ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΕΡΙΩΠΙΣ32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TerityΜέλος
01/01/2009, 06:26:46

quote:

Λοιπόν άρρενες να προσέχετε τις Εύες γιατί δεν θα σας βγει σε καλό ο χρόνος. Η γυναίκα αστέρια μου - δεν εννοώ τις (πυρρές) εννοώ τις Αφροδήτες - δεν θέλει σκουλαρίκια και μπιζού αλλά πνευματική τροφή. Γιαυτό και εμείς αγαπάμε σαν Θεές τους Ηλιους μας.

mc

Υπατία, πες τα στον Ευρωπαίο αυτά. (μη με παρεξηγείς, Ευρωπαίε)
Δε λέω, καλά τα σκουλαρίκια και τα μπιζού αλλά οχρυούν μπροστά στο φως που εκπέμπει ένας ήλιος. Και όταν και ο λόγος του αποπνέει ειλικρίνεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη... όλα τ'αλλα άστα για τις toxic wives που τόσο συμπαθεί ο Ερίωπας!

Edited by - Terity on 01/01/2009 06:50:53

TerityΜέλος
01/01/2009, 06:39:25
quote:

Σας "επιτρέπω" που λέει και η Υπατία8, να μου πείτε ποια η διαφορά μεταξύ «Χαλάω» και Kha Allah και του 666;

Ερίωπας

Αν το θέτεις έτσι, μιλάει από μόνο του. Δεν υπάρχει διαφορά. Και; Στην λίστα σου με τους 50 υπάρχει το "Kha" σε διάφορα ονόματα. Και; Ποιος είναι ο Kha Allah, Λουκά; Το "Kha" υπάρχει και στο όνομα του υπέροχου Khalil Gibran. Ετσι από περιέργεια, αυτού το όνομα έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία μιας και έχει και το αγαπημένο σου "ιλ"; Αυτό που δεν καταλαβαίνω, μα το Θεό, είναι γιατί ψάχνετε συνέχεια ετυμολογίες ονομάτων και αριθμητικές αξίες. Έχουν πραγματικά τόση σημασία; Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πού θες να καθοδηγήσεις αυτό το θέμα. Αλλά όπως λέει και ο ήλιος μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε άλλες τόσες σελίδες και να ασκήσουμε γαιδουρινή υπομονή
ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
01/01/2009, 10:44:37
quote:
Terity Απεστάλη: 01/01/2009, 06:39:25
Και; Ποιος είναι ο Kha Allah, Λουκά; Το "Kha" υπάρχει και στο όνομα του υπέροχου Khalil Gibran. Ετσι από περιέργεια, αυτού το όνομα έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία μιας και έχει και το αγαπημένο σου "ιλ";

Αγαπητή φίλη Terity, μεγάλη διαφορά μεταξύ του γράμματος «Kha» που αριθμολογείται 600 και του γράμματος «Haa» που αριθμολογείται 8. Το Kha ακούγεται άσχημα, ενώ το Haa σαν χάδι, κάτι σαν το Habibi.
Οι πιο γλυκές λέξεις σ’ αυτή την γλώσσα αρχίζουν με το γράμμα «Haa» δηλαδή το 8.
«Χαλάλι» σου που λένε, σου καταθέτω για παράδειγμα το «Hallal» που σημαίνει δίκαιο, το «Halib» δηλ. το γάλα, και το «Hilf» που σημαίνει όρκος στον θεό, ακόμα και το θεϊκό δώρο της γυναικείας σύλληψης «Hamalat» γράφεται και αυτό με «Haa».
Khalil είναι ο «φίλος» σου, όταν όμως τον κουλουρώσεις γίνεται Halil που σημαίνει «σύζυγος». Δεν είναι το ίδιο πράγμα! Ο Άραβας ονοματουργός κάτι θα γνώριζε για να τα φέρει τόσο κοντά αυτά το δύο ονόματα..

quote:
Αλλά όπως λέει και ο ήλιος μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε άλλες τόσες σελίδες και να ασκήσουμε γαιδουρινή υπομονή

Όνος, με "Haa" και αυτός, ...αφού είναι ωφέλιμος και τ' όνομα αυτού "Homar" στα Αιγυπτιακά.
Οι Εβραίοι όμως τον ονόμαζαν "Chamor", διαβάζω σε μιά παλιά εγκυκλοπαίδεια. Το θηλυκό του στα Ελληνικά σου θυμίζει καμιά λέξη;
Τόν έλεγαν επίσης και "Athon". Σου λέει τίποτα το "Άθων";

Υπήρχε και ένας θεός Ονοκέφαλος; (αυτό που είναι δύσκολο, για τον Ευρωπαίο)
Έλεγαν και τον Τυφώνα "Ονο".

