- Το σύμπαν μας είναι ένας εικονικός κόσμος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
Στο ότι έχω το ξεκάθαρο σθένος να συναντηθώ μαζί σας αυτό με κάνει τρολ ?
Ενώ εσείς που το μόνο που λέτε τοοοσα πια μήνυμα είναι η λέξη τρολ τι εσείς δηλαδή είστε όλοι οκ ?
Δηλαδή τι συμβαίνει κύριοι ? Ανοίξατε ένα θέμα αλλά όχι για αλήθειες απλά για ψέματα κι για να το παιξετε έξυπνοι ? Και με τι ακριβώς να το κάνετε αυτό με λόγια άλλων ανθρώπων που απλά φερεφονιζετε έλεος όμως ! Τι στο καλό συμβαίνει όλοι κρυμμένοι πίσω από ψευδονημα μιλάτε κι κάνετε τους έξυπνους ! Εγώ σας έκανα την πρόταση ευθέως να βρεθούμε διάσωσης αλλά μάλλον ως φαίνεται δεν υπάρχει πρόσωπο πίσω από τις μάσκες σας ...κι λέτε ότι εγώ σας κούρασα κι μην με κρατάτε άλλο ...κι αυτό με μάσκα όμως ! Αν έχετε σωστά επιχειρήματα κι κυρίως δικά σας με δική σας ατόφια εμπειρία κι όχι απλά σαν φερέφωνα άλλων κι με εμπειρίες άλλων τοτε ελάτε να βρεθούμε διαζωσης κι εκεί ας δούμε πόσα απίδια βανει ο σάκος ...εκεί θέλω να σας δω πως θα μπορέσετε να αντιδράσετε όταν απλά υποστείτε κοινώς βιώσετε παθητικά το φαινόμενο κι τότε χωρίς μάσκες κι ψευδονημα θέλω να δω πως θα απορρίψετε ένα καθόλα βιωματικό φαινόμενο λέγοντας απλά ότι έχει προέλθει από λόγια ενός ανθρώπου που σαν καθαρά εγωιστές κατονομασαμε τρολ...
Να θυμάστε εγώ σας έκανα την πρόταση να βγουν εντελώς οι μάσκες άρα αν εσείς είστε αυτοί που θέλετε να μείνουν τότε μάλλον κάποιον δόλιο σκοπό έχετε...
Η έρευνα κι εξέλιξη ανήκει σε όλους κι όχι μόνον σε σας τους πανεξυπνους με μάσκες ...!
Ένας τρελός εφευρέτης
quote:
Στο ότι έχω το ξεκάθαρο σθένος να συναντηθώ μαζί σας αυτό με κάνει τρολ ?Ενώ εσείς που το μόνο που λέτε τοοοσα πια μήνυμα είναι η λέξη τρολ τι εσείς δηλαδή είστε όλοι οκ ?
Απλώς έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια, τρελούς εφευρέτες που δεν ξέρουν στην πραγματικότητα την τύφλα τους απο επιστήμη και έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.
Εάν εμπίπτεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία δεν μπορώ να το ξέρω, αλλα προσωπικά θεωρώ a prori ότι οποιοσδήποτε πετάει κάτι τόσο "καινοτόμο" ή αφήνει υπόνοιες για αεικίνητα κτλ, είναι τσαρλατάνος μέχρι απόδειξης του αντιθέτου.
Πες ότι είμαι δύσπιστος. ![]()
Αν καταφέρεις να το αποδείξεις στην επιστημονική κοινότητα, τότε μαγκιά σου φίλε μου. Μέχρί τότε απλώς δεν ενδιαφερόμαστε. ![]()
Edited by - Peronosporos on 09/08/2019 09:18:20
"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
Edited by - ilias1990 on 09/08/2019 13:36:02
quote:
Peronosporos, δεν υπάρχει καμία πατέντα και και κανένας - έστω κατά φαντασίαν - εφευρέτης. Όλα τρολιές είναι, ένα ακόμα απ'τα πολλά ψευδώνυμα ενός ατόμου που έχει μόνιμο θέμα με το φόρουμ."Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
Edited by - ilias1990 on 09/08/2019 13:36:02
Όποιος θέλει ας είναι. Επισημαίνω τα προφανή. Αν κάποιος ανακάλυπτε τον τρόπο να δημιουργεί χρονοχωρικές πύλες:
α) θα το κράταγε για τον εαυτό του για να γίνει εκατομμυριούχος
β) θα το δημοσίευε. Μιλάμε για την μεγαλύτερη ανακάλυψη στην ιστορία της ανθρωπότητας.
