ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σπηλιά νερού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σπηλιά νερού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Νυχτοπάτης30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΝυχτοπάτηςΝέο Μέλος
18/06/2004, 00:59:21
Μήπως γνωρίζει κάποιος για την σπηλιά νερού στο Κορώπι? και τι συμβαίνει εκεί ?

ΨΥΧΗΜέλος
18/06/2004, 11:51:36
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣςςςς
ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΓΙΑ ΕΠΟΧΗ ΛΗΨΥΔΡΙΑΣ !!!

ZARKOSΜέλος
18/06/2004, 19:08:53
AN ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΟΜΩΝΥΜΑ ΝΕΡΑ...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...

astral-projectΜέλος
18/06/2004, 20:04:45
τιποτα ατακτες νεραιδες? τιποτα χαρουμενες νυμφες? ο αυλος του πανα μην ακουγεται?

ή τιποτα εξωγηινοι για τους πιο μοντερνους?

------------------------

ΝυχτοπάτηςΝέο Μέλος
18/06/2004, 21:25:21
οκ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κάποιος αλλός που να ξέρει κάτι παραπάνω?

CYBERMASTERΜέλος
20/06/2004, 15:44:40
ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΦΛΕΓΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ?!?!
ΠΕΣ ΑΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

bodarkΜέλος
20/06/2004, 20:27:42
Μαλλον είναι η πυλη για τον Αδη και απο εκει βγαινουν ολα τα φαντασματα. Μη πας ποτε νυχτα εκει γιατι δε ξερεις τι προκειται να σου συμβει πιστεψε με.

Bodark
----------

Dio batte il Diavolo

Edited by - bodark on 20/06/2004 22:12:37

fthanosΝέο Μέλος
20/06/2004, 20:42:14
ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΑΥΤΗ... ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ... bodark ΕΙΣΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ EVIL, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ FORUM... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
CYBERMASTER AN MΠΟΡΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!" ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΩ... THANKS

let the angel rise in you
20/06/2004, 22:11:42
Δεν θα το έλεγα ενοχλητική θα το έλεγα βλέπω εφιάλτες αν την φανταστώ νύχτα...τι πειράζει το μέγεθος?

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Κι όμως η γη γυρίζει...!

bodarkΜέλος
20/06/2004, 22:15:01
Αγαπητέ fthanos,
Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου τι σε ενοχλεί η foto μου?

Αν ψάξεις θα βρει και μεγαλύτερες.

Bodark
------------
Dio batte il diavolo

fthanosΝέο Μέλος
20/06/2004, 22:20:13
bodark ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...
Σκορπιός ΝότηςΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ... ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΘΕΑΜΑ

let the angel rise in you
who knowsΜέλος
20/06/2004, 22:51:57
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΣ...cybermaster-ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ-ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ screensaver..

never say never **

who knowsΜέλος
20/06/2004, 22:53:51
ΠΩΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ?ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ..

never say never **

CYBERMASTERΜέλος
21/06/2004, 00:49:24
ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ!!!(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ!!!)
ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο BODARK ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ!!!(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΕΣ!!!)
ΕΝΩ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΝΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ!!!
Α ΚΑΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ WHO KNOWS ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΠΩΣ ΠΑΣ???
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΡΕΝΕΤ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ!!!

------------------------

Ant-miΜέλος
21/06/2004, 00:50:36
Μπήκα κι εγώ να μάθω τι είναι αυτή η σπηλιά νερού αλλά τελικά θα μάθω πως βάζω φωτογραφία... Τι να γίνει... Όσο ζεις μαθαίνεις...

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

CYBERMASTERΜέλος
21/06/2004, 01:26:14
ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΤΙ-ΜΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΟΜΟΡΦΕΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙ!?!

------------------------

ΝυχτοπάτηςΝέο Μέλος
22/06/2004, 00:51:38
CYBERMASTER ευχαριστώ πολύ για το ένδιαφερον σου, νομίζω πως βρήκα αυτό που έψαχνα. Θα έλεγα μέρικα πράγματα αλλά το topic ξέφυγε εδώ ο κόσμος θέλει να μάθει να βάζει φωτογραφίες στην υπογραφή του και δεν ενδιαφερεται για το τι γίνεται γύρω του.

Ant-miΜέλος
22/06/2004, 01:09:03
quote:

CYBERMASTER ευχαριστώ πολύ για το ένδιαφερον σου, νομίζω πως βρήκα αυτό που έψαχνα. Θα έλεγα μέρικα πράγματα αλλά το topic ξέφυγε εδώ ο κόσμος θέλει να μάθει να βάζει φωτογραφίες στην υπογραφή του και δεν ενδιαφερεται για το τι γίνεται γύρω του.

Έλα, σταματάμε με τις φωτογραφίες, πες μας τι έμαθες να μας λύσεις κι εμάς τις απορίες. Μην παρεξηγείσαι, είναι λογικό να βγει το θέμα εκτός ελέγχου αφού εσύ ήσουν ο συντονιστής του και ο μόνος με γνώσεις γι'αυτό και το εγκατέλειψες. Περιμένουμε πληροφορίες.

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

AlkithoeΜέλος
22/06/2004, 02:54:20

Κορώπι ειναι ή Κορωπί?

Going Under..

AlkithoeΜέλος
22/06/2004, 03:02:44

Παντως το νερο ΚΟΡΠΙ "πηγάζει" απο το Κορωπί,νομιζω.
(Κορπί - κορωπί)

Going Under..