ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Silverwolf30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΠΑΝΜέλος
01/03/2003, 18:43:20
E8ESA ENA ERWTHMA GIA TOYS NEGROYS THS AFRIKHS KAI O KELSOS BIASTHKE NA TO XARAKTHRISEI ASOBARO.DEN MAS 8ETEIS ESY ENA SOBARO 8EMA KELSE;

ANTONIOS1997Μέλος
01/03/2003, 18:52:18
ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ.......ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ........

quote:
Αλλά "δυο κεφαλές για να συνεννοηθούν πρέπει να είναι ή εξ ίσου κενές, ή εξ ίσου πλήρεις", είπε κάποτε ένας σοφός.

ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ "δυο κεφαλές για να συνεννοηθούν πρέπει να είναι ή εξ ίσου ΑΝΩΤΕΡΕΣ Ή ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ........ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΟΦΟ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ............

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΟΥ;;;;;;ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΕΡΙΑ Ή ΛΑΠΑΡΟΤΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ........ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ..........ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ Q ΤΕΣΤ;;;;

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

01/03/2003, 18:54:31
Φίλε μου Σκιές του Φεγγαριού...
Φυσικά και ΔΕΝ εννοούσα ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω απο αυτό που ΕΣΥ δηλώνεις ως όνομα... Αυτό που ονομάζεται Σκιές του Φεγγαριού είναι ο Σκιεροφέγγαρος...
Φυσικά και δεν θα σε ξαναποκαλέσω με άλλο όνομα, ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν σε ενόχλησα...

Επί της ουσία τώρα... Λές:

quote:
AN PISTEVIS OTI DEN INE SOVARI I APADISI MU TOTE KALOS.

Λοιπόν κάτι παράξενο συμβαίνει...
Ερώτση μας απευθήνεις ή κατευθείαν δίνεις απάντηση;;;

Πάντως επειδή ΔΕΝ συνιθίζω να ΜΗΝ απαντάω, ξεκαθάρισε τι θέλεις και μετα απο το πάρτυ μασκέ που θα πάω, θα σου απαντήσω...

Καλοί μου φίλοι ξέρετε ΤΙ θα ντυθώ;;;
D.N.A λέω να ντυθώ και μάλιστα εκείνο του Παρμενίωνα...
Που θα βρώ όμως ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟΛΗ;;;;

Κέλσος ο Μασκαράς

Υ.Γ φίλε μου Αντώνη... ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...

01/03/2003, 19:04:25
Kelso,

Δεν έχω κανέναν λόγο να κρύψω, όχι απλώς την αηδία μου για τον συρφετό των ανάλκιδων "εσωτεριστών" του τύπου σου - αλλά και την ακόμη μεγαλύτερη περιφρόνησή μου για τον δουλικό και ευτελέστατο συρφετό των χειροκροτητών σου, των "ευφυϊών" "προσαρμοσμένων" αρρώστων κι αναξίων ανδραπόδων, που έτυχε, τργική τη μοίρα, να συνδυάζουν την ά-ρρρωστη ανεπάρκεια του ανδρικού θυμικού και της στοιχειώδους πνευματικής διαυγείας με τη τιμή να γεννηθούν Έλληνες... Τιμή την οποία εξευτέλισαν και ντρόπιασαν, της οποίας απεδείχθησαν ανάξιοι. Αντί να να αναγνωρίσουν και ν' αντιμετωπίσουν την αλήθεια και το καθήκον που η ιδιότητα του Έλληνα συνεπιφέρει, προσαρμόζονται αηδιαστικώς στις ανάξιες ανδρών και Ελλήνων τυμπανοκρουσίες και υποβολές των ντελάληδων του Συστήματος!

Είθε το γιαταγάνι κάποιου αφυπνισμένου αρματολού της Νάουσας, ν' απαλλάξει τ' άψυχα κι ανάξια κουφάρια τους από την περαιτέρω ταλαιπορία...

01/03/2003, 19:05:24
Ουπς!!! Πάν φίλε μου δεν αντελήφθηκα ότι ΕΣΥ έθεσες θέμα...
Νομίζω ότι είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ότι απευθήνθηκα στον Σκιές του Φεγγαριού...

Γιατί ενοχλήσαι, μίλησα εγώ για εσένα και ΔΕΝ το πήρα χαμπάρι;;;
Εαν το έκανα ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...