γ) Μόνο και στην υπόνοια ότι λειτουργεί θα του την είχαν πέσει όλες οι μυστικές υπηρεσίες στον κόσμο!
Με την παραπάνω ανακοίνωση θέτει σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα αν σοβαρολογεί.
Αυτό τι μας λέει; Ότι ο τύπος ή έχει σαλτάρει ή μας δουλεύει ψιλό γαζί.* Δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι, αν τον συναντήσουμε (θα έπρεπε χωρίς να ειδοποιήσουμε το ψυχιατρείο;;) αυτόματα θά έχει δίκιο και θα αποδείξει τα λεγόμενά του. Όπως επισήμανα και παραπάνω, πως ξέρει ότι δεν θα επικοινωνήσουν μαζί του κάποιοι με αλλότριους σκοπούς;
* Αν ασχολείται με το φόρουμ για σκοπούς εκδίκησης ή τρολαρίσματος, έχει το δίχως άλλο, σαλτάρει.......
quote:
Αν ασχολείται με το φόρουμ για σκοπούς εκδίκησης ή τρολαρίσματος, έχει το δίχως άλλο, σαλτάρει.......
Σαφέστατα. Θα μάζεψε από εδώ μέσα τόση φάπα, που του έγινε τραυματική εμπειρία. Η εξήγηση είναι πως μάλλον είχε επενδύσει πολλά στο φόρουμ, αυτοπροβολή/αυτοεπιβεβαίωση (συνήθη συμπεριφορά πουθενάδων) και μετά την φόλα και την αποπομπή, ελάλησε. Η αιτία φυσικά είναι μια ευρύτερη παθολογία, του τυπου "ήτανε στραβό το κλίμα, το 'φαγε κι ο γάιδαρος".
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
quote:quote:
Αν ασχολείται με το φόρουμ για σκοπούς εκδίκησης ή τρολαρίσματος, έχει το δίχως άλλο, σαλτάρει.......Σαφέστατα. Θα μάζεψε από εδώ μέσα τόση φάπα, που του έγινε τραυματική εμπειρία. Η εξήγηση είναι πως μάλλον είχε επενδύσει πολλά στο φόρουμ, αυτοπροβολή/αυτοεπιβεβαίωση (συνήθη συμπεριφορά πουθενάδων) και μετά την φόλα και την αποπομπή, ελάλησε. Η αιτία φυσικά είναι μια ευρύτερη παθολογία, του τυπου "ήτανε στραβό το κλίμα, το 'φαγε κι ο γάιδαρος".
Μόνο ένας ψυχοπαθής μπορεί να το έκανε αυτό. Καλά πόσο ελεύθερο χρόνο έχει; Στο κάτω κάτω της γραφής, ας έκανε το δικό του φόρουμ ή το δικό του site. Θύματα υπάρχουν πολλά ελεύθερα στο internet. Άλλωστε από αυτά που κατάλαβα, δεν ασχολείται πλεον ο κόσμος με τα φόρα και έχουν φτάσει σε σημείο να φυτοζωούν.
Ναι σε έναν κόσμο όπως μας τον έχουν δείξει θεωρώ ότι θα ήταν το πιο πιθανό πράγμα που θα έκανε ο οποιοσδήποτε μπορούσε να ανοίξει χωροχρονικές πύλες !
