- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Συμφωνώ οτι πάρα πολλές καταστροφές έχουν προβλεφθεί και δέν έχουν επαληθευφθεί στο παραμικρό. Οπότε σωστά σκέφθεστε οτι κάτι παρόμοια σενάρια συμβαίνουν και για το 2012.
Ως ένα σημείο συμφωνώ με αυτές τις σκέψεις αλλά πέρα απο αυτό πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψην σας κάποια Επιστημονικά αδιάψευστα δεδομένα: Την αύξηση της Συχνότητα αντίχησης, την μεγάλη μείωση του Μαγνητικού πεδίου της Γής, και το τέλος του Γαλαξιακού έτους των 26000 ετών!!
Όλα αυτά τα σοβαρά γεγονότα είχαν καταγραφεί στους Αρχαίους λαούς με τις πολύ ισχυρές Αστρονομικές γνώσεις που διέθεταν που πολλές απο αυτές επαληθεύονται και απο τους σύγχρονους Αστρονόμους.
Ο Στόχος του έτους 2012 αυτό ακριβώς ερμηνεύουν οι προφητείες, το τέλος του Γαλαξιακού Έτους και η κάθε θρησκεία το ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο!
Οι Ιουδαίοι σάν επάνοδο του Γιαχβέ, οι Έλληνες σάν επάνοδο των Έψιλων, οι Αιγύπτιοι σάν επάνοδο του Οσίρη, οι Ίνκας και οι Μάγια σάν επάνοδο του Κοετζαλκοάτλ και πολλά άλλα.
Κατα τα άλλα οι Επιστήμονες αναγνωρίζουν οτι όλες αυτές οι Μαγνητικές μεταβολές της Γής είναι δυνατόν να επιφέρουν πολύ μεγάλες καταστροφές. Μιά πρώτη γεύση την είδαμε πρόσφατα με τον Σεισμό και το τσουνάμι στην Ινδονησία. Η συνέχεια θα δείξει ....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
quote:
εχω μπερδευτει.
οι μαγιας λενε οτι θα καταστραφουμε το 12.ο φουρακης το 12.
ο λιακοπουλος το 24.
τελικα ποτε θα καταστραφουμε?
Το 2011 ![]()
Τι πίνεις;
Καλοο ε; Kαλοο!

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
ΦΙΛΟΙ MOY skeptic,Krisnna,exogiinos ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...
ΕΔΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ..
ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ..
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ...
ΟΣΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΠΛΕΟΝ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Και δυστηχως η τρελα δεν παει στα Βουνα.
Χαιρε
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ?
Εγώ πάλι γιατί δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι αυτό το έτος; Αν και καλό θα ήταν να γινόταν κάτι, έτσι για αλλαγή. Δεν ανήκω πάντως στους αισιόδοξους της θεωρίας της 21-12-2012, αν και πιστεύω ότι σίγουρα κάποια αστρον(λ)ομ(γ)ικά φαινόμενα θα λάβουν χώρα & θα επηρρεάσουν τη ζωή μας. Το πιο όμορφο σενάριο πάντως που έχω ακούσει γι' αυτή την ημερομηνία είναι η Επιστροφή της Μεγάλης Θεάς- ένα σενάριο που με "βολεύει" και με συναρπάζει...!!!
(πλακιτσα να σπασει ο παγος μην με παρεξηγητε δυσκολοι καιροι βλεπετε ε ας σκασει λιγο ενα χαμογελο σε κανα προσωπο λοιπον
)