- Απορίες για pc & ίντερνετ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

quote:
Krios: Η πρώτη μου απορία είναι η εξής : Κάτι έκανα, δεν ξέρω τι, και το φόντο τον γραμμάτων της επιφάνειας εργασίας έγινε μπλέ, διορθώνεται; Αν ναι, πως;
Θα κάνεις δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας --> Properties --> Appearance.
Εκεί θα κάνεις επιλογή του χρώματος των γραμμάτων.
quote:
Krios:
Α … υπάρχει κάποιο κουμπί στο πληκτρολόγιο που να γυρίζει τα ελληνικά σε αγγληκά; Εκτός από τη μπάρα ;
Εξ'ορισμού είναι αριστερό Alt + Shift αλλά μπορείς να το αλλάξεις απο τον Control Panel
quote:
Εξ'ορισμού είναι αριστερό Alt + Shift αλλά μπορείς να το αλλάξεις απο τον Control Panel
Από πού ακριβώς το αλλάζεις ;

quote:
Ευχαριστώ πολύ snoopy. Αλλά εννοούσα την αρχική ρύθμιση, που κάτω από τα γράμματα φαίνεται η εικόνα, και όχι κάποιο χρώμα.
Εννοείς την εικόνα που φαίνεται ως φόντο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου?
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην Κατηγορία Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις από την Κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...
Ξέρει κανείς πως βάζουμε ελληνικά εισαγωγικά;
Dare To Dream
quote:
Φίλε μου Krios, ίσως είναι μια ευκαιρία αυτό το θέμα να αποτελέσει μια αφορμή για να βοηθηθούν διάφορα μέλη σε κάποιο "προβληματάκι" που τυχόν αντιμετωπίζουν ή να δώσουν λύσεις σε κάποιο συνομιλητή τους που έχει κάποια απορία που έχει
Αυτό ελπίζω φίλε Dying Incubus.
quote:
Εννοείς την εικόνα που φαίνεται ως φόντο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου?
Όχι, εννοώ αυτό που λέει ο φίλος ο gentleman ποιο πάνω. Αλλά λύθηκε όπως ανέφερα.
quote:
Ξέρει κανείς πως βάζουμε ελληνικά εισαγωγικά;
Αν εννοείς «αυτά» φίλε gentleman, μπαίνουν πατώντας shift και το κουμπί που είναι δίπλα σε αυτό που βάζει τον τόνο.Με την ευκαιρία για να βρω πως μπαίνει ο τόνος προσπαθούσα δύο ολόκληρες μέρες!!!! ![]()

quote:
Krios:Από πού ακριβώς το αλλάζεις ;
Πάς Start --> Settings --> Control Panel ---> Keyboards.
Εκεί υπάρχουν όλες οι επιλογές του πληκτρολογίου.
Δεν μου βγαίνουν. Shift και το κουμπί που γράφει ' και " λες;
quote:
> «αυτά» φίλε gentleman, μπαίνουν πατώντας shift και το κουμπί που είναι δίπλα σε αυτό που βάζει τον τόνο.Δεν μου βγαίνουν. Shift και το κουμπί που γράφει ' και " λες;
gentleman αν προσπαθείς να βάλεις τα ελληνικά εισαγωγικά ενώ γράφεις post στο esoterica.gr αυτό δεν το καταφέρεις. τα εισαγωγικά θα είναι πάντα έτσι " "
αν θέλεις να βάλεις τα ελληνικά « » θα πρέπει να τα γράφεις πρώτα σε έναν κειμενογράφο και έπειτα να τα αντιγράφεις στο παράθυρο του post ![]()
άλλη λύση δεν νομίζω να υπάρχει...![]()

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΣΤΟ WORD ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΈΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ;
ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ " "
ΑΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΈΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ WORD ΚΑΙ ΠΑΤΌΝΤΑΣ SHIFT+" ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΆΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΆ ΠΉΓΑΙΝΕ "ΕΙΣΑΓΩΓΗ" ->"ΣΥΜΒΟΛΟ"
ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΔΕΞΙΑ ΕΠΈΛΕΞΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΗ"
ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΈΝΑ ΜΟΝΟ ‹ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ›
ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΈΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ"
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΤΉΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ WORD ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ .
ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΉΣΕΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΆΘΕ ΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ « »

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
quote:
Πάς Start --> Settings --> Control Panel ---> Keyboards.
Εκεί υπάρχουν όλες οι επιλογές του πληκτρολογίου.
Ευχαριστώ snoopy, γνώριζα βέβαια που βρίσκονται οι ρυθμίσεις, του keyboards, αλλά δεν βρήκα κάτι που να έχει σχέση με την αλλαγή γλώσσας.

quote:
Krios: Ευχαριστώ snoopy, γνώριζα βέβαια που βρίσκονται οι ρυθμίσεις, του keyboards, αλλά δεν βρήκα κάτι που να έχει σχέση με την αλλαγή γλώσσας.
Κάνεις κλίκ στο Keyboards διαλέγεις την μεσαία ταμπέλα Input locales και κάνεις κλίκ στο Key Settings.
Εκεί βρίσκονται όλες οι ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο για την αλλαγή της γλώσσας.
Χμμμ ξέρεις καλά Αγγλικά?
Δέν φαίνεται ... ούτε και εγώ τα βασικά μόνο![]()
quote:
Κάνεις κλίκ στο Keyboards διαλέγεις την μεσαία ταμπέλα Input locales και κάνεις κλίκ στο Key Settings.
Εκεί βρίσκονται όλες οι ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο για την αλλαγή της γλώσσας.
Χμμμ ξέρεις καλά Αγγλικά?
Δέν φαίνεται ... ούτε και εγώ τα βασικά μόνο
Φίλη; / λε; Snoopy. Όχι δεν ξέρω καλά Αγγλικά...
Αλλά χρησιμοποιώ Αγγλικά windows και καθημερινά τα βελτιώνω.
Άλλωστε ασχολούμαι το λιγότερο 4-5 ώρες ημερησίως με το pc, και που θα πάει, κάτι παραπάνω θα μάθουμε. ;Όσο για το key settings, ; ίσος φταίει το keyboard (keyboard with Fingerprint Reader ) και δεν υποστηρήζει τέτοια αλαγή.Τι να πω;
Α ξέρεις κάτι για το πρόβλημα που έχω με το firefox;

quote:
Krios:
Φίλη; / λε; Snoopy. Όχι δεν ξέρω καλά Αγγλικά... ούτε και … Ελληνικά …
Αλλά χρησιμοποιώ Αγγλικά windows και καθημερινά τα βελτιώνω.
Άλλωστε ασχολούμαι το λιγότερο 4-5 ώρες ημερησίως με το pc, και που θα πάει, κάτι παραπάνω θα μάθουμε. ;Όσο για το key settings, ; ίσος φταίει το keyboard (keyboard with Fingerprint Reader ) και δεν υποστηρήζει τέτοια αλαγή.Τι να πω;
Α ξέρεις κάτι για το πρόβλημα που έχω με το firefox;
Φίλος είμαι![]()
Υπομονή ... και εγώ πρίν απο λίγα χρόνια δέν καταλάβαινα γρί ... όχι μονάχα απο Internet αλλά ούτε κάν απο υπολογιστές αλλά δέν είναι τίποτα το δύσκολο άν θές να ασχοληθείς ακόμα και άν δέν ξέρεις Αγγλικά.
Στο Input Locals θα πατήσεις το κουμπί Change και εκεί θα εμφανιστούν οι επιλογές του πληκτρολογίου στην γλώσσα και το key settings.
Για το firefox δέν μπορώ να σε βοηθήσω προς το παρών, αλλά το πρόβλημα σου το έχω αντιμετωπίσει και εγώ κάποια στιγμή παλιότερα στο κοντινό παρελθόν μόνο στα forum του Esoterica αλλά ευτυχώς του πέρασε.
Ίσως κάποιος ειδικότερος μπορεί να μας διαφωτήσει καλύτερα.