Όμως σας διαφεύγει κύριοι ότι ΔΕΝ ανοίγω εγώ χωροχρονικές πύλες αλλά ανοίγουν μόνες τους ! Επίσης το θεωρώ ανούσιο να το κρατούσα για πάρτι μου για να γίνω εκατομμυριούχος γιατί πολύ απλά ο κόσμος μας δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι μονής υπόστασης αλλά πολλαπλών υποστάσεων της ίδιας υπόστασης ( πολυποστατικος κόσμος ) κι κάτι τέτοιο δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αφήνει κανέναν να γίνει ο μέγας κι ο τρανός μέσο αυτών των νόμων της φύσης !
Κάθε φορά που κάποιος επιρεαζει την διάσταση της ύπαρξης ή ταλαντωνει την διάσταση του οντοτικού χρόνου σε υψηλά κλιμάκια βρίσκεται να είναι ο μόνος που ξέρει την αλήθεια ( α- λήθης ) δηλαδή κι τις δύο πραγματικότητες κι την προηγούμενη που αυτός ήξερε αλλά κι αυτήν την οποία βάναυσα κι παθητικά βιώνει !
Για παράδειγμα αν εγώ μιλήσω με κάποιον κι αυτός μου πει το μεγαλύτερο μυστικό του κι εγώ " κινηθώ " υπαρξιακά ή με οντοτικό χρόνο σε υψηλό κλιμάκιο τότε χωρίς κανένα απολύτως φοκλορικο ή φώτα ή ενέργειες κοκ θα βρεθώ να μιλάω με τον ίδιο που όμως ΔΕΝ μου είπε ποτέ το μυστικό του παρότι φυσικά εγώ το γνωρίζω ! Κι αν του το αναφέρω θα νοιώθει χαζός γιατί γνωρίζει ότι ποτέ δεν μου ανέφερε το μυστικό του κι πάντα το κρατούσε για τον εαυτό του ...μόνον που τώρα του το αναφέρω εγώ ! Αυτό σημαίνει φίλοι μου που σπευδετε να με χαρακτηρίσετε τρελό ή παρανοϊκό ή το πιο σύνηθες τρολ κανένας κι τίποτα δεν έχει λόγο ύπαρξης να προσπαθήσει να κυριαρχήσει ή να γίνει εκατομμυριούχος στην πλάτη κανενός από την στιγμή που κινείται υπαρξιακά ή σε υψηλό επίπεδο οντοτικού χρόνου ! Ο λόγος ...απλός ! Δεν είστε με τον ίδιο άνθρωπο είστε απλά με κάποιον που έχει μεν την ίδια αμφίεση κι μερικώς ίδιες μνήμες αλλά δεν είστε με αυτόν που ήσασταν κι πριν ! Από την στιγμή που συμβαίνει αυτό αυτόματος καταργείταιη εγωπαθια κι ο εγωκεντρισμός που σε βάζει πάντα πάνω από όλους κι όλα ! Άρα με βάση αυτό ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για να γίνω εκατομμυριούχος γιατί αν ενδιαφερομουν τότε απλά θα πήγαινα σε μυστικές υπηρεσίες κι θα μιλούσα κι από εκεί κι μετά ότι ήθελε προκύψει ... Τώρα βέβαια θα μου πείτε ότι αν το έκανα αυτό θα είχα ήδη κερδίσει δύο μέτρα χώμα αφού μόλις περνάνε την γνώση θα με εξαφανιζανε χωρίς καν ίχνη ! Όμως για δείτε από το προηγούμενο παράδειγμα που σας έδωσα αν όντως έστω κι από τύχη ή κωλοφαρδια μπορούσα να κινηθώ υπαρξιακά τότε όλοι αυτοί της μυστικής υπηρεσίας απλά θα κρατούσαν λάθος άτομο πανομοιο με εμένα αλλά όχι εμένα !
