ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επαναφορα προσωπου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Επαναφορα προσωπου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

male8218 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
male82Νέο Μέλος
15/02/2012, 13:55:34
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΠΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣΑΜΕ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑς 'ΥΠΟΒΟΛΕΣ΄ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΘ ΕΚΑΝΕ.ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ...ΔΕ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΤΑ 80%..ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΗΤΡΕ ΤΗΛ,ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ....ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΧΩΡΙΣΑΜΕ!!!ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??

staras

16/02/2012, 13:38:46
Όχι ακριβώς παρόμοια εμπειρία, για κάποια περίοδο ασχολήθηκα με μια μέθοδο υποβολής ιδεών στους άλλους. Επειδή δεν με ενδιέφερε και πολύ δεν το εξάσκησα, αλλά στη μικρή άσκηση που έκανα θεωρώ ότι είχε αποτελέσματα.
Παρόλα αυτά, πρέπει να ξέρεις, ότι το να παραβιαζεις την ελευθερία των άλλων, είναι μαύρη μαγεία. Και θα έχει συνέπειες.
Όταν προσπαθείς να φτιάξεις με το ζώρι κάτι που έχει σπάσει, απλά χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.
ΙαπετόςΜέλος
16/02/2012, 14:39:44
Αλήθεια Dr Jekyll Mr Hyde πιστέυεις στην μάυρη μαγεία;; Είναι δυνατόν να υποβάλλεις ιδέες στους άλλους χωρίς τη θελησή του;; Γελάω με το μόνο που το ακούω..!!!

16/02/2012, 15:40:50
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται (κι επίσης μεταφέρεται στην ενότητα ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ).
Η συνέχεια της συζήτησης μπορεί να γίνει στο:

Eπαναφορά προσώπου

02/07/2004, 12:17:23
quote:
Βλέπω στην ΤιΒι΄Έλληνες, με νοοτροπία ουέ-ουέ (=γλεντάμε), να έχουν πάρει από μια ελληνική σημαία και να την κουνάνε, άλλος να την έχει φορέσει κασκολάκι, άλλος να σκουπίζει τους ιδρώτες του, άλλος να την σούρνει χάμω, άλλος την έβαλε χαλάκι στο πάτωμα και έκανε κατι σαν τεμενάδες/προσκύνυμα, δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω.

Δε λες πάλι καλά...

- που υπήρξε αυτή η Γιουροβίζιον και τρέξανε κάποιοι και αγοράσανε τα μπλουζάκια με την ελληνική σημαία....

- που υπήρξε αυτή η πρόκριση για να τρέξουν κάποιοι και να αγοράσουν την ελληνική σημαία...

Αυτή είναι η κατάντια μας... γιατί θα είναι καλά αν έστω και οι μισοί που τις αγόρασαν τις κρεμάσουν στις ΕΘνικές εορτές...
Είδωμεν...

"Τάδε έφη Avallon"
05/07/2004, 00:25:43
Mόλις το είδα στην ΤV και πραγματικά ντράπηκα...
Kάποιος που πανηγύριζε γύρισε την πλάτη του στην κάμερα και είχε γράψει στο μπλουζάκι του:
και τώρα μπορείτε να πα να γ****ε.

Ειλικρινά αν είχα μπροστά μου αυτό το Μλκ που είχε το θράσος να αμαυρώσει αυτή την όμορφη στιγμή θριάμβου με αυτό το υβρεολόγιο δεν ξέρω και γω τι θα έκανα...

Ελληνάρας ή κοινός Νεοέλληνας?
Το αφήνω στην κρίση σας...

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
05/07/2004, 02:21:16
quote:
Ελληνάρας ή κοινός Νεοέλληνας?
Το αφήνω στην κρίση σας...

Αφήνεις την κρίση ενός τυχάρπαστου δημοσιογραφίσκου να γίνει αντικείμενο κρίσης του ημέτερου κοινού.
Επειδή πρόκειται για ένα πανέξυπνο κοινό, σου το λέω στα ίσα αγαπητή μου Avallon , ότι κακώς απογοητεύεσαι.
Και το λέω με πολλή αγάπη.

athakandrΜέλος
05/07/2004, 02:26:33
Avallon,

λάθος timing διάλεξες. Υπάρχουν στιγμές, που πρέπει να κλείνουμε τα μάτια και άλλες πάλι που πρέπει να κάνουμε πως δεν ακούμε. Ιδιαίτερα τέτοιες στιγμές μοναδικής υπερηφάνειας, νομίζω σωστό θα ήταν να μείνουμε στο καταλυτικό γεγονός της νίκης. Τα άλλα -αυτή τη στιγμή- είναι τελείως δευτερεύοντα.

ath.

