- EΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ,,ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ..
...ΣΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΑΡΑΞΤΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ..
.. ΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ H ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!!!!!
...με αφορμη το θεμα που ανακινησε ο Χριστος ,,ας μιλησουμε γενικα για τον ερωτα,,,,
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ πλησιαζουν ας ""ερωμενιασουμε""
....
ΕΔΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙς ΕΘΙΣΜΟΥΣ... ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΑ ..................
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΕΡΟΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗς ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΠΙΟ ΕΚΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ...............
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΡΩΤΑς??????????????????????????????????
ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ????????????????????????????
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?????????
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΑΣΤΗς ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ?????????????????
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΡΕΝΙΚΟΤΗΤΑς???????????????
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΖΕΥΓΗ ,ΤΡΙΓΩΝΑ , ΚΤΛ .... ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑς????? ΠΟΙΑ Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ????????????
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ....ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 21/12/2013 15:02:56
Εδώ λοιπόν, ας μιλήσουμε σε βάθος για την ερωτική πράξη...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
πρόκειται περί φυσιολογικότατης πράξης, αισθημάτων, απόψεων, ιδεών, κτλ, κτλ...
και τίποτε το "παράξενο" δεν κρύβει,
το θέμα θα μεταφερθεί στην ενότητα: "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
DSM
Υπάρχει κι ένα άλλο καλό, με τον καλόγερο,
που ορμηνεύει τους γονείς για την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών...

...κι ομως το θεμα ανηκει σε αυτο τον τοπο .. καθως αποτελει μια παραξενη θεωρια συναρτημενη με την φυλετικη ψυχικη μας ταυτοτητα ...το εχω αναπτυξει με πολλαπλα προσωπα σε ενα αλλο φορουμ παλιοτερα και θα ηθελα να μεταφερω καποιες βασικες θεσεις εδω ..ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ ΜΙΑ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ......ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΨΥΧΗΣ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΟΜΙΧΤΕΣ ΟΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟΥ !!την εκθετω για να συζητουσουμε με αφορμη αυτες τις ιδεες ...
===========================================================
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΑΣΙΚΕς ΠΑΡΑΔΟΧΕς ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.........
Α) ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΨΥΧΗ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΣΑΡΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΑΣ..
Β) ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ...
Γ) ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΧΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΔΙΑΨΥΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΩΝ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΨΥΧΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΖΩΗς....
Δ) ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙς ΤΗΣ ΖΩΗΣ ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΟΝ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.....
Ε) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕς ΤΟΥΣ ...................ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΦΩς ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗΣ ......
ΣΤ) ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΟΓΧΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ Η ΤΣΑΚΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ....ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΕΨΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ,ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗς ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ .......ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΑΣ <<ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ- ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ>>..ΚΤΛ, ΚΤΛ............
Z)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕς ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΗΡΑΛΕΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΙς ΨΥΧΕς ΑΒΓΑΛΤΕς..........
Θ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕς ΟΙ ΨΥΧΕς ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕς ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΓΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΘΗΚΑΝ Η ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΘΕΩΣΗ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕς ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΓΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΥΛΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΚΠΟΙΗΘΗΚΑΝ Ως ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩς ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑΝ ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕς ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΙΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΦΥΣΕΙς..............................
ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙΣ ΨΥΧΩΝ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕς ΑΛΛΕΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕς ΤΗ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΚΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..........
ΝΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.............. ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗς ΨΥΧΕς ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ <ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΣ> ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕς ΑΠΟ ΤΟ ΦΩς.....ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕς ΤΟΥ ΦΩΤΟς ............ ΜΙΑς ΚΑΙ ΤΟ ΦΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΗς ΕΡΩΤΙΚΗς ΠΡΑΞΗς
(Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι .......>>>>>>>>>>>>>>>
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 21/12/2013 14:51:47
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 21/12/2013 14:55:20
Buspirone, Donepezil, Lorazepam, Zuclopenthixol, Memantine.
Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν σε γεννόσημα.
Εχουν σχέση με τον ψυχικό έρωτα.
