- Κάποιος να με κλειδώσει!!!!! - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 27/11/2003 20:18:19
Δεν θα επιθυμούσα το topic αυτό να γίνει μια λίστα με καλλιτέχνες η μουσικά σχήματα της gothic, dark wave σκηνής. Μα να συζητηθεί! αυτό το φαινόμενο σε όλες του της μορφές και προεκτάσεις.
(δεν βρήκα καταλληλότερο έδαφος πέραν το forum της ψυχής….)
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 26/11/2003 12:58:40
TOPIC_ID=2486![]()
![]()
![]()
![]()
ομ
dsm
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

ουφ τωρα εχω τυψεις...
ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ σε παρακαλω μην φυγεις ξανα.
ομ
dsm
1ον μην νιώθεις τύψης! (δεν υπάρχει λόγος)
2ον Δεν θα φύγω! (προς το παρόν)
3ον Valnta, θ’αντέξω!
2ον) Το θεμα του τοπικ ειναι παραπλανητικο! Εφοσον λεει : Κάποιος να με κλειδώσει!!!!!...πρεπει οπωσδηποτε να μας πεις το που θες να σε κλειδωσουμε ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - Το ξωτικό on 28/11/2003 05:17:48
Χμ..σαν να'χει μπει ο Wicca μέσα σου...
Ασε που νομίζω ότι το άλλο Gothic που υπάρχει είναι ακριβώς αυτό που ζητάς εσύ να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ το θέμα σου. Μια συζήτηση για συγκροτήματα κτλ.
(Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά ένα που θυμάμαι έτσι είναι, υπάρχει κ δεύτερο?)
*Αλήθεια,πως αλλάζετε τίτλο σε ένα θέμα?
quote:Ποιός το πλησιάζει αυτό το ΘΕΡΙΟ να το κλειδώσει, μου λες?
!!!!!...πρεπει οπωσδηποτε να μας πεις το που θες να σε κλειδωσουμε
Edited by - Valnta on 27/11/2003 21:21:57
quote:
Τουλαχιστον δεν το εγραψες 128 φορες σαν τον Ανουνακις
Καρφί

... από εκεί και πέρα, πραγματικά, θέλεις να μας πεις φίλε Εχέμβροτε τι επιθυμείς να απογίνει με το topic αυτό;;
Το ρωτάω γιατί, εάν θα ήθελες να πάει προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση, πιθανώς η "κλιδοτική" κατεύθυνση που έχει λάβει - αδιαμφισβήτητα με την επενέργεια της βούλησής σου - ίσως οδηγεί σε οδούς οργανικού ρεαλισμού που δεν θα επιθυμούσες στην πραγματικότητα!
Οπωσδήποτε, γοτθικής μεγαλοπρέπειας και απόλυτα φυσικής μεγαλοσχημοσύνης αλλά πιθανώς, μονοπάτια μη εντασσόμενα ακριβώς στο Forum .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Δώσε κάποια περισσότερα στοιχεία σε παρακαλώ που θα βοηθήσουν και τους πιθανούς ενδιαφερόμενους αλλά και τον "δαίμονα" της κατάταξης των Θεμάτων! ![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Ανουνακις δεν ειμαι καρφι αλλα ....φτυαρι! Ο επομενος σταθμος ειναι σε ενα μερος που φορανε μονο ασπρα...ξερω ξερω....![]()
![]()
,περιττο να πω οτι οταν το ειχες γραψει ειχα κατσει και τις ειχα μετρησει...οποτε μπορω να πω με σιγουρια οτι οντως ηταν 128 οι φορες που το ειχες γραψει ![]()
![]()
![]()
Edited by - Το ξωτικό on 28/11/2003 14:47:08
quote:
Το ρωτάω γιατί, εάν θα ήθελες να πάει προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση, πιθανώς η "κλιδοτική" κατεύθυνση που έχει λάβει - αδιαμφισβήτητα με την επενέργεια της βούλησής σου - ίσως οδηγεί σε οδούς οργανικού ρεαλισμού που δεν θα επιθυμούσες στην πραγματικότητα!synfona panta me thn epistimonikh topo8ethsh toy admin EXEMBROTE
kaleise na pareis 8esh...
mhn xanesai.....
omdsm
dsm

Edited by - al_ter_ego2000 on 28/11/2003 13:13:36
Eχεμβρότεια κρίση...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
που ?
μα οπου θέλει .....
Στη ντουλάπα σε ενα δωμάτιο ....η ακόμα καλύτερα στο ψυγείο!!!
ναι εκεί μπας και συνέλθει !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
quote:
Ναι σωστά ....κλειδώστε τον ...
που ?
μα οπου θέλει .....Στη ντουλάπα σε ενα δωμάτιο ....η ακόμα καλύτερα στο ψυγείο!!!
ναι εκεί μπας και συνέλθει !!!!
Ο Εχέμβροτος να συνέλθει; ![]()
Για σύνελθε Κατ, μην ζητάς τα αδύνατα...![]()
Όσο για το που θα τον κλειδώσουμε... μα φυσικά στο μυητήριο! ![]()

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
quote:
Ποιός το πλησιάζει αυτό το ΘΕΡΙΟ να το κλειδώσει, μου λες?
Μα.. η ερωτοχτυπημενο κουνουπι,η νονα του,βοηθεια της της κοπελας με το ΘΕΡΙΟ που διαλεξε για βαφτιστηρι ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()