ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

UnseenΜέλος
17/03/2006, 09:32:58
Σχετικά με τον ΧΡΥΣΟ μέσα από την τέχνη της αλχημείας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να το δέσουμε και με τις συζητήσεις περί κοσμογονίας και ατραπών:

Σύμφωνα με την Μπλαβάτσκυ: "Η αρχαία Κίνα, αν και όχι σε τόσο μεγάλη κλίμακα όπως η Αίγυπτος, έχει την φήμη ότι είναι η πατρίδα της υπερβατικής Αλχημείας και πιθανόν να είναι έτσι. [..] η αλχημεία καλλιεργούνταν σε όλες σχεδόν τις χώρες της αρχαιότητας πολύ πιο πριν από την εποχή μας, και όταν οι Έλληνες οι τελευταίοι που, όταν εμφανίστηκε ο Χριστιανισμός, άρχισαν να μελετούν, κάνοντάς την πασίγνωστη πολύ αργότερα. Αυτό όσον αφορά την μελέτη της εν γένει, γιατί οι Αντέπτο των ναών της Μεγάλης την ήξεραν από την εποχή των Αργοναυτών. Η Ευρωπαϊκή προέλευση της αλχημείας κατάγεται λοιπόν από την εποχή αυτή, όπως συνεπάγεται από την αλληγορία του Χρυσόμαλλου Δέρατος."

Το Χρυσόμαλλο Δέρας, σύμφωνα με αυτές τις εκδοχές, ήταν ένα κομμάτι δέρματος πάνω στο οποίο ήταν γραμμένες χημικές διεργασίες - συνταγές για την κατασκευή χρυσού.

Το Αλχημικό Έργο δεν περιορίζεται απλά και μόνο στην επίτευξη ενός καταλύτη για την μεταστοιχείωση των μέταλλων και στη συνέχεια την παραγωγή χρυσού, αλλά πρόκειται για την κατασκευή ενός είδους Συμπαντικού Διαλύτη με τον οποίο όλα τα σύνθετα σώματα επανέρχονται στην ομοιογενή ουσία από την οποία πηγάζουν, τον συμβολικό Χρυσό ή Καθολική αγνή Ύλη. Αυτός ο κοσμικός διαλύτης είναι η γνωστή Φιλοσοφική Λίθος.

Η διαδικασία θεμελιώνεται πάνω σε τρία στοιχεία ή αρχές:

1. Το Θείο είναι εκείνη η Ουράνια Φωτιά που ενυπάρχει στους κόλπους κάθε ύπαρξης και με την δόνηση του οποίου εκδηλώνεται η εσωτερική μορφή της ύλης.

2. Ο Υδράργυρος, είναι η υγρή ουσία, τα πρωταρχικά νερά, η παρθένα ύλη στους κόλπους της οποίας βρίσκονται κρυμμένες όλες οι μορφές της εκδηλωμένης ζωής. Είναι το φιλοσοφικό νερό.

3. Το Άλας, είναι το αποτέλεσμα της Ένωσης των δύο παραπάνω Αρχών.

Τα τέσσερα Στοιχεία Γη, Νερό, Αέρας, Φωτιά είναι τα ενδύματα με τα οποία ντύνεται η Φύση. Κάθε τι το εκδηλωμένο περιέχει σε αναλογίες διαφορετικές και τα τέσσερα αυτά στοιχεία. Αυτή η διαφορά αναλογίας των βασικών στοιχείων είναι που κάνει και τις μορφές διαφορετικές. Θεωρείται όμως πως πίσω από αυτά υπάρχει μία βασική "πρώτη Ύλη".

Όπως διδάσκει η «Μυστική Διδασκαλία» -που μας μετέφερε η Ε.Π. Μπλαβάτσκυ- όλα όσα υπάρχουν στον κόσμο τον εκδηλωμένο έχουν τρία χαρακτηριστικά, μία τριπλή σύνθεση των 7 αρχών: δηλαδή καθετί έχει φτιαχτεί με τρεις βασικές αρχές και τέσσερις όψεις της εκδηλωμένης φύσης, όπως είναι η 7πλή σύνθεση του ανθρώπου, που συντελούν μία ενότητα. Μία ενότητα σε τρεις σφαίρες: του Σώματος, της Ψυχής και της Νόησης.

