- Στο ρεμα Χαλανδριου... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εκεινη τη νυχτα η Τζινα Μπαχαουερ θα εδινε ενα μεγαλο ρεσιταλ στο ηρωδειο..ομως δεν προλαβε - τη βρηκε ο θανατος σε ενα απο τα δωματια του σπιτιου..Φορουσε μια μαυρη τουαλετα εκεινο το βραδυ και οπως λενε ο θανατος οφειλεται σε ανακοπη καρδιας...Επισης λεγεται πως ο 2ος ανδρας της - ενας εβραιος ονοματι Σερμαν βλεποντας τη να κοιτεται νερη τις εκοψε και τα 2 της χερια απο τους καρπους και κατω...Απο τα χερια της δεν βρεθηκαν και ο εν λογω κυριος εχει πεθανει....Υποψην - οι κυριες αυτες μας συμπαθησαν τοσο που μας ειπαν να ξαναπερασουμε απο εκει - να μας ανοιξουν το σπιτι και να μπουμε μεσα να τραβηξουμε φωτογραφιες.(Ενοειται πως αν αποκτησω φωτογραφιες θα τις ανεβασω στο site!)Φυσικα οι 2 γλυκιτατες ηλικιωμενες δεν πιστευουν τιποτα απο αυτα που ακουγονται και ομως σαν κατι να κρυβανε!Ισως να ειναι η ιδεα μου - ποιος ξερει...
Και ερωτω εγω τωρα...Γιατι ακουγεται πιανο τα βραδια μεσα απο αυτο το ανατριχιαστικο σπιτι?
Μηπως η Τσινα Μπαχαουερ πεθαινοντας ενιωσε την αναγκη να γυριζσει πισω και να ''δωσει'' εστω και τελευταια φορα..εστω και για μερικα δευτερολεπτα καθε ανατριχιαστικης νυχτας το πολυποθητο ρεσιταλ που δεν καταφερε να δωσει εκεινο το βραδυ στο Ηρωδειο?
Τα συμπερασματα δικα σας..
J.S
ενδιαφέρουσα η ιστορία περί του θανάτου της Μπαχάουερ. Πάντως η ιστορία με τα χέρια μου φαίνεται λίγο υπερβολική.
Από την πλευρά μου έμαθα για την Μπαχάουερ ότι ήταν καθηγήτρια πιάνου της βασιλικής οικογένειας και στενή φίλη της πριγκίπισσας Ειρήνης (αδελφής του τέως) η οποία είχε ταλέντο στο πιάνο. Οι κακές γλώσσες της εποχής μάλιστα έλεγαν ότι η σχέση μεταξύ της Μπαχάουερ και της Ειρήνης ήταν πολύ περισσότερο από φιλικές....
Δεν ξέρω φυσικά αν αληθεύουν αυτές οι φήμες πάντως κυκλοφορούσαν ευρέως σε κάποιους κύκλους.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Θα παμε για καφε ολοι μαζι καπου και επειτα σε κανενα παλιο σπιτι (στοιχειωμενο) για εξερευνηση...Ολοι ειμαστε μεσα σε ολα..τα γουσταρουμε..τα ψαχνουμε αλλα δεν κανουμε μια συλλογικη προσπαθεια...
Παρασκευη βραδυ....κατα τις 12:00....σε ενα απο τα ''γνωστα'' στοιχειωμενα σπιτια της Αττικης - ας πουμε στην βιλλα της Δουκισσας Πλακεντιας....Ποιος ειναι ''μεσα'' για συναντηση?
J.S
Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον τη συζήτησή σας. Εμπλουτίζω έτσι τις γνώσεις μου σχετικά με θρύλους για στοιχειωμένα σπίτια. Με χαρά βλέπω επίσης την προσπάθεια από ορισμένους για την ίδρυση ομάδος εξερεύνησης. Δεν έχω προβεί ποτέ σε ανάλογες εξερευνήσεις και θα ήθελα να το κάνω, αλλά δεν έχω την κατάλληλη παρέα καθότι κανένας φίλος μου δε δέχεται να με ακολουθήσει αλλά και…δεν ξέρω από πού να αρχίσω! Βέβαια, είμαι και από τη φύση μου επιφυλακτικός. Ωστόσο, αν τελικώς συσταθεί μία τέτοια ομάδα, θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω!
Όχι, όμως αυτό το ΠΣΚ, καθότι θα βρίσκομαι εκτός Αθηνών.
Και κάτι ακόμα: κάνοντας κλικ στο όνομα (ψευδώνυμο) κάθε μέλους στην αριστερή στήλη της σελίδας, βγαίνετε στα προσωπικά στοιχεία που έχει δώσει το μέλος στο site. Μεταξύ των άλλων θα δείτε και την ηλεκτρονική του διεύθυνση.
Η ιστορία με τα χέρια είναι σημαντική. ΄Τα χέρια της πιανίστριας ήταν "μαγικά" γιατί με αυτά έπαιζε πιάνο και είχε αναδειχθεί σε μεγάλη καλλιτέχνιδα. Εάν υποθέσουμε ότι της τα έκοψε, το έκανε για να διατηρήσει τα χέρια αυτά που έπαιζαν πιάνο?
quote:
Οι κακές γλώσσες της εποχής μάλιστα έλεγαν ότι η σχέση μεταξύ της Μπαχάουερ και της Ειρήνης ήταν πολύ περισσότερο από φιλικές....
Δεν ξέρω φυσικά αν αληθεύουν αυτές οι φήμες πάντως κυκλοφορούσαν ευρέως σε κάποιους κύκλους.
ΜΉΠΩΣ ΟΙ "ΚΑΚΕΣ" ΕΚΕΙΝΕΣ "ΓΛΩΣΣΕΣ" ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΣΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΣΜΟ, ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΑΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΛ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΙΧΙΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ SITE ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Αστυνόμοι-ασφαλείτες ήταν από τους προτεργάτες του πραξικοπήματος!
Επιπλέον, πολλά κυκλοφορούν για τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ της Αγγλίας, τα οποία όμως δεν έχουν αποδειχθεί!
J.S
J.S