Σίγουρα η προσπάθεια να το πω παραεξω στον κόσμο είναι πολύ πιο δυσκολη από όσο φαντάζεστε ! Έχω μιλήσει κι με επιστήμονες κι με καθηγητές πανεπιστημίων κλπ... κι όμως ούτε αυτοί δέχονται να αφιερώσουν λίγο χρόνο για έρευνα ! Αν αφιέρωναν τότε θα έβλεπαν με τα μάτια τους τις όψεις φαινομένων !
Επίσης καλό είναι να σας πω ότι το 2012 είχα δικό μου φόρουμ ακριβώς για αυτά τα θέματα όμως ο χρόνος μου ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτος γιατί έπρεπε να συνεχίσω να ερευνω κι δεν είχα χρόνο για απαντήσεις σε υπολογιστή ... Το φόρουμ είναι ακόμα ενεργό για όποιον ενδιαφέρεται κι εκεί θα δείτε ( αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε κι κάποιες εφαρμογές ) ! Κι ιδού το φόρουμ
http://diataraktis.forumgreek.com
Εκεί θα δείτε κατά πόσο είμαι η όχι τρολ !
Φυσικά και κι δεν υποχρεωνω κανέναν να μπει στο φόρουμ το οποίο είναι δωρεάν ούτε κι πρόκειται να το ξανά ενεργοποιήσω κάπου τώρα κοντά σιμά κι φυσικά δεν ήρθα να το διαφημισω εδώ αφού πλέον δεν έχω χρόνο να το συντηρήσω κι για να μην κατηγορηθώ κι πάλι ...εσείς μου είπατε αν έχω φόρουμ δικό μου κι σας απαντώ εμπράκτως ότι έχω φόρουμ μπας κι ξυπνήσετε κι ξεκολλήσετε από την καραμέλα ότι είναι τρολ !
Πάμε παρακάτω τώρα κύριοι !
Όπως σας είπα έχω μιλήσει σε πολλούς κι όχι δεν με τρομάζει το να έρθουν οι μαυροτζιπαδες στο κατώφλι μου γιατί ούτως ή άλλως αυτό κάποια στιγμή θα γίνει !
Πριν γίνει όμως σαν τίμιος κι κύριος που είμαι θέλω να το γνωστοποιήσω κι στον απλό κοσμακι που δεν είναι της NASA ούτε του cern ούτε κάποιον μυστικών οργανώσεων - υπηρεσιών ούτε στα χέρια κάποιου τύπου πλούσιου που μπορεί κάλλιστα να το οπλοποιησει για δικούς του σκοπούς !
Είναι στα χέρια απλών κοινών θνητών που αρέσκονται στην έρευνα του οποίου άγνωστου κι φυσικά πολύ πιο κοντά σε εσάς από ότι αν το είχε κάποιος από τους πιο πάνω αναγραφομενους !
Το έχω βάλει κι στην εταιρεία που έχω φτιάξει για να το κάνω ακόμα πιο γνωστό κι φυσικά για να υπάρξει κι ένα ανθρώπινο οικονομικό υπόβαθρο για να μπορέσουμε να τελειοποιήσουμε την έρευνα μας !
Να λοιπόν που δεν μπήκα απλά έτσι σε ένα φόρουμ κι άρχισα τις οποίες π@π@ρολογιες μου ...! Μπήκα για να σας μιλήσω για όλα αυτά κι γιατί όχι να σας τα δείξω κι να τα ζήσετε από μόνοι σας για όποιον ή όποια το επιθυμεί !
Δεν έχω καμία θέληση να σας πείσω γιατί μόλις τα βιώσετε τότε θα πείσετε μόνοι σας τον εαυτό σας κι σίγουρα κανένας δεν θα μπορεί να σας πείσει για το αντίθετο !