Η βασικότερη Αρχή της Αλχημείας είναι αυτή της Ενότητας του κόσμου, ενός κόσμου που δεν περιορίζεται στην φυσική εκδήλωση και μόνο. Ενός κόσμου που βρίσκεται σε συνεχόμενη ροή (ανοδικής- καθοδικής) κυκλικής εξέλιξης, αρχές οι οποίες αποδόθηκαν στην αλχημική παράδοση με το σύμβολο του Ουροβόρου Όφι και μέσα γραμμένη τη φράση «ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ»...

(επιμελημένο κείμενο από άρθρο περί αλχημείας που φιλοξενείται στο esoterica)

Καλημέρα σε όλους
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

Edited by - Unseen on 17/03/2006 09:51:53

UnseenΜέλος
17/03/2006, 09:45:36
Τοξοτάκι και γαλάζια σφαίρα

Καλημερούδια!

Δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί όπως έχω πει επανειλημμένως δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος με τα τσάκρας και, αν δεν ξέρω κάτι καλά, δεν το επιχειρώ. Για το λόγο αυτό δεν θα αισθανόμουν άνετα να συμβάλλω σε μια εργασία επί των τσάκρας ενός άλλου ανθρώπου και η μόνη "γέφυρα" πάνω στην οποία θα στηριζόμουν για να επιχειρήσω κάτι ανάλογο μέσα στην ομάδα είναι η εμπιστοσύνη μου στον Μορφέα.

Από κει και πέρα έχω δεχθεί εναρμόνιση κέντρων από θεραπευτή του Νταζίρα Ναράντα και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με τη διαδικασία αν και είχα θετικά αποτελέσματα. Ξέρω επίσης περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν πολύ περίεργα και άκρως ανεπιθύμητα αποτελέσματα μέσα από τέτοιου είδους ενεργειακές θεραπείες επί των κέντρων κι αυτό γιατί υπήρξαν περίεργοι συντονισμοί μεταξύ των τσάκρας θεραπευτή-θεραπευόμενου με πολύ άβολα αποτελέσματα.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

ΛίλλιανΜέλος
17/03/2006, 09:48:50
Καλημέρα σε όλους, καλημέρα Unseen,

Υπέροχο το κείμενο με πολύ γνώση και μονοπάτια έρευνας και παρατήρησης.

Μήπως το έχεις επεξεργαστεί κοντύτερα στην ανθρώπινη κλίμακα έτσι ώστε να μπορώ να ανταλλάξω, τις σκέψεις μου μαζί σου?

~~ ~~

UnseenΜέλος
17/03/2006, 10:43:16
Δύσκολα μου βάζεις πρωί-πρωί Λιλλιανάκι μου!

Μπορώ μόνο να σου πω την προσωπική μου αλληγορία η οποία δεν αποκλείει άλλους συσχετισμούς.

Η αλχημική διαδικασία έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τον εξαγνισμό του πνεύματός του. Τώρα υπάρχει μια σύγχιση των ορισμών "ψυχή" και "πνεύμα" ανάμεσα στις διδασκαλίες, αλλά ας συνεχίσω. Το πνεύμα είναι κάτι το ουδέτερο, το άπολο και σίγουρα κάτι το καθαρό. Όμως, κατερχόμενο στην ύλη, φωτίζεται (αποκτά φορτίο) θετικά ή αρνητικά, γεγονός που οφείλεται σε πολλά και διάφορα αίτια.

Στην ανθρώπινη κλίμακα, η αλχημική διαδικασία προβλέπει την επαν-αποκατάσταση του πνεύματος στην αρχική καθαρή του μορφή. Στην ενατένιση του Θείου μέσα από τον Εαυτό.

Αυτό γίνεται μέσα από διάφορες τριαδικές εκφράσεις: αγάπη-σοφία-αρμονία, γνώση-αίσθος-αρμονία, κάλλος-ισχύς-αρμονία, σώμα-ψυχή-νους, κλπ., οπωσδήποτε περνά μέσα από τα 4 στοιχεία (ας αναλογιστούμε μόνο ότι ο αέρας αντιστοιχεί στη νόηση, το νερό στο συναίσθημα κοκ) και τις 4 καταστάσεις (θερμό, ψυχρό, στεγνό, υγρό) και ενοποιεί την επταπλή εκδήλωση σε μία και μοναδική έκφραση, χρυσής υφής....