Την ουράνια φωτεινή μίξη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εγώ θέλω να γράψω αλλα χωρίς αυτα, αν γινεται.
Ειμαι πολεμιστής διακεκριμένος στον ερωτικο τομέα και έχω και τα προσόντα που λέει πιο πάνω. Τι να κάνω? να γράψω η οχι?
Τα βοηθήματα που ανέφερα, άλλοι τα χρειάζονται, άλλοι όχι.Ανάλογα με την ψυχική δύναμη, η οποία πηγάζει, απο τον αριθμό των διαδοχικών ενσαρκώσεων του καθενός.
Η ΜΥΘΗΡΑ μπορεί να σου το επιβεβαιώσει, νομίζω!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ
..η αληθεια ειναι οτι εχω ανοιξει πολλα μετωπα ...και η ερωτικη θεωρια δε ηταν της προταιρεοτητας μου αλλα χμμ παρασυρθηκα απο την ενδιαφερουσα ανακινηση του θεματος που εκανε ο Χριστος ,,,και βεβαια απο τα ενδιαφερονατ που θιγωνταισε στο θεμα αυτο που ανακινηθηκε ...
ΑΧΧ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ...ΑΧ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΧ ...ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ...Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ...Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΓΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΙΣΗ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΧΜΜ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ ..
μια ωραια λοιπον μερα συμβολικης αξιας χμμ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗς για να ξεκινησει κανεις μια συζητηση για το Ερωτα ...
αλλα ας δουμε τΙ οριζουμε ως Ερωτα ..
..κανω εγω μια πρωτη αποπειρα ...καντε κι εσεις μια ..
<< ερωτας λοιπον ειναι η ροικη κινηση της ψυχης προς επιτευξη της διαψυχικης ενωσης και αποταυτοποιησης δηλαδη της εξοδου απο την ταυτοτητα και εγωικοτητα της >>...
...δε σκεφτομαι κατι αλλο ετσι αποδιδουμε τον ακριβη βιονεργειακο ορισμο της ερωτικης κινησης -ροικης δυναμης της ψυχης ...αχχ ...
αλλα ..τα δεδομενα ειναι τραγικα ..καθως βιωνουμε ως ανθρωποι απο τα παναρχαια χρονια μια αναστολη αυτης της ροικης ψυχικης δυναμης ενα εγκλεισμο της ασφυκτικο μεσα στο σωμα και κατεπεκταση μεσα στην ατομικη ψυχη ...
αχ !!!.......ειμαστε ολοι μας στην συντριπτικη πλειοψηφια αντρες και γυναικες μας εδω και αιωνες ανεραστοι παρα τα κολπα, τις στασεις και μεθοδους που εχουμε επινοησει ως ενσαρκοι για να αυξησουμε και να παρατεινουμε την σαρκικη ηδονη μας ...κι ανεξαρτητως απο αν εχουμε η οχι σεξουαλικη ζωη ,,,
ΝΙΚΟΜΑΧΕ διακτινησου επεστρεψε στο κερατοφιδο πλανητη σου.... εδω ειναι γη και σε παρακαλω και μην παρενοχλεις το σοβαρο τουτο θεμα ..η μαλλον κατσε τουτο τοσοβαρο θεμα θελει οπωσδηποτε το γελωτοποιο του ....γιατι θα μας πεσει λιγο βαρυστομαχο ...
και συ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΑ κατσε πανω στο τυρακι σου μαζι με αλλα ποντικακια και μη κοπτεστε για αυτα τα θεματα ..ειναι αλλουνου παπα... θα τα διαγουμε μοναχοι ...δε εχετε εξαλλου σα διαχειριστες υποχρεωση να αποσπαστειτε απο το τυρι σας ..και κανεις δε σας αναγκαζει να παρακολουθησετε αυτο το θεμα ...
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 21/12/2013 18:34:57
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 21/12/2013 18:37:14
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 21/12/2013 18:41:18
quote:
και συ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΑ κατσε πανω στο τυρακι σου μαζι με αλλα ποντικακια και μη κοπτεστε για αυτα τα θεματα ..ειναι αλλουνου παπα... θα τα διαγουμε μοναχοι ...δε εχετε εξαλλου σα διαχειριστες υποχρεωση να αποσπαστειτε απο το τυρι σας ..και κανεις δε σας αναγκαζει να παρακολουθησετε αυτο το θεμα ...