'Οσο για ερωτήσεις ΝΑΙ έχω θέση μία ΕΞΑΡΧΗΣ, αλλά ο καθηγητούλης ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
Επειδή όμως ΔΕΝ την έχεις δεί σου την ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΤΩ και εσένα αλλά και του "Γκάστα Μπάϊντερ" Παρμενίωνα και ίσως και για τον Σκιές του Φεγγαριού...
Ποιός ξέρει... όλο και κάποια απάντηση μπορεί να λάβω...

quote:

'Ολοι "εκείνοι" που "κόπτονται" για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, έχουν καθήσει να σκεφτούν το εξής σοβαρό, σε σχέση με αυτό που αποκαλούν με τόση υπερηφάνεια (και ΟΧΙ αδίκως) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.
'Οτι η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΛΟ καθώς και πώς ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΦΥΛΕΣ!!!

'Ολα αυτά περί D.N.A. και ΓΟΝΙΔΙΩΝ έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, το σώμα και ΜΟΝΟ με αυτό...

Θα μπορούσα να μάθω παρακαλώ την ΣΧΕΣΗ Ψυχής και D.N.A...
Υπάρχει κάποια σχέση και ΑΝ ναι ποιά είναι αυτή;;;

Πιστευεται με το θέμα των κλώνων μπορούν να παραχθούν ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΕΒΑΡΑΙΟΙ ή ΓΕΡΜΑΝΟΙ ή ΤΟΥΡΚΟΙ ή .... ή .... ή ....

Δεν το θέτω εγώ σοβαρό το ερώτημα, αλλά η ΕΚΤΡΑΧΗΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΉΤΗΣΗΣ...

Κέλσος ο Παραμένων εν απορία

ANTONIOS1997Μέλος
01/03/2003, 19:06:51
quote:
Τι να πώ, παρά ότι ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ...

Κέλσος ο Φουρνισμένος

ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

ANTONIOS1997 Ο ΓΥΦΤΟΣ
ΠΑΡΑ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ.....

ANTONIOS1997

Ιάσων_ΕλληνΝέο Μέλος
01/03/2003, 19:11:46
Χαιρετώ.

Πρίν πώ αυτά που θέλω να πώ, παρακαλώ μερικούς να κάνουν τον κόπο να ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω:

Τι εστί Ρατσισμός: Διάκριση και διαχωρισμός των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα ή με την καταγωγή τους.
Από την λέξη 'ράτσα' που σημαίνει: Σύνολο ανθρώπων ή ζώων που ανήκουν στην ίδια φυλή, έχουν κοινά χαρακτηριστικά και τις ίδιες ρίζες καταγωγής. Συνώνυμα της λέξης αυτής: γένος, φυλή, φάρα.
Ρατσιστής: Αυτός που κάνει φυλετικές διακρίσεις ή πιστεύει σε αυτές.

Έννοιες όπως ρατσισμός, εθνικισμός, ακόμη και φεμινισμός (για να δοθεί κι ένα παράδειγμα ενός '-ισμού' που δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα) είναι παρεξηγημένες και παρ'όλα αυτά μερικοί δεν λένε να μάθουν τι σημαίνουν. Όσοι λοιπόν δεν κάθησαν ποτέ να μάθουν μερικές έννοιες και δεν άνοιξαν ποτέ τους ένα λεξικό, είχαν σήμερα την ευκαιρία να μάθουν τι σημαίνει 'ρατσισμός'. Ας την αρπάξουν (την ευκαιρία)..

Δυστυχώς λόγω προ-παγάνδας και ημι-μάθειας έχει επικρατήσει να αποκαλούνται Εθνικιστές και Ρατσιστές οι αλητόβιοι που βγαίνουν έξω και σπάνε στο ξύλο όποιον αλλοδαπό βρεθεί μπροστά τους.