Κι αν η materia prima είναι η ψυχή και ο χρυσός το πνεύμα στην καθαρή του μορφή, τότε ο συμπαντικός διαλύτης δεν μπορεί παρά να είναι ο νους που αισθάνεται.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

Edited by - Unseen on 17/03/2006 12:53:51

galazia_sfairaΜέλος
17/03/2006, 11:35:46
....έ τι να κανουμε τωρα...πρέπει δηλαδη να τα καταλαβαίνουμε κι όλα....(λεω μεσα μου η έρμη)τοσα χρόνια περασαν σιγουρα δεν τα καταλαβαμε όλα...έ και τωρα δεν καταλαβαινω τι λετε βρε κορίτσια ...πειράζει???
Εγω παντως το δηλωνω ίσα κατι πιάνω αλλά ειναι καλυτερα να πω ότι ντεν καταλαβαίνει γρι !!!!!!!!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΝέο Μέλος
17/03/2006, 11:54:14
μπηκα εστω και αργα κατι θα μαθω. ωραιο θεμα

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

ΛίλλιανΜέλος
17/03/2006, 12:03:33
Kαλό μεσημέρι σε όλους!

Nαι, Οι διδασκαλίες ανάλογα με τις επιρροές τους αλλά και τα κοινωνικά πρότυπα που ίσχυαν εκείνη την εποχή της εμφάνισής τους, συγχέονται όμως όλες έχουν σκοπό να οδηγηθούν στην Ένωση με το Θείο.

Έχω μια έμπνευση να γράψω για σόι και συγγενείς σήμερα! Οπότε υπομονή.

Το Χ και το Υ είναι τα δύο μας φυλετικά χρωμοσώματα και τα δύο βασικά γράμματα της λέξεως ψΥΧή.

Το πνεύμα είναι όπως το λες ακριβώς, unseen, άπολο και καθάριο, φλερτάρει την ψυχή έχοντας ‘προξενήτρες’ τα τέσσερα στοιχεία για να μπορέσει ο γάμος να «στεριώσει» στην γη ή να γειωθεί το Θεϊκό.

Όμως δεν μπορεί όλα να είναι ίδια, σκέπτεται ο Δημιουργός, ας βάλω στο ένα Χ ακόμη ένα (ΧΧ) και στο ένα Χ ένα Υ (ΧΥ), να δούμε τι θα βγεί! Ωραία ένα θηλυκό και ένα αρσενικό, τι ωραίο ταίρι.

Η οικογένεια των δύο λοιπόν πρέπει να μείνει κάπου. Εισέρχεται λοιπόν σε ένα υπέροχο πεντάστερο ον, τον άνθρωπο, ο οποίος είναι και 7χρωμος, από το ενεργειακό καθημερινό ντούζ το οποίο του δημιουργεί όχι μια αλλά 5 όμορφες αισθήσεις.

Αυτές οι αισθήσεις θέλουν κουβέντα και βρίσκουν τρείς φίλες –διότι άνθρωπος μόνος κούτσουρο απελέκητο - την συνειδητή, την ασυνείδητη και την μέση συνειδητή και το όλο θέμα αρχίσει να γίνεται και πολύμορφο αλλά και ίδιο σαν μοντέλο. Για να μην μπερδευόμαστε λοιπόν μεταξύ μας πήραμε στο δακτυλάκι μας που έχει μόνο δύο φάλαγγες, ένα αποτύπωμα για να μας ξαναβρούν.

Στο παρασκήνιο δρα και το πεθερικό, ο νους, ο συμπαντικός διαλύτης και η η μνήμη οι οποίες συνέχεια τρέφουν το πεντάστερο σύστημα : η Α-λήθεια, Eν το Παν.

Ζώντας στην υπέροχη πολυμορφία το ανθρώπινο είδος έγινε ένα κουβαράκι και μπήκε σε λαβύρινθους προσωπικούς και ομαδικούς. Το πεθερικό όμως εκεί, Εν το Παν! ε, κάποια στιγμή ακούμε και τότε όλα αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα πηγαίνοντας μπροστά. Άλλο και αυτό!