Λέγεται ότι στην Κρήτη θυσίαζαν όνους (γομάρια)στον θεό Τυφώνα στην αρχαιότητα. Ενώ στην αρχαία Αίγυπτο θυσίαζαν λέει τους Τυφωνίους, δηλαδή τους ξανθοκόκκινους Ευρωπαίους, Αμάν... αμάν...(Αυτά για την Υπατία8 να χαρεί λιγάκι...)
Ευτυχώς που δεν έχουν καταγραφεί περιστατικά ανθρωποθυσίας με Τυφώνιες "Toxic Wives" γιατί πολύ θα στενοχωριόμουνα. Κρίμα θα ήταν τα κορίτσια. Τέλος πάντων δεν πιστεύω για χαζούς να είχατε τους αρχαίους Αιγυπτίους...!!! Ούνοι σκέτοι!!! Σούζα οι κυρίες και τραγουδιστά το ποίημα, τότε.

Ο Ιησούς όμως φίλη Terity, ανέβηκε πάνω σε ένα ταπεινό όνο που διάλεξαν οι μαθητές του ανάμεσα από δύο για να εισέλθει στον Ναό.
Αν είσαι "Καρκινάκι" εκεί πέρα στο βάθος του αστερισμού σου έχεις και εσύ δύο "όνους". Να, αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον φίλο μας τον helios2012 να στο επιβεβαιώσει.

quote:
Terity
όλα τ'αλλα άστα για τις toxic wives που τόσο συμπαθεί ο Ερίωπας!

...και εσύ τέκνον Βρούτε;...αλλά δικαιολογείται το πράγμα, εκεί πάνω στην παλιά αφασιολανδία θα έχει πήξει το μάτι σου από Τυφώνιες.

Παρέκβαση: Ευρωπαίε, φιλαράκι μου καλό, με τέτοιους ....θηλυκούς Τυφώνες που βλέπω στον ορίζοντα του 2009, είσαι να ξανασυζητήσουμε εκείνη την προτασούλα σου, θυμάααασαι;

quote:
ypatia8
Τώρα για το χάλασμα και την διάσπαση ????Εσείς μας χαλάσατε και μας απορρίψατε και να......η ΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΚΑΙ Η ΧΑΣΟΥΡΑ

Δεν λέω μπορεί να είναι και έτσι το πράγμα!!!
Τι δουλειά είχατε εσείς τσιλιμπουρδίσματα όλη μέρα στο τηλέφωνο με τον Όφι. Και έλα σα σου δείξω πως το τρίβουνε το μήλοοοοοοοο.... και πως του βάζουνε και μέλιιιιιιιιιιι, να του ρίξω και κανέλλαααααααααα.... ορίστε μας. Τον είχατε για κορόϊδο τον Ανταμό (μιλάμε για φωνάρα εε)Το παίζει Θεός βάζει τάχα μας τις φωνές και την πετάει χωρίς αποζημίωση με συνοδεία αγγέλου (δικαστικού κλητήρα)την κυρία απ' την έπαυλη. Άντε τώρα να ευχαριστηθεί με φουσκωτά (Εύα Α και Εύα Β) που του έφτιαχνε ο μπαμπάς του.
Άντε τότε και η Ευούλα να βγάλει μεροκάματο στην Αθήνα..

Έλα όμως που οι Ευούλες στην Αθήνα σήμερα την έχουνε πάρει χαμπάρι την δουλειά, και μόλις δέσουνε τον "Όνο" τους με τον "Επιμηθέα" τους, ψάχνουν με μανία να ξαναβρούν τον "διαβολάκο" τους, βάζουν και κανένα CD με "ΚΟΛΑΣΗ", του αφαιρούν το Κ και το Λ και το κάνουν ΟΑΣΗ. Απλά τον HOMAR τον κάνουν KHOMAR ή Γομάρ και γίνεται η δουλειά ...Γόμορα.
Α ρε Λιλίτα τι μας έχετε κάνει εσύ και οι ...ονοκένταυροί σου!!

