ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σπηλιά νερού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σπηλιά νερού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Νυχτοπάτης30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AlkithoeΜέλος
22/06/2004, 03:05:06

ΙΙΙΧ! Τωρα προσεξα οτι εχει αναφερθεί απο τον ZARKOS.
Συγνωμη

Going Under..

who knowsΜέλος
22/06/2004, 03:10:05
ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΕ...ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ/ΔΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ...ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ -ΟΧΙ ΣΠΗΛΙΕΣ- ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ 12ΗΜΕΡΟ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.. CYBERMASTER THANKS,ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΟΝΤΩΣ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ,ΕΣΥ?

never say never **

CYBERMASTERΜέλος
24/06/2004, 14:43:00
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΝυχτοπάτηςΝέο Μέλος
26/06/2004, 22:34:42
Είναι Κορωπί και όχι Κορώπι, το νερό κορπί δεν έχει σχέση.
CYBERMASTER την σπήλια δεν την έχω βρεί ακόμα αλλά φαντάζομαι πως είναι η σπηλιά στην περιόχη Σέσι (αν θυμάστε στην πέριοχη αυτή έκαναν θύσιες η Μαριέτη, Κατσούλας κτλ.) Είναι επικίνδυνο μέρος, έτσι λένε όσοι ξέρουν την σπηλιά. Και σε μια μικρή έρευνα που έκανα βρήκα πως στο βιβλίο Κορωπί(του 1939) λέει πως στις άρχες του 1900 2 ντόπιοι σκότωσαν με τα όπλα τους την τελευταία λάμια της περιοχής, που ζούσε στην σπηλιά και τρεφόταν με αίμα απο ζώα. Το κουφό είναι πώς η περιγραφή της λάμιας θυμίζει τα περιέργα ζώα στο Μεξικό που τρέφονται και αυτά με αίμα.

CYBERMASTERΜέλος
27/06/2004, 16:28:22
ΧΜ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΨΑΞΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΡΩ!!!

------------------------

LIODARINAΝέο Μέλος
27/06/2004, 19:09:49
TO ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ???? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ?

ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ!!!

CYBERMASTERΜέλος
28/06/2004, 01:17:41
ΦΙΛΗ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΨΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΒΡΕΤΑ (ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!)

------------------------

09/12/2004, 09:27:28
Αγαπητοί ζηλωτές του εσωτερικού ανθρώπου, φίλοι της εσωτερικής αναζήτησης , πανέμορφο και ασθενές φύλο , υποκλίνομαι
μπροστά σας.
Άνοιξα ένα θέμα ,το οποίο εκφράζει απόλυτα την χρονική αυτήν περίοδο την ψυχική μου κατάσταση.

Από καιρό ήθελα να συμμαζέψω το πνευματικό περιεχόμενο της ψυχής μου.
Το πρώτο που έκανα , ήταν να δώσω εντολή στον υπολογιστή του εγκεφάλου μου , να δραστηριοποιήσει την μνήμη μου .
Του ανέθεσα να ψάξει το ποιο πολύτιμο δαχτυλίδι μέσα στην άβυσσο της ψυχής μου .
Ανέτρεξε ως αστραπή στα παιδικά μου χρόνια . Από εκεί ψάρεψε την αθωότητα και την έβαλε στην άκρη.
Ανάτρεξε ευθέως αμέσως στα αρχεία της εφηβείας μου και από εκεί πήρε τον έρωτα , το πάθος για ζωή , την τρέλα και τα έβαλε και αυτά σε μια άκρη.
Έφτασε στην στιγμή , όπου γεννήθηκαν τα δύο παιδιά μου , πήρε το δεδομένο της ευτυχίας και την έβαλε και αυτήν στην άκρη.
Έφτασε έως την σημερινή στιγμή ψαρεύοντας στιγμές όπως εσωτερική αναζήτηση , που τις θεωρώ ακόμη σημαντικές για την ύπαρξή μου.

Αφού τα συγκέντρωσε όλα αυτά τα αρχεία σε ένα file , με ειδοποίησε ότι τελείωσε την έρευνα.

Του έδωσα την εντολή να τα εκτιμήσει , με την μέθοδο της σύγκρισης.
Σύντομα μου έβγαλε το πόρισμα , ότι όλα ήταν σημαντικά για την ψυχοσύνθεσή μου και ότι κανένα δεν έχει κάποιο βασικό πλεονέκτημα , έναντι του άλλου.
Του έδωσα την εντολή να συγκρίνει όλα αυτά , με ένα άλλο πολύπλοκο δεδομένο που ονομάζουμε αγάπη .

Το λαμπάκι του υπολογιστή μου , άναψε κόκκινο.
Μέσα από το υποσυνείδητο , μου έφερνε την πληροφορία , ότι η αγάπη την οποία ένιωσα ,αισθάνθηκα και βίωσα , μέχρι τότε , δεν ήταν δυνατόν να εκτιμηθεί.
Η ένδειξη ανεκτίμητη επαναλαμβανόταν συχνά.

Προσπάθησα να ενεργοποιήσω το υποσυνείδητο .
Του έδωσα την εντολή να , μου εξηγήσει για ποιο λόγο , είναι ανεκτίμητη.

Μετά από αρκετό χρόνο , μου έβγαλε μονάχα ένα αρχείο.
Επάνω σε αυτό , είχε χαράξει την επιγραφή :

πολυτιμότερο δαχτυλίδι.

Εντάξει πότε την ένοιωσα στον μέγιστο βαθμό , σε ποια στιγμή της ζωής μου .
Δεν χρειάστηκε να υπολογίσω και να συγκρίνω , έβλεπα ένα χέρι να με χαιρετάει , απόμακρα από έναν ψηλό λόφο.
Διέκρινα το όμορφο γέλιο της μητέρας μου .
Δεν το χόρταινα , θέλησα να παγώσω την σκηνή αυτή.

Η πόρτα του δωματίου άνοιξε απότομα και μπήκε μέσα η κόρη μου .
Ακαριαία επανήλθα στους παλιούς γνώριμους ρυθμούς της ζωής.
Μπαμπά μου είπε γλυκά .
Πάλι ονειρεύεσαι.

Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιο είναι πολυτιμότερο δαχτυλίδι , η λίθος , η μαργαριτάρι της δικής σας ψυχής.

Σας εύχομαι μια καλή ημέρα .
Με ανεκτίμητη αγάπη.

drmlΜέλος
15/12/2004, 10:17:16
Aγαπητέ Alfa-omega,

Διαβάζοντας την ανασκόπηση της εως τώρα ζώης σου, χωρίς να καταλάβω το γιατί πλυμμύρισα με δάκρυα.
Μετά από μια σύντομη σκέψη της εως τώρα πορείας της ζωή μου, συνειδητοποίησα ότι πολύτιμα πετράδια της ψυχής μου είναι όλα μου τα λάθη. Τα λάθη που κατάφερα να δω κατάματα, που ανέλυσα και έμάθα από αυτά. Τα λάθη που κατάφεραν να βγάλουν το πιο όμορφο εαυτό μου στη παρούσα στιγμή. Τα λάθη που με εκαναν να συνειδητοποιησω ότι είμαι άνθρωπος και μπόρεσα να αγαπήσω και τα λάθη των άλλων.

Καλη μερα σε όλο το forum!

15/12/2004, 10:33:01
Θα δανειστώ τα λόγια από την ψηφιακή υπογραφή (με την άδεια του ελπίζω, ενός μέλους)

Τον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου..
Αρμονία και Χάος

και η αγάπη το δαχτυλίδι που ενώνει τα πολυτιμότερα....

Ξωτικά, Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!