Αμέεε!!!
Τι νόμισες Αιθεροβάμονα, ότι επειδή είσαι συντονιστής, είσαι στο...απυρόβλητο?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τα ψυχικά?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτική στα υπονοούμενα που αφήνεις,
γιατί θα είναι πραγματικά κρίμα να απολέσουμε την παρουσία σου για έναν τόσο φθηνό* λόγο
Επίσης, διακρίνω μια "μαθησιακή" αδυναμία,
(δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την εμμονή σου να κριτικάρεις και να υποδεικνύεις τον τρόπο θα που λειτουργεί η Σ/ΔΟ)
παρότι σου έχουν δοθεί κατα καιρούς πολλές διευκρινιστηκές!
*(εκ των φτηνών αστείων σου)

quote:
Αγαπητό μέλος ΜΥΘΗΡΑ
θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτική στα υπονοούμενα που αφήνεις,
γιατί θα είναι πραγματικά κρίμα να απολέσουμε την παρουσία σου για έναν τόσο φθηνό* λόγοΕπίσης, διακρίνω μια "μαθησιακή" αδυναμία,
(δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την εμμονή σου να κριτικάρεις και να υποδεικνύεις τον τρόπο θα που λειτουργεί η Σ/ΔΟ)
παρότι σου έχουν δοθεί κατα καιρούς πολλές διευκρινιστηκές!
*(εκ των φτηνών αστείων σου)not asked to learn how deep the secrets ... there are no
σχολιο
(διαμαρτυρια για την απαξιωτικη και απειλητικη συμπεριφορα του Αιθεραβαμονα )
..αντε παλι τα ιδια ...παρεμβηκες σε ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως ο Ερωτας απαξιωτικα και ριχνωντας την μπηκτη του τελεσιδικου οτι το θεμα θα μετατεθει στο <<θεμα για τα τυρακια κι αχλαδια >>.. κια εχεις το θρασος να μιλας για συμπεριφορα ???δηλαδη να μην αφησω την μπηκτη μου υπερασπιζομενη τα λογια και τις ιδεες μου ???
εισεπραξες την απαξιωτικη μου απαντηση αυτη που αναλογουσε στην απαξιωτικη παρεμβαση σας ..
..αυτο θα συνεχισω να το κανω μεχρις εσχατων .. και βεβαια παρακαμπτωντας πολλα απο τα απαξιωτικα ΣΧΟΛΙΑ κυριως τα δικα σου αιΘεροβαμονα .. πχ δε απαντησα στο σχολιο που εκανες οταν ειπα οτι θα ανοιξω ενα θεμα για το Ταγμα των Κορακων ...
..αρα ηδη συγκρατω τα λογια μου απεναντι σε σας επειδη γνωριζω οτι εχω να κανω με εντελως αρνητικα πνευματα απεντι σε καθε τι καινουριο που διατυπωνεται με θερμη σε τουτο το φορουμ .. ηδη προσεχω πολυ τα λογια μου λοιπον ...απλα ανταποδιδωντας σε μικρες δωσεις ειρωνιας λεπτης και χιουμοριστικης την απαξιωση που μου κανετε ...χμμ κατανοητο ?? ελπιζω ...πιο διακριτικη μαζι σας δε μπορω να γινω καθως εχουμε και μια αξιοπρεπεια.. δνε μπορεις να με στελνεις για αυτο το τοσο σοβαρο θεμα στα ""τυρακια"" ... και να μη σε στειλω και γω με τα δικα μου σχολια στην ""ποντικουπολη"" !!!