Edited by - athakandr on 05/07/2004 02:32:05

05/07/2004, 10:17:44
Οταν είπα ΝΤΡΟΠΗ στο σύντροφό μου για τον εν λόγω τύπο μου είπε:
NTΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΖΟΥΜ...
Νομίζω ότι ίσως έχει δίκιο...
Στην Ολυμπιάδα αν η Εθνική μας ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα έπαιρνε το χρυσό θα γράφαμε τα ίδια?
Και αν όχι γιατί?
Ποιά η διαφορά?
Γιατί νομίζω ότι μένουμε στους τύπους και χάνουμε την ουσία...

"Τάδε έφη Avallon"
Labolas GlasyaΜέλος
05/07/2004, 19:17:10
Επιπλαστες ευγενειες. Εδω καηκε το συμπαν με τα πανιγιρια των απανταχου Ελληνων και καθεσε κι ασχολεισε με τα υθβριστικα συνθηματα? *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

05/07/2004, 22:34:30
ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΙΜΟΙΩΔΕΣ ΕΚΕΙΝΟ:

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΜΤ..;"

ΑΚΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΗΣΗ...

"ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ"
ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΟ....ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ*
---ΑΚΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΗΣΗ ΕΠΙΣΗΣ---
ΟΠΩΣ + ΤΟ
"ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ.. ΤΟ ΓΜΜΝ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...!"
(ΔΕΝ ΛΕΩ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩNAZOYN ΟΛΟΙ..!_!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΙΣΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ..."ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..:)
(+ΟΧΙ!ΔΕΝ "ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ" ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ
Τ' ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ "ΚΟΙΝΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ"...
(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..)

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ;
----ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ "ΚΑΤΑΝΤΡΑΠΗΚΑ" ΣΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ ΤΟ "ΜΕΛΟΣ" ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ..--"TROY ΑDDICTION"
(ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ /ΚΑΤΑΛΑΒΕ...:(----

ΑΦΟΥ "ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ", ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" ....
+ΟΧΙ ΜΟΝΟ!(ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΩΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕΚΟΡ..:)

~ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ...ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ +ΜΕ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ /PLUS:ΚΑΥΣΩΝΑ...ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ + ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ:ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ:)

Σ'ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΡΟΛΑΛΥΣΑΝΤΑ"..
+ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ...
(ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ "ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ"
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΩ /Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ..
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..ΔΙΝΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
'Η "ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΣΟ ΟΣΟ"...
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΙΚΑ... ΓΛΕΝΤΙΑ)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"
+ ΟΧΙ ΤΑ "ΓΜΣΤΡΔ"...ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ "ΚΑΠΡΙ-ΟΛΕ!"...(ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑ ΚΡΙΜΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..:(

ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ( "ΠΑΝΟΣ/
/ΔΙΟΝΥΣΟΥ/ΣΑΤΥΡΩΝ...)
ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ...."ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ:)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ.
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....
(ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ BRAZILIAN...ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ...:)

CHOOSE LIFE...VEGETERIAN2BE OR..BACONIZZZZZZ

ΥΓ.ΜΑΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ "ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ."
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ "ΔΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ"-
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
ΠΟΥ "ΕΠΕΛΥΣΕ "---ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ...
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ "ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΙΟΥ ΡΗΣΕΩΣ..."

ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΘΕΩΣΙΣ! x 23+1

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
06/07/2004, 00:21:21
Είμαι περίεργη αν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε τόσο καλά και σε μια δυνητική ήττα στον τελικό...
Φωτεινό παράδειγμα οι Πορτογάλοι που έλαμψαν με την αξιοπρέπειά τους.
Φίλοι μου είπαν ότι βγήκαν και χόρευαν μαζί μας στη Λισαβώνα και πως δίναν συγχαρητήρια σε Ελληνες...δεν το πίστεψα μέχρι που το είδα ιδίοις όμασι στην ΤV...

Γιατί όσον αφορά στις νίκες είμαστε πρώτοι...όσον αφορά στις ήττες είναι γνωστό ότι τα μπινελίκια πάνε κι έρχονται και οι κατηγόριες φουντώνουν... ξέρεις μωρέ..κάτι το παπούτσι που με στένευε, κάτι η αλλαγή που μου έκαναν την ώρα που είχα λόξυγγα, κι αυτός ο προβολέας ρε γμτ μες στα μάτια ούτε είδα από που μου ήρθε το γκολ...
Ετσι για να έχουμε να τρωγόμαστε και να εθελοτυφλούμε...

ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΒΡΟΤΗΤΑ? Θα τα είχαμε διαλύσει όλα...

"Τάδε έφη Avallon"
06/07/2004, 00:58:41
ΑΝ ΘΕΣ ,ΞΕΚΙΝΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ...ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ-
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΕΧΑΝΕΣ ;)

---ΑΥΤΟ >>Η ΑΠΟΔΟΧΗ>>ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗΝ "ΣΙΩΠΗ"
-ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΟΣΟ +ΕΣΩ.-
ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ..ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΛΑΘΟΣ!
ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..:
ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΣΙΩΠΗ"--->>ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :(
--------

-ΑΝ ΥΠΗΡΞΕΣ ΠΟΤΕ ΑΘΛΗΤΡΙΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΞΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ)
ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ:

--Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
(ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ/ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ...)
--Η ΑΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΤΑ.
(ΚΑΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ...ΚΡΥΦΑ//ΤΟ "ΝΤΟΠΙΝΓΚ" ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:)