Οι αλχημιστές αρχίζουν να ενώνουν, οι φιλόσοφοι να ψάχνονται, εμείς να γράφουμε στο φόρουμ γιατί? Για να μπορεί το ‘μέλλον να καθορίζει το παρόν μας’ όπως όμορφα λέει ο Μορφέας, ο Χρυσός να μας φέρνει «πιο κοντά» όπως λέει η Unseen και εγώ η πτωχή να δανείζομαι την φράση «όλα γυρνούν στην πηγή της προέλευσής τους» καθαρά και ξ-άστερα.
Φιλιά σε όλους και super σαββατοκύριακο

~~ ~~

UnseenΜέλος
17/03/2006, 13:06:02
Λίλλιαν...

Everything returns to the source of its arising!

ΛίλλιανΜέλος
17/03/2006, 13:14:09
Unseen,

absolutely Yes!

Hugs

~~ ~~

SM-GIOTAΜέλος
17/03/2006, 13:57:56
Κορίτσια,
έχω μείνει άλαλη.
Τα τυπώνω για homework του Σαββατοκύριακου.
another starΜέλος
17/03/2006, 14:06:17
Καλημέρα σας

ελπίζω όλοι καλά στην υγεία και αν όχι, ειλικρινά το εύχομαι.
Avallon δεν ξέρω τι παίχτηκε, και ούτε θέλω να μάθω, σίγουρα διαβάζεις, πολλά φιλιά σου στέλνω.Καλή αναζήτηση σου εύχομαι.

Τι να πω. Νιώθω πολύ φτωχή στο πνεύμα εδώ μέσα. Πιστεύω ότι απο δω και πέρα θα μπαίνω μόνο για να διαβάζω.
Δυστυχώς δεν μπορώ να προσφέρω και φυσικά το ήξερα και από την αρχή αυτό αλλά όσο περισσότερα πράγματα διαβάζω από σας νομίζω ότι δεν έχουν νόημα τα δικά μου γραμμένα και το μόνο που δυστυχώς μπορώ να κάνω είναι να ρωτάω καμιά φορά που έχω απορίες.

Θα ήθελα να ρωτήσω τον Μορφέα κάτι. Η ασπίδα με τους ρόμβους αν θυμάμαι καλά μορφέα, είχες πει ότι είναι για κάποιον κίνδυνο που πιστεύουμε ότι μπορεί να διατρέχουμε και τότε να την εκτελούμε. Να με συγχωρήσεις αν αυτές οι ερωτήσεις έχουν ήδη γίνει αλλά είναι και πολλές σελίδες που πρέπει να ξαναδιαβάσω. Την βάζουμε όταν νιώθουμε μόνο τον κίνδυνο? Και τι ακριβώς κίνδυνο? σωματικό , λεκτικό , πνευματικό? Και αν εμείς θέλουμε να βγάλουμε την ασπίδα γιατί πχ θέλουμε να πάρουμε πράγματα όπως αν είμαστε σε ένα μέρος που να πάρουμε ας πούμε την ενέργειά του, τότε τι γίνεται?. Συγνώμη εκ των προτέρων για το αν είναι άσχετες οι ερωτήσεις μου αλλά βασίζομαι στη καλή σου πρόθεση μορφέα μου να απαντήσεις.

Ευχαριστώ
Φιλούδια

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

ΛίλλιανΜέλος
17/03/2006, 14:41:16
A. Star χαίρεστε και αγγαλιάζεστε!

θα στα γράψω στα γρήγορα γιατί πρέπει να πάω απο το γραφείο στο μάθημα ρεφλεξολογίας.

Another star,

Μπήκα σε αυτό το forum για να ανταλλάξω τις απόψεις μου, όχι για να με συγκρίνω ή για να με συγκρίνουν για τις γνώσεις μου. Αν ήμουν καμμιά ιδιοφυία θα πήγαινα αλλού, στο harvard ας πούμε?

Οταν σε συνάντησα και αρχίσαμε την κουβέντα αυτό που είδα ήσουν ΕΣΥ, όχι οι γνώσεις σου. Και μέσα σε ΕΣΕΝΑ υπάρχουν όλες, αλλά για να βγούν θα πρέπει να σκάσεις απο την ανάγκη να τις βγάλεις! αλλά να ανοίξεις και κανένα βιβλίο μέχρι να αρχίσεις να κάνεις κλικ, κλλακ αυτό πάει με αυτό, εκείνο με εκείνο! όχι όλα μαζί στο ντουρβά. Ξέρεις τι εννοώ.

Επίσης όταν σε συνάντησα, είδα μια νέα γυναίκα γεμάτη δραστηριότητα και μια "ταξιτζού" έτοιμη για όλες τις "διαδρομές". Κάνω λάθος?

