ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

AgentMulder30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
AgentMulderΜέλος
20/09/2003, 00:39:02
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΕΛΛΑΔΑ:

΄΄Η αστραπή σκοτώνει την ελληνική γυναίκα στην κηδεία που ταχυδρομείται καθισμένος, 14 SEP 2002 Μια ηλικιωμένη ελληνική γυναίκα χτυπήθηκε απολύτως από ένα μπουλόνι της αστραπής δεδομένου ότι παρευρισκόταν στην κηδεία ενός φίλου, η ANA αντιπροσωπεία ειδήσεων που ειπώθηκε στην Παρασκευή Το Antonia Anastopoulou (73) χτυπήθηκε απολύτως αμέσως δεδομένου ότι ακολούθησε τη νεκρική πομπή στον Πειραιά, ο βασικός λιμένας της Αθήνας, στην Πέμπτη. Μια άλλη γυναίκα χτυπήθηκε στην ίδια θύελλα αλλά επιζημένος, είπε η αντιπροσωπεία.
AFP.΄΄

Τι έχετε να πείτε γι΄αυτό;
Θέλω οπωσδήποτε τη γνώμη σας!!

AGENT MULDER
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

AgentMulderΜέλος
20/09/2003, 00:42:51
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,

΄΄ΕΛΛΑΔΑ: Η αστραπή σκοτώνει την ελληνική γυναίκα στην κηδεία που ταχυδρομείται καθισμένος, 14 SEP 2002 Μια ηλικιωμένη ελληνική γυναίκα χτυπήθηκε απολύτως από ένα μπουλόνι της αστραπής δεδομένου ότι παρευρισκόταν στην κηδεία ενός φίλου, η ANA αντιπροσωπεία ειδήσεων που ειπώθηκε στην Παρασκευή Το Antonia Anastopoulou (73) χτυπήθηκε απολύτως αμέσως δεδομένου ότι ακολούθησε τη νεκρική πομπή στον Πειραιά, ο βασικός λιμένας της Αθήνας, στην Πέμπτη. Μια άλλη γυναίκα χτυπήθηκε στην ίδια θύελλα αλλά επιζημένος, είπε η αντιπροσωπεία.
AFP.΄΄

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;
ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..!

AGENT MULDER
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

AgentMulderΜέλος
20/09/2003, 01:20:27
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
http://www.msss.com/education/happy_face/happy_face.html
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΦΩΤΟ...;

AGENT MULDER
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

8odwrisΜέλος
20/09/2003, 01:24:20
LIPON EPIDI VLEPW OTI EIMASTE MES STO 8EMA 8A kanw kai gw mia erotisi //typou ainigmatoAnekdoto ; Ti einai mavro kai petaei???---- =enas PAPAS POU PATISE MIA NARKI 999 GELASTE !!! TO XW ANAGI )))

8.n

20/09/2003, 09:32:20
agentmulder , αν ειχες παραθεσει το site απ'οπου αντλησες το κειμενο που παραθετεις,θα μας βοηθαγες.

ετσι δεν μου λεει προσωπικα απολυτος τιποτα.

αν κραταγε ομπρελα ενοσω ψιλοβρεχε , υπηρχαν απειρες πιθανοτητες να ελξη εναν κεραυνο.

δεν βλεπω κατι το περιεργο στην απορια σου .

οσον αφορα τωρα το χαρουμενο προσωπακι , αν δεν ηταν κρατηρες ,θα μπορουσαν να ηταν αγρογλυφικα:)

θα το δω αργοτερα καλυτερα.

για την μεσαια φωτο που ειναι σε ενα σημειο κομμενη,μα οι περισσοτερες φωτο που ειχαν δωσει στην δημοσιοτητα ηταν ετσι,φιλτραρονται πρωτα και μετα γινεται το μονταζ.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

20/09/2003, 10:50:07
Φίλε Μάνο έχει πολύ πλάκα όταν ψάχνεις κάτι άσχετο και πέφτεις πάνω σε αυτό που έψαχνες κάποιον καιρό πριν και δεν έβρισκες τίποτα!
Αυτά τα links τα βρήκα σε ένα φόρουμ όπου ένας ερευνητής ufo από την Φιλανδία, ζητούσε περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνιση στην Ελλάδα! Και την απάντηση του την έδωσε ένας Αγγλος ερευνητής...

Φίλε AgentMudler, την είδηση την άκουσα και εγώ στις ειδήσεις. Είναι μάλλον ένα τυχαίο γεγονός. Ασε που διάβασα κάπου ότι στατιστικά οι κεραυνοί χτυπούν πιό συχνά άντρες παρά γυναίκες...

Στις εικόνες του "happy face" από τον Αρη, δεν βλέπω κάτι παράξενο. Πολλές φορές μία εικόνα είναι προϊόν δύο ή και τριών άλλων, γι αυτό και υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές, στο μέγεθος ή στην γωνία λήψης.
Από την άλλη, μπορεί η κάμερα που τις τραβάει να χάσει εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα ή να υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα κατά την διάρκεια της αποστολής των εικόνων στην Γη, γι αυτό και πολλές φορές έχουμε μισές εικόνες, ή εικόνες με ένα μέρος τους κενό (με γραμμές, η και σκέτη αμόρσα).
Από τον Αρη με αγάπη

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

20/09/2003, 22:59:09
γεια σας παιδια:))))

κατι με απασχολει (απο τα πολλα ) και θελω να το μοιραστω μαζι σας.

