ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στο ρεμα Χαλανδριου... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Στο ρεμα Χαλανδριου... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

sadromanticghost31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
26/09/2004, 14:18:20
στην οδο Ροδοδαφνης 61...υπαρχει ενα στοιχειωμενο σπιτι που εχει αναφερθει ως τωρα σε αρκετες τηλεοπτικες εκπομπες.Η θεα του ειναι τρομακτικη και σε ''καλει'' να το εξερευνησεις...Συμφωνα με τους κατοικους της γειτονιας ακουγονται φωνες και ''παιξιμο'' πιανου!Φυσικα αυτο δεν ειναι τυχαιο μιας και λεγεται οτι εκει ζουσε καποτε μια δασκαλα πιανου...Αξιοσημειωτον ειναι οτι πιανο μεσ το σπιτι δεν υπαρχει...Και ερχομαι να ρωτησω τους θαμωνες του forum : Ξερεις κανεις την ιστορια αυτου του σπιτιου με λεπτομερειες?

Ευχαριστω πολυ..

J.S

everyflowΝέο Μέλος
26/09/2004, 14:21:57
Μήπως φίλε μου πρόκειται για το σπίτι της Τζίνα Μπαχάουερ;

Ónen i-Estel Edain.Ú-chebin Estel anim...

26/09/2004, 14:25:37
Δε ξερω...καλε μου φιλε...Για λεγε αν θες - με ενδιαφερει αμεσα...Ειναι αυτο το σπιτι οντως?Ποια ειναι η ιστορια?Σε ποιον αριθμο στεγαζεται οντως?

J.S

everyflowΝέο Μέλος
26/09/2004, 14:30:51
Αν είναι όντως το σπίτι της μεγάλης πιανίστριας Τζ.Μπαχάουερ,είχα διαβάσει κάτι γι' αυτό πριν 4 χρόνια νομίζω σε ένα τεύχος του περιοδικού "Ταχυδρόμος" το οποίο πρέπει να βρίσκεται κάπου μέσα στα χιλιάδες χαρτιά της βιβλιοθήκης μου ακόμη.Τί έχεις παρατηρήσει εκεί;Υπόσχομαι να βρω και να μεταφέρω στην ιστοσελίδα ό,τι περιείχε το εν λόγω δημοσίευμα.

26/09/2004, 14:57:43
Εχθες πηγαμε να το εξερευνησουμε με κατι φιλους...εφοδιασμενοι μονο με φακους και ενα κασετοφωνακι...Το εν λογω σπιτι - δε ξερω - αν το εχεις δει αλλα σε καλει να το ''ψαξεις''...
Απο φιλους και μονο εχω ακουσει οτι ακουγεται παιξιμο πιανου και φωνες (τα βραδια) απο εκει μεσα..Το μονο μερος που δεν ψαξαμε ειναι το υπογειο..Ειναι ενα σπιτι παραβιασμενο απο τη πισω πορτα και οχι μονο - παλιο νεο κλασσικο που εχει χτιστει σε ενα τεραστιο οικοπεδο...Στο φραχτη ο οποιος ειναι παρα πολυ ψιλος υπαρχει επιπλεον προσθηκη συρματοπλεγματων....Το μονο που παρατηρησα εγω (που δεν τολμησα να ψαξω και τους 3 οροφους παρα μονο οι φιλοι μου) ηταν πως το κασετοφωνακι που ειχαμε για να ''καταγραψουμε'' ενδεχομενους ηχους καθε τοσο ''εσβηνε'' χωρις προφανη αιτια..Δεν ξερω αν αποτελει στοιχειο αυτο για κατι αλλο...αλλα θα ηθενα να μαθω πολυ την ιστορια αυτου του σπιτιου...Σαν κατι φοβερο να εγινε εκει μεσα..

Περιμενω με αγωνια να ακουσω νεωτερα.....

J.S

everyflowΝέο Μέλος
26/09/2004, 15:20:31
Υπόσχομαι φίλε μου αύριο να γράψω στο φόρουμ ό,τι έλεγε το ρεπορτάζ και αν μπορέσω 8α σκανάρω την τρίτη η την τετάρτη και κάποιες φωτογραφίες που νομίζω ότι είχε.Πάντως επειδή θα είμαι Αθήνα απο αύριο για μερικές δουλειές θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα για τα ευρήματα σας.

