ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- O ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- O ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/09/2002, 17:17:39
Δεν ζήτησα από κανένα να με πιστέψη, ούτε ποτέ στην ζωή μου απαίτησα οτιδήποτε διότι σέβομαι τους πάντες και τα πάντα. Ο σεβασμός είναι έμφυτος απλώς τον καλλιεργείς και τον αναπτύσσεις. Πιστεύω σε αυτά που γράφω και μπορείτε να τα ανακαλύψετε και εσείς εάν προσπαθήσετε. Με την εσωτερική νόηση. Υπάρχει τρόπος να αρχίσετε και να αναπτύξετε τους διακύκλους στον γήϊνο υλικό εγκέφαλο για να μπορέση να εναρμονισθή με τον εσωτερικό Νοητικό οφθαλμό. Αυτός θα κάνη τους διακύκλους του και θα πάρη την εγρήγορση που χρειάζεται και θα ενωθήτε με τον Αστρικό-Ενορατικό Οφθαλμό. Σε αυτό χρειάζεστε σωστή καθοδήγηση από ΜΥΣΤΗ που γνωρίζει τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε το πνεύμα σας από μόνοι σας χωρίς ασφάλεια, διότι θα γίνετε υποχείριον των αρνητικών πνευμάτων που κινούνται στην Δαιμονική Διάσταση με στατικόν Ηλεκτρισμό και θα οικιοποιηθούν την ψυχή σας. Είναι πολύ επικίνδυνο να πέσετε σε φάσματα δικά τους. Να είστε εστιασμένοι συνέχεια στο ΦΩΣ που είναι η ΑΓΑΠΗ. Οι σκέψεις σας, τα λόγια σας, οι πράξεις σας, τα έργα σας πρέπει να διακατέχονται από αρετές. Εάν κάπου δεν λειτουργήση θα χάσετε την αλυσίδα της ΟΡΘΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ και δεν θα ανεβείτε γιατί θα έχετε διαρροή Αύρας. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κλείσετε τις διαρροές και να αρχίσετε ξανά τον αγώνα. Πάντα λειτουργεί με το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ.
Ο Δίσκος της Φαιστού ήταν εστιασμένος στην Κρητική Γραμμική Νηματιδιακή ευθυγράμμιση της Πέμπτης Διάστασης του Διαπεραστικού Αγωγού της Λυρικής Διαμετακομιστικής του Σύμπαντος. Τα σύμβολα είναι ταξινομημένα με περιγραμμική εσωτερική συμμετρική φορά εναρμονισμένα με τον Οφιούχον του Αστερισμού του Περιγραμματικού Λαγού. ΙΩΑΝΝΑ

nagualΜέλος
06/09/2002, 17:44:13
....άλλα τα μάτια του λαγου κι άλλα της Κουκουβάγιας...

notis_29Μέλος
06/09/2002, 17:57:28
Καλησπέρα σε όλους.

Κάποτε ήταν ένας γιαπωνέζος ο οποίος είχε πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης.
Μια μέρα αποφάσισε να τον κατεβάσει για να μπορεί να συνεννοηθεί με τους ανθρώπους. Πήγε σε ένα μεγάλο επιστήμονα και του είπε το πρόβλημά του.
Ο επιστήμων τον έβαλε σε ένα μηχάνημα το οποίο είχε τι δυνατότητα να αφαιρεί δείκτη νοημοσύνης από τους ανθρώπους και πήγε να πάρει ένα καφέ. Βρήκε κάτι φιλαράκια στο bar και με τι συζήτηση ξεχάστηκε. Όταν είδε το ρολόι του θυμήθηκε πως είχε το γιαπωνέζο στο μηχάνημα και έτρεξε γρήγορα στο εργαστήρι του για να τον αποσυνδέσει, αλλά ήταν πολύ αργά. Ο δείκτης νοημοσύνης του γιαπωνέζου είχε φτάσει στο μηδέν. Τον αποσύνδεσε τον έριξε και Κανά δυο σφαλιάρες για να συνέρθει και αφού ο γιαπωνέζος συνήλθε τον ρώτησε ο επιστήμονας: είσαι καλά?
Και ο γιαπωνέζος είπε: απ` τον πόντο η φαμίλια μου φερμένη.

Τώρα θέλω να κάνω και δυο ερωτήσεις πολύ σημαντικές.

Α) για ποιο λόγο επιλέξατε αυτά τα ψευδώνυμα εσύ και ο Κωνσταντίνος?
Β) τι ηλικία έχετε?

Φιλικά Νότης.

06/09/2002, 18:18:32
Δεν είναι ψευδώνυμα. Είναι γνήσιες Συμπαντικές Οντότητες. ΙΩΑΝΝΑ

notis_29Μέλος
06/09/2002, 18:34:47
Δεν θα με παραξένευε αν μου έλεγες πως και η ηλικία σου είναι 479 ετών.

