- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους...
φιλε Κριος μια χαρα το βιντεακι... αλλα εγω ειμαι παραπανω τυχερος! ΟΧΙ απο καθηγητριες... ![]()

quote:
Καλημέρα και από μένα και σύντομα και το νούμερο 7Κάτι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους μας
η Κυριακή μ' αρέσει...
προσωπικα μ' αρεσει η Παρασκευη (μετα το μεσημερι) και μεχρι το Σαββατο απογευμα

quote:
προσωπικα μ' αρεσει η Παρασκευη (μετα το μεσημερι) και μεχρι το Σαββατο απογευμα
‘Ετσι ακριβώς και με ΄μένα, όταν είναι η Κυριακή ξέρω πως την άλλη έρχετε η Δευτέρα. ![]()
Love wothout genelove is like an important question without answer.

Τα καφεδάκια για όσους ξύπνησαν τώρα, αλλά και για όσους είχαν αϋπνίες…![]()

Ελπίζω να περάσατε καλά το διήμερο και να πήγατε καμία βόλτα να πάρετε λίγο αέρα. ![]()
Παιδιά, κι εμένα με πιάνει κάτι την Κυριακή το απόγευμα - βράδυ που συνειδητοποιώ ότι την επόμενη μέρα αρχίζει η νέα εβδομάδα οπότε θα ακολουθήσουν 5 μέρες δουλειάς.
Αυτό φυσικά με έπιανε και στα μαθητικά μου χρόνια. ![]()
Αλήθεια, δεν είχε ανακοινωθεί από την Ε.Μ.Υ. ότι ο καιρός θα χαλάσει αυτό το διήμερο;
Κι εχθές και σήμερα είναι όλα μια χαρά, με λιακάδα κλπ. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Καλημερα και απο εμενα... Περασαμε ομορφα χθες ολη την ημερα!
quote:
Αλήθεια, δεν είχε ανακοινωθεί από την Ε.Μ.Υ. ότι ο καιρός θα χαλάσει αυτό το διήμερο;
Κι εχθές και σήμερα είναι όλα μια χαρά, με λιακάδα κλπ.
Ο καιρος (για την Χιο χαλασε μονο χθες το βραδυ, που ξαφνικα αρχισε να φυσαει κρυος αερας) αλλα κατα κυριο λογο ειναι καλος...

Ααα χρόνια μας πολλά σε εμάς που γιορτάζαμε το Σάββατο!![]()
Το ρίξαμε λίγο έξω..![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
http://krios.livepage.gr/
Αν κι η ψύχρα που έπιασε ξαφνικά δε με πειράζει καθόλου, αυτή η συννεφιά κι ο μουντός καιρός αφενός με κοιμίζει λίγο κι αφετέρου με μελαγχολεί λιγάκι... ![]()
Φίλε Krios, Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου καθώς και σε όσους/ες μπορεί να γιόρταζαν το Σάββατο.
Ό,τι επιθυμείς! ![]()

In anticipation of my resurrection...

quote:
Καλή σας μέρα, και καλή εβδομάδα!Ααα χρόνια μας πολλά σε εμάς που γιορτάζαμε το Σάββατο!
Το ρίξαμε λίγο έξω..
Πω πω ρε φιλε! Ξεχασαμε να σου πουμε χρονια πολλα! Χρονια πολλα λοιπον και συγγνωμη!