TruthHunterΜέλος
26/09/2004, 15:29:21
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑΚΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ......ΑΜΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ FOTO ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.....ΟΠΩΣ ΚΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑ Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ........

AgentMulderΜέλος
26/09/2004, 16:07:46
Φίλε sadromanticghost,
πριν από μερικούς μήνες καπου μεταξύ Χαλανδρί κ Αγ.Παρασκευή(για την ώρα θα σε γελάσω, δεν θυμάμαι που ακριβώς),πέρασα από ένα παλαιό σπίτι(στην κορφή μοιάζει σαν πύργος) αλλά πέρασα τυχαία κ όχι εσκεμένα ως ερευνητής, μα σαν περαστικός..! Έχει μια δόση 'στοιχειωμένης' κατοικίας! και ήθελα να σε ρωτήσω... μήπως το σπίτι 'βλέπει' σε λεωφόρο;

Υ.Γ.Είμαι γείτονας(αν μπορούμε να πούμε ως προς την περιοχή),μένω Μαρούσι,κοντά στο νεκροταφείο(άλλο κεφάλαιο κ τούτο..(!)..)

ευχαριστώ!

A.M

26/09/2004, 16:32:13
Το σπιτι βρισκεται στα συνορα Χαλανδριου-Πολυδροσου...καμια σχεση με Αγια Παρασκευη...Ωστοσο το σπιτι που αναφερεις θα με ενδιεφερε..!Μενω Χαλανδρι οποτε ειμαστε αρκετα κοντα - αν θελεις μπορουμε να κανονισουμε μια συνανστηση - η παρεα μου και η παρεα σου για να περιπλανηθουμε ολοι μαζι σε αυτο το ομορφο ταξιδι..

Το e-mail μου :

sadromantic@in.gr

J.S

naryaΜέλος
27/09/2004, 08:09:33
Αγαπητέ φίλε,

το σπίτι που λες το βλέπεις και από την οδό Ακακιών; Με έναν μεγάλο κήπο τελείως εγκαταλελειμένο;
Αν εννοούμε το ίδιο εγώ έμενα στην περιοχή 10 χρόνια (από το 89 έως το 99), το θυμάμαι πάντα στην ίδια κατάσταση και φυσικά είμαι περίεργη να μάθω την ιστορία του. Δεν ξέρω εάν ανήκε στην Τζίνα Μπαχάουερ, πάντως ξέρω ότι η μεγάλη πιανίστρια έμενε κάπου σε αυτή την περιοχή (από Χαλάνδρι μέχρι Παράδεισο Αμαρουσίου).

ΠάνοςΜέλος
27/09/2004, 08:45:50
Χμ...ναι, το γνωρίζω το σπίτι που λες. Πρέπει να είναι επάνω στον πεζόδρομο κοντά περίπου στο θεατράκι στο ρέμα. Έχω ακούσει και εγώ φήμες (όχι λεπτομέρειες) για το σπίτι, αλλά τίποτε περισσότερο. Προσωπικά έχει τύχει να περνάω αρκετές φορές από εκεί αλλά δεν μου έχει κάνει καμία αίσθηση το μέρος (ακόμα και νύχτα).Η κοπέλα μου που μεγάλος στην περιοχή και μου έλεγε για αυτό το σπίτι ίσος να έχει ακούσει κάτι. Θα την ρωτήσω και εάν μάθω κάτι θα το κρατήσω για μένα...ε...ήθελα να πω πως θα το αναφέρω εδώ.

Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ

ΠάνοςΜέλος
27/09/2004, 08:48:28
**Μεγάλος = μεγάλωσε
**Ίσος = ίσως

.....το edit μέσα......

Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ

everyflowΝέο Μέλος
27/09/2004, 11:51:55
Κοίταξα πριν λίγο το δημοσίευμα του Ταχυδρόμου και μάλλον δε μιλάμε για το ίδιο σπίτι.Το σπίτι της Τζίνα Μπαχάουερ βρίσκεται στην οδό Προφήτη Ηλία.Παραθέτω όμως καλού κακού τα όσα έγραφε το περιοδικό μήπως χρειαστούν σε κανέναν και επιφυλλάσομαι να στείλω στο θέμα και μια φωτογραφία του σπιτιού.