Είμαι σίγουρη λοιπόν ότι έχεις πολλά να πεις και ήδη λες όταν θα βρεις τον δικό σου τρόπο, αρκεί οι μαύρες ματάρες σου, να μην είναι κολλημένες πάνω σε ότι γράφεται από όλους μας, αλλά ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΣΥ και αυτο το κάτι ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ! Αντε τώρα γιατί θα ανάψω τσιγάρο!
Ξεκούνα λοιπόν χωρίς νιαρ, νιαρ και "εγώ η πτωχή το πνεύμα", γιατί θα έρθω εκεί και θα σε.........πάω για ορειβασία με τακούνια!
Αγκαλιές στον κούκλο τον γιό σου
με πολλή αγάπη
Λίλλιαν

~~ ~~

17/03/2006, 14:43:18
Another star μου δεν παίχτηκε απολύτως τίποτα, είναι προσωπικό θέμα της Avallon.

Και να μην ξαναδιαβάσω ότι δεν έχεις κάτι να πεις και ότι νιώθεις φτωχή στο πνεύμα, αυτά που έχεις είναι πιό απαραίτητα από τις γνώσεις, η καλοσύνη σου και η διάθεσή σου για βελτίωση.
Εγώ μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα, πάντα χαίρομαι όταν βλέπω μήνυμά σου. Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος από όλους εσάς δεν γράψει μιά μέρα αρχίζω και τρώγομαι μήπως συνέβει κάτι.

Λίλλιαν μου ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις και να καταλάβεις την αναφορά που έκανα σχετικά με τις γνώσεις στην another star.
Unseen μου δεν σε ρωτάω, με ξέρεις.

Μιάς που μπήκα να στείλω πολλά φιλιά σε όλους και την αγάπη μου.

Λίλλιαν γράφαμε συγχρόνως, προσυπογράφω σε ότι έγραψες.

Edited by - pyramid on 17/03/2006 14:46:45

another starΜέλος
17/03/2006, 15:16:15
Λίλλιαν, η αλήθεια είναι ότι αυτό για την ορειβασία με τακούνια με τρόμαξε!
Λίλλιαν, μη μιλάς για τα μάτια μου, φοβάμαι μη πλακώσουν οι γαμπροί.

Και για να σοβαρευτούμε, να σου πω μόνο ότι τις επιλογές μου σίγουρα τις κάνω εγώ από όλα αυτά που διαβάζω. Παίρνω τα πάντα, αλλά πάντα φιλτράρω. Απλά νιώθω κάποιες φορές ότι παρεμβαίνω μέσα στη κουβέντα ενώ δεν θα έπρεπε, αυτό είναι όλο. Και καλό είναι να μη κόβω τις σοβαρές τοποθετήσεις ανθρώπων που ξέρουν το αντικείμενο. Ειλικρινά διαβάζω άφωνη αυτά που γράφετε κάθε μέρα και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του τόπικ. Αλλά δυστυχώς οι δικές μου γνώσεις έίναι μηδενικές μπροστά στις δικές σας. Οπότε γι' αυτό είπα, το μόνο που μπορώ να κάνω καμιά φορά είναι να ρωτάω οσάν ασχετούλα που είμαι.

Pyramid αυτό που έγραψα για την avallon συγνώμη, δεν εννοούσα κάποιο σκηνικό, λάθος έκφραση δική μου, απλά είπα τι παίχτηκε με την έννοια ξέρεις, ότι σκέφτηκε διαφορετικά στο μυαλό της η κοπέλλα κάποια πράγματα και καλά έκανε φυσικά.

Αυτά τα δικά μου
Μορφέα μου αμα δεν βαριέσαι κάποια στιγμή στείλε μου απάντηση

Ευχαριστώ και πάλι

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

18/03/2006, 10:43:45
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.
Οι περισσότεροι θα ξαναμπείτε την Δευτέρα αλλά εγώ δεν κρατιέμαι και θέλω να σας ευχαριστήσω για την χθεσινή μας ''συνάντηση''και απο εδώ.
Να 'εχετε όλοι ενα φωτεινό Σαββατοκύριακο.

Απο εδώ μόνο έτσι μπορώ να σας τα στείλω....

18/03/2006, 19:37:30
Oυφ!
Επιτέλους τα κατάφερα!!
Μετά από 25 λεπτά κατάφερα να εισέλθω στο αγαπημένο μου τόπικ!!