λοιπον εχετε ακουσει για τον κωδικα 0 1 των υπολογιστων.

οποτε εχουμε 2004 σταθμο για τους ολυμπιακους αγωνες-τωρα αν βγαλουμε τα μηδενικα (00)καταληγουμε 2+4=6. μεχρι εδω καλα ?...

επισης 2014 σταθμο υποτιθεται για κατι παλι μεγαλειωδες(η καταστροφη η κατι αλλο) αν αφαιρεσουμε τα μηδεν -ενα (01) εχουμε 2+4=6

μας λειπει ενας σταθμος πριν σημαδιακος ?????

μια υποθεση κανω ,ισως λαθασμενη ,αλλα αν κωδικοποιηθει μπορει κατι να σημαινει ...

Edited by - manos on 21/09/2003 04:01:57

8odwrisΜέλος
20/09/2003, 23:26:08
TELEYTEWS ANAROTIEME YPARXEI 8EMA I OXI??????????????

8.n

21/09/2003, 11:24:41
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΕΛΛΑΔΑ:

quote:
Η αστραπή σκοτώνει την ελληνική γυναίκα στην κηδεία που ταχυδρομείται καθισμένος,

quote:
14 SEP 2002 Μια ηλικιωμένη ελληνική γυναίκα χτυπήθηκε απολύτως από ένα μπουλόνι της αστραπής δεδομένου ότι παρευρισκόταν στην κηδεία ενός φίλου,

quote:
η ANA αντιπροσωπεία ειδήσεων που ειπώθηκε στην Παρασκευή Το Antonia Anastopoulou (73) χτυπήθηκε απολύτως αμέσως δεδομένου ότι ακολούθησε τη νεκρική πομπή στον Πειραιά,

quote:
Μια άλλη γυναίκα χτυπήθηκε στην ίδια θύελλα αλλά επιζημένος, είπε η αντιπροσωπεία.

Eγώ γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα? Μια μετάφραση ίσως...

quote:
Τι έχετε να πείτε γι΄αυτό;
Θέλω οπωσδήποτε τη γνώμη σας!!

Η στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

Φίλε Θοδωρή...εντάξει... μας έκανες να γελάσουμε

"Τάδε έφη Avallon"
8odwrisΜέλος
21/09/2003, 18:00:18
LIPON DE KSERW AN GELASATE I OXI!!!!!! AYTO POU KSERW EINAI OTI to 8ema mas edw einai IPTAMENA ANTIKIMENA!!!!!! A.T.I.A ??? U.F.O???????? GENIKOS ANTIKIMENA IPTAMENA!!!!! .....

8.n

AgentMulderΜέλος
21/09/2003, 22:59:08
ΦΙΛΕ ΘΟΔΩΡΗ,

ΤΟ ΕΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ... .. .

AGENT MULDER
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

AgentMulderΜέλος
21/09/2003, 23:02:13
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 59 ΤΩΝ «ΦΙΝΟΜΕΝΩΝ» ΤΟΥ ΕΛΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ; (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:13.09.2003);

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ; ΤΟ (2ο)ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ;

AGENT MULDER
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

AgentMulderΜέλος
21/09/2003, 23:03:06
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 59 ΤΩΝ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ» ΤΟΥ ΕΛΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ; (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:13.09.2003);

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ; ΤΟ (2ο)ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ;

AGENT MULDER
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

8odwrisΜέλος
21/09/2003, 23:08:42
XAaXAXxaAX

8.n

22/09/2003, 09:35:03
Eντάξει Παναγιώτη μου μη χτυπιέσαι...το πήρα εγώ το τεύχος...

"Τάδε έφη Avallon"
22/09/2003, 11:34:04
γεια σας παιδια:))))))

οχι δεν το εχω το συγκεκριμενο τευχος,αν θελετε μπορειτε να μου αναφερετε πανω-κατω(περιληπτικα) τι γραφει????

σας ευχαριστω εκ των πρωτερον.

AgentMulderΜέλος
22/09/2003, 22:43:57
Χιχιχι..AVALLON!

Μην ξεθαρεύουμε...!!

Agent Mulder
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

23/09/2003, 10:38:51
Θα μας πείτε τελικά, τι έλεγε αυτό το μήνυμα;!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

prometheasΜέλος
23/09/2003, 11:49:12
quote:

Θα μας πείτε τελικά, τι έλεγε αυτό το μήνυμα;!

-Arthur C. Clarke-

1) Ας πει καποιος επιτέλους τι έλεγε το μήνυμα. Νηπιαγωγείο γιναμε πρέπει να λέμε δεκα φορες το καθε πράγμα .

2) Επισης μήπως να γυρίσουμε στο θεμα σιγά σιγά ?? Ειναι πολύ κουραστικό να διαβάζουμε σελιδες ασχετες με διπλα μυνήματα.. Εκτος αν κανουμε διαγωνισμό "στειλε τα περισσότερα μυνήματα" και δεν μας το ειπατε!!!

24/09/2003, 09:33:57
καλημερα παιδια:)))))))))))

φαινεται πως το ξανασκεφτηκες-το μελετησες ξανα το μηνυμα agentmulder και διαπιστωσες πως δεν αξιζει τον κοπο να το παραθεσεις?????

μοναχα ετσι μπορω να εξηγησω το οτι δεν μοιραζεσαι μαζι μας το μηνυμα:)

ισως παλι να κανω λαθος-θα δειξει.