ΜΟΛ(ΩΠΑΣ), φίλοι μου σήμερα ο φίλος σας ο ...... άστο καλύτερα μέρα πούνε να μη το πούμε!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

01/01/2009, 12:35:30
quote:
ypatia8:
Τώρα για τους ευρωπαιους και του τυφώνιους άστους να κρυώνουν και να παγώνουν εμείς θα τους ζεστάνουμε με τον Ηλιο μας,
μας χρειάζονται!

Έχω και τζάκι!!! και καλοριφέρ!!! (πάμε μια βόλτα?)
quote:
ΕΡΙΩΠΙΣ:
Ώστε έτσι εεε...

Ε!.......τι να κάνουμε?........ο σκοπός αγιάζει τα μέσα....
quote:
ΕΡΙΩΠΙΣ:
Δεν άκουσαν καλά τα "ώτα" μου ....Ευρωπαίε2, είπες τίποτα;

Για χαζό μ' έχεις?....πυρ!!! γυνή!!! και θάλασσα!!!

quote:
Terity:
Δε λέω, καλά τα σκουλαρίκια και τα μπιζού αλλά οχρυούν μπροστά στο φως που εκπέμπει ένας ήλιος. Και όταν και ο λόγος του αποπνέει ειλικρίνεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη... όλα τ'αλλα άστα για τις toxic wives που τόσο συμπαθεί ο Ερίωπας!

Βρε ποιο φως και πράσινα άλογα?.....ένα λευκόχρυσο αστεράκι στο λαιμό......με τη λευτκόχρυση αλυσιδίτσα......και άσε τις πνευματικές τροφές στα αζήτητα......!!!!...το λέει και ο ΕΡΙΩΠΙΣ!
quote:
ΕΡΙΩΠΙΣ :
Παρέκβαση: Ευρωπαίε, φιλαράκι μου καλό, με τέτοιους ....θηλυκούς Τυφώνες που βλέπω στον ορίζοντα του 2009, είσαι να ξανασυζητήσουμε εκείνη την προτασούλα σου, θυμάααασαι;

Είμαι λίγο λαλίστατος......αν μου έλεγες το πρώτο γράμμα θα το εκτιμούσα.....αν μου έλγες και τα υπόλοιπα κάτι θα έκανα!

quote:
ΕΡΙΩΠΙΣ :
Έλα όμως που οι Ευούλες στην Αθήνα σήμερα την έχουνε πάρει χαμπάρι την δουλειά, και μόλις δέσουνε τον "Όνο" τους με τον "Επιμηθέα" τους, ψάχνουν με μανία να ξαναβρούν τον "διαβολάκο" τους, βάζουν και κανένα CD με "ΚΟΛΑΣΗ", του αφαιρούν το Κ και το Λ και το κάνουν ΟΑΣΗ. Απλά τον HOMAR τον κάνουν KHOMAR ή Γομάρ και γίνεται η δουλειά ...Γόμορα.

Λογικό ο Μπαρμπα-Στάθης δεν κάνει για όλες τις δουλειές!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

TerityΜέλος
01/01/2009, 16:29:20
quote:

Αγαπητή φίλη Terity, μεγάλη διαφορά μεταξύ του γράμματος «Kha» που αριθμολογείται 600 και του γράμματος «Haa» που αριθμολογείται 8. Το Kha ακούγεται άσχημα, ενώ το Haa σαν χάδι, κάτι σαν το Habibi.
Οι πιο γλυκές λέξεις σ’ αυτή την γλώσσα αρχίζουν με το γράμμα «Haa» δηλαδή το 8.
«Χαλάλι» σου που λένε, σου καταθέτω για παράδειγμα το «Hallal» που σημαίνει δίκαιο, το «Halib» δηλ. το γάλα, και το «Hilf» που σημαίνει όρκος στον θεό, ακόμα και το θεϊκό δώρο της γυναικείας σύλληψης «Hamalat» γράφεται και αυτό με «Haa».
Khalil είναι ο «φίλος» σου, όταν όμως τον κουλουρώσεις γίνεται Halil που σημαίνει «σύζυγος». Δεν είναι το ίδιο πράγμα! Ο Άραβας ονοματουργός κάτι θα γνώριζε για να τα φέρει τόσο κοντά αυτά το δύο ονόματα..