Δηλώνω περήφανος Εθνικιστής και Ρατσιστής, με το πραγματικό νόημα των λέξεων, και θα παρακαλούσα όσους συμφωνούν να μην φοβούνται να αυτοαποκαλεθούν έτσι επειδή μερικοί ημιμαθείς μπορεί να τους βρίσουν λόγω άγνοιας. Επίσης δηλώνω 'Ελληνοκεντρικός' και οτι διαβάζω 'Ελληνοκεντρικά περιοδικά και βιβλία, τυπου Δαυλός'. Εκτός από Δαυλό διαβάζω και τα εξής: Ιχώρ, Ελληνική Αγωγή, Ελλήνων Ιστορία. Φυσικά και πολλά άλλα, μα τώρα μιλάμε για 'Ελληνοκεντρικά περιοδικά και βιβλία, τυπου Δαυλός'. Συνιστώ στον Kelso να διαβάσει το τελευταίο τεύχος του Ελλήνων Ιστορία, για να διαβάσει κι αυτός 'λίγο ΙΣΤΟΡΙΑ'. Το συγκεκριμένο τεύχος μιλάει για την πραγματική κάθοδο των Δωριέων, αν σε ενδιαφέρει. Κι επί τη ευκαιρία δε νομίζω οτι τα προβλήματα των Ρώσων με τους Τσετσένους είναι τα ίδια με αυτά που είχαν οι Έλληνες με τους Τούρκους (!)... Το ακούσαμε κι αυτό...

Όσον αφορά το φυλετικό θέμα, συμφωνώ απόλυτα με τον Παρμενίωνα:

quote:
Ποιός , λοιπόν, είπε οτι οι Φυλές καταργήθηκαν; Τις φυλές δεν τις έφτιαξαν ούτε "ρατσιστές", ούτε βιολόγοι. Υπάρχουν στη Φύση και διατηρούνται ως αυτοεξελισσόμενες ομάδες. Γιατί λοιπόν τέτοια εμπάθεια, ημιμάθεια και διαστρέβλωση της πραγματικότητος;

Αυτοί που δε δέχονται ότι οι φυλές είναι μεταξύ τους διαφορετικές, είναι εξω-πραγματικοί, αυτά που πιστεύουν είναι εκτός πραγματικότητας, ή μπορεί και οι ίδιοι να είναι εκτός πραγματικότητας.. Όσο γι αυτούς που υποστηρίζουν πως όλες οι φυλές είναι ίσες μεταξύ τους επειδή δεν θέλουν να πιστέψουν στο αντίθετο, είναι απλά ανειλικρινείς. Από τη στιγμή που οι άνθρωποι εντός μιας φυλής είναι άνισοι μεταξύ τους όχι μόνο σε έναν αλλά σε όλους τους τομείς, είναι απόλυτα λογικό και οι ίδιες οι φυλές να είναι άνισες μεταξύ τους. Αφού οι φυλές είναι διαφορετικές τότε είναι και άνισες, και όπως είπε ο Παρμενίων, παρατηρείται αυτή η περιβόητη Ιεραρχία της Φύσης που δεν αρέσει καθόλου σε μερικούς. Όμως είτε τους αρέσει είτε όχι δεν μπορούν να την αλλάξουν και είναι καιρός να καταλάβουν τέλος πάντων πως ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος.

Μέσα σε όλες αυτές τις φυλές η ανώτερη είναι η Ελληνική, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς. Αυτό μας το δίδαξε η Ιστορία. Όπως και να το κάνουμε έτσι έχει η φυσική κατάσταση των πραγμάτων. Επίσης δεν υπάρχει πολιτισμός που να μην είναι βασισμένος στον Ελληνικό, και δυστυχώς μόνο οι "ψαγμένοι" γνωρίζουν ότι ακόμα και αυτός των Αζτέκων και των Μάγια έχει Ελληνικές ρίζες. Κι επειδή μερικοί μιλάμε για ανωτερότητα της Ελληνικής φυλής δεν σημαίνει οτι θέλουμε να σαπίσουν όλοι οι άλλοι όυτε οτι αυτά που έπαθαν οι μαύροι τα άξιζαν(!!).. Αυτά τα λένε όσοι έχουν εγκεφαλικό πρόβλημα και αδυνατούν να κατανοήσουν αυτά που γράφονται.

Ο χαρακτηρισμός 'εκλεκτός λαός' που χρησιμοποίησε ο Ιχνηλάτης δεν ήταν σωστός, αν και καταλαβαίνω τι εννοούσε. Όντως, εκλεκτός λαός ποιανού? Η ιδέα της 'εκλεκτής' φυλής είναι μία Ιουδαϊ(στι)κή αντίληψη, κι ελπίζω να μην χρησιμοποιούμε εμείς οι Έλληνες τέτοιους γελοίους χαρακτηρισμούς, αλλά να αφήσουμε την Εβραϊκή φυλή να τους κρατήσει για δικούς της (και είναι άλλωστε)..