06/09/2002, 20:59:16
Καλησπέρα κι από μένα φίλοι και φίλες.
Μια και δεν ειμαι μυημένος σε ανώτερες σφαίρες, προσπαθώ με τις ταπεινές μου δυνάμεις να κατανοήσω την σημασία των γραφόμενων της φίλης ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ.
Ένα από αυτά που έμαθα αναζητώντας την αλήθεια του Θεού, είναι πως η αλαζονεία και η έπαρση είναι αμαρτήματα. Τώρα αν Εκείνος διάλεξε την αγαπητή φίλη για να κατανοήσει και να μεταδώσει την αλήθεια Του και τα μηνύματά Του, δεν μπορώ να το πω.

Το να λέει κάποιος ." Έχω επικοινωνία με ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Όλα αυτά τα συζητώ με την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ της Ορθοδοξίας για πολλά γήϊνα χρόνια", έτσι απλά, δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ.Απλά να θυμίσω στη Λευκή Κουκουβάγια, πως κι η Ζαν ντ Αρκ "επικοινωνούσε" με τον Θεό, αλλά στο τέλος.....Μπορεί στην εποχή μας να μην καίνε αυτούς που "επικοινωνούν" με τον Θεό, μα χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους ( ψυχοφάρμακ, ζουρλομανδύες κ.λ.π.).
Πρόσεξε φίλη μου, γιατί εμείς οι κοινοί θνητοί, με το κατώτερο dna,ίσως δεν είμαστε άξιοι να δεχθούμετην Αλήθεια που με τόση σαφήνεια μας προσφέρεις.ίσως θα ήταν προτιμότερο να βρεις μυημάνους, άξιους ανθρώπους ( η ακόμη και εξωγήινους, εσωγήινους κ.λ.π.) γαι να τους μεταδώσειςαυτά που δεν καταλαβαίνουμε εμείς.

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

Edited by - ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ on 06/09/2002 21:04:30

07/09/2002, 08:07:14
quote:

kelso, εσένα ειδικά σε περίμενα πιο συνετό και πιο συνεσταλμένο. Μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου. Ποτέ μου δεν σας μείωσα. Τα λόγια μου είναι δοσμένα με αγάπη και αξιοπρέπεια. Μην τα αντιστρέφεις. Ερεύνα τα και ανάλυσε τα. ΙΩΑΝΝΑ

Οπως θα δείς και σε άλλα μυνήματά σου αγαπητή Ιωάννα, είμαι Ο ΜΟΝΟΣ που προσπαθώ να αντιληφθώ τι θές να μας πείς....
Αλλά καταντάω μάντης, αφού όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ συζητητές των Forums του Esoterica,gr ζητούν απο εσένα να μας δώσεις μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ έκθεση των απόψεων που εκφράζεις...
Αν'αυτού, όχι μόνο δεν απαντας, ΑΛΛΑ συνεχίζεις να απευθήνεσαι με ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΥΦΟΣ σε όλους μας...
Είμαι η τελευταία μηδαμηνότητα επάνω στον πλανήτη, ΤΟ ΞΕΡΩ, αλλά εσύ με τα τόσα χαρίσματα, δείξε ΣΕΒΑΣΜΟ σε εμάς και βοήθησέ μας να σε καταλάβουμε...
Αν θα κάναμε μια συζήτηση απο κοντά, θα καταλάβενες πολλα περίσοτερα απο όσα προσπαθούμε να κάνουμε εδώ σα ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ...

Κέλσος

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
07/09/2002, 12:54:23
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
"Ο Δίσκος της Φαιστού ήταν εστιασμένος στην Κρητική Γραμμική Νηματιδιακή ευθυγράμμιση της Πέμπτης Διάστασης του Διαπεραστικού Αγωγού της Λυρικής Διαμετακομιστικής του Σύμπαντος. Τα σύμβολα είναι ταξινομημένα με περιγραμμική εσωτερική συμμετρική φορά εναρμονισμένα με τον Οφιούχον του Αστερισμού του Περιγραμματικού Λαγού"
Ε ΠΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ. ΜΙΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ (ΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΓΝΩΜΗ),ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥ

DREAMWALKER

07/09/2002, 19:03:39
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ μου είναι να καταπολεμήσω πνευματικά και ουσιαστικά τον Αντίχριστο στον Πυρήνα του με όλη μου την ύπαρξη. Οι Ροδόσταυροι είναι το βασικό στέλεχος της Ανατολικής Μασωνίας που είναι εδραιωμένοι στις Βρυξέλλες. Ο Αντίχριστος και τα όργανα του για να μπορέσουν να ενεργοποιηθούν φαινομενικά με το Φως και να δείχνουν άγιοι, έρχονται και χρησιμοποιούν όλα τα θετικά σύμβολα του ΣΕΙΡΙΟΥ και του ΥΠΕΡΙΩΝΑ και κάνουν εκπομπές αρνητικής ακτινοβολίας. Σ΄αυτή την εκπομπή τους βοηθά ο Πλανήτης Άρης και εναρμονίζεται με τον Πλανήτη Αφροδίτη και τελειοποιεί τις εκπομπές των ακτινοβολιών η Αύρα-εξωτερικοί δακτύλιοι του Πλανήτη Ποσειδώνα.Η γνώση είναι γνώση. Εξαρτάται από ποιό είδος ενέργειας συνοδεύεται. Δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση τα λόγια μου και τις γνώσεις μου με τους Ροδόσταυρους, διότι δεν γνωρίζεις τίποτα ακόμα. Τα βασικά όργανα του Αντίχριστου-666-Μειττρέγια είναι ο Σιωνισμός που είναι το αριστερό του χέρι και η Μασωνία που είναι το δεξί του χέρι. Τα υπόλοιπα clubs, στοές, εστίες και τριήρεις είναι τα αντανακλαστικά του Σατανικού Εγκεφάλου του Αντίχριστου. ΙΩΑΝΝΑ

07/09/2002, 23:31:04
Σε ευχαριστώ που απάντησες στην τοποθέτησή μου φίλη Ιωάννα...

