- CONSTANTINE - - Κινηματογράφος -
εχω την εξης απορια: φυσικα κανεις απο εσας δεν το ξερει για να μην το εχει πει αλλα παρατηρω οτι ειδα και με αλλες μεταφορες τυπου harry potter, catwoman hulk κλπ.
το hellblazer ειναι ενα παλιο και που καλο κομικ και ηρθαν καποιοι ασχετοι και το δολοφονησαν με πρωτο και καλυτερο τον ηρωα.
ο τζον κονσταντιν ειναι ξανθος, και εχει βαρια βρετανικη προφορα οχι σαν το φλ...ο το αμερικανακι.
το χιουμορ του ηταν χονδροειδες και δεν καταφερε καθολου να πιασει το λεπτο χιουμορ και την ειρωνια του αλαν γκραντ
καλα η λιστα μπορει να συνεχησει για παντα, και δεν κατηγορο κανεναν γιατι δεν διαβασε κανα τευχος....
αλλα ενοιωθα την αναγκη να διαμαρτηρηθω για τη διαστρεβλωση ενος απο τους ηρωες με τους οποιυος μεγαλωσα , προς εμπορευματοποιηση-κερδος-τερψη των σινεφιλ [και εγω ο ιδιος ειμαι]
πραγματικα αξιζει να διαβασετε για να εχετε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη...
ευτυχως απο αποψη μεταφορων ερχονται τα batman begins και v for vendeta να ξαναβαλουν τις μεταφορες στη μεγαλη οθονη ξανα στον ισιο δρομο
το hellblazer ειναι ενα παλιο και που καλο κομικ και ηρθαν καποιοι ασχετοι και το δολοφονησαν με πρωτο και καλυτερο τον ηρωα.
ο τζον κονσταντιν ειναι ξανθος, και εχει βαρια βρετανικη προφορα οχι σαν το φλ...ο το αμερικανακι.
το χιουμορ του ηταν χονδροειδες και δεν καταφερε καθολου να πιασει το λεπτο χιουμορ και την ειρωνια του αλαν γκραντ
καλα η λιστα μπορει να συνεχησει για παντα, και δεν κατηγορο κανεναν γιατι δεν διαβασε κανα τευχος....
αλλα ενοιωθα την αναγκη να διαμαρτηρηθω για τη διαστρεβλωση ενος απο τους ηρωες με τους οποιυος μεγαλωσα , προς εμπορευματοποιηση-κερδος-τερψη των σινεφιλ [και εγω ο ιδιος ειμαι]
πραγματικα αξιζει να διαβασετε για να εχετε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη...
ευτυχως απο αποψη μεταφορων ερχονται τα batman begins και v for vendeta να ξαναβαλουν τις μεταφορες στη μεγαλη οθονη ξανα στον ισιο δρομο
learn as if you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly
Φίλε crusifire για να είμαι ειλικρινής με πιάνεις αδιάβαστη!

Το κόμικς αυτό δεν έτυχε να πέσει ποτέ στα χέρια μου και έτσι δεν μπορώ να έχω άποψη, όμως σε πιστεύω...
"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
Το κόμικς αυτό δεν έτυχε να πέσει ποτέ στα χέρια μου και έτσι δεν μπορώ να έχω άποψη, όμως σε πιστεύω...
Αλλωστε έτσι δε γίνεται συνήθως με τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές? Απέχουν μακράν από την πρωτότυπη ιδέα...

...γιατι δεν το ψαχνεις οn-line;--το comic i mean--

cprtght@tm@2005

cprtght@tm@2005
Oταν ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος φροντίζεις να τον αξιοποιείς ανάλογα...
Ετσι αρχίζουν οι αξιολογήσεις... και στη λίστα που θα έκανα το κόμικ θα ήταν τελευταίο γιατί έχω κάποια άλλα στο μυαλό μου. Αν ποτέ βρω το χρόνο θα το κάνω...

stemixΜέλος
Avallon, φωτογραφίες του Γαβριήλ μπορείς να τραβήξεις όσες θες, αν βάλεις την ταινία στο PC. Όλα τα προγράμματα με τα οποία βλέπεις το DVD, σου δίνουν την ευκαιρία να τραβήξεις φωτό. Δοκιμασέ το.
Ααα εσύ έχεις βαλθεί να με στείλεις μια μέρα νωρίτερα για ψώνια...

Αυτά τα λένε ένα ένα... Τι κάθομαι εγώ και ψάχνω τόσο καιρό??
Ξέρει κανείς πότε κυκλοφορεί το CONSTANTINE σε DVD?
Αυτά τα λένε ένα ένα... Τι κάθομαι εγώ και ψάχνω τόσο καιρό??
Ξέρει κανείς πότε κυκλοφορεί το CONSTANTINE σε DVD?

stemixΜέλος
Άσε κατάλαβα... Τυχαίνει να το έχω. Θα το βγάλω εγώ φώτο. Αύριο, μεθαύριο, θα τις ανεβάσω. Την σκηνή που φοράει λευκά ρούχα και έχει φτερά είπες. Α, και κάτι ανέφερες για αμοιβή. 

Εεεε ναι ξέρεις τώρα με την αύξηση του ΦΠΑ είναι δύσκολοι καιροί...
Μπορώ όμως να σε πληρώσω σε είδος...
Τι θα έλεγες να σου κάνω την τιμή να με βοηθήσεις να ποτίσω τα δεντράκια που φυτέψαμε στην Πεντέλη με τα παιδιά από δω μέσα?![]()
![]()
![]()
Ελα μη γκρινιάζεις! Μα που πήγε το μυαλό σου?![]()
![]()

stemixΜέλος
Ποια δεντράκια; Εννοείς κάτι μικρούλια που αρπάξαν φωτιά με την μία, όταν κατά λάθος πέταξα το τσιγάρο από το παράθυρο του αυτοκινήτου;
Να' ταν κι' άλλα...
Προσπάθησε καλύτερα...
Αύριο θα τις έχεις.
Να' ταν κι' άλλα...
Προσπάθησε καλύτερα...
Αύριο θα τις έχεις.
Καλά βρες τες πρώτα και μετά θα σκεφτώ με τι να στο ξεπληρώσω...
Το κατάστημα δεν κάνει πληρωμές in advance

Το κατάστημα δεν κάνει πληρωμές in advance