- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
SEE YIA!!
CHARMED
KALOΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΞΑΝΑ

ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΝΤΙ!

quote:ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ!! CHARMED
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

Ο ΨΩΝΙΣΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Η ΤΟ ''theti beea''

,,,,,,,
ΓΟΥΑΤ?

EstellaΜέλος
Χαχαχα pandi, σ εμένα πάει το στιχάκι;
ΜΑΛΛΟΝ...

EstellaΜέλος
Αν πάει σ εμένα ευχαριστώ πολύ...
(predator να ανησυχώ....; )
ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΛΑ 

,ΜΠΕΡΔΕΥΩΜΕ ΩΠΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ,ΕΝΑΝ ΔΙΕΡΜΙΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΡΕ ,ΠΑΙΔΙΑ

EstellaΜέλος
Μη στεναχωριέσαι φίλε Pandi... Μπορείς πάντα να βασίζεσαι στις γνώσεις σου περί ελληνικής γλώσσας 
Πολύ γλυκό πάντως ![]()
Είμαι η μόνη που βαριέμαι απίστευτα...;
quote:
(predator να ανησυχώ....; )
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ.

quote:
ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΛΑ,ΜΠΕΡΔΕΥΩΜΕ ΩΠΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ,ΕΝΑΝ ΔΙΕΡΜΙΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΡΕ ,ΠΑΙΔΙΑ
ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ?

EstellaΜέλος
Θα το παλέψω το μόνο σίγουρο 
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ

PRET 3η φορα τα γραφω ,τη συμενη quot [το φανταζωμε΄,πως γραφετε την απαντηση γ'αυτον που θελετε ,πως να μπω σε παλια θεματα ,και πως γινετε με της foto που της βρησκετε ,αν θες ενα μικρο μαθημα βοηθειας,,,,,,Estella ωρεα foto και η μουσικη πρωτη του γουστου μου
παιδια ενας τυχερος περνη 1.200.000 στο τζοκερ αντε και καλοφαγωτα η κριση τελος γι'αυτον/ην-ους,,,,,,,,,

ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ: ΤΟ 25% ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ... ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΙΤΕ ΘΑ 'ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ' ΑΜΕΣΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, 'Η ΠΑΛΙ ΛΟΓΩ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ 'ΑΤΥΧΟ' ΝΙΚΗΤΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΑΡΑ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙ...

quote:
PRET 3η φορα τα γραφω ,τη συμενη quot [το φανταζωμε΄,πως γραφετε την απαντηση γ'αυτον που θελετε ,πως να μπω σε παλια θεματα ,και πως γινετε με της foto που της βρησκετε ,αν θες ενα μικρο μαθημα βοηθειας,,,,,,Estella ωρεα foto και η μουσικη πρωτη του γουστου μου
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΕΥΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ!

EstellaΜέλος
Όταν μιλάς για εικόνα και μουσική εννοείς το blog μου;