..αν τωρα θεωρηθει απο την Δ.Ο οτι το παρακαναν και με αποβαλατε αυτο εινα κατι που δε μπορω να το αποτρεψω και θα δεχτω την μοιρα μου
....και βεβαια ετσι δουλευω τα τελευταια χρονα και με αλλα φορουμ ,, κραταω τις αποστασεις αλλα δεν αφηνω να με γαμουν ασυδωτα με την απαξιωση τους κι απο πισω οι διαχειριστες και να μην βγαζω μιλια ..γακ???ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕΣ ΑΙθΕΡΟΒΑΜΟΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ...αντιπαραβαλλοντας τα λογια προβληματισμου δικου μου πανω στο εθα του Ερωτα ..μακαρι να υπηρχε τροπος να διαρτυρηθω κι εγω καπου για την συμπεριφορα της διαχειρισης απεναντι σε ιδεες που κατατιθενται απο μελη ...θα ψαξω και θα δω τι μπορω κανω για αυτο .. αν συνεχισεις ειδικα εσυ να με απαξιωνεις φανερα τοσο πολυ ...απειλωντας με παραλλα οταν αντιδρω με εκπαραθυρωση..
...θα αιτηθω την απομακρυνση σου απο την διαχειριστικη ομαδα ...
...ως ακαταλληλη κι ανασχετικη για την προωθηση των συζητησεων επι των θεματων που ανοιγονται ...την αιτηση αυτη θα ψαξω να δω που μπορω σχετικα με το συγκεκριμενο φορουμ να την καταθεσω οχι παντως στην παρουσα ΔΟ ...γακ ???γλυκια μου ??
...?δεν με ενοχλεις δεν σε ενοχλω και πατσησαμε !!!ευπροσδεκτη εισα ως συζητητρια αλλα αν κλωτσας θα σε κλωτσησω ..μη με ξανα απαξιωσεις λοιπον γιατι θα αντιδρασω κι εγω ασχημα σενα αλλο επιπεδο διαχειρισης και ξερω τον τροπο ειμαι παλια καραβανα στα φορουμιστικα πραγματα και στις ""εν-οχλησεις"" ...
...δεν ενοχλω οταν δεν με ενοχλουνε και εχω δειξει κανταρια υπομονης και ανοχης με χιουμορ στην δικη σας απαξιωση συμπερολαμβανομενου και των αλλων μελων !!!
...τα σχολια μου ειναι ειδικα γιαυτο το σκοπο αριθμημενα κι αποθηκευμενα στο pc.. για να υπερασπιζομαι τα λεγομενα μου και την ολη ινετρνετικη δραση μου ,, και να μην μπορεις ο καθενας να μου προσαπτει οτι θελει ...
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 22/12/2013 09:17:27
η εισηγηση η δικη μου για τον ερωτα σε αυτο το θεμα
quote:
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΕΡΟΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗς ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΠΙΟ ΕΚΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ...............ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΡΩΤΑς??????????????????????????????????
ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ????????????????????????????
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?????????
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΑΣΤΗς ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ?????????????????
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΡΕΝΙΚΟΤΗΤΑς???????????????
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΖΕΥΓΗ ,ΤΡΙΓΩΝΑ , ΚΤΛ .... ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑς????? ΠΟΙΑ Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ????????????
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ....ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!
...η παρεμβαση του Αιθεροβαμονα που αναγει το θεμα του ερωτα στα ""τυρακια""...
quote:
Δεδομένου πως το παρόν αντικείμενο μελέτης (?!?!)
πρόκειται περί φυσιολογικότατης πράξης, αισθημάτων, απόψεων, ιδεών, κτλ, κτλ...
και τίποτε το "παράξενο" δεν κρύβει,
το θέμα θα μεταφερθεί στην ενότητα: "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
η απαντηση μου
quote:
και η ανταπαντηση του Αιθεροβαμονα κι απειλη
quote:
Αγαπητό μέλος ΜΥΘΗΡΑ
γιατί θα είναι πραγματικά κρίμα να απολέσουμε την παρουσία σου για έναν τόσο φθηνό* λόγο
quote:
...θα αιτηθω την απομακρυνση σου απο την διαχειριστικη ομαδα ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΜΥΘΗΡΑ μέχρι τα 30-40 ο άνθρωπος αμφιβάλλει για τον εαυτό του.