Κέλσος

aenaongrΜέλος
08/09/2002, 00:06:45

Ένας πολύ σοφός άνθρωπος προσπάθησε να εξηγήσει σε ένα ταλαίπωρο μυρμήγκι τη φύση και την ομορφιά του σύμπαντος.
Πέρασε από εκεί και ένας τρελός και μόλις ο σοφός τελείωσε και αποχώρησε άρχισε και αυτός να γρυλίζει διάφορα στο μυρμήγκι.

Το μυρμήγκι τους αντιλήφθηκε εξ' ίσου και συνέχισε ατάραχο.

Εγώ είμαι το μυρμήγκι.

theklatsΜέλος
06/10/2003, 11:04:26
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ,LOGOS, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ-- CD COVERS --ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ--ILLUSTRATIONS ΑΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ.....
ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΑΝΤΑ

THEKLATS

Edited by - theklats on 16/10/2003 00:54:26

catΜέλος
06/10/2003, 18:52:50
Αγαπητή Θέκλα !!!

Νομίζω οτι εχεις πάρει λίγο φόρα .....!!!

Κάποια θέματα που ανοίγονται εδώ μέσα ....οσο και "Τύρου και αχλαδιού"| να ειναι, υπάρχη κάποια σχέση με το θέμα του παραφυσικού και του περίεργου ...η εστώ του ψυχολογικού !!!!

Νομίζω οτι με τέτοιου ειδους topic, κινδυνεύει το Esoterica να μεταλλαχτεί σε λεύκωμα !!

Το esoterica ειναι καθαρά Από τα λίγα site που ασχολούνται με το παραφυσικο......αλλα και ολα τα θέματα που ισως ειναι παρεξηγημένα από τους πολλούς !!!!

Επισης θα ηθελα να τονίσω οτι αν αρχίση ο καθένας απο τα 2.800 μέλη
να ανεβαζει από 1 φωτογραφία εδω πέρα .....τότε πιστεύω οτι υπάρχουν σοβαρες πιθανότητες να κλατάρει ο server !!!!!!!!

Ολα αυτά τα λέω απολύτος με καλή διάθεση !!!
Αλλα επείδη εισαι και καινούργεια στην παρέα μας ....

Καλές Διαδρομές

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

SecondbornΜέλος
07/10/2003, 00:02:57
quote:
να ανεβαζει από 1 φωτογραφία εδω πέρα .....τότε πιστεύω οτι υπάρχουν σοβαρες πιθανότητες να κλατάρει ο server !!!!!!!!

Συγχαρητήρια αγαπητή cat για την πολύ σωστή ενημέρωση της φίλτατης theklats.
Θα μπορούσαμε όμως να "μετατρέψουμε" το θέμα και να ψάξουμε όλοι να βρούμε τραγουδιστές που με τα τραγούδια τους κατά καιρούς έχουν "ταρακουνήσει" το συνηθισμένο και έχουν βοηθήσει το κόσμο να απαλλαχτεί από πάθη και καθημερινότητες.
Ε; Τί λέτε;
Μπορεί να μη σας βρει σύμφωνους αλλά τουλάχιστον απαιτεί πολύ λιγότερη χωρητικότητα...

Με εκτίμηση

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
theklatsΜέλος
07/10/2003, 06:39:28
quote:

quote:

Συγχαρητήρια αγαπητή cat για την πολύ σωστή ενημέρωση της φίλτατης theklats.
Θα μπορούσαμε όμως να "μετατρέψουμε" το θέμα και να ψάξουμε όλοι να βρούμε τραγουδιστές που με τα τραγούδια τους κατά καιρούς έχουν "ταρακουνήσει" το συνηθισμένο και έχουν βοηθήσει το κόσμο να απαλλαχτεί από πάθη και καθημερινότητες.
Ε; Τί λέτε;
Μπορεί να μη σας βρει σύμφωνους αλλά τουλάχιστον απαιτεί πολύ λιγότερη χωρητικότητα...

Με εκτίμηση

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

ΠΑΙΔΙΑ Secondborn ΚΑΙ cat ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΤΣΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΑΣΕ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

THEKLATS

theklatsΜέλος
16/10/2003, 00:56:06

THEKLATS

theklatsΜέλος
16/10/2003, 00:59:45

THEKLATS

theklatsΜέλος
16/10/2003, 01:29:30

THEKLATS

theklatsΜέλος