Όταν η έρευνα τελειώσει τότε δεν θα έχει κανένα κόστος οικονομικό αφού απλά δεν θα το χρειάζεται ! Μόλις φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα όλα αυτά που απλόχερα δίδονται από την φύση κι τους νόμους της θα τα έχει όλος ο κόσμος κι τότε για πρώτη κι μοναδική φορά θα έχει ο άνθρωπος το δικαίωμα να επιλέξει τρόπο ζωής αφού θα έχει αυτόν που τοοοσα χρόνια ξέρει κι ήταν ο μόνος που υπήρξε κι ο νέος τρόπος που αφορά την πολυποστασια ! Έτσι ο κάθε άνθρωπος θα έχει την δυνατότητα να επιλέγει ποτέ κι για πόσο χρόνο θέλει να ζει όπως πάντα κι ποτέ κι για πόσο χρόνο θέλει να ζει με νόμους πολυποστασιας !
Τόσο απλά είναι τα πράγματα ! Ούτε ψεύτικες κουβέντες ούτε τίποτα ! Καθαρά κι ξαστερα όλα !
Εκτός πια και να μου πείτε ότι προετοιμαζομουν για το φόρουμ σας από το 2012 κι είχα φτιάξει κι φόρουμ για κάλυψη απόκρυψη με διάφορα στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενα μου κι φυσικά είχα προετοιμάσει κι το ποιόν θα δείτε αν τυχών κι δεχόμασταν 7 χρόνια μετά να βρεθούμε ...σοβαρά τώρα ? Έλεος όμως !
Ένας τρελός εφευρέτης
quote:
Σε τι ακριβώς δεν πειθώ κύριε ilia ?Στο ότι έχω το ξεκάθαρο σθένος να συναντηθώ μαζί σας αυτό με κάνει τρολ ?
Ένας τρελός εφευρέτης
Και γιατί αγαπητέ δεν βάζεις ένα βιντεάκι στο youtube με την εφεύρεση σου να το ποστάρεις και εδώ (ρίξε μέσα στο βίντεο και μια χαιρετούρα στο esoterica έτσι να σκάσουν οι οχτροί") και όλα μέλι γάλα αντί να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια "όχι δεν είμαι τρολ".
Εγώ αν και χρόνια εδώ, την εμπειρία των παιδιών δεν την έχω.. δεν θυμάμαι καν καλά καλά αυτούς για τους οποίους σε πέρασαν, προφανώς για να τα λένε όμως, έχουν "βιωματικές εμπειρίες"
Πέρα απ το τι είναι ο καθένας, θα πω κάτι ειδικά σε εσένα και όλα τα τυχόν τρολ (εγώ δεν κατατάσσω κανέναν σε τίποτα.. ούτε με ενοχλούν τα τρολ ούτε κατατάσσω κανέναν σε αυτά απαραίτητα).
Είμαι στα BBS και στα φόρα από το 1992-93 απο 14 χρονών. Ποτέ μου δεν κατάλαβα ειλικρινά, κοντά 30 χρόνια τώρα, στο τι ενδιαφέρον βρίσκει κάποιος στο να "τρολάρει".
Πάντα φανταζόμουν αυτούς που βρίσκουν ενδιαφέρον στο να το κάνουν αυτό, μίζερους κακόμοιρους ανθρώπους που δεν έχουν κανένα άλλο ουσιαστικό ενδιαφέρον στην πραγματική τους ζωή και απο βιωματικές εμπειρίες (βλέπε τα 10δες bbs meeting των 90s που παραβρέθηκα και τα irc meeting στο πρώτο μισό των 00s) έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι είχα απόλυτο δίκιο.
Όσο μεγαλύτερο το τρόλ τόσο πιο αδιάφορος και κακομοίρης ο άνθρωπος απο πίσω και ειδικά στις ηλικίες που πλέον είμαστε όλοι, στην σκέψη ότι ένας 30ρης ή 40ρης κάθεται κάπου πίσω απο μια οθόνη και τρολάρει (γιατί να κάθεται ένας 15ρης να τρολάρει σε ένα φορουμ γεμάτο 40ριδες είναι ακόμα πιο γελοίο σαν σκέψη), είναι ακόμη πιο λυπηρό και βγάζει πολύ περισσότερη μιζέρια απ ότι 20 και 30 χρόνια πριν. Μετά απο 30 χρόνια δεν με θυμώνουν πλέον τα τρολ (εδώ και πολλά πολλά χρόνια.. και αυτό είναι η απάντηση στο γιατί απαντάω διαφορετικά σε σχέση με άλλους) αλλά νοιώθω πραγματικά οίκτο για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που καταντούν να προσπαθούν να αντλήσουν λίγο ικανοποίηση και αυτοεκτίμηση μέσα απο το να τρολάρουν ή να βρίσουν ή να βγάλουν μίσος και οτιδήποτε παρόμοιο κρυμμένοι ανώνυμα πίσω απο μια οθόνη βγάζοντας όλη τους την μεμψιμοιρία για το ότι δεν ήταν άξιοι να κάνουν κάτι σημαντικό και όμορφο στην πραγματική τους ζωή.