Πρός τον Ερμή τον Τρισμέγιστο (thoth): Η αρχαία ελληνική γραμματεία δεν μιλάει περί 'ανωτερότητας' διότι ήταν αυτονόητο για τον τότε Έλληνα. Τόσο αυτονόητο όσο είναι για μας αυτονόητο το οτι θα μας φωτίζει ο Ήλιος το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσουμε. Αν δεν το ήξεραν δεν θα υπήρχε το 'Πας μη Έλλην βάρβαρος' και γενικώς αυτή η αντίληψη περί μη-Ελλήνων βαρβάρων (κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός οτι δεν μιλούσαν την Ελληνική γλώσσα, άσχετα αν αυτό θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε σήμερα).

Δυστυχώς δεν θα προλάβω να ζήσω τον καιρό του αλβανικού ή ινδικού παγκόσμιου πολιτισμού το 10.012 (αν υπάρχουν άνθρωποι πάνω στην Γή τότε).. Αλλά μάλλον λόγω της μετεμψυχώσεως θα βρεθώ κι εγώ εκεί και ίσως να σε δώ και να μπορέσουμε να συζητήσουμε για τον ανθρωποκεντρικό άλβανικό υπερ-πολιτισμό στον οποίο θα ζούμε αυτά τα μελλοντικά χρόνια.. Φυσικά ο Ελληνικός πολιτισμός τότε θα είναι για τα σκουπίδια!

Αλήθεια γιατί διάλεξες αυτή την συγκεκριμένη ημερομηνία? Λόγω όλων αυτών που λέγονται περί Ελληνικής αφύπνισης το 2012? Γιατί τόση ειρωνεία προς τους 'φασίστες' συμπατριώτες σου που ελπίζουν σε μια επαν-ελλήνιση των Νεο-Ελλαδιτών?

Κέλσε συγχαρητήρια, είσαι πολύ καλός συντονιστής. Αφήνεις να εξελιχθεί η συζήτηση (αν μπορει να χαρακτηριστεί έτσι πλέον) με πολύ όμορφους ρυθμούς και με καθυστερημένα 'παιδάκια' σαν τον ANTONIO1997 που δεν ξέρουν που βρίσκονται να γράφουν δεκάδες άσκοπα μηνύματα με ειρωνίες και σαχλαμαρίτσες. Αλλά κι εσύ με αυτόν τον τρόπο συμπεριφέρεσαι οπότε Μπράβο στον Συντονισμό!

01/03/2003, 19:18:27
Αχααααα ο "Γκάστα Μπάϊτερ" Παρμενίων προσπαθέι να μιλήσει για ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ!!!
Κάποτε ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΡΩΑΣ της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 σε μία μάχη που είχε ξεκινήσει απο το πρωί, έσπασε ΤΡΙΑ σπαθία στα κουφάρια των εχθρών της πατρίδας του...
Συλλογιζόμενος επάνω στη μάχη κρατώντας το ΤΕΤΑΡΤΟ σπαθί το οποίο είχε κολλήσει επάνω στο χέρι του, είχε γίνει μια ΦΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ του Λιονταρίσιου του κορμιού, είπε στον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...
Κούράγιο Νικήτα... Τούρκους σφάζεις...

Είμαι ΕΓΩ ο Νικήτας που θα πώ ΣΗΜΕΡΑ...
Κουράγιο Κέλσο, ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ...

Μην προσπαθής να βάλεις ΑΛΛΟΥΣ να κάνουν αυτό που ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ να κάνεις...

Καθηγητούλη μου... στη φάκα σε έχω ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ...
Περιμένω να ορίσεις τον ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ όπου και όταν ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

Κέλσος ο Νικηταράς

ANTONIOS1997Μέλος
01/03/2003, 19:20:04
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.........

quote:
Είθε το γιαταγάνι κάποιου αφυπνισμένου αρματολού της Νάουσας, ν' απαλλάξει τ' άψυχα κι ανάξια κουφάρια τους από την περαιτέρω ταλαιπορία...

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ....

ΤΟΛΜΩ ΝΑΙ ΤΟΛΜΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΣΟΦΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ ΛΑΖΟΓΕΡΜΑΝΟΥ....

ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ.......ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ........

ANTONIOS1997

ANTONIOS1997Μέλος
01/03/2003, 19:26:25
quote:
και με καθυστερημένα 'παιδάκια' σαν τον ANTONIO1997

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ;;;;;;;;;;;;;;

ANTONIOS1997