Τι μου θύμισες τωρα με το Habibi... Είχα παλιά μια Ιρακινή φίλη... η φιλία με την οποία με βοήθησε πολύ να διαφοροποιήσω την άποψή μου για τους Μουσουλμάνους. Επιπλέον, και δεν επιτρέπω ζαβολιάρικα σχόλια του στυλ Ευρωπαίου , με αποκαλούσε Habibi γιατί με αγαπούσε τόσο πολύ. Και θυμάμαι πόσο γλυκά ηχούσε στα αυτιά μου η λέξη αυτή κάθε φορά που την άκουγα. Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να ακούσω άντρα να με αποκαλεί έτσι, τουλάχιστον σε τούτη τη ζωή...
Ενώ όταν έβριζε... η λέξη ξεκίναγε με το σκληρό Kha που λες ή μήπως ήταν Khe?... και παρόλο που δεν ήξερα την έννοια της λέξης θυμάμαι ότι ηχητικά ήταν πολύ βάρβαρη.

quote:

Οι Εβραίοι όμως τον ονόμαζαν "Chamor", διαβάζω σε μιά παλιά εγκυκλοπαίδεια. Το θηλυκό του στα Ελληνικά σου θυμίζει καμιά λέξη;

Τόν έλεγαν επίσης και "Athon". Σου λέει τίποτα το "Άθων";

Το Chamor κάτι μου θυμίζει, και αν εννοείς αυτό που εννοώ όντως δεν είναι ωραία λέξη. Το Αθων...τίπουτις

quote:

Αν είσαι "Καρκινάκι" εκεί πέρα στο βάθος του αστερισμού σου έχεις και εσύ δύο "όνους". Να, αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον φίλο μας τον helios2012 να στο επιβεβαιώσει.

helios2012!!!! Καλείσαι να δώσεις φως στο θέμα. Όντως είμαι "καρκινάκι" αλλά εγώ γνωρίζω δυο δαγκανίτσες τις οποίες δυσκολεύομαι πολύ να ταυτίσω με "όνους".

veritasΜέλος
01/01/2009, 18:04:35
Βλέπω ότι ο καινούριος χρόνος μπήκε με μεγάλη φούργια κι ανοίξατε ένα σωρό θέματα. Θα τα πούμε σύντομα...

Edited by - veritas on 01/01/2009 18:06:18

helios2012Μέλος
01/01/2009, 19:25:24
quote:

Terity:
helios2012!!!! Καλείσαι να δώσεις φως στο θέμα. Όντως είμαι "καρκινάκι" αλλά εγώ γνωρίζω δυο δαγκανίτσες τις οποίες δυσκολεύομαι πολύ να ταυτίσω με "όνους".

Με φωνάξατε?
Α μάλιστα, ας φωτίσω το θέμα...

Το πιό αξιοσημείωτο αντικείμενο στον Αστερισμό του Καρκίνου είναι το αστρικό σμήνος Μ44 ή Praesepe ή Παχνί! ή Σμήνος της Κυψέλης.
Οι αστέρες γ,δ του Αστερισμού,αντίστοιχα αποκαλούνται Asellus Borealis (Βόρειος Όνος) και Asellus Australis (Νότειος Όνος) και σύμφωνα με την παράδοση τρέφονται απ'το Παχνί.

Αποστολή εξετελέσθη!

Υ.Γ Respect Ερίωπα! Πως "μυρίστηκες" πως η αξιολάτρευτη Τerity είναι Καρκίνος? Εμένα τί με "κόβεις"? Αν το βρείς, ε τότε όχι απλά respect αλλά...

01/01/2009, 20:44:56
quote:
Terity:
και δεν επιτρέπω ζαβολιάρικα σχόλια του στυλ Ευρωπαίου

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
01/01/2009, 22:29:00
quote:
helios2012
Υ.Γ Respect Ερίωπα! Πως "μυρίστηκες" πως η αξιολάτρευτη Τerity είναι Καρκίνος? Εμένα τί με "κόβεις"? Αν το βρείς, ε τότε όχι απλά respect αλλά.

