- Σπηλιά νερού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΓΙΑ ΕΠΟΧΗ ΛΗΨΥΔΡΙΑΣ !!!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...
ή τιποτα εξωγηινοι για τους πιο μοντερνους?
------------------------
ΠΕΣ ΑΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Bodark
----------
Dio batte il Diavolo
Edited by - bodark on 20/06/2004 22:12:37
CYBERMASTER AN MΠΟΡΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!" ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΩ... THANKS
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Κι όμως η γη γυρίζει...!
Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου τι σε ενοχλεί η foto μου?
Αν ψάξεις θα βρει και μεγαλύτερες.
Bodark
------------
Dio batte il diavolo

Σκορπιός ΝότηςΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ... ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΘΕΑΜΑ
never say never **
never say never **
ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο BODARK ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ!!!(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΕΣ!!!
ΕΝΩ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΝΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ!!!
Α ΚΑΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ WHO KNOWS ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΠΩΣ ΠΑΣ???
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΡΕΝΕΤ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
------------------------
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙ!?!
------------------------
quote:
CYBERMASTER ευχαριστώ πολύ για το ένδιαφερον σου, νομίζω πως βρήκα αυτό που έψαχνα. Θα έλεγα μέρικα πράγματα αλλά το topic ξέφυγε εδώ ο κόσμος θέλει να μάθει να βάζει φωτογραφίες στην υπογραφή του και δεν ενδιαφερεται για το τι γίνεται γύρω του.
Έλα, σταματάμε με τις φωτογραφίες, πες μας τι έμαθες να μας λύσεις κι εμάς τις απορίες. Μην παρεξηγείσαι, είναι λογικό να βγει το θέμα εκτός ελέγχου αφού εσύ ήσουν ο συντονιστής του και ο μόνος με γνώσεις γι'αυτό και το εγκατέλειψες. Περιμένουμε πληροφορίες.
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
Κορώπι ειναι ή Κορωπί?
Going Under..
Παντως το νερο ΚΟΡΠΙ "πηγάζει" απο το Κορωπί,νομιζω.
(Κορπί - κορωπί)
Going Under..