
quote:

θα ηθελα να πω στον μοζ οτι η ιστορια που εγραψε με τον μονοκερω
εχει αρκετα λαθη

οσοι ξερουν την <<αληθεια>> για τους μονοκερους ξερουν οτι οι μονοκεροι τρωνε μονο νεκρα πλασματα η φυτα
ποτε δεν θα ετρωγε τα φυτα που ζουνε ακομα

αν πλησιαζε καποιο ατομο αυτο θα ηταν μονο νεαρη παρθενα

στην περιπτωση που πλησιαζε τον αντρα θα το εκανε οχι για να φαει τον κρινο που θα του εδινε αλλα για να τον τημωρισει που σκοτωσε το
φυτο

το κερατο του δεν ειναι χρυσο

αυτα τα λιγα
για να μην τραβαμε απο τα μαλλια την καθε ιστορια

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Διευκρινήσεις προς αποφυγή παρερμηνειών:
1) Δεν με λένε James Thurber.
2) Το κέρατο είναι χρυσό βάσει «Μετάφρασης by Moz»
. . ((σελ.4, Απεστάλη: 25/05/2005, 00:55:40. )) Nothing more-nothing less.
3) Δεν ασχολούμαι με τρίχες (και δη τύπου gazon rouge).

Την καλημέρα μου
M©Z

((Φιλικά: «πυροβολώντας».))