Πριν πάμε σ' αυτό θα σε πληροφορήσω αγαπητέ φίλε ότι στο θέμα μπαίνει και ένας θηλυκός Κριός, πετάει σποντούλες και την κάνει μονίμως με ελαφρά πηδηματάκια.

Καρκινάκι λοιπόν ο Κάβουρας αγαπητή Terity, και "Καβείρια" τα Μυστήριά του.
Asellus Borealis (Βόρειος Όνος) και Asellus Australis (Νότιος Όνος) σε πληροφορεί ο φίλος μας Helios2012.

Κάτι νομίζω είχε αναφέρει και ο φίλος Veritas.

"Καβείρ" σημαίνει μεγάλο, και όπως υπονοείται, τα "Καβείρια Μυστήρια" ήταν τα μεγάλα Μυστήρια της αρχαιότητας.

Κανθήλιοι ήταν και οι όνοι που σήκωναν τα βάρη. Κανθήλια και η υπομονή σου.

Κάνθος λοιπόν ο όνθος πριν γίνει όνος, και κανθίς η ονίς.
Ακόμα νωρίτερα ήταν ΚΑ ΑΘΩΝ πριν γίνει ΚΑΝΘΩΝ.
Κάνθος και ο Ξάνθος και απ' αυτόν βγήκε ο Σάνδος που σημαίνει κόκκινος, ό,τι ακριβώς σημαίνει και ο Τυφώνιος όνος. Και επειδή κάποτε το Σ γραφόταν Μ γεννήθηκε και ο ΜΕΝΔΗΣ.

Και όλα αυτά σε μιά πολύ μικρή γειτονιά. Σαμοθράκη, Άγιος Όρος κλπ.

Άθος και το Ήθος φίλε helios2012. Αλ-άθητον και Αλιον το Ήθος του Αθώου, που λέει την Αλ-ήθεια μπρος απ' τον ΑΘΩΟ (ΖΕΥ)του οποίου το άγαλμα έστεκε πάνω στο όρος Άθω.
Πιστεύω να έχουν καταλάβει και οι υπόλοιποι αναγνώστες από που πηγάζουν αυτές οι δυο λέξεις.

Λουκάς

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 01/01/2009 22:41:37

veritasΜέλος
01/01/2009, 23:56:03
Κάπου εκεί στην Χαλκιδική φύτρωνε πολλή μέντα -μίνθη και οι τύποι από την Ερέτρια που πρωτοέφτασαν στη περιοχή την είπαν Μένδη. Δύο πράγματα σπουδαία έβγαλε η Μένδη. Το πρώτο ήταν το φημισμένο της κρασάκι (Μενδαίος οίνος) που έτσι και το έπινες γινόσουν κυρ-Μέντιος. Ο veritas επιβεβαιώνει αυτή την επίδραση μετά τις επιστημονικές δοκιμές οίνου που έκανε αυτές τις άγιες μέρες.
Το δεύτερο που έβγαλε η Μένδη ήταν ένας τύπος ονόματι Βήλος αλλά ποιός τον θυμάται πλέον αυτόν;
beetlejuiceΜέλος
08/05/2002, 15:58:08
Μπαινουμε πλεον στο 2ο κυκλο αρθρων του site μας.Τα αρθρα που ερχονται ειναι ακομη πιο εντυπωσιακα.Θα σας κρατω ολους ενημερους για τη σπουδαια αυτη προσπαθεια της GATEWAY TEAM.

Επαναλαμβανω οποιοσδηποτε ανηκει σε παρομοια ομαδα ας επικοινωνησει μαζι μας για συνεργασια!

GATEWAY TEAM: www.metafysiko.cjb.net

beetlejuiceΜέλος
02/06/2002, 21:13:59
Se ligo to site allazei kai emfanish.8a ginei pio entypwsiako kai leitourgikotero.Epishs meta tis 30 iouniou 8a boume ston trito kyklo ar8rwn pou 8a oloklhrw8ei me to telos tou kalokairiou.

GATEWAY TEAM: www.metafysiko.cjb.net