"Πάνω από την αριστερή όχθη του ρέματος, στην οδό Προφήτη Ηλία, συναντάμε το σπίτι της Τζίνα Μπαχάουερ. Η διεθνούς φήμης πιανίστρια πέθανε το 1976 αφήνοντας με τη διαθήκη της το σπίτι στο Ωδείο Αθηνών. Από τότε το οίκημα παραμένει εγκαταλελειμένο. Η θλιβερή εικόνα συνοδεύεται από παράδοξες φήμες. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι μερικές νύχτες ακούγεται μουσική από το έρημο σπίτι. Κάτι σαν απόηχος των κονσέρτων που δίνονται άλλοτε στον κήπο και τιμούσαν με την παρουσία τους πολλές προσωπικότητες. Δε γνωρίζουμε αν έχουν βάση τέτοιες μαρτυρίες, πάντως είναι γεγονός ότι μπαίνοντας εκεί νιώθεις ένα σφίξιμο στην καρδιά. Όλα παραπέμπουν σε ντεκόρ ταινίας τρόμου. Έρημα δωμάτια, λεηλατημένα. Η μοναδική κίνηση έρχεται από τις λευκές κουρτίνες στα σπασμένα παράθυρα. Όσοι ξέρουν το σπίτι έχουν να λένε ότι το γαλήνιο λίκνισμά τους δε σταματά ακόμη και τις αυγουστιάτικες μέρες που η πλήρης άπνοια σου κόβει την ανάσα..."

27/09/2004, 17:37:25
Πολυ ενδιαφερον...καλε μου φιλε αυτα που μολις αντικρυσα...Αποψε κιολας θα αναζητησω αυτο το σπιτι στην οδο Προφητη Ηλια..
Και κατι ακομα...επειδη εχτες ψαχναμε παλι με την παρεα μου και ενα αλλο σπιτι που ετοιμαζομαστε να το παραβιασουμε και να μπουμε μεσα..Βρισκεται παλι στο ρεμα Χαλανδριου στην οδο ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ 29 - Ξερει κανεις κατι για αυτο?

J.S

everyflowΝέο Μέλος
27/09/2004, 18:57:05
Χαίρομαι που κι αν δε μπόρεσα να απαντήσω πλήρως στις απορίες σου κατάφερα ίσως να σου εξήψα τη φαντασία και την περιέργεια για μια "διάρρηξη" στον κόσμο του υπερφυσικού. Το σπίτι στην Ηρώδου Αττικού που πιστεύω ότι αναφέρεσαι δεν το έχω ακούσει. Μια άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία που συνδέεται με το Χαλάνδρι είναι ο θρύλος της κόρης του παπά που στοιχειώνει το ρέμα από τότε που πνίγηκε γιατί την καλούσαν οι νεράιδες, όπως αναφέρει στις "Παραδόσεις" ο Νικόλαος Πολίτης. Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει αυτό.

27/09/2004, 20:18:21
Βασικα...οχι...δεν το εχω ακουσει..!
Θες να μιλησουμε μεσω e-mail γιατι φαινεται να ξερεις πολλα...και μου αρεσει να μαθαινω και αλλα πραγματα γυρω απο αυτο το χωρο..
Αν θελεις και εσυ να μιλησουμε καπως πιο ιδιαιτερως..στειλε μου mial : sadromantic@in.gr

J.S

28/09/2004, 02:25:21
Μολις γυρισα απο την βραδυνη εξερευνηση μας στο σπιτι...Κλειδωμενο μεν ενδιαφερουσα η ιστορια 2 ηλικιωμενων γιαγιαδων οι οποιες μεγαλωσαν με την πιανιστρια και μας ειπαν τι ακριβως εγινε εκεινη τη νυχτα που το σπιτι σφραγιστηκε για παντα δε...

Θελετε να μαθετε?

J.S

SAUDiΜέλος
28/09/2004, 02:46:26
Φιλε everyflow αρκετα καλο και ενδιαφερων το αρ8ρο σου απο το ταχυδρομο! ανεφερε τιποτε αλλο σχετικα με το σπιτι? ειχε καποια φωτο?

Αντε sadromanticghost περιμενουμε με αγωνια να μας πεις τι σου ειπαν οι 2 ηλικιωμενες...

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

ksenitiaΜέλος
28/09/2004, 02:48:30
Εννοειταιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Και μη μιλατε βρε με ε-μαιλ, γιατι θελω να μαθω κι εγω!!!!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

naryaΜέλος
28/09/2004, 08:11:22
Εννοείται ότι θέλουμε να μάθουμε τι είπαν οι γιαγιάδες! !