"Congratulations and Celebretions" αφιερωμένο εξαιρετικά στο esoterica για την ταχύτητά του...

Χαίρομαι που είστε όλοι καλά!
Δεν σας ξεχνώ!
Είστε υπό στενή αλλά διακριτική "παρακολούθηση"

Τα φιλάκια μου σε όλους...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
another starΜέλος
18/03/2006, 20:01:31
Καλησπέρα

avallon!!!! πολύ χαίρομαι που είδα μήνυμά σου
νόμιζα ότι δεν θα ξαναγράψεις. Μετα από το διακριτική παρακολούθηση που είπες σε νιώθω κάτι σαν "big brother"
Χαίρομαι κοπέλλα μου που είδα μήνυμά σου.

Οι υπόλοιποι τι κάνετε? πάλι κανα 2-3 θα το κρατήσουμε το μαγαζάκι?

nst πως τα περάσατε στη χθεσινή "συνάντηση" που είπες? Αν είναι δυνατόν μετέφερε μας τίποτα.

Φιλιά σε όλους

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**

toxotisΜέλος
18/03/2006, 21:10:54
Γεια σας και από εμένα

Χαίρομαι που σε βλέπω τόσο χαρούμενη nstούλα μου!
Κι εγώ το ευχαριστήθηκα χθές.

Το κακό με το οίδημα παραέγινε όμως -μάλλον πλησιάζουμε...-και δυσκολεύομαι πολύ πλέον. Οπότε αποφεύγω ακόμη και να κάθομαι για αρκετή ώρα.
Μη μου ανησυχήσετε αν απουσιάσω λιγάκι παραπάνω

Αvallon, φιλιά γλυκιά μου, χαίρομαι που σε βλέπω.

αStarάκι, φιλιά και σ'εσένα.

Ελπίζω να'σται όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο

meteorΜέλος
18/03/2006, 21:11:24
Καλησπέρα σε όλους...ή μάλλον σε όλες σας!

Να μαι ο γαμπρός ήρθα...
Ακουσα για Ματάρες και να 'μαι λοιπόν.

Παρακολουθώ ανελλιπώς το τόπικ κι ας μην γράφω.
Αλλωστε όπως λέει και η a.s. οι γνώσεις μου είναι λίγες.

Λίλιαν καλώς ήρθες και από μένα. Οπως είδα στην ιστοσελίδα σου εισαι από τον δίπλα Νομό με μένα.
Εάν τον επισκέπτεσαι θα μπορούσαμε ίσως να βρεθούμε ώστε να συζητήσουμε από κοντά κάποια πράγματα πάνω στο ρέικι(έχω τον 2ο βαθμό)
που με απασχολούν;

Αγαπητέ Μορφέα όταν έχεις χρόνο και διάθεση θα σε παρακαλούσα να αναλύσεις κάτι που είχες γράψει παλιότερα.
"Τα ψυχολογικά προβλήματα έχουν να κάνουν με άλλου είδους νοήμονα όντα
ώστε δεν θα ήθελες να εμπλακείς σε τέτοιου είδους διαμάχες".
Πλήρη ανάλυση σε παρακαλώ,όπως βεβαίως και όποιος άλλος γνωρίζει.

Αγαπητή toxotis καλή λευτεριά μια και γράφω σπάνια.

Να ΄στε καλά
Ολες και όλοι
Νίκος

Σημ.Τυχαίνει να διαβάζω τον κώδικα Ντα Βίντσι αυτόν τον καιρό
Το θηλυκό στοιχείο λοιπόν σε όλο του το μεγαλείο στο παρόν ενεργειακό τόπικ!!!

Τry Harder

another starΜέλος
18/03/2006, 22:37:33
ΩΠΑ ΛΙΛΛΙΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΝΕ!!

Για να σοβαρευτούμε όμως...
Να σε καλωσορίσω λοιπόν μετεορ στο τόπικ από τη μεριά μου μια που αναφέρθηκες σε μένα.
Ο μορφέας θα σου απαντήσει μάλλον τις μικρές ώρες

Τοξοτούλα φιλιά και σε σένα κοπέλλα μου. αντε ξέχνα την εγκυμοσύνη και έλα για καφέ... το πολύ πολύ να γεννήσεις σπίτι μου

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**