- Στο ρεμα Χαλανδριου... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ευχαριστω πολυ..
J.S
Ónen i-Estel Edain.Ú-chebin Estel anim...
J.S
Απο φιλους και μονο εχω ακουσει οτι ακουγεται παιξιμο πιανου και φωνες (τα βραδια) απο εκει μεσα..Το μονο μερος που δεν ψαξαμε ειναι το υπογειο..Ειναι ενα σπιτι παραβιασμενο απο τη πισω πορτα και οχι μονο - παλιο νεο κλασσικο που εχει χτιστει σε ενα τεραστιο οικοπεδο...Στο φραχτη ο οποιος ειναι παρα πολυ ψιλος υπαρχει επιπλεον προσθηκη συρματοπλεγματων....Το μονο που παρατηρησα εγω (που δεν τολμησα να ψαξω και τους 3 οροφους παρα μονο οι φιλοι μου) ηταν πως το κασετοφωνακι που ειχαμε για να ''καταγραψουμε'' ενδεχομενους ηχους καθε τοσο ''εσβηνε'' χωρις προφανη αιτια..Δεν ξερω αν αποτελει στοιχειο αυτο για κατι αλλο...αλλα θα ηθενα να μαθω πολυ την ιστορια αυτου του σπιτιου...Σαν κατι φοβερο να εγινε εκει μεσα..
Περιμενω με αγωνια να ακουσω νεωτερα.....
J.S
πριν από μερικούς μήνες καπου μεταξύ Χαλανδρί κ Αγ.Παρασκευή(για την ώρα θα σε γελάσω, δεν θυμάμαι που ακριβώς),πέρασα από ένα παλαιό σπίτι(στην κορφή μοιάζει σαν πύργος) αλλά πέρασα τυχαία κ όχι εσκεμένα ως ερευνητής, μα σαν περαστικός..! Έχει μια δόση 'στοιχειωμένης' κατοικίας! και ήθελα να σε ρωτήσω... μήπως το σπίτι 'βλέπει' σε λεωφόρο;
Υ.Γ.Είμαι γείτονας(αν μπορούμε να πούμε ως προς την περιοχή),μένω Μαρούσι,κοντά στο νεκροταφείο(άλλο κεφάλαιο κ τούτο..(!)..)
ευχαριστώ!
A.M
Το e-mail μου :
J.S
το σπίτι που λες το βλέπεις και από την οδό Ακακιών; Με έναν μεγάλο κήπο τελείως εγκαταλελειμένο;
Αν εννοούμε το ίδιο εγώ έμενα στην περιοχή 10 χρόνια (από το 89 έως το 99), το θυμάμαι πάντα στην ίδια κατάσταση και φυσικά είμαι περίεργη να μάθω την ιστορία του. Δεν ξέρω εάν ανήκε στην Τζίνα Μπαχάουερ, πάντως ξέρω ότι η μεγάλη πιανίστρια έμενε κάπου σε αυτή την περιοχή (από Χαλάνδρι μέχρι Παράδεισο Αμαρουσίου).
Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
**Ίσος = ίσως
.....το edit μέσα......![]()
Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
"Πάνω από την αριστερή όχθη του ρέματος, στην οδό Προφήτη Ηλία, συναντάμε το σπίτι της Τζίνα Μπαχάουερ. Η διεθνούς φήμης πιανίστρια πέθανε το 1976 αφήνοντας με τη διαθήκη της το σπίτι στο Ωδείο Αθηνών. Από τότε το οίκημα παραμένει εγκαταλελειμένο. Η θλιβερή εικόνα συνοδεύεται από παράδοξες φήμες. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι μερικές νύχτες ακούγεται μουσική από το έρημο σπίτι. Κάτι σαν απόηχος των κονσέρτων που δίνονται άλλοτε στον κήπο και τιμούσαν με την παρουσία τους πολλές προσωπικότητες. Δε γνωρίζουμε αν έχουν βάση τέτοιες μαρτυρίες, πάντως είναι γεγονός ότι μπαίνοντας εκεί νιώθεις ένα σφίξιμο στην καρδιά. Όλα παραπέμπουν σε ντεκόρ ταινίας τρόμου. Έρημα δωμάτια, λεηλατημένα. Η μοναδική κίνηση έρχεται από τις λευκές κουρτίνες στα σπασμένα παράθυρα. Όσοι ξέρουν το σπίτι έχουν να λένε ότι το γαλήνιο λίκνισμά τους δε σταματά ακόμη και τις αυγουστιάτικες μέρες που η πλήρης άπνοια σου κόβει την ανάσα..."
Και κατι ακομα...επειδη εχτες ψαχναμε παλι με την παρεα μου και ενα αλλο σπιτι που ετοιμαζομαστε να το παραβιασουμε και να μπουμε μεσα..Βρισκεται παλι στο ρεμα Χαλανδριου στην οδο ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ 29 - Ξερει κανεις κατι για αυτο?
J.S
Θες να μιλησουμε μεσω e-mail γιατι φαινεται να ξερεις πολλα...και μου αρεσει να μαθαινω και αλλα πραγματα γυρω απο αυτο το χωρο..
Αν θελεις και εσυ να μιλησουμε καπως πιο ιδιαιτερως..στειλε μου mial : sadromantic@in.gr
J.S
Θελετε να μαθετε?
J.S
Αντε sadromanticghost περιμενουμε με αγωνια να μας πεις τι σου ειπαν οι 2 ηλικιωμενες...
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...