ΑΡΑ:
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ..
"ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ"!
ΔΗΛΩΝΕΙ 'Η ΟΧΙ "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ";;;
>>"Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ";...
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ "ΟΠΑΔΟΙ"(ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ) ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙΘΑ ΧΑΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ...ΓΗΣ ΜΑΔΕΙΑΜ(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ)/
>>ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ)
ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ....;
+ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ-

-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

-..ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑΚΕΡΗ ΧΩΡΑ
+ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ;;;

"ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΑ" ;;(ΦΑΡΜΑ ΖΩΩΝ ΔΗΛΑΔΗ...)
-ΕΡΩΤΗΣΗ.-
-ΑΠΑΝΤΗΣΗ:...

(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ...ΑΝ ΔΥΝΑΣΑΙΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΞΩ ΟΠΩΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ//ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ /ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ/ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ/ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ---ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ----ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ----/ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΥΛ/ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ)

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
steelspringΜέλος
06/07/2004, 03:04:59
quote:
Είμαι περίεργη αν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε τόσο καλά και σε μια δυνητική ήττα στον τελικό...
Φωτεινό παράδειγμα οι Πορτογάλοι που έλαμψαν με την αξιοπρέπειά τους.

Να σου πω Avallon , εγώ πιστεύω ότι θα είμασταν πολύ καλοί.
Το στηρίζω στην ακεραιότητα του χαρακτήρα των παιχτών μας , αν κρίνω απο τις πολύ , και υποδειγματικά "μαζεμένες" δηλώσεις τους σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.
Όσο για τους Έλληνες φιλάθλους , μπορεί να είναι εκδηλωτικοί και θερμοί αλλά σε επίπεδο εθνικής ομάδας δεν παρεκτρέπονται.
Ούτε και οι Πορτογάλοι θα τους προκαλούσαν άν ήταν αυτοί οι νικητές.
Βέβαια να μήν περιμέναμε και αγκαλιές και φιλιά .. (αν και οι προπονητές αγκαλιάστηκαν και έδειξαν μιά υποδειγματική συμπεριφορά).

06/07/2004, 09:22:47
Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ με τον αθλητισμό ξέρει πολύ καλά πως να μετουσιώνει τον "οργισμένο" ανταγωνισμό σε ευγενή άμιλλα...

Βέβαια υπάρχουν και ανεπίδηκτετοι μαθήσεως...Είναι συνήθως αυτοί που δεν κάνουν τα ρεκόρ και δεν φτάνουν ποτέ στα βάθρα...

Steelspring μου έδωσες ρανίδα ελπίδας... Τελικά ίσως τα έκπτροπα να συμβαίνουν εκτός Εθνικής και απλά εγώ να τα γενίκευσα...
Ελπίζω στην ομαλή διεκδίκηση...

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
06/07/2004, 15:08:55
Πολύ σημαντικό είναι τι τελικά να εισπράτουμε απο τα ΜΜΕ.
Θα το εκφράσω παραστατικά.
Η Avallon σηκώνει το τηλέφωνο και της λένε ότι έχει ένα Κούριερ και το απόγευμα θα είναι κλειστά .
Ρίχνει κάτι απάνω της και βγαίνει για ταξί.
Στη βιασύνη της παρατάει όπως είναι φυσικό μιά τεράστια στοίβα πιάτα στο νεροχύτη.
Βιαστική λοιπόν ξεχνάει να κλείσει την πόρτα.
Ένας περιφερόμενος κάμεραμαν απο το Tell me Channel βρίσκει ανοιχτά και μπουκάρει αφού πει "ειναι κανείς εδώ;;" απο μέσα του, και αφού χτυπήσει την πόρτα με ένα σφουγγάρι.
Βρίσκεται μέσα σε ένα υπέροχο σαλόνι ταχτοποιημένο και πεντακάθαρο, προχωράει προς την κουζίνα και βλέπει το νεροχύτη. Βάζει σε λειτουργία την κάμερα.
Το απόσπασμα που τράβηξε γίνεται μοντάζ με μαρικά άλλα απο άλλα σπίτια και τελικά ημίωρο αφιέρωμα με τίτλο "Τα σπίτια των Νεοελλήνων"

06/07/2004, 16:16:54
quote:
Στη βιασύνη της παρατάει όπως είναι φυσικό μιά τεράστια στοίβα πιάτα στο νεροχύτη.

Μωρέ μάγος είσαι?
Είναι το ευαίσθητό μου σημείο από τότε που χάλασε το πλυντήριο πιάτων...

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
06/07/2004, 18:06:27
quote:
Μωρέ μάγος είσαι?
Είναι το ευαίσθητό μου σημείο από τότε που χάλασε το πλυντήριο πιάτων

To δικό μου είναι μονίμως χαλασμένο . Η Βομβαρδισμένη Βαγδάτη ωχριά μπροστά στο νεροχύτη μου . Ας όψεται η Μικαέλα. Νάναι καλά το κορίτσι.