ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

CHARMED330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/05/2010, 00:21:22
πρετ αν εχει μυαλο θα καλωπεραση ,αν κανη μ@λ@κιες ας προσεχε ,και η εφορια να φαει του μενη καλο ποσω,,ΟΚ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΩ,,,,,,,, mersi ---estella την foto` ονοιροπαγιδα ,δεν το βρηκα σημερα

25/05/2010, 00:27:33
σωστα το blog σου το βρηκα,,,

25/05/2010, 00:32:23
quote:

πρετ αν εχει μυαλο θα καλωπεραση ,αν κανη μ@λ@κιες ας προσεχε ,και η εφορια να φαει του μενη καλο ποσω,,ΟΚ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΩ,,,,,,,, mersi ---estella την foto` ονοιροπαγιδα ,δεν το βρηκα σημερα

ΚΑΛΑ... ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ

25/05/2010, 00:39:28
ΛΟΙΠΟΝ. ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ. ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ CHARMED ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

25/05/2010, 00:52:05
καλη της επιτυχια στο τεστ ,pret επιτυχια το γατι σου ακουγα τη μουσικη της estellas και μπενωστας στη φωτο σου ,,τελλλλλλλλλλιος ο γατος,καλο βραδυ

EstellaΜέλος
25/05/2010, 01:00:18
καλη επιτυχία Charmed :) Καληνυχτα σε όλους :)

25/05/2010, 09:00:11
quote:

καλη της επιτυχια στο τεστ ,pret επιτυχια το γατι σου ακουγα τη μουσικη της estellas και μπενωστας στη φωτο σου ,,τελλλλλλλλλλιος ο γατος,καλο βραδυ

δεν γραφω εγω εξετασεις... η Charmed ειναι που γραφει! Εγω εχω τελειωσει απο αυτα εδω και 10 χρονια

25/05/2010, 09:34:10
Ξεχασα να πω καλημερα!

Ελπιζω η Charmed να γραψει καλα σημερα!

NOVUS ORDO SECLORUM
25/05/2010, 09:40:42
quote:

PRET 3η φορα τα γραφω ,τη συμενη quot [το φανταζωμε΄,πως γραφετε την απαντηση γ'αυτον που θελετε ,πως να μπω σε παλια θεματα ,και πως γινετε με της foto που της βρησκετε ,αν θες ενα μικρο μαθημα βοηθειας,,,,,,Estella ωρεα foto και η μουσικη πρωτη του γουστου μου

λοιπον... το quote σημαινει "παραπομπη", ητοι μπορεις σε ενα μηνυμα ενος αλλου χρηστη, να παραθεσεις ενα κομματι απο αυτα που γραφει και να προσθεσεις/απαντησεις/διαφωνησεις/συμφωνησεις σ' αυτο!

αν θελεις να κανεις "παραπομπη" ή πατας το "εικονιδιο" στη "λεζαντα" πανω απο τις γραμματοσειρες, σ' αυτο το παραθυρο συγγραφης, ή χρησιμοποιεις το κωδικα quote, /quote και τις λεξεις τις βαζεις αναμεσα σε αγκυλες [], [/]...

NOVUS ORDO SECLORUM
EstellaΜέλος
25/05/2010, 13:14:37
Καλημέρα σας...! Ετοιμάζομαι να πάω για δουλειά και βαριέμαι απίστευτα....