σχολιο 4
...ειδατε τι ανυπερασπιστοι ειμαστ??? δεν ενοχλησα το θεμα κανενος αλλου μελους δε ειρωνευτηκα παρα μονο υπεραμυνομενη της θεματολογιας μου ..οταν αυτη τυγχανε αρνητικων σχολιων και περιγελων ...κι ομως διαχειριστρια φορουμ εσωτερισμου κατα τα αλλα επανειληλμενα παρεμβληθει στο θεματα μου προσβαλλοντας με και αναγοντας ουσιαστικα τα θεματα που ανοιγω σε αναλογα περι συζητησεων <<για το τυρι και το αχλαδι>> .. και βεβαια πηρα θεση ανταποδιδωντας ησυχα και χωρις γκρινιες την προσβολη και με το παραπανω ..καθως η ενοχληση κι εκμηδενισμος μας οταν θεωρουμε οτι λεμε κατι σοβαρο βγαζει περισσοτερη ειρωνια πολλαπλασιαστικη απο εκεινη που δεχομαστε και λογικο ειναι ...
...και σα να μην εφτανε η προσβολη.. η διαχειριστρια ειχε το θρασος να με απειλησει με αποβολη απο την κοινοτηtα για λογους κακης συμπεριφορας ...
και μετα σου λενε φορoυμ εσωτερισμου .. οταν σε ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως τον Ερωτα και με το τροπο που προσπαθουσα να ανοιξω το θεμα ..δινοντας του μια μεταφυσικη διασταση οι ιδιοι οι διαχειριστες του το αναγουν σε κατι κοινοτυπο και ανταξιο της συζητησης για τα των τυρια και αχλαδια ...απαραδεκτο ...ναι αν βρω ακρη θα διαμαρτυρηθω για την διαχειριση ..θα δω τι μπορω να κανω .. οι παρεμβασεις των διαχειριστων προκαλουν την αντιδραση μας την λογικη κι ερχεται μετα το ιδιο προσωπο που μας προκαλεσε να μας απειλει κουνωντας την κλειδα της εξουσιας του με εκπαραθυρωση ...απαραδεκτο για φορουμ εσωτερισμου να συμπεριφερεται τοσο υπουλα στα μελη του θεωρωντας τα χαζοτρολ και παρανοικους ..απο την στιγμη που εχουν καταθεσει κατεβατα ολοκληρα σκεψης προσπαθωντας να επικοινωνησουν και να καταθεσουν καπου το φορτιο των ιδεων τους .... δεν ενοχλησα κανενα μελος δε παρενεβηκα ποτε ειρωνευομενη σε θεμα αλλων κι ομως με ενοχλουν επανηλειμενα ..ολα αυτο βεβεια το δεχτηκα με υπομονη κι αισθηση χιουμορ ...αλλα οχι και κερατας και δαρμενος ...παρα παει να εισαι και θυμα και υπαιτιος δηθεν απρεπους συμπεριφορας υποψηφιος για αποβολη ..
...η διαχειριση του φορουμ ειναι απαραδεκτα υπουλη και ειρωνευτικη !!!τουλαχιστον απεναντι μου !!!θεωρω οτι ειναι ακαταλληλη να κανει σωστη εκτιμηση των περιστασεων και της ποιοτητας του καθε μελους και συνετη παρεμβαση και συμμετοχη στις συζητησεις που ανοιγονται... ...
..κι βεβαια αιτουμαι την αμεση ανασυγκροτηση της !!!
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 22/12/2013 18:55:38
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 22/12/2013 19:00:59
ΜΗΘΥΡΑ , θα σε προτιμούσα με την Ερωτολογία σου.
Ολα αυτά που χρεώνεις στην Δ.Ο., είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου.
Μπορεί πράγματι τα κείμενά σου, να είχαν κάποιο νόημα, αν τα έγραφες με σωστό συντακτικό και λιγότερες αφηρημένες έννοιες.
Απο την άλλη, τι κάθομαι και σου λέω τώρα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Μάλλον δεν έπιασες το υπονοούμενο ΜΥΘΗΡΑ.. βέβαια και εγώ διέγραψα το μισό σχόλιο. Καλύτερα διφορούμενο παρά εν δυνάμει προσβλητικό
ΜΥΘΗΡΑ μέχρι τα 30-40 ο άνθρωπος αμφιβάλλει για τον εαυτό του.