Φυσικά δεν αφορούν εσένα αυτά, εσύ μπορείς με ευκολία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ο μίζερος κακομοίρης 40ρης που λέμε πιο πάνω... τον τρόπο στον έδωσα.
Για τους υπόλοιπους, αφήστε τα τρολ να είναι τρολ, δεν χρειάζεται θυμός μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας διαλέγει τον ρόλο του.
Μακάρι να μπορούσε να γίνει αυτό κι να ήξερα ακριβώς ανά πάσα ώρα κι στιγμή που θα επέλθει η αλλαγή κι στο τι κι να εστηνα μια κάμερα όμως δεν μπορώ ή τουλάχιστον όχι ακόμα ! Υπάρχουν καταγραφές από την "απέναντι μεριά" όμως δεν μπορούν να αποδειχτούν παρά μόνον στους παρόντες που ειμασταν εκείνη την ώρα ! Οπότε το να σηκώσω ένα τέτοιο βιντεάκι κι να παρουσιάζω αλλαγή θα ήταν αν μη τι άλλο ανέντιμο εκ μέρους μου !
Όταν όμως θα έχω κάτι που στα μάτια του οποίου ανθρώπου θα αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο τότε φίλε μου σου δίνω τον λόγο μου θα το σηκώσω όντως στο youtube !
Τώρα όσο για τα άτομα που λένε ότι είμαι δεν τα ξέρω ούτε εγώ κι δεν θα μπορούσα άλλωστε !
Όπως είπα είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ πέραν του δικού μου που μου είχαν δείξει πως να το χειρίζομαι κι έτσι κι ειδικά μέσα από κινητό τηλ μπορεί να υπάρχουν πέραν των ορθογραφικων λαθών κι γραφικά λάθη λόγο του πληκτρολογίου του κινητού ! Τώρα θα μου πεις γιατί γράφω από κινητό ... Γιατί συνήθως μόνον αυτό ανοίγω για να ψάξω στο ίντερνετ κι έτσι βρήκα κι το συγκεκριμένο θέμα ! Βέβαια γνώριζα την ύπαρξη του φόρουμ αυτού κι έχω κατά καιρούς μπει κι διαβάσει κάποια πράγματα αλλά ως προς το να γράψω είναι η πρώτη φορά !
Τώρα όσο για το θέμα των τρολ από ότι έχω ακούσει προσωπικά δεν γνωρίζω , λένε ότι πληρώνονται για να γράφουν τρολιες αν κι από όσο ξέρω τρολια σημαίνει να βρίζουν ή να εξεφτελιζουν ένα θέμα ή τον αρθρογράφο αυτού ! Κάποιοι δυστυχώς πληρώνουν για την φίμωση της αλήθειας κι αυτή η φίμωση λέγεται τρολ ! Εγώ τουλάχιστον αυτό γνωρίζω για το θέμα τρολ !
Επίσης θα με συγχωρέσεις όμως δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γνωρίζω τι είναι αυτά που είπες ότι βρέθηκες στο 2000 κι πιο πριν κι ας ακουστω γελοίος δυστυχώς δεν τα ξέρω οπότε δεν μπορώ ούτε να σου απαντήσω επί αυτών ούτε να εκφέρω άποψη καθόλου !
Ένας τρελός εφευρέτης